Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm enbiriyolarndan haber yokmu aradlarmı seni naslms bebislerin transferin nezaman olcak canm .....

Bizde 4 yıllık evliyiz eşim azospermi tek testisi var 6 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş biz iki defa tese olduk ikisindede fazlasıyla bulundu mikroenjeksiyon yapıldı fakat ikiside negatifle sonuçlandı sperm yeterli kalitede olmadığı için dondurulamadı şimdi üçüncü için kaan beyle tedaviye başladık haftada bir pregnyl 5000 iğne kullanıyor eşimin testeronu biraz düşüktü fsh biraz yüksekti herhangi bir bitkisel bize şu an için tavsiye etmedi. Hormonlarda baya bi düzelme oldu bakalım bizimde perşembe sabahı hormon tahlillerimiz yapılacak.

arkadaşlar bzde emre beyin hastayız eşimde önceleri sperm vardı zamanla azaldı hatta biara 0 bile oldu ilk tedavimde emre bey ameliyatla sperm arıcaktı ama mucize oldu gerek kalmadı ama malesef tutmaadı şimdi ikinci tedavmizi var önümüzde emre bey bize 2a adet vitamni verdi tedaviye kadar bunu kullan bulamassak ameliyat dedi ama sadece merak ettiğim bazı hastalara iğneler vermiş prognl menogon gibi bunları benim eşime neden vermedi de direk ameliyatla alırız diye konuştu benimde kafam karıştı şimdi.

canm enbiriyolarndan haber yokmu aradlarmı seni naslms bebislerin transferin nezaman olcak canm .....

cnmmm transferden 1 gün önce arıycaz dediler daha erken arayıp sıkbogaz etmek istemedim doktor ya perşembe yada cumtesi arıycaz dediler.. yarın aramazlarsa perşembe ben ararım inş:)doktor hemen döllendi dedii ama kaliteleri nsl bilmiyorum sperm ve yumurta kaliteli dediii bakalım nsl döllenecek:)

minikgelin tekrar yazayım canım gözün aydın ALLAH kucağına almayıda nasip etsin.
şükür kurtuldunuz bu dertten darısı bizlerin başına.
kızzz kaç kez topiğe mesaj yazdım senin adına tedavinle ilgili vede ameliyat sonrasıda yazdım.
bari bir kez oku beaaa.
bak yine geliyorlar soldan soldan..
şaka canım da hepmi gözden kaçıyo mesajlarım püffffffffffff

denizbulut canım benim sanada yazmıştım ama sende mesajımı görmemiştim.
hani sperm bulunmuştu ya işte o zaman.
özele değil topiğe yazmıştım demekki oda gözden kaçtı.
bak sonra hayırsız falan demeyin haaaaaa.
inşallah bu testinizde bl bol spermler görürsünüz bebişim.

canım benım dua edıyorum etmezmıyım zaten rabbımden ıstemezsem kımden ıstıycemkı ınsallah rabım yavrumu bana bagıslar ,canım benımde goguslerımde agrı var ama kasıklarımda yok bırde belım cok agrıyor

vesile olduğun için allah razı olsun canım bende bu şekilde dualarımı yapacağım...

enfalllll senide yakaladım hemşehrim aynısı sendede oldu.
sanada geçende msj yazdım topiğe transferin sonrası ama sende görmedin masajımı.
dikkat et kendinede bebişine de tatlım...

cnm merhaba nasılsın bitanem
kusuruma bakma nolur gözden kaçırmışımdır yoksa yazmazmıyım cnm benim
bende şimdi seni gördüm sana yazacaktım ki eklenti yapmışım ondan sonra yazacaktım yazını gördüm
sen nasılsın cnm nasıl gidiyor
siz neler yapıyorsunuz kullandığınız birşeyler varmı
eşinde o zamandan sonra başka sorunlar çıkmadı değilmi
kusura bakma bi arayamıyorum
evle işin arasında şimdi birde düğün telaşı var koşturup duruyorum işte
inşlh cnm inşlh
bütün azolularla milyonlarca sperm çıksın inşlh amin....

ayyy canııım kız kıyamam sana yaaa acemı anne senı Canım benım cok yatmak ıyı degıl benım doktorum oyle dedı kan dolasımı olmuyormus yatınca, bana gunluk hayatına devam et sadece agır kaldırma hızlı hareket etme dedı bı yaslı gıbı hareket et dedı canının ıstedıgı herseyı yıyebılırsın yemegını yapabılırsın dedı ama yoruluncada muhakkak 5, 10 dakıka uzan. Uzun yol yurume dedı okadar ; ben yumurta toplama ıslemınden sonra sadece fıtıl kullandım transferden sonrada devam et dedı bana doktor hala kullanıyorum bırde folık asıt ıcıyorum okadar sende doktorun ne dıyorsa onu yap zaten benım doktorum ınternetten arastırma yapıp kafanı bulandırma dedı ben ne dıyosam o dedı ; galıba her gıttıgımde sordugum sorulardan usandı Neyse zaten psokoloık bırsey bu eger cok sıtres yaparsan tutmaz zaten ben normal gundelık hayatıma devam edıyorum ama daha dıkkatlıyım sımdı sadece eger yatsaydım sureklı bu gunler nasıl gececek kı sen bılırsın ama olacagı varsa zaten olur nasıb degılsede ıstersen 12 gun hıc kalkma olmuyor ınternette bu konularla cok hıkayeler okudum kadının bırı bes altı denemeden sonra artık onemsemıycem bu seferde gunluk hayatıma devam edıcem dedım dıyor ve o ay hamıle kalmıs bu bana cok guzel moral oldu eger rabbım onu bana bagıslayacaksa zaten bır sekılde olucak eger bagıslamayacaksa ne yaparsan yap bos

iyiyim canımcım ne olsun koşturuyorum evin içinde.
akşama yemeğe misafirlerim varda onun telaşı var tatlım.
doğrudur canım benim görmemişindir görsen yazmazmısın..
dedim bari yazayımda sonra hayırsız demesinler hiç sormuyo demesinler.
başka sorun olmadı eşimde canım çok şükür.
şuanda hiçbirşey kullanmıyoruz nadasa çekildik tatlım
biara burda bi yaşlı amca vardı bitkisel şeyler tavsiye ediyormuş.
yaklaşık 2 hafta kullandık bıraktık.
15 gün sonra çanakkaleye gidicez ailemin yanına artık döndükten sonra spermiogram yaptıralım diyoruz.
bakarsın bir mucize olurda bir iki tane çıkar belli mi olur...
canım gündüzleri hep aklıma geliyosun arayayım diyorum ama çalışıyorsun diyede rahatsız edermiyim diyorum.
sen müsait olduğunda çaldır arayayım seni.
şimdilik ben kaçtım yemek yapıcam daha bayada kalabalık olucaz.
birde geleceklerin çoğu oruçlu iftara yetiştirmem lazım.
kendine iyi bak canımcım çoooook öpüldün.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla cnm görmemişim inan burayla birlite toplam 4 topige yazıyorum inan görmemişim valla kusuruma bakma olurmu:)
herkes kurtulacak inanıyorum
bide bak ben leazıgda muayene oldum tüm testlerimi yaptırdım ama garip şekilde içime sinmedi ayagım hep geri geri gidiyordu malatyaya gittim doktorla konuşunca hep moralim yüksek çıktım inan o bile farkediyor biz elimizden geleni yapalım inş rabbim nasip eder hepimize:=)

ayyy kıyamam cnm yaa baya kalabalık yemeğe misafirlerin var demek
olsun bakalım bu mubarek günde sevaptır
ettiğin her hizmet için rabbim sana gönlündeki muradını yaklaştırıp versin inşlh
yaptırın tabi cnm bellimi olur rabbim belki mucizesini o zaman gösterir
olur ararım cnm ben seni cnm sana kolay gelsin
inşlh emeklerin yer bulur cnm
bizde perşembe sperm testi yaptıracağız bakalım beni neler bekliyor bakalım görcez.........:)

yaaaaa korkuttular beni hep yatcan diye..
şimdi baktımda dedigin gibi diyo herkes..
ben yarın bi kaç çeşit yemek yapayımmm ısıtıp ısıtıp yerim yürümek lazım azda olsa demek ayyy nebilimacemilik işşte kim nederse ona inanıyorum:=)
ozaman bana kimsenin bakmasına gerek yokkk:)
sürekli yatarsam zaten kendiligimden stresse girerim sıkılırım heralde:)

canım nickini ve profil resmini çok beğendim inşlh bebişlerin olacak bizlere daha çok umut olacaksın
rabbim ya varis ismiyle evlat isteyen herkese hayırlı salih varisler ihsan aylesin inşlh amin...

Aşkbebk hoşgeldin bende sana bakıyordum yarın müsaitsen benim evimin yanındaki kapalı pazarın açılışı var.biz cami yararına kermes düzenliyoruz yarın gün boyu orda olucam arzu edersen gelebilirsin

canım yarın süleymaniyeye gideceğim ordan dönüşte uğrarım inş bana tel no ver ama bende kontör çok az eğer sana çağrı bırakırsam ararmısın beni
tel in müsaitse tabi

canlarım nasılsınızzzzzz
ben yorgunum ama keyfim yerinde...
geçmişi okuyup geliyorum biyere kaybolmayın sakın

canım nickini ve profil resmini çok beğendim inşlh bebişlerin olacak bizlere daha çok umut olacaksın
rabbim ya varis ismiyle evlat isteyen herkese hayırlı salih varisler ihsan aylesin inşlh amin...

yaaa forumdaki kızlar hep kızdı o üzgün yüzlü resmi kaldır hamile resmi bebek resmi koy dediler..içim cız ediyor inan o resme bakınca:)
rabbim herkese hayırlı evlatlar saglıklı evlatlar nasip etsin şu dünyada bi kadının isteyecegi en güzel duygu bence rabbim bizi o duygudan mahrum bırakmasın inş.. hepinizden sırası ile güzel haberler alcaz..
bakkkk bu mayıs ayında melek ,ben,efnall,nurşende hepimizde sperm var sıra haziran temmuz.... ve tüm aylarda herkesten bolca sperm çıkcak inş dua etcem hep hep hep:)

enfalllll senide yakaladım hemşehrim aynısı sendede oldu.
Sanada geçende msj yazdım topiğe transferin sonrası ama sende görmedin masajımı.
Dikkat et kendinede bebişine de tatlım...

canıım benıım guzel hemserım kıs valla ıcımdende gecırdım hee dedımkı bu kıs bana bı gozaydın etmedı haberımı yok dıyeee ayyyy canım yaaa ben ne fesatmısım Dıkaat edıyorum canım benıım zor elde etmısım kolay kaybedermıyıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…