COOOOOK SUKUR INAN OKADAR SEVINDIMKIII GOZUN AYDIN OLSUN CANIIIIIM RABBIM TAMAMINA ERDIRIR INSALLAH KUCAGINA ALACAGIN GUNLER YAKINDIR AZ KALDI CANIIIM SEVINCTEN SUAN AGLIYORUUUM YASADIKLARIMIN AYNISINI YASAMSIIN BENI OGUNLERE GOTURDUN CANIIIM BENIIIM COK SUKURKI ATLATTIN ZERRE OLAN UMUDUN COK SUKUR SIMDI DAG GIBI RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIB ETSIN SIZLERE INSALLAH : SABAHTAN BERI BENIMDE MORALIM SIFIRDI ICIMDE BI SIKINTI VAR SANKI BEBEISIM BANA TUTUNMAYACAKMIS GIBI HISSEDIYORUM ICIMDEN DUA ETTIM ALLAHIM NOLUR BANA BI ISARET GOSTER YOKSA DAYANAMIYCAM DEDIM EGER MINIKGELINLERDE SIPERM CIKARSA BEBISIM BENIMLE EGER CIKMAZSA DEMEKKI BIRAKTI BENI DEDIM COK SUKUR SIZDE SIPERM CIKTI BANADA MORAL OLDU SIMDI BI OHHHHHHHHHHHH CEKMENIN ZAMANI
Kimseciklr yok misafirlerim gitti hemen geldim:)
enfal canım bende senin gibi düşünmüştüm minkgelinin eşinde bulunursa sperm benim eşimded bulunacak bulunmazssa bulunmayacak çok şükürki bulundu canım benimya enfalcim hamile bayanlarda akıntı çok olurmuş canım sevin inş seninde bebeişin sana sımsıkı sarılmıştır ve inş sen hamilesindir
KiZlar sayfaları okudumda söylediklerinize göre bsyler yazmak istedim:)
Ben burda gecen herseyi esime anlatıyordum
Melekin transferini enfall Nurşen esim hatta soruyor belli oldumu sonuclari diye
Birinde guzel sonuc duyayım,hemen söylüyordumm cok moral oluyor bilirm o duyguyu
Biz malatya dogu fertil tp bebek merkezinde olduk tedavilk tedavimiz iki a once azospermi oldugumuzu öğrendik ..esimin herseyi normal bebekken fitik amlyti olmuş 1 testisi yok...elle muayenede vas deferens yani sperm kanalları vardı siz de elinizle farkedebilirsniz damar varmi yokmu diye
İki ay proxeed plus ictik amlyta son iki hafta kala Endol ve trental kulandik..
Alınıza bsy gelirse sorun KiZlar :) bugün. Biraz yorgumun yatarım şimdi :)
KiZlar sayfaları okudumda söylediklerinize göre bsyler yazmak istedim:)
Ben burda gecen herseyi esime anlatıyordum
Melekin transferini enfall Nurşen esim hatta soruyor belli oldumu sonuclari diye
Birinde guzel sonuc duyayım,hemen söylüyordumm cok moral oluyor bilirm o duyguyu
Biz malatya dogu fertil tp bebek merkezinde olduk tedavilk tedavimiz iki a once azospermi oldugumuzu öğrendik ..esimin herseyi normal bebekken fitik amlyti olmuş 1 testisi yok...elle muayenede vas deferens yani sperm kanalları vardı siz de elinizle farkedebilirsniz damar varmi yokmu diye
İki ay proxeed plus ictik amlyta son iki hafta kala Endol ve trental kulandik..
Alınıza bsy gelirse sorun KiZlar :) bugün. Biraz yorgumun yatarım şimdi :)
cnm bu ilaçları size drunuzmu yazdı yoksa kafanıza göremi kullandınız burdan duyupta?
ınsallah canım sızdede cıkıcak burda yıne hepımız tek yurek olucaz sana ve esınede gonul dolusu dualar edıcez sende kosa kosa bıze mujdelı haberler verıceksın ınsallah ; kıs doktor bana fıtıl vermıstı onu kullanıyorum ondanda akıntı olmasın kendımı kaptırmak ıstemıyorum ay ne bılıyım yaaa ınsallaaah hamıleyımdırSımdı 16664 tane ya latıf celle celaluhu ısmı serıfı cekıyorum ın sallah rabbım latıf ısmının hurmetıne evladımı bana lutfeder ve ısteyen herkese en kısa zamana rabbım versın ınsallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?