merhaba canım inşallah o güzel haberi devermek nasip olur
maşallah canım siz de görmüşsünüz spermleri inşallah artarak devam eder
biz genetik test yaptırmadık canım
yumurta toplamada korkacak hiçbir şey yok canım uyuyosun uyanıyosun ve sonra da odana alınıyosun o kadar yani anestesi alıyosun,uyutuyolar seni
Allah yardımcınız olsun canım sizin de.
denizbulut merhaba
siz nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz? Bizimde kaan beyde üçüncü ayımız bitecek 24 ünde bizimde hormon testlerimiz var
denizbulut canım benim eşimede emre bey pregnyl iğne verdi fakat yaptırmadık çünkü eşimin fsh değeri yüksekmiş .bu düşük fshlı hastalarda kullanılyormuş.sizin fsh değeri çok düşük değildi sanırım 15 civarıydı değilmi peki bu iğneyi kaan hoca ne amaçla vermiş olabilir bir bilgin varmı canımcnm biz 8 yıllık evliyiz eşim 2006 yılında akdeniz üniversitesi tıpta tüp bebeğe hazırlanarak tese yapıldı hiç sperm bulunamadı benden yumurtalar toparlanamadı..
Doktorlar bize hiç birşey tavsiye etmedi bi hap bile vermediler
yıllarımız boş boş beklemekle geçti gitti geçen yıl kaan beyi duydum araştırdım
2011 13 nisanda muayeneye gittik çok ümit verdi
bizde herşey normal genetik değil testisler yerinde
10 ekim 2011 e kadar clomen endol kullandık ilk iki ay sonra clomenle menogon vurundu gün aşırı ve eşim 10 ekim 2011 de gen artta kaan bey mikro tese yaptı sonuç yine sıfır sertoli cell only
ameliyat sonrası yine tedaviye başladık
clomen ,m-sure,proxeed plus,com vitex,ovitrelle,pregni 5000 bin bunları verdi ilaç olarak 7 aylık tedavide bunlardan kullandı
şimdi pregni 5000 ve clomen kullanıyor ve bitkiselleri
geçen ay eğer doğru ise 1 tanecik ölü sperm bulundu
eşim perşembe yeniden tahlillerini yaptıracak ve tedavide 8 aya geçicez cnm ...
Sizdeki sorun neydi?...
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
nursenım cnm allh 1 hazıranda sana hamıleyım kızlarr dıye bu topıge yazmayı nasıp etsındün transferim gerçekleşti Rabbime şükürler olsun 2 saat kalkmaksızın hastanede dinlendikten sonra yumoşumla evime geldim Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzellikleri inşallah 1 haziranda hamileliğimi sizlerle paylaşmak nasip olur.
baharımmmmmmmmcanlar bende bugün rahim filmimi çektirdim...
hep bahsettiğim tüm sağlık kontrollerimizi yaptırdığımız sevgi hastanesinde yaptırdım...
anestezisiz 250 anestezili 350ydi...
izmirde gittiğimiz özel hastanedeki dr ben sadece anestezili çekiyorm ağrılı bi işlem böyle daha iyi demişti...
anestezi uzmanları ameliyatta olduğu için orada yaptıramamıştık...
kocişde bu sözleri duyduktan sonra acı çekme anestezili olsun diye tutturuyordu...
ama ben gerek yok bikaç dk acıdan bişey olmaz dedim...
hemşirelerde beni onaylayınca kociş ısrar edemedi
anestezisiz çektirdim kızlar inanın abartılacak hiçbişey yok...
bikaç dakikalık adet sancısı gibi bişey dayanılmayacak gibi asla değil...
allahın izniyle bu işide tamamladık
sonuçlarda temiz çıktı keyfim yerinde
Cemrem bebeğim hoşgeldin nasılsın
iim bi tanem kursatan bıraz once geldım hemen pc actım
ne guzel haberler var darısı bızlerede
bende bugun orucluyum uc ayların baslangıcı bugun ya tutmak ıstedım
oruc agzımla bıraz dua edeyım hepımız ıcın rabbım uc aylar ıcnde edılen butun duakarımızı kabul etsınnnn
ayyy senı sormayı unuttun kendımı yazarkensen nasılsın cnm benim
HOŞGELDİN CANIM
EVET ÇOK GÜZEL HABERLER GELİYOR BÖYLE GÜZEL HABERLER OLUNCA BİZLERDE UMUTLANIYORUZ BİZİM TEDAVİYEDE AZ KALDI DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH
BENDE ORUÇ TUTTUM CANIM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH HEM DUALARINI HEM ORUCUNU
BENDE İYİYİM BİRTANEM BU HAFTA ÇOK YOĞUNDUM DÜĞÜNLER FALAN ŞİMDİDE EVDE DİNLENİYORUM
dinlen cnm insan yogunluktan bazen evini özlermi valla ben özlüyorum
Evet güzel haberler senden de gelecek inşllh
daha sırada bi sürü kişi var sen,flazsk,bahar,bbm,yaren,valla daha ismini unuttugum çok kişi var
rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnn
cnm biz 8 yıllık evliyiz eşim 2006 yılında akdeniz üniversitesi tıpta tüp bebeğe hazırlanarak tese yapıldı hiç sperm bulunamadı benden yumurtalar toparlanamadı..
10 ekim 2011 e kadar clomen endol kullandık ilk iki ay sonra clomenle menogon vurundu gün aşırı ve eşim 10 ekim 2011 de gen artta kaan bey mikro tese yaptı sonuç yine sıfır sertoli cell only
clomen ,m-sure,proxeed plus,com vitex,ovitrelle,pregni 5000 bin bunları verdi ilaç olarak 7 aylık tedavide bunlardan kullandı
Sizdeki sorun neydi?...
cnm biz 8 yıllık evliyiz eşim 2006 yılında akdeniz üniversitesi tıpta tüp bebeğe hazırlanarak tese yapıldı hiç sperm bulunamadı benden yumurtalar toparlanamadı..
Sizdeki sorun neydi?...
,
gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bak deydımı o kadar kendını kasmaya olursa kaderde varsa zaten cıkar gorursun
rabbım hamıs haberlerınıde yazmak nasıp etsın cnm
darısı bızlereeeeeeeeeee
nursenım cnm allh 1 hazıranda sana hamıleyım kızlarr dıye bu topıge yazmayı nasıp etsın
ne guzel bı duygudur o yukleyıp 12 gun bekleme darısı bızlerede olsun inşlhh
baharımmmmmmmm:)
gözünaydın sonuçların temiz cıkmıs heeeeee
evet cnm rahım fılmı cok abartılacak gıbı bı sey degıl acı olmadan tatlılık olmuyo
hadı artık sıra sana gelıyoooooooooooo
yok cnm ilk mikrotesemiz zaten azolu oldugumuzu 2 ay oldu ögreneli:)daha önce tese olmuşmuydunuz canım ?
cnm bu ilaçları size drunuzmu yazdı yoksa kafanıza göremi kullandınız burdan duyupta?
denizbulut canım benim eşimede emre bey pregnyl iğne verdi fakat yaptırmadık çünkü eşimin fsh değeri yüksekmiş .bu düşük fshlı hastalarda kullanılyormuş.sizin fsh değeri çok düşük değildi sanırım 15 civarıydı değilmi peki bu iğneyi kaan hoca ne amaçla vermiş olabilir bir bilgin varmı canım
cnm allah kabul etsin orucunu dileğini ve dualarınıda geri çevirmesin inşlh..iim bi tanem kursatan bıraz once geldım hemen pc actım
ne guzel haberler var darısı bızlerede
bende bugun orucluyum uc ayların baslangıcı bugun ya tutmak ıstedım
oruc agzımla bıraz dua edeyım hepımız ıcın rabbım uc aylar ıcnde edılen butun duakarımızı kabul etsınnnn
ayyy senı sormayı unuttun kendımı yazarkensen nasılsın cnm benim
merhaba denizbılut, sana klomenle ilgili soru soracaktım benim eşim de şu an klomen kullanıyor ben tedaviye hazırlanana kadar kullanacaktı fakat tarifinde 25 gün kullanılır 5 gün ara verilir yazıyor doktor öyle bişey söylemedi bize siz de o şekilde mi kullanıyorsunuz 10 gün oldu kullanmaya başlayalı benım tedavim hazırana yetişmezse (genetik test sonucu çıkmazsa ki bu testi neden istedi ve bu test sonucuna göre sperm seçimi mi yapacaklar onu da anlamadım ya neyse) ıkıncı kutuya devam edelim mi diye soracam ama kafama takıldı siz de kullanıyormussunuz sorayım dedim görüşmek üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?