Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım arkadaşım dualarını okudum allah niyetini kabul etsin
inşallah tez vakitte bebişlerin olur
seni seviyorum canım
herşey istediğin gibi olur hayatta inşallah
iyi dersler ,oradaki bebişleri benim için de sev

amın canım ınsallah rabbım guldurur yuzumuzu rabbım dayanma gucu versın hepımıze ınsallah hesey ıyı olur , rabbım ınsallah dualarına ıcabet eder ettıgın dualar mıslıyle sana doner ınsallah

Mınık gelın ınsallah hersey yolunda gıtmıstır
Merakla beklıyorum haberlerını dualarımız senınle
Heyecandan olmek uzereyım cepten bakıyorum
Sureklı Allah yardımcın olsun.

Enfalcım senın de cok az kaldı ınsallah bebegın senınle olur
Sonuna dek canım.

Bır arkadasımız daha vardı pazar transferı olacaktı
Insalllah o da cok ıyıdır allahım herhalde sıra bana
Gelınce heyecandan kalbım yerınden cıkar
Cekılen cıleler emekler bosa gıtmesın allahım
Kımseyı kor kuyularda caresız bırakmasın...
Hepınıze sevgıler...:2:

hadi yayırlı olsun şimdiden inşallah sende tez zamanda anneler kervanına katılırsın...

merhaba canım, demesi kolay diyeceksin ama bu kadar stres yapmamaya çalış. inşallah mercimeğin seninledir. haftayada müjdeni verirsin bize.

şu zıkkım azoyu öğrenmeden önce saf saf heray internetten erken hamilelik belirtilerini arıyordum. ilk belirtilerden biride akıntının artması ve renk değişikliği oluyormuş. moralini bozma çok akıntım var diye.

canım ben duamı okudum .oknk arkadaşımızın dileği tez zamanda gerçekleşir inşAllah. Allah kabul etsin.

kızlar 4 ten sonra kursa gideceğim şimdi mink gelinden haberde alamam ne olacak şimdi saat 10 da geliyorum ay çok merak ederim bence kızlar sperm bulunmamış olsaydı minik gelin işi bitmiş ve geri dönmüş olurlardı belkide sperm bulundu minik gelini şimdi yumurta toplama işlemine almışlardır inş öyledir rabbim sen yardım et amin

kızlar minik gelinin eşi kaçta çıkacakmış teseden ayyy ne zaman haberlerini alırız inşlh çok seviniriz yaaaa

işlemi saat 9 daydı diye biliyorum. ancak kendine gelmesi yola çıkması zaman alır. birde şehirler arası yol gidip gelecek. akşam üstü gelir herhalde. hayırlı haberlerle dönsünde artık bugün olmazsa yarın olsun halayımız.

canım malayayla elazığ bir saat sürüyor 9 değilde işem 10 da yapılsa yine bir saat sürse 11 de çıksa ben diyorumki 5 e kadar haber vermesse ozman sperm çıktı ay canım inş bizim düşündüğümüz gibi çıkar rabbim sen yardım et sperm çıksın minik gelinde hamişler kervanına katısın ve şu anda bekleyen diğer akadaşlarında inş testlari olumlu olur bu haftayı halaylarla geçirirz aminnnn

inşallah canım, tedavi gören, görecek olan, bekleyen, dua eden, herkezin olumlu sonuçlarını görürüz buradan sevinçlerini paylaşırız inşallah. sen ne zaman başlıyorsun tedaviye

canıım benım ınsallah dedıgın gıbı olur kafamı dagıtmak ıcın ne yapsam daha cok dusunuyorum az once fılm ızledım orda bebek gordum sımdı gelde kafanı baska seyle msgul et sıtres yapma oturdum agladım ay ne bıleyım allah korusun eger tutmazsa kesın bu sıtres yuzunden tutmaz kendımı yemege verdım az once ıclı kofte yaptım Sımdı dusunuyorum baska ne yapsam Yakın olsaydık heralde herkese yemek yapmaya gıderdım Haa bırde az once doktorumla konustum haftaya salı gel dedı aksam 5 bucukta nolur bana dua et canım

inan hep aklımdasın, allahım muradını verir inşallah tez zamanda.
ben yemek yapmak konusunda pek yetenekli değilim. keşke yakında olsanda bende birşeyler öğrensem. dün bir mercimek köftesi yapmaya kalktım. ilk defa yapıyorum bu arada. fenada olmadı. sonra homini gırtlak götürdüm şiştim kaldım. bütün gecede kıvrandım.

canım benım yaa ınsallah rabbım hepımızın muradını verır tez zamanda az kaldı senınn de yuzun gulecek allahn ıznı ıle ; ohhhh afıyet olsun kardesıme yarasıın ıyı yapmıssın yok kız bende oyle usta degılım allahtan benım herıfte homını gırtlak ben gıbı Tastan yumusak ne bulursak yıyoruz

çok şükür benimkide öyle, peynir zeytinde olsa balandıra ballandıra yer.
bizde çok şükür başladık teadvi sürecine. rapor almak için başvurduk. bu cumartesi eşim mikrotese olacak. hayırlısı ile atlatırız inşallah şu mikroteseyi. bol bol bulunur sonra benim tedavim başlar.

hayırlı olsun tedavınız canım ınsallah corap sokugu gıbı cabucak gelıp gecer canım benım 16664 tane ya latıf cek canım ınsallah rabbım guldurur yuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…