cnm biz 8 yıllık evliyiz eşim 2006 yılında akdeniz üniversitesi tıpta tüp bebeğe hazırlanarak tese yapıldı hiç sperm bulunamadı benden yumurtalar toparlanamadı..
Doktorlar bize hiç birşey tavsiye etmedi bi hap bile vermediler
yıllarımız boş boş beklemekle geçti gitti geçen yıl kaan beyi duydum araştırdım
2011 13 nisanda muayeneye gittik çok ümit verdi
bizde herşey normal genetik değil testisler yerinde
10 ekim 2011 e kadar clomen endol kullandık ilk iki ay sonra clomenle menogon vurundu gün aşırı ve eşim 10 ekim 2011 de gen artta kaan bey mikro tese yaptı sonuç yine sıfır sertoli cell only
ameliyat sonrası yine tedaviye başladık
clomen ,m-sure,proxeed plus,com vitex,ovitrelle,pregni 5000 bin bunları verdi ilaç olarak 7 aylık tedavide bunlardan kullandı
şimdi pregni 5000 ve clomen kullanıyor ve bitkiselleri
geçen ay eğer doğru ise 1 tanecik ölü sperm bulundu
eşim perşembe yeniden tahlillerini yaptıracak ve tedavide 8 aya geçicez cnm ...
Sizdeki sorun neydi?...
canm enbiriyolarndan haber yokmu aradlarmı seni naslms bebislerin transferin nezaman olcak canm .....
canım şöyle söyle rabbim bebeğim sana emanet onu koru bana sımsıkı sarılsın .amin canım bir arkadaşım yeni hamile olduğunu sordum çok akıntı olur dedi ve senin canım göğüslerde ve kasıklarda ağrın varmı canım bence sıkma kendini inş tutunacak bebeğin sana
canım kazazade isteyene özelden göndereyim dediği için buraya yazmakta çekindim.kendisine sizlerle paylaşacağımı söylemiş rızasını almıştım.allah onunda gönlünün muradını versin (amin)diyelim ve kopyalıyorum buraya
gece yarısı,abdest alınır,tam 12 de başla
* niyet edilir
1-allahu ekber - 10 defa
2- tövbe ,istiğfar ; estağfirullah el aziym ve etubu ileyh ( 100 defa )
3-hamd yani şükür ; elhamdülillah 10 defa
4-salavat 10 defa
5 - dua okunur 170 ayetel kürsi
6-bitiminde tekrar salavat 10 defa
ve tekrar niyetinizi yineleyin ve peygamber efendimize tüm halilefere ehli beytine fatiha gönderin.
Akabinde tekrar niyetinizi isteklerinizi sıralayın.peygamber efendimiz yüzü gözü hürmetine rabbim diyin ,iş ve hayırlı evlat ve ne istiyorsanız..
Bunuda yaptım,
abdest alinir, mümkünse gusledir. Zira abdest ve gusl (dini bir emir, baslibasina bir ibadet, özel bir temizlik olmasinin disinda) sinir, kandolasim ve lenf sistemlerinin normale dönmesini saglar. Ayrica kisinin nefsini kibir, kin, hased, cimrilik, kiskanclik gibi kötü huylardan arindirir, huzur saglar
sessiz, sakin bir yere cekilinir. Bu da, dünyanin etkinlerinden kurtulmak, konsantre olmak, daha icten ve daha samimi olarak dua etmeye yardimci olur.
Tevbe -istigfar edilir. Bunun icin tevbe- istigfar dualarindan herhangi biri okunur. Veya 3 kere: "estagfirullah" denir.
Allah rizasi icin 2 rek´at namaz kilinir. Sonra:
Namazdaki oturus sekli bozulmadan; yalvaris, yakaris, husu ve endise duygulari icinde:
"sübhane rabbiye´l- aliyyi´l- a´le´l- vehhab" denilerek ellerin ici, yüze gelecek ve koltukaltlari da görünücek sekilde kaldirilir. "amin" denir.
Sonra söyle devam edilir:
Euzu bi´llahimine´s-seytani´r-racim
bismi´llahi´r-rahmani´r-rahim.
Elhamdü lillahi rabbi´l-alemin. Ve´l-akibeti li´l-müttekin. Ve´s-salatü ve´s-selamü ala rasulüna muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Ve-la udvane illa ala´z-zalimin.
(bundan sonra, hangi duayi okuyacaksan, onu okursun veya gönlünce ve türkce olarak dua edersin. Sonra, duani söyle tamamlarsin).
Allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed. Kema salleyte ala ıbrahime ve ala ali ıbrahime inneke hamidün mecid.
Allahümme barik ala muhammedin ve ala ali muhammed.
Kema barekte ala ıbrahime ve ala ali ıbrahime inneke hamidün mecid.
Rabbena atina fi´d-dünya haseneten ve fi´l-ahirati hasseneten ve kina azabe´n-nar.
Rabbenagfir li ve li-valideyye ve li´l-mü´minine yeve yekümül´l-hisab.
Amin, amin, amin. Bi-hürmeti seyyidi´l mürselin ve´l-hamdü lillahi rabbi´l-alemin. Birahmetike ya er-hamer-rahimin.
Esselatü ve´s-selamü aleyke ya rasulullah, esselatü ve´s-selamü aleyke ya habiballah, esselatü ve´s-selamü aleyke ya seyyide´l-evveline ve´l-ahirin.
Sübhane rabbike rabbi´l-izzeti amma yasifun ve selamün ale´l-mürselin ve´l-hamdü lillahi rabbi´l-alemin. (el-fatiha)
"allahümme salli ala muhammed" dendikten sonra fatiha suresi ve ardindan bir salavat daha okunup, ellerle yüz mesh edilir.
denizbulut canım benim sanada yazmıştım ama sende mesajımı görmemiştim.
Hani sperm bulunmuştu ya işte o zaman.
özele değil topiğe yazmıştım demekki oda gözden kaçtı.
Bak sonra hayırsız falan demeyin haaaaaa.
Inşallah bu testinizde bl bol spermler görürsünüz bebişim.
slm kızlar ilaçlarımı içtim hemen geldim:)
nurşen eflann cnm bşy sorcam ben bi poşet ilaç içiyorum igne falan verdi dokor sizde bole kulnıyormusunuz..rahimi bebek için hazırlıyormuş bu ilaçlar..
Bide özellikle kabuklu elma 2 tane gunde ye dedii.. Heralde kabız olmamk için sizde yiyin olurmu..
Bidee hiç kalkmadan yatıyormusunuz tuvalete gitmeye korkarım heraldeeee bide bana bakacak kimse yok illla birinin bakmasımı lazım..
Annemler bilmiyor kaynanamgilde istanbula tatile gittii
görümcem var bi onunda iki çocucugu var yaramazlar yarım agız bize gel bakarım dedii gitssem rahat edemem..eşime dedim ögleleyin uyanırım isten gelirsin bşler yerim yanıma suyumu yiycegim şeyleri koyar akşamda yogurt çorba sebze yemegi yerimmmm o tarz şeylerden
transferden sonra neyaptınız..
Bide transferi tam olarak anlatırmısınız nsl oluyor detaylı şekilde agrı falan varmı:)
cnm merhaba nasılsın bitanem
kusuruma bakma nolur gözden kaçırmışımdır yoksa yazmazmıyım cnm benim
bende şimdi seni gördüm sana yazacaktım ki eklenti yapmışım ondan sonra yazacaktım yazını gördüm
sen nasılsın cnm nasıl gidiyor
siz neler yapıyorsunuz kullandığınız birşeyler varmı
eşinde o zamandan sonra başka sorunlar çıkmadı değilmi
kusura bakma bi arayamıyorum
evle işin arasında şimdi birde düğün telaşı var koşturup duruyorum işte
inşlh cnm inşlh
bütün azolularla milyonlarca sperm çıksın inşlh amin....
minikgelin tekrar yazayım canım gözün aydın ALLAH kucağına almayıda nasip etsin.
şükür kurtuldunuz bu dertten darısı bizlerin başına.
kızzz kaç kez topiğe mesaj yazdım senin adına tedavinle ilgili vede ameliyat sonrasıda yazdım.
bari bir kez oku beaaa.
bak yine geliyorlar soldan soldan..
şaka canım da hepmi gözden kaçıyo mesajlarım püffffffffffff
iyiyim canımcım ne olsun koşturuyorum evin içinde.
Akşama yemeğe misafirlerim varda onun telaşı var tatlım.
Doğrudur canım benim görmemişindir görsen yazmazmısın..
Dedim bari yazayımda sonra hayırsız demesinler hiç sormuyo demesinler.
Başka sorun olmadı eşimde canım çok şükür.
şuanda hiçbirşey kullanmıyoruz nadasa çekildik tatlım
Biara burda bi yaşlı amca vardı bitkisel şeyler tavsiye ediyormuş.
Yaklaşık 2 hafta kullandık bıraktık.
15 gün sonra çanakkaleye gidicez ailemin yanına artık döndükten sonra spermiogram yaptıralım diyoruz.
Bakarsın bir mucize olurda bir iki tane çıkar belli mi olur...
Canım gündüzleri hep aklıma geliyosun arayayım diyorum ama çalışıyorsun diyede rahatsız edermiyim diyorum.
Sen müsait olduğunda çaldır arayayım seni.
şimdilik ben kaçtım yemek yapıcam daha bayada kalabalık olucaz.
Birde geleceklerin çoğu oruçlu iftara yetiştirmem lazım.
Kendine iyi bak canımcım çoooook öpüldün.
ayyy canııım kız kıyamam sana yaaa acemı anne senıCanım benım cok yatmak ıyı degıl benım doktorum oyle dedı kan dolasımı olmuyormus yatınca, bana gunluk hayatına devam et sadece agır kaldırma hızlı hareket etme dedı bı yaslı gıbı hareket et dedı canının ıstedıgı herseyı yıyebılırsın yemegını yapabılırsın dedı ama yoruluncada muhakkak 5, 10 dakıka uzan. Uzun yol yurume dedı okadar ; ben yumurta toplama ıslemınden sonra sadece fıtıl kullandım transferden sonrada devam et dedı bana doktor hala kullanıyorum bırde folık asıt ıcıyorum okadar sende doktorun ne dıyorsa onu yap zaten benım doktorum ınternetten arastırma yapıp kafanı bulandırma dedı ben ne dıyosam o dedı ; galıba her gıttıgımde sordugum sorulardan usandı Neyse zaten psokoloık bırsey bu eger cok sıtres yaparsan tutmaz zaten ben normal gundelık hayatıma devam edıyorum ama daha dıkkatlıyım sımdı sadece eger yatsaydım sureklı bu gunler nasıl gececek kı sen bılırsın ama olacagı varsa zaten olur nasıb degılsede ıstersen 12 gun hıc kalkma olmuyor ınternette bu konularla cok hıkayeler okudum kadının bırı bes altı denemeden sonra artık onemsemıycem bu seferde gunluk hayatıma devam edıcem dedım dıyor ve o ay hamıle kalmıs bu bana cok guzel moral oldu eger rabbım onu bana bagıslayacaksa zaten bır sekılde olucak eger bagıslamayacaksa ne yaparsan yap bos
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla cnm görmemişim inan burayla birlite toplam 4 topige yazıyorum inan görmemişim valla kusuruma bakma olurmu:)
herkes kurtulacak inanıyorum
bide bak ben leazıgda muayene oldum tüm testlerimi yaptırdım ama garip şekilde içime sinmedi ayagım hep geri geri gidiyordu malatyaya gittim doktorla konuşunca hep moralim yüksek çıktım inan o bile farkediyor biz elimizden geleni yapalım inş rabbim nasip eder hepimize:=)
Aşkbebk hoşgeldin bende sana bakıyordum yarın müsaitsen benim evimin yanındaki kapalı pazarın açılışı var.biz cami yararına kermes düzenliyoruz yarın gün boyu orda olucam arzu edersen gelebilirsin
canım nickini ve profil resmini çok beğendim inşlh bebişlerin olacak bizlere daha çok umut olacaksın
rabbim ya varis ismiyle evlat isteyen herkese hayırlı salih varisler ihsan aylesin inşlh amin...
enfalllll senide yakaladım hemşehrim aynısı sendede oldu.
Sanada geçende msj yazdım topiğe transferin sonrası ama sende görmedin masajımı.
Dikkat et kendinede bebişine de tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?