Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

enfal canım bende senin gibi düşünmüştüm minkgelinin eşinde bulunursa sperm benim eşimded bulunacak bulunmazssa bulunmayacak çok şükürki bulundu canım benimya enfalcim hamile bayanlarda akıntı çok olurmuş canım sevin inş seninde bebeişin sana sımsıkı sarılmıştır ve inş sen hamilesindir

minikgelin gözün aydın tatlım çoookkk sevindim haberi alınca.
hamiş haberlerinide bekliyorum canım benim..
bu dertten kurtuldunuz canım çok şükür darısı bizlerinde başına....

Kimseciklr yok misafirlerim gitti hemen geldim:)

cnm ben geldim maşallah herşey yolunda gitmiş
eşinin problemi neymiş bişey dedilermi ?
senden çok yumurta toplanmış darısı başımıza inş burdaki herkes bu sevinci yaşar cnm..

ınsallah canım sızdede cıkıcak burda yıne hepımız tek yurek olucaz sana ve esınede gonul dolusu dualar edıcez sende kosa kosa bıze mujdelı haberler verıceksın ınsallah ; kıs doktor bana fıtıl vermıstı onu kullanıyorum ondanda akıntı olmasın kendımı kaptırmak ıstemıyorum ay ne bılıyım yaaa ınsallaaah hamıleyımdır Sımdı 16664 tane ya latıf celle celaluhu ısmı serıfı cekıyorum ın sallah rabbım latıf ısmının hurmetıne evladımı bana lutfeder ve ısteyen herkese en kısa zamana rabbım versın ınsallaaah

KiZlar sayfaları okudumda söylediklerinize göre bsyler yazmak istedim:)
Ben burda gecen herseyi esime anlatıyordum
Melekin transferini enfall Nurşen esim hatta soruyor belli oldumu sonuclari diye
Birinde guzel sonuc duyayım,hemen söylüyordumm cok moral oluyor bilirm o duyguyu
Biz malatya dogu fertil tp bebek merkezinde olduk tedavilk tedavimiz iki a once azospermi oldugumuzu öğrendik ..esimin herseyi normal bebekken fitik amlyti olmuş 1 testisi yok...elle muayenede vas deferens yani sperm kanalları vardı siz de elinizle farkedebilirsniz damar varmi yokmu diye
İki ay proxeed plus ictik amlyta son iki hafta kala Endol ve trental kulandik..
Alınıza bsy gelirse sorun KiZlar :) bugün. Biraz yorgumun yatarım şimdi :)

daha önce tese olmuşmuydunuz canım ?

Canim benim gözünüz aydin sana ve esine cok büyük gecmis olsun önce. Ama eminim ki agriniz siziniz kalmamistir bu mükemmle haberden sonra. Seni sürekli takip ediyordum ve yazamiyordum benim esimin tüm test sonuclari normal ama bizde sperm bulunmamisti 1 ay önce. Sen sordugunda üzülüyodum bugünde buraya girmeye korktum sonuc ne oldu diye ama Allahima sükürler olsun senin yüzün güldü. Insallah ALlahim tüm bu dertteki kader arkadaslarimiza sifasini verir...Ve insallah en kisa zamanda bebeginizi kucaginiza alirsiniz canim benim...

Son düzenleme:

cnm bu ilaçları size drunuzmu yazdı yoksa kafanıza göremi kullandınız burdan duyupta?

Güzel arkadasim ne güzel haberler getirdin bize. Allahim insallah mutlulugunu bebislerinin güzelligini doya doya yasamayi sana nasip eder. Insallah en güzel günün 1 haziran olur ve bebislerin seninle olur canim. AMIN...

cnm seninde transferin hayırlı olsun inş. bebeğin sana sımsıkı tutunurda bidahaki yıl evladınla annneler gününü kutlarsın ....

canım şöyle söyle rabbim bebeğim sana emanet onu koru bana sımsıkı sarılsın .amin canım bir arkadaşım yeni hamile olduğunu sordum çok akıntı olur dedi ve senin canım göğüslerde ve kasıklarda ağrın varmı canım bence sıkma kendini inş tutunacak bebeğin sana

günaydın herkerse canım inş hergün güzellikler olur. bahar canım işlerin az kalmış çok şükür canım hsg çekmişsin bende senin gibi çektim ve dedimki okadar söylediniz ama
çokta abartacak bişey yok demiştim bak sende öyle söyledin yalnız tüpleri kapalı olanlar çok ağrı olurmuş yani kişiye göre değişiyormuş canım neyse çok şükür raporun kolaylıkla oldu inş bebeğinde kolaylıkla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…