- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
canlar bende bugün rahim filmimi çektirdim...
hep bahsettiğim tüm sağlık kontrollerimizi yaptırdığımız sevgi hastanesinde yaptırdım...
anestezisiz 250 anestezili 350ydi...
izmirde gittiğimiz özel hastanedeki dr ben sadece anestezili çekiyorm ağrılı bi işlem böyle daha iyi demişti...
anestezi uzmanları ameliyatta olduğu için orada yaptıramamıştık...
kocişde bu sözleri duyduktan sonra acı çekme anestezili olsun diye tutturuyordu...
ama ben gerek yok bikaç dk acıdan bişey olmaz dedim...
hemşirelerde beni onaylayınca kociş ısrar edemedi
anestezisiz çektirdim kızlar inanın abartılacak hiçbişey yok...
bikaç dakikalık adet sancısı gibi bişey dayanılmayacak gibi asla değil...
allahın izniyle bu işide tamamladık
sonuçlarda temiz çıktı keyfim yerinde
baharcım pko için saraçoğlunun soğan kürünü yapsana hamile kalanlar var böyle temmuza kadar doğal yoldan hamile kalabilirsin belki de
canım sen bana umut oldun seni o kadar merak ettimki hep içimden şöyle geçirdim minikgelinde bulunursa benim eşimded bulunur diye senden haber almayınca kesin bulundu diyordum allhıma çok şükür bulundu ne çok sevindim bilsem canım benim ya akşam kursa gittim ama bir duygulu gittim senden de haber alamayınca kursa bri arkadaş şarkı söyledi o şarkıyı okuyunca ben bir ağlamaya başladım canım meğer bu benim sevinç gözyaşımmmış hatırlarmısın sana demiştim
eşinde sperm bulunacak
gördünmü çok çok şükür olsun bulundu
canım tam kızlara seni soracaktım ismini gördüm.tatlım doktor ne dedi herşey yolunda değil mi?ben bugün eşim ve öğrencisinin katılacağı bir tören olduğunu unutmuşum.eve giderken aklıma geldi.oraya geçtim.sonra aklıma duayı bitirdiiğmi yazıp yazmadığım geldi.tekrar arayamadımda mesaj göndermek zorunda kaldım canım.kusura bakma ne olur.
hep bahsettiğim tüm sağlık kontrollerimizi yaptırdığımız sevgi hastanesinde yaptırdım...
izmirde gittiğimiz özel hastanedeki dr ben sadece anestezili çekiyorm ağrılı bi işlem böyle daha iyi demişti...
kocişde bu sözleri duyduktan sonra acı çekme anestezili olsun diye tutturuyordu...
canım biraz önce sordum ama mesajımı görmedin.sonucun temiz çıkmasına çok sevindim.inşallah her işin böyle rast gider tatlım.perşembe ya da cuma günü bende sonuçlarımı alırım inşallah.
cnm çok sevindim sen kasmadığın için sorun olmamış sonuçlarda temiz maşallah
canım benim gördümde dua listelerini düzenlediğim için anca fırsat bulup cevap yazdım...
onuda sen görmedin galiba
inş senin sonuçlarında temiz çıkacak bitanemmmmmmm
eşim bu gece Ankara'ya gidiyor sabah spermiyogram yaptıracak yıkamalı ve boyamalı yuvarlak hücrelere bakacaklar sonuç iki haftada çıkarmış inşallah güzel haberler alırız
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
sayfa sonunda buluşup anlaştık ve gördük birbirimizi.huriye nuriye ve düriyenin fıkrasına benzedi bu
inşallah canım.ağzın bal yesin emi
böyle güzel haberi her zmn duyamıyoruz cnm haberi aldığımdan beri inan çok mutluyum ağzım kulaklarıma vardı gıııııııı)))))) eşime bile söyledim telde onada umut olsun diye )
eşim bu gece Ankara'ya gidiyor sabah spermiyogram yaptıracak yıkamalı ve boyamalı yuvarlak hücrelere bakacaklar sonuç iki haftada çıkarmış inşallah güzel haberler alırız
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
baharım hoşgeldin cnm
herşey hallolmuş inş bebişinede bu kadar kolay kavuşursun
cnm benim içime senin tüp bebek yaptırmadan hamiş olacağın doğuyor.
ben gerçekten inanıyorum inş hemen hamiş haberini alırız bitanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?