Teşekkür ederim canım. Evet ilk testimizdi. 9 aylık evliyiz. Hiç korunmadık, 9 aydır olmayınca ben şüphelendim ve en sonunda eşimi ikna edip doktora götürdüm. Sonuçlarımız şöyle;
Sperm Sayısı: 10.000.000.000
Aktif Hızlı Hareketli: %5
Aktif Yavaş Hareketli: %25
Yerinde Hareketli: %10
Hareketsiz: %60
Aglütinasyon: Yok
Morfoloji: %15 Normal Form
Likekaksiyon Süresi: 60 dk.
Renk: Opak
Koku: Özel
Ph: 7.3
Sonuç: Oligoasthenozoospermi, Uzamış likefaksiyon süresi
Anlayan varmı??
Hakılısın canım ama ne yapayım elimde değilNe olursa olsun üzülüyoruz işte
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
Âmin ins cnm bnm yalnız tek çiçekle bahar olmazmış hepimiz hamisolalim:)
Allah razı olsun cnm bnm 2 aydır bu formdaydim Allah hepinizden razı olsun dertlestim bolca ins hamileliklerimizide konusuruz:)
Hiç ağrım olmadı nerdeyse cnm 15 dk adet agrisi gibi oldu okdr hiç ama hiç korkulacak bsy deilmis:)hepinize bisuru dua etcem hepimiz hamile kalmaz ins Rabbim buyuk el açan hiç kimseyi geri çevirmiyor
canım bana yaptığın yorumu bi daha okusana bişeyi yanlış yazmışsın
geçmiş olsun canım, ilk testiniz miydi?
hiiiç üzülme canım, sperminiz var. allahın izni ile bebeğinde olur. eşine bol bol sebze meyve yedir. vitamin alsın. keçi boynuzu yesin. bitkilerle artırabilirsin.
bizimki kocaman 000000000 . sıfırken bile bebeği olanlar var. hiç üzme kendinide eşinide. bitkisellere başlayın ve iyi bir doktor araştırın.
çok sevindim cnm)))) sabahtan beri merak ediyodum seni ,senden haber alabilcemmi diye bakıp bakıp çıktım netten telin olsaydı arıcakdık valla
oh ya rahatladım vallahi sizin durumunuzu kendi durumumuza benzettiyorum.
inşallah bizde o güzel anları yaşarız en kıza zmnda))))))))))))))) sizde çıktı ya sanki bizdede çıkcak hehheee )))))) o kadar sevindim yaniiii
canım arkadaşım dualarını okudum allah niyetini kabul etsin
inşallah tez vakitte bebişlerin olur
seni seviyorum canım
herşey istediğin gibi olur hayatta inşallah
iyi dersler ,oradaki bebişleri benim için de sev
Yaaaaa hamile kalmaz yazmışim. :)))
Cnm İpad ile yazıyorum otomatik yazıyor iki uç harfi yapınca:)))
Hiçmeye bsy dermiyim kız:)
Allahım düşmanıma bile evlat nasip etsin:)
Oknk cnm okunan duaların yüzü suyu hürmetine gönlündeki muradın tez zamanda gerçek olsun inşlh
en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhatlı salih evlatların olsun inşlh amin...
:€) umudumuz birbirimiziz ben varya kendimde çıkmış gibi seviniyordum böle guzel haber alınca bilirim o duyguyu:)
Telde Ağlamaktan konusamiyodumki hep esimi aradılar ben konuşamayinca alayip hıçkırıktan:)
Ama gariptir kimseye haber vermeden siZe hemen gelip yazmak istedim:)
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
oknk rabbim muradını versin kardeşim dualarını okudum inş sende bebğini en kısa zamanda kucağına alırsın inş
dün transferim gerçekleşti Rabbime şükürler olsun 2 saat kalkmaksızın hastanede dinlendikten sonra yumoşumla evime geldim Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzellikleri inşallah 1 haziranda hamileliğimi sizlerle paylaşmak nasip olur.
dün transferim gerçekleşti Rabbime şükürler olsun 2 saat kalkmaksızın hastanede dinlendikten sonra yumoşumla evime geldim Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzellikleri inşallah 1 haziranda hamileliğimi sizlerle paylaşmak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?