Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yaaa baya igne vururmuşsun sen
Benim daha 6. Gunum 3 gündür iki iğneyi ayn anda vuruyorum puregon ve cetrotide okdr öğleleyin 2 gibi vurunuyorum
Kasik bel ağrım bugün oldu göbeğim cok sis ve gergin neyse ben yarın gideyim yoksa icim biç rahat etmiycek :)

CANIM BENIM SEN KENDINI HERKESLE KIYASLAYIP MORALINI BOZMA YUMURTA GELISIMI BU BENIMKI UZUN SURER SENINKI KISA SURER HIC BELLI OLMUYO TAKMA KAFAYA BEN 2 GUNDE BIR ULTRASYONA GIRDIM ONCE 150 DOZDA VURDUM AKSAM IGNELERIMI 7 GUNDEN ITIBAREN DOKTOR DOZU YUKSELTTI 225 TEN YAPMAYA BASLADIM NEYSE SEN GIT ICIN RAHAT ETSIN BIRDE DOKTORUN NE DIYOSA SEN ONU DUSUN AKLINA BASKA BISIY GETIRIP MORALINI BOZMA BEN BU TEDAVI ASAMASINDA ARTIK NE ARASTIRIYORUM NEDE ESIMLE EVDE KONUSUYORUZ CUNKU YA KAFAM KARISIYO YA VESVESE YAPIYORUM YADA HAYAL KURUYORUM EN IYISI KENDIMI FAZLA KAPTIRMAMAMK CUNKU ISIN UCUNDA HAYAL KIRIKLIGI YASAMAKTA VAR BEN SADECE TOPIGE GIRIP BAKIP YAZIP CIKIYORUM RABBIM HAYALLERIMIZE KAVUSTURUR INSALLAH

günaydın herkase.

canım. nasılsın?MERCANIN TEFRİCİYELERİ TAMAM.ALLAH KABUL EDER İNŞ.
sen ne yaptın?bu aralar epey yoğunum arayamadım. halletmişsindir inş.

CANIM GÖZÜN AYDIN.transferin de çok kolay olur inşallah.dualarım seninle canım.

inşallah bebişlerin sana sımsıkı tununur ikiz ikiz bebişlerin olur inşallah.

İnşallah hayırlı haberler gelir herşeyin böyle rahat geçer melege cok uzulmustum ama ınanıyorum kı senden ve mınık gelınden ıyi haberler gelecek bana da
umut olacaksınız.
Ben en cok yumurta toplama ıslemınden korkuyordum ama senın bu guzel haberın agrın sızın olmaması benı bıraz rahatlattı.
Benım esımde sperm için ılk yapılan testte 0 yazıyordu sayı cok cok az oldugundan hıcbır deger hesaplanamamıs o nedenle 0 yazıp gecmısler,
sonrakı ıkı testte de sayı ileri hareketli 100 bin, yuzde 99 anormal ve yuzde 1 morfoloji ,genetik test istediler onun sonucuna göre tedaviye başyacağız,
öncelik çıkanlardaymış 1-2 deneme tutmaza tese yapılırmış, ama ben cok fazla
deneyebileceğimi sanmıyorum, inşallah ilk seferde tutar, muayenede de biraz gerildim rahat değildim hayırlısı
sizleri okuyorum şimdilik her zaman giremesem de yazamasam da hep dua
ediyorum hepimiz için sayfalar birikiyor okuyorum yine de, hazirana yetişirse tedavim ben de sizlerle paylaşırım yaşadıklarımı, çünkü ailem dahil kimseye anlatamıyorum,
sürekli sorular vs istemediğim için pirpirikliler zaten, en azından burası var, çok şükür sizler varsınız. Hepinize işlerinizde kolaylıklar dilerim güzel günler dileğiyle...

enfallim cnm benim yumurta toplama işlemin hayırlı olsun inşllh en kısa zamanda da yuklenem yapılır ve sonra
hamileyim kızlar diye yazarsın bizdekurtlarımızı dökerizzzzzzzzzzzzzz
canlarım ben çıkıyorum Allaha emanet olun
iyi geceler
nursen cnm inşllh kolayca gecer yumurta toplama ıslemın sende en kısa zamandaolursun bı tanemmmmmm
cnm benim kız seni özledik be ablan huzurlu olsun yeni evinde
oh gez gez sefan olsun bızım yerimize de doktur tmm mı güzelim

günaydınnnnnnnn
her günümüz bi önceki günden güzel, sevinçli veeee huzurlu olsunn
benim bugun pazarım var sonra bırazda alışveriş için cıkıcam
yanı bugun doluyum
bende evde oturmaya hasretım heeeeeeeeeeeeee

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?CEMREM SENDE Mİ YOKSUN BUGÜN İYİCE TOPİĞİ BOŞLADIK HAVALAR GÜZEL NEDE OLSA KIŞIN ÇOK OTURDUK ŞİMDİDE BEBEK GELMEDEN SON DEMLERİMİZİ YAŞIYORUZ

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?CEMREM SENDE Mİ YOKSUN BUGÜN İYİCE TOPİĞİ BOŞLADIK HAVALAR GÜZEL NEDE OLSA KIŞIN ÇOK OTURDUK ŞİMDİDE BEBEK GELMEDEN SON DEMLERİMİZİ YAŞIYORUZ

evet cnm oglen gıbı cıkarım dısarı allh bılır kacta gelıcem eve
sızın tedavı nasıl gıdıyo emre beye soru sormuştun cevap alabildin mi:44:

evet cnm oglen gıbı cıkarım dısarı allh bılır kacta gelıcem eve
sızın tedavı nasıl gıdıyo emre beye soru sormuştun cevap alabildin mi:44:

aman git gez zaten ev işi yapmaktan bıktık birazda kendimize vakit ayıralım fenamı olur.
Canım emre beyden cevap gelmedi zaten çok moralim bozuldu kartınıda kaybetmişim
telefon numarası yok bende olmazsa umutun numarasını netten alıp emre beyle görüşürüm

ben zaten su ara sadece kendim için spor yapıyorum o kadar
alah allah neden cevap vermedi acaba belki vakti yok
en iisi arayıp cevap almak cnm

vck,canım emre bey belki kongreye gitmiş olabilir.ben memorialdeki ürologla görüşmek için aradığımda ayın 21 ine kadar kongreler olduğunu ve kendisiyle görüşemeyeceğimizi söylediler.bende sabah kan tahlillerini verdim öğlen okula gitmeden çıkarsa doktorla tekrar görüşücem.sabah doktora kısaca hikayemi anlattım.merkez olarak nereyi tavsiye edebilirsiniz diye fikrini sordum.sonuçlar çıkınca görüşelim bunu dedi.anlattıklarımı duyunca siz ne kadar bilgilisiniz bu konuda diye şaşırdı bende kafam karıyor o kadar iyi bişey değilmiş araştırmak dedim. yok yok iyi bişey benim hoşuma gitti dedi.bende eşim keşke bunu duysaydı çok araştırıyorum diye bana söylenmezdi dedim.doktor buna da iyi bir kahkaha attı

ben zaten su ara sadece kendim için spor yapıyorum o kadar
alah allah neden cevap vermedi acaba belki vakti yok
en iisi arayıp cevap almak cnm

bende çok sıkıldım ders çalışıyorum uffff ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba askbebek bende yarın sabahtan gideceğim süleymaniyeye başvurmak için. telefonda ilk gelişte nüfus kayıt örneği ile gelin dediler. nasıl oluyor aşamaları. dışarda yaptırdığın raporları kabul ettiler mi?

ay inşallah, bekarlıktan beri gönlümde hep iki kızım olsun istemişimdir. şimdi kalmadı öyle bir isteğim, sağlıklı hayırlı olsunda kız erkek farketmiyor artık

ay inşallah, bekarlıktan beri gönlümde hep iki kızım olsun istemişimdir. şimdi kalmadı öyle bir isteğim, sağlıklı hayırlı olsunda kız erkek farketmiyor artık

Olsunda farketmiyor valla herturlusu makbul:)
Ben kontrole gitcem KiZlar normalde. Yarindi ama akıntım cok korktum. Erken çatlar yumurtam diye bı görüneyim doktora gorusuz :)

hayırlı olsun canım, ben bu aralar çok sulu gözlü oldum. yine ağlayarak yazıyorum, inşallah sanada, banada, hepimizede, tüm bebek isteyenlere allahım tez zamanda nasip eder. hepimiz bebişlerimizi öper koklar kucaklarız. gelişmeleri paylaş biizmle. hangi hastaneye gidiyordun sen, doktorun kim?

Allah yarıdımcın olsun nur.sen, inşallah sendende güzel haberler alırız.

canım gözün aydın.transferin de çok kolay olur inşallah.dualarım seninle canım.

Inşallah bebişlerin sana sımsıkı tununur ikiz ikiz bebişlerin olur inşallah.

amın canım ınsallah bende ıkız cok ıstıyorum ama malesef bır embrıyo koyacaklar olsun yeterkı olsunda bırtane olsun ben onada razıyım rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıb eder ınsallah banada sızlerı tebrık etmek nasıb olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…