- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
canım ben 2 mayısta basladım ıgnelere 13 mayısta bıraktım ayın 14 de prengly yaptım canım benımde cok akıntım vardı canım karnım belım agrımaya baslamıstı son gunlerde sen sabah ıgnelerıne basladınmı canım sabret korkma ıgnelerden dolayı oluyormus bu akıntılar
Aşkbebek canım boş mesaj göndermişsin
Yaaa baya igne vururmuşsun sen
Benim daha 6. Gunum 3 gündür iki iğneyi ayn anda vuruyorum puregon ve cetrotide okdr öğleleyin 2 gibi vurunuyorum
Kasik bel ağrım bugün oldu göbeğim cok sis ve gergin neyse ben yarın gideyim yoksa icim biç rahat etmiycek :)
HERKESE HAYIRLI AKSAMLAR ;BUGUN ANNELIGE BI ADIM DAHA YAKLASTIM BUGUN GERCEKLE HAYALLERIN ARASINDA GIDIP GELDIM AMELIYAT MASASINA UZANDIGIMDA DILIMDE SADECE SUKUR VARDI COK SUKUR RABBIM COK SUKUR BU DUYGULARI YASATTIN YAA INSALLAH BU YOLDA DUSMEDEN KOSA KOSA BEBEGIME KAVUSURUM ; KIZLAR BUGUN BENIM YUMURTALARIM TOPLANDI SABAH 9 DA GIRDIM 11 DE CIKTIM NARKOZ VERDILER COK SUKUR AGRIM SIZIM KANAMAM OLMADI ULTRASYONDA 5 YUMURTA GOZUKUYODU AMA ALTITANE VARMIS YARIN YUMURTALARIN KALITESYLE ILGILI BILGILENDIRICEKMIS HASTANE BENI , DOKTORUMDAN ALLAH RAZI OLSUN HASTANEDE SUPERDI MORALIM COK YUKSEK COK SUKUR BISIY OLMAMIS GIBI CIKTIM HASTANEDEN FITIL VERDI DOKTOR TARNSFER OLACAGI GUNE KADAR KULLANACMISIM TRANSFERIM DE CUMARTESI OLUCAK ALLAHIN IZNI ILE HEYCANLIMIYIM BILMIYORUM COK KARISIK DUYGULAR YASIYORUM :26::26::26::26: DARISI HEPINIZIN BASINA KIZLAR INSALLAH HAMILELIK MUJDESINIDE SIZLERLE PAYLASMAK NASIB OLUR INSALLAH SEVINC GOZYASLARIYLA BURAYA HAMILEYIM DIYE YAZMAK NASIB OLUR INSALLAHINSALLAH SAG SALIM KUCAGIMA ALMAKTA NASIB OLUR OPUP KOKLAMAK NASIB OLUR RABBIM EL ACIP DUA EDEN HERKESE HEPINIZE TEZ ZAMANDA CIFTER CIFTER NASIB ETSIN BU SEVINCLERI PAYLASALIM INSALLAH HIC BIRIMIZIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN RABBIM HER YENI DOGAN GUNU BIZLERI YAVRULARIMIZA KAVUSTURSUN INSALLAH
enfallim cnm benim yumurta toplama işlemin hayırlı olsun inşllh en kısa zamanda da yuklenem yapılır ve sonraHERKESE HAYIRLI AKSAMLAR ;BUGUN ANNELIGE BI ADIM DAHA YAKLASTIM BUGUN GERCEKLE HAYALLERIN ARASINDA GIDIP GELDIM AMELIYAT MASASINA UZANDIGIMDA DILIMDE SADECE SUKUR VARDI COK SUKUR RABBIM COK SUKUR BU DUYGULARI YASATTIN YAA INSALLAH BU YOLDA DUSMEDEN KOSA KOSA BEBEGIME KAVUSURUM ; KIZLAR BUGUN BENIM YUMURTALARIM TOPLANDI SABAH 9 DA GIRDIM 11 DE CIKTIM NARKOZ VERDILER COK SUKUR AGRIM SIZIM KANAMAM OLMADI ULTRASYONDA 5 YUMURTA GOZUKUYODU AMA ALTITANE VARMIS YARIN YUMURTALARIN KALITESYLE ILGILI BILGILENDIRICEKMIS HASTANE BENI , DOKTORUMDAN ALLAH RAZI OLSUN HASTANEDE SUPERDI MORALIM COK YUKSEK COK SUKUR BISIY OLMAMIS GIBI CIKTIM HASTANEDEN FITIL VERDI DOKTOR TARNSFER OLACAGI GUNE KADAR KULLANACMISIM TRANSFERIM DE CUMARTESI OLUCAK ALLAHIN IZNI ILE HEYCANLIMIYIM BILMIYORUM COK KARISIK DUYGULAR YASIYORUM :26::26::26::26: DARISI HEPINIZIN BASINA KIZLAR INSALLAH HAMILELIK MUJDESINIDE SIZLERLE PAYLASMAK NASIB OLUR INSALLAH SEVINC GOZYASLARIYLA BURAYA HAMILEYIM DIYE YAZMAK NASIB OLUR INSALLAHINSALLAH SAG SALIM KUCAGIMA ALMAKTA NASIB OLUR OPUP KOKLAMAK NASIB OLUR RABBIM EL ACIP DUA EDEN HERKESE HEPINIZE TEZ ZAMANDA CIFTER CIFTER NASIB ETSIN BU SEVINCLERI PAYLASALIM INSALLAH HIC BIRIMIZIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN RABBIM HER YENI DOGAN GUNU BIZLERI YAVRULARIMIZA KAVUSTURSUN INSALLAH
nursen cnm inşllh kolayca gecer yumurta toplama ıslemın sende en kısa zamandacanlarım ben çıkıyorum Allaha emanet olun
iyi geceler
cnm benim kız seni özledik be ablan huzurlu olsun yeni evindeinşallah canım bizim çabalarımız bebeğimiz için rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve bizde ikizlerimize kavuşuruz.
Evet canım ya evde oturmuyorum ablam bendeydi 15 gündür taşındı nihayet onunla ilgileniyordum yardımcı oldum çocuklar falan derken çok yoruldum ve bunaldım ,
onlarda dün annemlere gittiler bende kaç gündür çok bunalmıştım .biraz kafa dağıtıyorum gezince.
Cuma günü kına pazar günüde dayımın kızının düğünü var .bende cuma günü annemlere gidicem.sonrada koşuşturmam biter herhalde
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?CEMREM SENDE Mİ YOKSUN BUGÜN İYİCE TOPİĞİ BOŞLADIK HAVALAR GÜZEL NEDE OLSA KIŞIN ÇOK OTURDUK ŞİMDİDE BEBEK GELMEDEN SON DEMLERİMİZİ YAŞIYORUZ
evet cnm oglen gıbı cıkarım dısarı allh bılır kacta gelıcem eve
sızın tedavı nasıl gıdıyo emre beye soru sormuştun cevap alabildin mi:44:
aman git gez zaten ev işi yapmaktan bıktık birazda kendimize vakit ayıralım fenamı olur.
Canım emre beyden cevap gelmedi zaten çok moralim bozuldu kartınıda kaybetmişim
telefon numarası yok bende olmazsa umutun numarasını netten alıp emre beyle görüşürüm
ben zaten su ara sadece kendim için spor yapıyorum o kadar
alah allah neden cevap vermedi acaba belki vakti yok
en iisi arayıp cevap almak cnm
baharcım nasılsın inş hayırla raporu alırsın canım süleymaniyeye gidip gelmek beni çok yordu ama bugün işlemler bitti rapor için belgeleri içeri verdim yolda gelirken baya hayal kurdum bebek odalarına arabalarına baktım heyecan yaşadım kendi kendime saraçoğlunda tedaviye başladık 2 güne kadar bitkiler gelir inş eşimde tekrar sperm bulunur rapor burda almak çok uzun sürüyor 2 aydan fazla oldu bugün bir bayan gördüm tam raporu alacakken 30 yaşında ama şeker hastası olduğunu öğrenmiş baya zor bişey rbbim hepimizin yardımcısı olsun amin
cnm ben elazıgdaki tüp bebek merkezine sordum normalde 4500 tl tutuyordu herşeyi ile.. rapor çıkarsan en fazla 700-800 tl oynar bide 3 sene evli olman lazım dedii nekdr dogru bilmiyorum ama..
:):)::)dur durrr acele etme belki ikiz kız yada ikiz erkek olur ozaman çift renk yapmassın kuzu:)tek renk olur:)kıza mavi yada erkeke pembe yakışmıyor:)
ay inşallah, bekarlıktan beri gönlümde hep iki kızım olsun istemişimdir. şimdi kalmadı öyle bir isteğim, sağlıklı hayırlı olsunda kız erkek farketmiyor artık
HERKESE HAYIRLI AKSAMLAR ;BUGUN ANNELIGE BI ADIM DAHA YAKLASTIM BUGUN GERCEKLE HAYALLERIN ARASINDA GIDIP GELDIM AMELIYAT MASASINA UZANDIGIMDA DILIMDE SADECE SUKUR VARDI COK SUKUR RABBIM COK SUKUR BU DUYGULARI YASATTIN YAA INSALLAH BU YOLDA DUSMEDEN KOSA KOSA BEBEGIME KAVUSURUM ; KIZLAR BUGUN BENIM YUMURTALARIM TOPLANDI SABAH 9 DA GIRDIM 11 DE CIKTIM NARKOZ VERDILER COK SUKUR AGRIM SIZIM KANAMAM OLMADI ULTRASYONDA 5 YUMURTA GOZUKUYODU AMA ALTITANE VARMIS YARIN YUMURTALARIN KALITESYLE ILGILI BILGILENDIRICEKMIS HASTANE BENI , DOKTORUMDAN ALLAH RAZI OLSUN HASTANEDE SUPERDI MORALIM COK YUKSEK COK SUKUR BISIY OLMAMIS GIBI CIKTIM HASTANEDEN FITIL VERDI DOKTOR TARNSFER OLACAGI GUNE KADAR KULLANACMISIM TRANSFERIM DE CUMARTESI OLUCAK ALLAHIN IZNI ILE HEYCANLIMIYIM BILMIYORUM COK KARISIK DUYGULAR YASIYORUM :26::26::26::26: DARISI HEPINIZIN BASINA KIZLAR INSALLAH HAMILELIK MUJDESINIDE SIZLERLE PAYLASMAK NASIB OLUR INSALLAH SEVINC GOZYASLARIYLA BURAYA HAMILEYIM DIYE YAZMAK NASIB OLUR INSALLAHINSALLAH SAG SALIM KUCAGIMA ALMAKTA NASIB OLUR OPUP KOKLAMAK NASIB OLUR RABBIM EL ACIP DUA EDEN HERKESE HEPINIZE TEZ ZAMANDA CIFTER CIFTER NASIB ETSIN BU SEVINCLERI PAYLASALIM INSALLAH HIC BIRIMIZIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN RABBIM HER YENI DOGAN GUNU BIZLERI YAVRULARIMIZA KAVUSTURSUN INSALLAH
canım hadi geçmiş olsun sen atlattın
maşallah ağrın da olmamış
canım 9 dan 11 e kadar mı işlemin oldu öyleyse bayağı uzun sürmüş
neyse atlattın ya sağsalim darısı yarın benim başıma
inşallah herşey sonuna kadar güzel gider canım
dediğin gibi ben de karışık duygular içindeyim
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.
canım gözün aydın.transferin de çok kolay olur inşallah.dualarım seninle canım.
Inşallah bebişlerin sana sımsıkı tununur ikiz ikiz bebişlerin olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?