Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar,fsh hormonum 15.95 çıktı.haftaya amh testi için gün verdi.doktor elinizi çabuk tutun iki sorunla birden uğraşmayın dedi.moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.bunada şükür diyip geldim okula.

cnm e artık bizlerin yaşında bu normal 30 yaşından sonra sık sık bakılmalı fsh hatta fsh iyi olsa bile herkesin amh bilmesi çok önemli daha önce kaçtı belki bu aya özgü olabilir zaten bizler tüp tedavisi yaptıracağımız için çok önemli değil ona göre iğnelerin dozlarını ayarlarlar

Canim inan ki öyle düsündüm ve yazdim sana. Iyiki de yazmisi. seni ve diger arkadaslari cok seviyorum. Esim bile der burayla ilgilencen kadar kocacigina baksana bi diye beni kizdirmak icin der ama ben burda okudukca ona söylerim cok mutlu olur oncazimda demekki umut var diye. Canim ben senden cok umutluyum Allahim insallah sana koca 9yilin müfakatini bu sene verecek.Ve mutlulugunuzda daim olsun bitanem insallah 9 yil deil 90 yili beraber bebislerinizle birlikte gecirirsiniz.. Allahim tüm hepimizin yuvalarini bebislerimizle mutluluk topuna dönüstürsün insallahhhhh.. AMIN::

az kalmış cnmm inş herşey güzel olurr
bizimde 40 günümüz varr bakalımm nasıl olucakkk

evet canım hepimizin tedavisi yaza geldi sizin işinizden dolayı bizimki de tamamen nasip yüzümüz gülecek inşlh bak canım aklıma gelmişken paylaşayım sizlerlede İSMİ AZAMLA dua edelim muhakkak kabul olur dua kitaplarında detaylı bilgiler veriyor araştırın kızlar ben okumaya çalışıyorum günde bir kaç defa RABBİME tam bir kalp ile dönüş yapalım ki dualarımız arşa ulaşsın inşlh

İyi geceler kızlar,benim kocam yazık koltukta uyuya kaldı:)Allah rahatlık versin hepinize öpüldünüz...Burada emin olun ailemden uzakta olsam da,sizleri tanıdıktan sonra kendimi yalnız hissetmemeye başladım ve içimde hissettim acı gitgide yerini umuda bırakıyor,iyi ki varsınız

iyikide yazmışsın cnm bende seni tanıdığıma ve burdaki tüm arkadaşlarımı tanıdığım için çok mutluyum
öyle güzel dostluklar kurdumkii hiç bozulmasın inş benim eşimde aynen cnm sürekli topiktesinn likte ben topik diyodum o ne yaa diyodu bana nerden bilsin koçiş topik nee
buraya insan bi kapıldımı bırakamıyooo,ama güzel haberler aldığımız arkadaşlarda bizlere umut oluyoo onun sevinciyle bizde seviniyor üzüntüsüyle bizde üzülüyoruzz
birbirimize destek oluyoruzz burdaa ..yanlız değilsin tatlımm ..Allah razı olsunnn cnm benimm rabbim tüm isteyenlere nasip etsinn..sabırsızlıkla bekledim şimdiye kadar bundan sonraki
seneleri artık bebişimle geçirmek istiyorumm..inş seninde eşin tekrar düzelince tekrar şansınızı denersiniz ama bakarsın o zamana kadar kendiliğinden çıkış olurr bellimi olur ..siz bi gelin
bakalım emre beye inş hayırlı haberlerle dönersin evine cnm daha yeni evlisiniz önünüzde çok zaman var ama rabbim çok bekletmeden nasip eder inş bi bebişşş

evt cnm yaza gelmesi ne güzell inş güzel haberler alıcağız arkadaşlardan sonrada bizler geliriz arkalarından ..yazdığınada bakıcam cnmm araştırıcamm sağoll

Ayy canim cikmissin bile ya gecte olsa yazayim dedim Iyi geceler ALlah rahatlik versin rüyanda bebislerini gör canim

Sağoll tatlımm ..

kızlarrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun gene güzel haberler almak dileğiyle
bugun gorunuşte hava güzel bende kızkardeşime gidiyorum oglu ameliyat oldu da
inşllh yaqrın akşama görüşürüzzzzzzzz hepinizi kocamannnnnnnnnn

Günaydın cnmm
geçmiş olsun tekrardannn ,görüşürüzzz

günaydınlarrrrrrrrrr

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. SON NEFESİMİZE KADAR ATAMIZIN YOLUNDAYIZZ

canım söylememk daha kötü içine attıkça yıllar sonra mecburen söylüyorsun ne ben 6 yıldır ne yapacaksın artık biliyorlar ama genede kendi ailen başka oluyor ben ailemle dertleşiyorum ama eşimin ailesiyle bildikleri halde dertleşemiyorum onuda içime gömdüm görümcemde aynı durumda ama birgün dertleşemedik

canım anneleriniz eşlerinize bişey söylemez bence benim ailem eşime bir gün hiç birşey demedi konuyu dahi açmazlar ama kayınvalidemle 2 görümcem defalarca sen dr gittini sende bişey yokmu gibi şeyler çok söylediler beni çok üzdüler allahtan gelmiş burda kimseyi yargılayamayız ama işte ne yapacaksın kayınvalideler in çoğu böyle

canım ya şu boyamalı yıkamalı nasıl oluyor yıkamalı tatam onu biliyorumda şu boyamalıyı bana anlatsanıza kimler hangi azo gurubu yapıyor

evet canım yarın kısmetse sabah 9 gibi transfer olucak
inşallah sizler de gelirsiniz bu aşamalara canım işleriniz su gibi akar.

yok canım birşey söylemez annem biliyorum tabiki herşey Allahtan ama ona da soruyolar çocukları var mı falan diye o da dayanamaz kardeşleriyle paylaşmak ister ve bu durum yayılır da yayılır
ben kayınvalidemden yana hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım ne gerekiyosa elimizden geldiğince yapıcaz yeter ki parayla yapılcak işler olsun diye söyler hep eşimin durumunu bilmeden önce de böyle söylerdi şimdi de böyle söylüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…