Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım, tedavi gören, görecek olan, bekleyen, dua eden, herkezin olumlu sonuçlarını görürüz buradan sevinçlerini paylaşırız inşallah. sen ne zaman başlıyorsun tedaviye

canım bizim tedavi hayırlısıyla ağustosta olacak öyle görünüyor

canım sen nerelisin böyle içli köfteler yapıyorsun peki çiğ köfte biliyormusun sana afiyet olsun

canım sen nerelisin böyle içli köfteler yapıyorsun peki çiğ köfte biliyormusun sana afiyet olsun

canım ben gaggosum :) elazıglıyım cog kofteyıde bılırım ınsallah bır gun bulusuruzda soyle sıze zıyafet cekerım Suan belcıkadayım gurbetcıyım boyle yemeklerle memleket hasretı gıderıyorum ıste

Canım benim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin,aklımız hep sende ,işyerindeyim ama bi haber varmı diye sürekli bakıyorum ,dualarımız seninle...

ENFALLL canım inşallah sende bu kez bebişini kucaklayacaksın inşallahhh.güzel şeyler düşün ,iyi olacak:)

INSALLAH CANIM BENIM RABBIM DUALARINIZ HURMETINE BEBISIMI KUCAKLAMAYI NASIB ETSIN

Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere

cok ama cok sevındım canımmmmmmmmmmm
nededım ben sana bakkkk hersey cok guzel olacak yaaaaaaaaaa
22 bebegın var artıkkkkkkkkkkkkkkkk

çokkk şükür canım,gözü aydın Allah bebeğini koklamayıda nasip eder inşallah,çok sevindim çokk ,böyle güzel haberler olsn işte hep

cok ama cok sevındım canımmmmmmmmmmm
nededım ben sana bakkkk hersey cok guzel olacak yaaaaaaaaaa
22 bebegın var artıkkkkkkkkkkkkkkkk

çokkk şükür canım,gözü aydın Allah bebeğini koklamayıda nasip eder inşallah,çok sevindim çokk ,böyle güzel haberler olsn işte hep

Allah razı olsun KiZlar inanın tup bebek tutmasada umudm olacak en aZİndan spermin olduğu bilcem
Doktor spermler kaliteli hızı morfolojisi guzel dedi
Yumurtalarımda iyimis
Bakalım ya perşembe yada cumartesi transfer olur dediler
Heyecanlıyım daha yeni ağlamıyorum esim amlyttan çıktıktan sonra 1 saat bekledik iste o bir saat dünya basıma yıkıldı ne zor anlarda alatamam Rabbim hepimize yasasın dua etmek tek derman inanın

hepsini doğur kız :) çok sevindim.

canim ben duami okudum allah kabul etsin allah arkadasimizin gönlünün muradini versin

minikgelin gözün aydin allah tamamina erdirsin

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin.çok dua ettik sana herkes haber sordu birbirine.çok mutlu olduk canım çokkkkk.haydi kızlar tutun ucundan

hepsini doğur kız :) çok sevindim.
HepimiZ doğurcaz bisuru :)
Bugün benim bayramim ins transferi Perşembe ğunu yaparlar Kandil gunu:)

INSALLAH CANIM BENIM RABBIM DUALARINIZ HURMETINE BEBISIMI KUCAKLAMAYI NASIB ETSIN

sabahtan beri yazdığın topikleri gezip duruyorum haber var mı diye...haftasonu namazlarımda hep seni andım, dua ettim. ve müjdeli haberini okurken gözümden gelen yaşı tutamadım inanır mısın... senin yerindeki benmişim gibi sevindim. inşallah o döllenen yumurtalar güzelce yerleşecek rahmine ve 9-10 ay içinde gelecek bebişin

Allahıma şükürler olsun ki dualarımız kabul olmuş...bundan sonraki de güzel gitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…