Amin .gözün aydın canım.Yüce Allah sımsıkı tutunmalarını nasip etsin inş.hiç bırakmasın seni mercimeğin inş.
aminnn cnm çok şükür sende bu heyecanı yasadın darısı burdaki herkese inş seninde bebeğin sana sımsıkı tutunur rabbim kucağına almayı nasip etsin inş herkese diyorum sanada diyeyim ne olur bana dua et kpss ye gircem az kaldı atamam olsun artıkneyse araya sıkıstırdıma göre konuya geleyim inan cok mutlu oldum kib aeolun yumosun ve sen
dün transferim gerçekleşti Rabbime şükürler olsun 2 saat kalkmaksızın hastanede dinlendikten sonra yumoşumla evime geldim Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzellikleri inşallah 1 haziranda hamileliğimi sizlerle paylaşmak nasip olur.
Canım inş bebişin sana sım sıkı tutunsun
1 haziranda hamileyim diye yazmak nasip olurr inş cnm
amin canım inşallah
darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallah.
kızlar son zamanda azospermliyken güzel haberlerle bizi sevindiren arkadaşlarımızın tam sayısı kaç bilen varmı cancaazlarım güzel haber alıyoruz bayadır sayıyı şaşırdım şükür ALLAH ıma inşlh bende veririm size 15 haz gitcez dua edin bana hepinizi çok seviyorum
evet canım şükür Allaha
bizim 0 ken 1-2 canlıya çıktı en sonki testimiz yine 0 dı geçenki testimiz yaklaşık 1 milyon
nursen snin eşinin sorunu neydi tam olarak bana bi anlat tatlım yaa
nursen cim yani benim anladığım siz tese olmadınız hep sperm testi yaptırdınız ve bu sonuçmu canım ne kullandınız hele bi de bana haz 15 bizde gitcez tese mi olur sperm testinden mi çıkar bilmiyorum offffffffffffff offffffffffff
canım çok şükür.senin adına çooooook sevindim. Allah devamını getirsin ve hiç uğraştırmadan tutunsun bebişlerin sana inş.darısı hepimize olsun inş.sizin azosperm sebebi neydi canım?
evet canım şükür Allaha
bizim 0 ken 1-2 canlıya çıktı en sonki testimiz yine 0 dı geçenki testimiz yaklaşık 1 milyon
Cok sevindim canım...harika bir haber.inslh allahın izniyle kavuşcab bebeğine az kaldı.
Merhaba canım dıyorum aramızdan bırının pazar gunu transferı vardı sımdı gordum
Hayırlısıyla hamıle haberlerıne geldı ınsallah ben de senın gıbı 0 sonucundan sonra
100 bın en azından gorduk sımdı genetık test sonucunu beklıyoruz
Cok korkuyordum ılkbaslarda ama burası bu guzel haberler benı cok umutlandırıyor
Mınık gelıne de o kadar cok sevındım kı sabahtan berı cepten bakıyorum
Insallah sımdı enfal sen ve mınık gelının bebıslerını beklıyorum
Mınık gelın yumurta toplama ıslemı kolay oldu yazmıs ben en cok bu olaydan
Korkuyorum oncelıkle tabı esımın bu 100 bın spermı kullanılacak mı sızler genetık
Test yaptırdınız mı bu testte yuzde 1 normal morfolojı yazıyordu en azından
Bunlar kullanılır degıl mı genetıkte ne sonuc cıkacak merak edıyorum ama en cok
Sızın hamıle haberlerınızı almayı beklıyorum sız den gelecek ıyı haberler bana
Zorun basarılabıldıgını gosterıyor bana azım verıyorsunuz yoksa nerdeyse vazgecerdım
Hepınıze sevgıler
Mınık gelın cok sevındım adına ınan hersey cok guzel olsun merakla beklıyorum
Herkes gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?