canım gamze tüla y doğum apmış canım
zaman tedavin hayırlı olsun canım
oooooooooooooooooooooooo zamancığım hpşgeldin canım
zamncım sen benden önceden beri burdasın.üretim olmayıp veya m tesede çıkmayıp daha snra hamile kalan duydun mu hiç?
iyiym zamancım ne olsun eşim şuan klomen kullanıyo fsh biraz düşüket onun yükselmesini bekliyoz
var tabi kız hemde bir sürü
ilk aklıma gelen larem mtesede çıkmayıp sizin cocugunuz olmaz evlatlık alın denidi sonrada ilaç tedavisi oldular ve kendiliğinden sperm çıktı şimdi hamile
sonra tülay bugün dogum yapan ondada çıkmadı tirebülüs kullandı eşi dogal yoldan çıktı
sonraaaa ismini unuttum ama onlardada ilkde çıkmadı sonradan 2. mtesede çıktı oda hamile
anam bizim tapikten kimler geldi kimler geçti bir ben harzem ve belgin kaldık hamile kalanlar gelmez uraya genelde bi caneylom vefalı çıktı
var tabi kız hemde bir sürü
ilk aklıma gelen larem mtesede çıkmayıp sizin cocugunuz olmaz evlatlık alın denidi sonrada ilaç tedavisi oldular ve kendiliğinden sperm çıktı şimdi hamile
sonra tülay bugün dogum yapan ondada çıkmadı tirebülüs kullandı eşi dogal yoldan çıktı
sonraaaa ismini unuttum ama onlardada ilkde çıkmadı sonradan 2. mtesede çıktı oda hamile
anam bizim tapikten kimler geldi kimler geçti bir ben harzem ve belgin kaldık hamile kalanlar gelmez uraya genelde bi caneylom vefalı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?