Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
COOOOOK SUKUR INAN OKADAR SEVINDIMKIII GOZUN AYDIN OLSUN CANIIIIIM RABBIM TAMAMINA ERDIRIR INSALLAH KUCAGINA ALACAGIN GUNLER YAKINDIR AZ KALDI CANIIIM SEVINCTEN SUAN AGLIYORUUUM YASADIKLARIMIN AYNISINI YASAMSIIN BENI OGUNLERE GOTURDUN CANIIIM BENIIIM COK SUKURKI ATLATTIN ZERRE OLAN UMUDUN COK SUKUR SIMDI DAG GIBI RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIB ETSIN SIZLERE INSALLAH : SABAHTAN BERI BENIMDE MORALIM SIFIRDI ICIMDE BI SIKINTI VAR SANKI BEBEISIM BANA TUTUNMAYACAKMIS GIBI HISSEDIYORUM ICIMDEN DUA ETTIM ALLAHIM NOLUR BANA BI ISARET GOSTER YOKSA DAYANAMIYCAM DEDIM EGER MINIKGELINLERDE SIPERM CIKARSA BEBISIM BENIMLE EGER CIKMAZSA DEMEKKI BIRAKTI BENI DEDIM COK SUKUR SIZDE SIPERM CIKTI BANADA MORAL OLDU SIMDI BI OHHHHHHHHHHHH CEKMENIN ZAMANI
Allah razı olsun cnm bnm Rabbim herkese nasip etsin hayalimden bile daha buyi bsy gerçekleşti hayalim bile bukdr büyük degildi inanminikgelin gözün aydin allah tamamina erdirsin
canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin.çok dua ettik sana herkes haber sordu birbirine.çok mutlu olduk canım çokkkkk.haydi kızlar tutun ucundan
sabahtan beri yazdığın topikleri gezip duruyorum haber var mı diye...haftasonu namazlarımda hep seni andım, dua ettim. ve müjdeli haberini okurken gözümden gelen yaşı tutamadım inanır mısın... senin yerindeki benmişim gibi sevindim.inşallah o döllenen yumurtalar güzelce yerleşecek rahmine ve 9-10 ay içinde gelecek bebişin
Benimde aklım budaydı haber öğrendim. Ve buraya yazmak icin sabırsızlıkla bekledim ben burda güze haberleri okuyunca cok umutlaniyordum:)
Allahıma şükürler olsun ki dualarımız kabul olmuş...bundan sonraki de güzel gitsin inşallah
Yaaaa minik anne Olcam demiii :) nolur yarrebbim hepimize yaşatsın bu duyguyu olur hep dua etcem sürekli okuduğum dualar vardı hepinize okuycam sürekliminikgelin kız gözün aydın şimdide minikannemi olucaninşAllah hamile haberlerinide kutlarız böyle....... .......buda azoya
gel sarılayım ağlayayım bende senle zaten 5 dk da bir ağ liyorum :)ins Haziran'da sende anne olcan aramızda 1 ay Olcak :)Minik gelin inan şuanki sevincimi sana anlatamam hem okudum hemde ilk defa ağladım.ben topiğe çok fazla girmiyorum.ama senin haberini almak için sabahtan beri topikteyim ve allaha çok şükürler olsun çok güzel bir haber aldık.darısı hepimizin başına. Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayıda nasip eder yarabbiiimmmmm. bizde haziranın başında tedaviye başlıyoruz tahminen haziran ortalarında eşim tese olucak bakalım kısmet neler görüp neler yaşıyacağız? (siz güzel haberlerde halay çekiyorsunuz bende size katılıp halay çekmek istiyorum:)))
İns cnm bnm ins bak mayıs ayında herkeste sperm var ins Haziran Temmuz Ağustos ... Tum aylarda herkesten sperm cikcak ins..CNM BU NE GÜZEL HABER BÖYLE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞLH
MAŞALLAH MAŞALLAHSÖYLEMİŞTİM SANA 1 TANE SPERM TESTİYLE AZO OLUNMAZ DİYE
GÖZÜN AYDIN CNM
O 22 YUMOŞLARINDAN İKİZ BEBEKLERİN OLSUN İNŞLH DARISI BİZLERİN BAŞINA HALAYA GEÇ KALMADIM İNŞLH...
İnan bu haberi aldığımdan beri Elazığ'dan Malatya'ya koşa koşa giderim o derece enerjim var :)ilk günden okadar misafir gelmesin, yatın dinlenin eşinle beraber, yorgunsunuzdur şimdi
Allah razı olsun bacım bende hep sizin icin edecek sürekli :)ay canm benim cok sewindim rabbim tamamına erdirsin ins. walla dünden beri namazda senin icin cok dua ettim kabul oldu darısı hepimzn basına insallah
COOOOOK SUKUR INAN OKADAR SEVINDIMKIII GOZUN AYDIN OLSUN CANIIIIIM RABBIM TAMAMINA ERDIRIR INSALLAH KUCAGINA ALACAGIN GUNLER YAKINDIR AZ KALDI CANIIIM SEVINCTEN SUAN AGLIYORUUUM YASADIKLARIMIN AYNISINI YASAMSIIN BENI OGUNLERE GOTURDUN CANIIIM BENIIIM COK SUKURKI ATLATTIN ZERRE OLAN UMUDUN COK SUKUR SIMDI DAG GIBI RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIB ETSIN SIZLERE INSALLAH : SABAHTAN BERI BENIMDE MORALIM SIFIRDI ICIMDE BI SIKINTI VAR SANKI BEBEISIM BANA TUTUNMAYACAKMIS GIBI HISSEDIYORUM ICIMDEN DUA ETTIM ALLAHIM NOLUR BANA BI ISARET GOSTER YOKSA DAYANAMIYCAM DEDIM EGER MINIKGELINLERDE SIPERM CIKARSA BEBISIM BENIMLE EGER CIKMAZSA DEMEKKI BIRAKTI BENI DEDIM COK SUKUR SIZDE SIPERM CIKTI BANADA MORAL OLDU SIMDI BI OHHHHHHHHHHHH CEKMENIN ZAMANI
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
Minikgelinimiz dualarımız kabul oldu bak, çok ama çok sevindim senin adına. İnşallah Rabbim bu mutluluğunuzu daim ettirsin canım. Yüzün hep gülsün
Bugün bizde gittik hastaneye sonuçlar kötüEşimin değerleri normalin altındaymış Normal yollarla gebe kalamazmışım. Haftaya eşim ultrason çektiricek, varikosel varmı diye bakacaz dedi doktor çok üzgünüüm bu yüzden çooook
Minikgelinimiz dualarımız kabul oldu bak, çok ama çok sevindim senin adına. İnşallah Rabbim bu mutluluğunuzu daim ettirsin canım. Yüzün hep gülsün
Bugün bizde gittik hastaneye sonuçlar kötüEşimin değerleri normalin altındaymış Normal yollarla gebe kalamazmışım. Haftaya eşim ultrason çektiricek, varikosel varmı diye bakacaz dedi doktor çok üzgünüüm bu yüzden çooook
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
Detaylı anlatayım
geçmiş olsun canım, ilk testiniz miydi?
Yaaa hayir üzülme bak ya hiç sperm olmasaydı inan o duygu cok kötü
Tup bebekle olsun bebegin nolacak hiç zor bı süreç deilmi tup beek
Sonuçta bebsini kucağına al o önemli olan sakin üzülme senin yerinde olmayı isteyen cok kisi var inan:)
Detaylı anlatayım
Âmin ins cnm bnm yalnız tek çiçekle bahar olmazmış hepimiz hamisolalim:)Allah gönlüe göre versin canım..
Allah kucağoına almayıda nasip etsin..
çok sevindim...
sana sıkı sıkı tutunsunlar inşAllah...
Allah razı olsun cnm bnm 2 aydır bu formdaydim Allah hepinizden razı olsun dertlestim bolca ins hamileliklerimizide konusuruz:)canım gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin sizin mutluluğunuz bizimde mutluluğumuz oldu
Hiç ağrım olmadı nerdeyse cnm 15 dk adet agrisi gibi oldu okdr hiç ama hiç korkulacak bsy deilmis:)hepinize bisuru dua etcem hepimiz hamile kalmaz ins Rabbim buyuk el açan hiç kimseyi geri çevirmiyorCanım gözün aydınnnnn
çook sevindim gerçekten
heyecanla seni bekliyodum bikaç saat önce baktım yoktun şimdi tekrar bakayım dedimmm
çok şükürr bulunmuşş
darısı bizlerin başınaa inşş
ben sana demiştim opu ağrısız bi işlemm onuda atlattın
şimdi sıra hayırlısıyla transferinde olur inş kavuşursun bebişinee
Teşekkür ederim canım. Evet ilk testimizdi. 9 aylık evliyiz. Hiç korunmadık, 9 aydır olmayınca ben şüphelendim ve en sonunda eşimi ikna edip doktora götürdüm. Sonuçlarımız şöyle;
Sperm Sayısı: 10.000.000.000
Aktif Hızlı Hareketli: %5
Aktif Yavaş Hareketli: %25
Yerinde Hareketli: %10
Hareketsiz: %60
Aglütinasyon: Yok
Morfoloji: %15 Normal Form
Likekaksiyon Süresi: 60 dk.
Renk: Opak
Koku: Özel
Ph: 7.3
Sonuç: Oligoasthenozoospermi, Uzamış likefaksiyon süresi
Anlayan varmı??
sonucların kötü deil cnm once aşılama denersin sonra tup beek:) kendiliğinden hamile kalma olasılığında yüksek. Umutsuz olma başka doktorada git :)
Hakılısın canım ama ne yapayım elimde değilNe olursa olsun üzülüyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?