Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız...........zaman tedaviye mi başlıyosun

eeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeetttttttttttt nazmiye dua et ay başlıyoruz aslında heran başlıya biliriz ragli oldugumun 2. günü başlıyoruz ve bende akşam sabh olucam bekliyorum işte

nazmiye hoşgeldin kız inşallah zamancığım herşey yolunda gider kader arkadaşım benim eşimde endol ve trental kullandı canım üç ay kadar galiba

zamancigim 2006 tese ameliyatinda bizdede cikmadi simdi esim endol ve trental kullaniyo insallah bizlerdede cikar canim sizde endol kullandiniz galiba ne kadar kullandiniz

evet kullandık yaklaşık 1.5 ay kadar kullandı eşim hücre yeniliyici vitmin özelliği taşıyor ama trentl kullanmadık

zamancıım demekki allah söyletti bizdede olgun olmayan gelilmemeiş hücre çıktı elengo bu arad bende geçen cumartesi doktora gittim tedavi olalı üç ay oldu sürekli adet oluyodum doktorda baktı ufak kisler var dedi iklça verdi üç aylık bana dediki benim bir hastam vardı eşiazoydu hemde ileri geri hiç hareket yoktu kadını tüp bebeğe yolladık kadın o ay kendilinden hamile kaldı dedi banada bak ben inanıyom her an herşey olabilir dedi

kader o ilçaların yanında bide menegon iğnesi oluyodu eşim işte üç ay önce microtese oldu eşim elengo hücre bulundu şuanda klomen kullanıyo eşim

bacılar ben çıkıyorum koçiş ankaradan geldi iş için gitmişti yorgun garibim azcık ona bakim sonrada namaz falan derken yatarım hepinize hayırlı geceler Rabbim hepinizi korusun

kizlar bi sey sormak istiyorum gecen ay adetim 28 oldu ama bu ay olmadi sadece 2 gun kahverengi leke geldi bende onceki aylardada oluyor bazen ama hic doktora gitmedim sizce neden olabilir kist falanmi var bende yoksa sizdede boyle bisey varmi kizlar

kaderciğim herşey yolunda giderse sizede klomen verir sperm sayısını arttırıyomuş inşallah faydasını görürüz

tekrar merhaba arkadaşlar bende çıkıyorum ben sabahçıyım saat 6:30 da uyanıyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…