sıkma canını baska seylerle ilgilenmeye calış
canım seni çok iyi anlıyorum. Endişeni telaşını korkularını aynı duyguları geçen ağustos ayında yaşadım çok stres yaptım keşke hiç stres yapmasaydım.gerçekten nasipse oluyor onun için rahat ol ve rabbine tam teslim ol göreceksin herşey iyi olacak dualarım seninle ve tedavideki arkadaşlarıma allah yüzünüzü güldürsün.
merhaba kızlar,minikgelinden haber yok hala.keşke telefonunu alsaydık belki o hemen fırsat bulamaz.Allah yardımcıları olsun. ben bu sabah doktora gittim ve smear testi ile amh testini verdim.benim ilk jinekolojik (anladınız siz onu ) muayenemdi.çok gergindim doktor oldukça anlayışlı davrandı atlattım ama ayrıntılı muayene edemediğini söyledi.şimdi gitsem daha rahat olurum dizlerim titredi.kadın olmak ne zor.
asıl haber şimdi geliyor.kızlar annem kafanı bulandırıp durma besmele çek ara bi yeri dedi.eşimde memorial diyip duruyordu.biraz önce aradım orayı ve cumartesi öğleden sonra için randevu aldım.
kızlar 4 ten sonra kursa gideceğim şimdi mink gelinden haberde alamam ne olacak şimdi saat 10 da geliyorum ay çok merak ederim bence kızlar sperm bulunmamış olsaydı minik gelin işi bitmiş ve geri dönmüş olurlardı belkide sperm bulundu minik gelini şimdi yumurta toplama işlemine almışlardır inş öyledir rabbim sen yardım et amin
kızlar 4 ten sonra kursa gideceğim şimdi mink gelinden haberde alamam ne olacak şimdi saat 10 da geliyorum ay çok merak ederim bence kızlar sperm bulunmamış olsaydı minik gelin işi bitmiş ve geri dönmüş olurlardı belkide sperm bulundu minik gelini şimdi yumurta toplama işlemine almışlardır inş öyledir rabbim sen yardım et amin
işlemi saat 9 daydı diye biliyorum. ancak kendine gelmesi yola çıkması zaman alır. birde şehirler arası yol gidip gelecek. akşam üstü gelir herhalde. hayırlı haberlerle dönsünde artık bugün olmazsa yarın olsun halayımız.
canım malayayla elazığ bir saat sürüyor 9 değilde işem 10 da yapılsa yine bir saat sürse 11 de çıksa ben diyorumki 5 e kadar haber vermesse ozman sperm çıktı ay canım inş bizim düşündüğümüz gibi çıkar rabbim sen yardım et sperm çıksın minik gelinde hamişler kervanına katısın ve şu anda bekleyen diğer akadaşlarında inş testlari olumlu olur bu haftayı halaylarla geçirirz aminnnn
merhaba canım, demesi kolay diyeceksin ama bu kadar stres yapmamaya çalış. Inşallah mercimeğin seninledir. Haftayada müjdeni verirsin bize.
şu zıkkım azoyu öğrenmeden önce saf saf heray internetten erken hamilelik belirtilerini arıyordum. Ilk belirtilerden biride akıntının artması ve renk değişikliği oluyormuş. Moralini bozma çok akıntım var diye.
canıım benım ınsallah dedıgın gıbı olur kafamı dagıtmak ıcın ne yapsam daha cok dusunuyorum az once fılm ızledım orda bebek gordum sımdı gelde kafanı baska seyle msgul et sıtres yapma oturdum agladım ay ne bıleyım allah korusun eger tutmazsa kesın bu sıtres yuzunden tutmaz kendımı yemege verdım az once ıclı kofte yaptımSımdı dusunuyorum baska ne yapsam Yakın olsaydık heralde herkese yemek yapmaya gıderdım Haa bırde az once doktorumla konustum haftaya salı gel dedı aksam 5 bucukta nolur bana dua et canım
hadi yayırlı olsun şimdiden inşallah sende tez zamanda anneler kervanına katılırsın...
inan hep aklımdasın, allahım muradını verir inşallah tez zamanda.
Ben yemek yapmak konusunda pek yetenekli değilim. Keşke yakında olsanda bende birşeyler öğrensem. Dün bir mercimek köftesi yapmaya kalktım. Ilk defa yapıyorum bu arada. Fenada olmadı. Sonra homini gırtlak götürdüm şiştim kaldım. Bütün gecede kıvrandım.
canım benım yaa ınsallah rabbım hepımızın muradını verır tez zamanda az kaldı senınn de yuzun gulecek allahn ıznı ıle ; ohhhh afıyet olsun kardesıme yarasıın ıyı yapmıssın yok kız bende oyle usta degılım allahtan benım herıfte homını gırtlak ben gıbıTastan yumusak ne bulursak yıyoruz
çok şükür benimkide öyle, peynir zeytinde olsa balandıra ballandıra yer.
Bizde çok şükür başladık teadvi sürecine. Rapor almak için başvurduk. Bu cumartesi eşim mikrotese olacak. Hayırlısı ile atlatırız inşallah şu mikroteseyi. Bol bol bulunur sonra benim tedavim başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?