Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım Allah razı olsun Allah yardımcın olsun Allah gönlündeki muradını versin.

kpss için başarılar dilerim.hangi bölümden gireceksin?inşallah herşey gönlüne göre olur.dualarım seninle inş.

Canım inş bebişin sana sım sıkı tutunsun
1 haziranda hamileyim diye yazmak nasip olurr inş cnm

kızlar son zamanda azospermliyken güzel haberlerle bizi sevindiren arkadaşlarımızın tam sayısı kaç bilen varmı cancaazlarım güzel haber alıyoruz bayadır sayıyı şaşırdım şükür ALLAH ıma inşlh bende veririm size 15 haz gitcez dua edin bana hepinizi çok seviyorum

evet canım şükür Allaha
bizim 0 ken 1-2 canlıya çıktı en sonki testimiz yine 0 dı geçenki testimiz yaklaşık 1 milyon

Gözlerin aydın olsun canım Allah evinizi çocuk sesleriyle doldursun ne mutlu haber bizlere de nasip olur inşAllah .çok çok sevindim.
bu arada sizin ilk tes miydi?

baharcigim ben okudum tefriciyeleri. rabbim arkadasimizi en kisa zamanda hayirlisiyla evlatlarina kavustursun insallah.

evet canım şükür Allaha
bizim 0 ken 1-2 canlıya çıktı en sonki testimiz yine 0 dı geçenki testimiz yaklaşık 1 milyon

nursen cim yani benim anladığım siz tese olmadınız hep sperm testi yaptırdınız ve bu sonuçmu canım ne kullandınız hele bi de bana haz 15 bizde gitcez tese mi olur sperm testinden mi çıkar bilmiyorum offffffffffffff offffffffffff

nursen snin eşinin sorunu neydi tam olarak bana bi anlat tatlım yaa

canım evliliğimizin 2. yılında eşimin verdiği testle öğrendik durumu hormonlarında da düzensizlikler vardı biz kendimizce bitkisel kürler denedik ermiş attarın macunundan ve böğürtlen kökü suyunu kullandık sanırım 4-5 ayda sonra test yaptık yine 0.sonra yeşilex diye bitkisel kapsül kullandı ve 4 ay kullandıktan sonra 4-5 ölü sperm çıktı kullanmaya devam etti bunu sonra geçtiğimiz yaz kaan hocaya başvurduk onun verdiği ilaçlara başladı onlarla beraber kullanınca 4-5 ölü 1-2 de canlı sperm çıktıson testinde yine 0 çıkmıştı ve panax ve e1 kullanmaya başladı eşim bunun sonucunda 1 milyona yakın çıktı tedaviye başlıcağımız zaman.

evet canım hiç tese olmadı eşim şükür tedavimizde de buna gerek kalmadı.

canım çok şükür.senin adına çooooook sevindim. Allah devamını getirsin ve hiç uğraştırmadan tutunsun bebişlerin sana inş.darısı hepimize olsun inş.sizin azosperm sebebi neydi canım?

Cok sevindim canım...harika bir haber.inslh allahın izniyle kavuşcab bebeğine az kaldı.

evet canım şükür Allaha

Merhaba canım dıyorum aramızdan bırının pazar gunu transferı vardı sımdı gordum
Hayırlısıyla hamıle haberlerıne geldı ınsallah ben de senın gıbı 0 sonucundan sonra
100 bın en azından gorduk sımdı genetık test sonucunu beklıyoruz
Cok korkuyordum ılkbaslarda ama burası bu guzel haberler benı cok umutlandırıyor

Mınık gelıne de o kadar cok sevındım kı sabahtan berı cepten bakıyorum
Insallah sımdı enfal sen ve mınık gelının bebıslerını beklıyorum

Mınık gelın yumurta toplama ıslemı kolay oldu yazmıs ben en cok bu olaydan
Korkuyorum oncelıkle tabı esımın bu 100 bın spermı kullanılacak mı sızler genetık
Test yaptırdınız mı bu testte yuzde 1 normal morfolojı yazıyordu en azından
Bunlar kullanılır degıl mı genetıkte ne sonuc cıkacak merak edıyorum ama en cok
Sızın hamıle haberlerınızı almayı beklıyorum sız den gelecek ıyı haberler bana
Zorun basarılabıldıgını gosterıyor bana azım verıyorsunuz yoksa nerdeyse vazgecerdım
Hepınıze sevgıler
Mınık gelın cok sevındım adına ınan hersey cok guzel olsun merakla beklıyorum
Herkes gıbı

Canım bende okudum duaları
Allah kabul etsin
bu hafta güzel haberler almak dileiğyle demiştin gerçektende güzel haberle başladıkk
inş hep böyle olurr

merhaba canım inşallah o güzel haberi de vermek nasip olur
maşallah canım siz de görmüşsünüz spermleri inşallah artarak devam eder
biz genetik test yaptırmadık canım
yumurta toplamada korkacak hiçbir şey yok canım uyuyosun uyanıyosun ve sonra da odana alınıyosun o kadar yani anestesi alıyosun,uyutuyolar seni
Allah yardımcınız olsun canım sizin de.

bahar kusura bakma yazmayı unuttum bende okudum...Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…