kızlar,fsh hormonum 15.95 çıktı.haftaya amh testi için gün verdi.doktor elinizi çabuk tutun iki sorunla birden uğraşmayın dedi.moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.bunada şükür diyip geldim okula.
cancaazlarımRABBİMİN izni ile son 26 günümüz kaldı tüp bebek işimize çok heyecanlıyım nasıl geçecek bilmiyorum
Canim bizi bizden aska kimse anlamaz heleki gurbette isen kendini daha da yanliz hissedersin. Esinle en kücük tartismada üzülürsün ama dertlesecegin kimse olmaz. Ben neler yasiyorum ALlahtan ki esimle iyi anlasiyoruz. 1tane arkadasim var burda onunla da 2-3 ayda görüsüyoruz. Off gene dertlendim Allahim yardimcimiz olsun...
Eşim sağolsun beni şimdiye kadar hiç kırmadı,incitmedi,onun hatırına susuyorum,kayınvelidem bile üstüme titriyor işte bırakıp gitcem sanıyor heralde kendince...Herkes bir telaşta işte,o cümleyi de abisi söyledi nasıl bir korku başladıysa onlarda...Ben eşimi ne kadar sevdiğimi biliyorum,zoru görünce sırtımı nasıl döneceğimi düşürler ki?Herşey Allahtan geliyor,sorunun kimde olduğu önemsiz bana göre,bizim çocuğumuz olmuyor biz bunun derdindeyiz sadece
cancaazlarımRABBİMİN izni ile son 26 günümüz kaldı tüp bebek işimize çok heyecanlıyım nasıl geçecek bilmiyorum
ayyyy cnm gerçekten öyle düşünerek mi bana mesaj yazdın çok mutlu oldumm
ahh ahh inş cnm yaa
gerçekten ben de senin yazını görünce nasıl hevesleniyorum cnm normalde pek ümitlenmiyorum olacakmı diye ama sizler böyle yazınca çokk mutlu oluyorumm
rabbim benim için ettiğin duaların daha fazlasını sana versin inşşş
ahh kıyamam eşinide çook seviyooo tabi cnm daha yeni evlisinizz
sevginiz daim olsunn inş gelecekte olacak bebeişinizlee dahada artsınnnn
bu arada evlilik tarihler söylenmişken bende söyliyeyim dimi ama
28 eylül 2003, 9 senenin içindeyiz artıkk rabbim daha çok bekletmeden bana da bi evlat nasip eder inşşş
ve tüm arkadaşalarıma
az kalmış cnmm inş herşey güzel olurr
bizimde 40 günümüz varr bakalımm nasıl olucakkk
Canim bizi bizden aska kimse anlamaz heleki gurbette isen kendini daha da yanliz hissedersin. Esinle en kücük tartismada üzülürsün ama dertlesecegin kimse olmaz. Ben neler yasiyorum ALlahtan ki esimle iyi anlasiyoruz. 1tane arkadasim var burda onunla da 2-3 ayda görüsüyoruz. Off gene dertlendim Allahim yardimcimiz olsun...
Eşim sağolsun beni şimdiye kadar hiç kırmadı,incitmedi,onun hatırına susuyorum,kayınvelidem bile üstüme titriyor işte bırakıp gitcem sanıyor heralde kendince...Herkes bir telaşta işte,o cümleyi de abisi söyledi nasıl bir korku başladıysa onlarda...Ben eşimi ne kadar sevdiğimi biliyorum,zoru görünce sırtımı nasıl döneceğimi düşürler ki?Herşey Allahtan geliyor,sorunun kimde olduğu önemsiz bana göre,bizim çocuğumuz olmuyor biz bunun derdindeyiz sadece
Canim ayni seyleri yasiyoruz cogu anlatimlarinda sanki kendimi gördüm sende. Allah büyük bize derdimizi vermis ama en kisa zamanda ben inaniyorum dermanimizi da verecek...
Bende çıkıyorumm canlarımm
iyi gecelerrrr öpüldünüzz
Canim inan ki öyle düsündüm ve yazdim sana. Iyiki de yazmisi. seni ve diger arkadaslari cok seviyorum. Esim bile der burayla ilgilencen kadar kocacigina baksana bi diyebeni kizdirmak icin der ama ben burda okudukca ona söylerim cok mutlu olur oncazimda demekki umut var diye. Canim ben senden cok umutluyum Allahim insallah sana koca 9yilin müfakatini bu sene verecek.Ve mutlulugunuzda daim olsun bitanem insallah 9 yil deil 90 yili beraber bebislerinizle birlikte gecirirsiniz.. Allahim tüm hepimizin yuvalarini bebislerimizle mutluluk topuna dönüstürsün insallahhhhh.. AMIN::
evet canım hepimizin tedavisi yaza geldi sizin işinizden dolayı bizimki de tamamen nasip yüzümüz gülecek inşlh bak canım aklıma gelmişken paylaşayım sizlerlede İSMİ AZAMLA dua edelim muhakkak kabul olur dua kitaplarında detaylı bilgiler veriyor araştırın kızlar ben okumaya çalışıyorum günde bir kaç defa RABBİME tam bir kalp ile dönüş yapalım ki dualarımız arşa ulaşsın inşlh
Ayy canim cikmissin bile ya gecte olsa yazayim dedimIyi geceler ALlah rahatlik versin rüyanda bebislerini gör canim
kızlarrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun gene güzel haberler almak dileğiyle
bugun gorunuşte hava güzel bende kızkardeşime gidiyorum oglu ameliyat oldu da
inşllh yaqrın akşama görüşürüzzzzzzzz hepinizi kocamannnnnnnnnn
ah kıyamam canım ya...
eşim çok karşı ailelere söylemeye.ben söylemek istiyorum.çünkü içim doldu taştı artık 16 haziranda azo hayatımızda 1. yılını dolduracak taşı taşı bu yükü tek başıma nereye kadar bilemiyorumki.anneme söyledikten sonra beklediğim anlayışı bulamazsam diye cok korkuyorum.
canım mrb.
evet zor bir durum ama eşin istemiyorsa söylemeni bence söyleme
belki sen annene açılıp rahatlıcaksın,annene de tembih edeceksin bak anne sana söylediğimi eşime söyleme diye ama gün gelir bi şekilde annenin belki bi sözü,bi bakışı eşine dokunur eşin de anlarsa söylediğini eşinle aranız bozulur ve bu da kötü olur bence.
merhaba kızlar eşim salı günü Ankara'ya gidecek Kaan hocaya mesaj atmıstım 100bin yuvarlak hücre çıkıyor boyamalı ve yıkamalı spermiyogram yaptıralım mı diye oda hastaneden sian Kavukçu'yu arayın yaptırın dedi salıya Ankara üniversitesinde yaptıracak burada iki tüp bebek merkezi var ikiside çok para istedi
Sanko hastenesininki doktor hangi renge boyayacağımızı söylesin fiyat veririz demiş
Eurofertil 28o tahlile 175 muayene ücreti istiyor Ankara'da yaptıracak bu yüzden
kız cemre biz seninle aynı yılda evlenmişiz galiba biz 2006 temmuzda evledik siz?
evet canım yarın kısmetse sabah 9 gibi transfer olucakcnm eşim kaptı pc yi bakamadım yazdıklarınızaa
olsun cnm ne demekkk
iyiyim yinede çok şükürrr günleri geçiriyoruz
seninde yumoşlar toplanmışşş gelişimleride iyiyimiş
annesinin göbüşüne gelecekleri günü bekliyolar şimdii
inş bizlerde o aşamalara gelirizz
canım anneleriniz eşlerinize bişey söylemez bence benim ailem eşime bir gün hiç birşey demedi konuyu dahi açmazlar ama kayınvalidemle 2 görümcem defalarca sen dr gittini sende bişey yokmu gibi şeyler çok söylediler beni çok üzdüler allahtan gelmiş burda kimseyi yargılayamayız ama işte ne yapacaksın kayınvalideler in çoğu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?