amın canım ınsallah bende ıkız cok ıstıyorum ama malesef bır embrıyo koyacaklar olsun yeterkı olsunda bırtane olsun ben onada razıyım rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıb eder ınsallah banada sızlerı tebrık etmek nasıb olur
inşallah hayırlı haberler gelir herşeyin böyle rahat geçer melege cok uzulmustum ama ınanıyorum kı senden ve mınık gelınden ıyi haberler gelecek bana da
umut olacaksınız.
Ben en cok yumurta toplama ıslemınden korkuyordum ama senın bu guzel haberın agrın sızın olmaması benı bıraz rahatlattı.
Benım esımde sperm için ılk yapılan testte 0 yazıyordu sayı cok cok az oldugundan hıcbır deger hesaplanamamıs o nedenle 0 yazıp gecmısler,
sonrakı ıkı testte de sayı ileri hareketli 100 bin, yuzde 99 anormal ve yuzde 1 morfoloji ,genetik test istediler onun sonucuna göre tedaviye başyacağız,
öncelik çıkanlardaymış 1-2 deneme tutmaza tese yapılırmış, ama ben cok fazla
deneyebileceğimi sanmıyorum, inşallah ilk seferde tutar, muayenede de biraz gerildim rahat değildim hayırlısı
sizleri okuyorum şimdilik her zaman giremesem de yazamasam da hep dua
ediyorum hepimiz için sayfalar birikiyor okuyorum yine de, hazirana yetişirse tedavim ben de sizlerle paylaşırım yaşadıklarımı, çünkü ailem dahil kimseye anlatamıyorum,
sürekli sorular vs istemediğim için pirpirikliler zaten, en azından burası var, çok şükür sizler varsınız. Hepinize işlerinizde kolaylıklar dilerim güzel günler dileğiyle...
hayırlı olsun canım, ben bu aralar çok sulu gözlü oldum. Yine ağlayarak yazıyorum, inşallah sanada, banada, hepimizede, tüm bebek isteyenlere allahım tez zamanda nasip eder. Hepimiz bebişlerimizi öper koklar kucaklarız. Gelişmeleri paylaş biizmle. Hangi hastaneye gidiyordun sen, doktorun kim?
enfallim cnm benim yumurta toplama işlemin hayırlı olsun inşllh en kısa zamanda da yuklenem yapılır ve sonra
hamileyimKızlar diye yazarsın bizdekurtlarımızı dökerizzzzzzzzzzzzzz
Nursen cnm inşllh kolayca gecer yumurta toplama ıslemın sende en kısa zamandaolursun bı tanemmmmmm
cnm benim kız seni özledik be ablan huzurlu olsun yeni evinde
oh gez gez sefan olsun bızım yerimize de doktur tmm mı güzelim
Olsunda farketmiyor valla herturlusu makbul:)
Ben kontrole gitcem KiZlar normalde. Yarindi ama akıntım cok korktum. Erken çatlar yumurtam diye bı görüneyim doktora gorusuz :)
cnm nasılsın varmı ağrın sızın
1 günün kaldı anneliğe adım atmaya inşlh
olsunda 1 tane olsunsun cnm sağlıklı uzun ömürlü olsun inşlh
nur.sen ne yaptı acaba onun kaçta toplanacaktı yumurtaları
onundamı genel anesteziyle olacak acaba
2006 yılında benim yumurtalarım sperm çıkmadığı için toplanamamıştı
inşlh birgün ben ve benim durumumdaki herkes bu duyguları yaşar cnm
inşlh hayırlısı olur sizin için...
canııım benıım kıyamam sana rabbım o gozyaslarının hurmetıne ınsallah sana da taddırır yavrunu alırsın kucagına ınsalllaahhh canım ben belcıkada yasıyorum doktorum kaan osmanaga oglu; rabbım ınsallah bızlere evlat sevgısını opup koklamayı taddırır
cnm nasılsın varmı ağrın sızın
1 günün kaldı anneliğe adım atmaya inşlh
olsunda 1 tane olsunsun cnm sağlıklı uzun ömürlü olsun inşlh
nur.sen ne yaptı acaba onun kaçta toplanacaktı yumurtaları
onundamı genel anesteziyle olacak acaba
2006 yılında benim yumurtalarım sperm çıkmadığı için toplanamamıştı
inşlh birgün ben ve benim durumumdaki herkes bu duyguları yaşar cnm
inşlh hayırlısı olur sizin için...
Ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedııııAy kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee
merhaba askbebek bende yarın sabahtan gideceğim süleymaniyeye başvurmak için. telefonda ilk gelişte nüfus kayıt örneği ile gelin dediler. nasıl oluyor aşamaları. dışarda yaptırdığın raporları kabul ettiler mi?
Ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedııııAy kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee
kızlar,fsh hormonum 15.95 çıktı.haftaya amh testi için gün verdi.doktor elinizi çabuk tutun iki sorunla birden uğraşmayın dedi.moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.bunada şükür diyip geldim okula.
amin cnm amin inşlh herkese nasip eder rabbimcanım benıım yok agrım sızım nerdeyse oynayarak gelıcektım eve ıcım ıcıme sıgmıyordukı cok sukur cogu gıttı azı kaldı ama zoru kaldı ıs bundan sonrası ınsallah rabbım hayırlısıyla nasıb eder ; rabbım ınsallah senınde ısını hayırla tamamlamayı nasıb eder demekkı ozaman vaktı saatı degılmıs rabbım sıze sayısııızz sınırsıız doluuuuuu saglıklı sıpermler nasıb eder sende en kısa zamanda mucızeler yasarsın rabbım yeterkı ol desın bızde sızlerın guzel haberlerıyle burayı bayram yerıne cevırırız ınsallah
yok cnm 10 ekim 2011 de kaan bey eşime mikro tese yaptıgerçekten çok zor, bende bu durumu yaşamaktan korktuğumdan önce eşim hazırlanıyor. Ama sen umutsuz olma.bak daha dün burada mutsuzun kendiliğinden hamile kaldığını konuşuyorduk. Inşallah sende kavuşursun bebeğine yeterki vazgeçme.
2006 dan sonra hiç tekrar denemediniz mi?
ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedııııAy kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee
cnm kadında fsh yüksek olunca damı tehlike oluyor kadındaki ni ben bilmiyordum
sorun olmaz inşlh cnm yaa fsh yı düşüren yiyecekler ye bakalım düşecekmi
canım,yumurtalarla ilgili sıkıntı ve erken menepozun işareti imiş.bakalım yapıcaz bişeyler ama ne bende bilmiyorum canım
enfall,canım az kaldı hayırlısı ile kavuşacaksın bebişine.Allah yardımcın olsun
canım adetin ikinci günü gidiyorsun vajinal ultrasun yapacak dr ve aç karnına git kan tahlili vereceksin eşin olmadan gidebilirsin eşine sonra gün verecekler tahliller için giderken
nüfus kayıt örneği
götür zaten onlar orda sana hepsini anlatacaklar sonraki aşamada ne olcak ne isteyecekler canım bende haftaya çarşamba günü gideceğim
artık raporu almama azkaldı hayırlısıyla
cnm kadında fsh yüksek olunca damı tehlike oluyor kadındaki ni ben bilmiyordum
sorun olmaz inşlh cnm yaa fsh yı düşüren yiyecekler ye bakalım düşecekmi
canım,yumurtalarla ilgili sıkıntı ve erken menepozun işareti imiş.bakalım yapıcaz bişeyler ama ne bende bilmiyorum canım
enfall,canım az kaldı hayırlısı ile kavuşacaksın bebişine.Allah yardımcın olsun
ANLADIM CNM
BANA DAHA ÖNCE YAPILDIMI HİÇ BİLMİYORUM
SENİN TEDAVİ İÇİN MUAYENENDEN İSTEMİŞLERDİ BU TESTLERİ DEĞİLMİ
SIKMA CANINI CNM İNŞLH YOKTUR BİR PROBLEM
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
tebrik ederim canım. şimdi 2.gün transferi mi olacak. inşallah ikisinide transfer ederler. çok dua edeceğim senin için. İnşallah bundan sonra hep böyle mutlu olursun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?