Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hiiiç üzülme canım, sperminiz var. allahın izni ile bebeğinde olur. eşine bol bol sebze meyve yedir. vitamin alsın. keçi boynuzu yesin. bitkilerle artırabilirsin.
bizimki kocaman 000000000 . sıfırken bile bebeği olanlar var. hiç üzme kendinide eşinide. bitkisellere başlayın ve iyi bir doktor araştırın.

çok sevindim cnm )))) sabahtan beri merak ediyodum seni ,senden haber alabilcemmi diye bakıp bakıp çıktım netten telin olsaydı arıcakdık valla
oh ya rahatladım vallahi sizin durumunuzu kendi durumumuza benzettiyorum.
inşallah bizde o güzel anları yaşarız en kıza zmnda ))))))))))))))) sizde çıktı ya sanki bizdede çıkcak hehheee )))))) o kadar sevindim yaniiii

canım bana yaptığın yorumu bi daha okusana bişeyi yanlış yazmışsın

canım bana yaptığın yorumu bi daha okusana bişeyi yanlış yazmışsın

Yaaaaa hamile kalmaz yazmışim. :)))
Cnm İpad ile yazıyorum otomatik yazıyor iki uç harfi yapınca:)))
Hiçmeye bsy dermiyim kız:)
Allahım düşmanıma bile evlat nasip etsin:)

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım, ilk testiniz miydi?

Sağolasın, Rabbim razı olsun. Ben bu konularda yeni yeni bilgi sahibi oluyorum. Azospermin hiç sperm olmaması durumu olduğunu bilmiyodum. Şimdi farkettim. Bu topiğe yazarak bencil davranmışım gibi hissettim. Çok özür dilerim kusuruma bakmayın nolur. Ben bu topic aktif, bana cevap veren olur diye yazmıştım, birde minikgelin mutlu haberini paylaştığı için... Keşke kendi derdim anlatmasaymışım :S Rabbim inşallah sizinde gönlünüze göre versin. Allahım yardımcınız olsun, lütfen tekrar kusura bakmayın

:€)) umudumuz birbirimiziz ben varya kendimde çıkmış gibi seviniyordum böle guzel haber alınca bilirim o duyguyu:)
Telde Ağlamaktan konusamiyodumki hep esimi aradılar ben konuşamayinca alayip hıçkırıktan:)
Ama gariptir kimseye haber vermeden siZe hemen gelip yazmak istedim:)

canım Allah razı olsun.Allah hepimize bebişler nasip etsin.bende seni seviyorum canım.bu aralar görüşemiyoruz fazla.çarşambayı atlatayım inşallh çıkartırız acısını.Allah yardımcın olsun sınavlarında.özellikle ingilizceyi çabucak geç inş.bir an önce aramıza atan inşallah...

çokk çok sevindim canım geçmiş olsun allahım bebişlerini kucagına almayıda nasip etsin darısı bizlerin de basına

Yaaaaa hamile kalmaz yazmışim. :)))
Cnm İpad ile yazıyorum otomatik yazıyor iki uç harfi yapınca:)))
Hiçmeye bsy dermiyim kız:)
Allahım düşmanıma bile evlat nasip etsin:)

tabi cnm demezsin de öyle görünce bile kötü oluyo insann
hepimiz hamile kalalım hayırlısıyla inş
siz atlattınız darısı bana ve diğer arkadaşlara

Oknk cnm okunan duaların yüzü suyu hürmetine gönlündeki muradın tez zamanda gerçek olsun inşlh
en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhatlı salih evlatların olsun inşlh amin...

canım yaaaa.amin.hepimizinn inşllah salih saliha evlatlarımız olur.Allah razı olsun .canım arkadaşım.

böyle güzel haberi her zmn duyamıyoruz cnm haberi aldığımdan beri inan çok mutluyum ağzım kulaklarıma vardı gıııııııı)))))) eşime bile söyledim telde onada umut olsun diye )

Son düzenleme:
oknk rabbim muradını versin kardeşim dualarını okudum inş sende bebğini en kısa zamanda kucağına alırsın inş

canım çok şükür.senin adına çooooook sevindim. Allah devamını getirsin ve hiç uğraştırmadan tutunsun bebişlerin sana inş.darısı hepimize olsun inş.sizin azosperm sebebi neydi canım?

cnm hadi gözün aydın darısı burdaki herkese rabbim hayırlı şekilde sonlandırsın inş

cnm hadi gözün aydın darısı burdaki herkese rabbim hayırlı şekilde sonlandırsın inş

dün transferim gerçekleşti Rabbime şükürler olsun 2 saat kalkmaksızın hastanede dinlendikten sonra yumoşumla evime geldim Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzellikleri inşallah 1 haziranda hamileliğimi sizlerle paylaşmak nasip olur.

oknk rabbim muradını versin kardeşim dualarını okudum inş sende bebğini en kısa zamanda kucağına alırsın inş

amin canım amin.inşallah hepimiz bebişlerimizi alırız kucağımıza.Allah razı olsun.birgün topikte bebeklrimizi anlatmayı nasip etsin YÜCE RABBİM

Amin .gözün aydın canım.Yüce Allah sımsıkı tutunmalarını nasip etsin inş.hiç bırakmasın seni mercimeğin inş.

canım çok sevindim hadi gözün aydın bak herşey çok güzel oldu eşinde sperm bulunmuş herşey yolunda gitmiş darısı transferine ve bebişinin sana sımsıkı tutunmasına. :

aminnn cnm çok şükür sende bu heyecanı yasadın darısı burdaki herkese inş seninde bebeğin sana sımsıkı tutunur rabbim kucağına almayı nasip etsin inş herkese diyorum sanada diyeyim ne olur bana dua et kpss ye gircem az kaldı atamam olsun artık neyse araya sıkıstırdıma göre konuya geleyim inan cok mutlu oldum kib aeolun yumosun ve sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…