teşekkür ederim canım haklısın elimi çabuk tutmam lazım
eşimde şimdi emre beyi aradı mesajıma cevap yazmamıştı en iyisi telefonla görüş dedim
aramış ve prenglyn iğne kullanma demiş sinirim bozuldu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
önce bulabilirseniz kullanın diyor bulana kadar bütün istanbul'u aradık şimdide kullanmayın diyor
artık kime güvenip kime güvenmiyeceğimi şaşırmış durumdayım rabbim hakkımızda hayırlısını versin
teşekkür ederim canım haklısın elimi çabuk tutmam lazım
eşimde şimdi emre beyi aradı mesajıma cevap yazmamıştı en iyisi telefonla görüş dedim
aramış ve prenglyn iğne kullanma demiş sinirim bozuldu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
önce bulabilirseniz kullanın diyor bulana kadar bütün istanbul'u aradık şimdide kullanmayın diyor
artık kime güvenip kime güvenmiyeceğimi şaşırmış durumdayım rabbim hakkımızda hayırlısını versin
teşekkürler.seni yumurtan bayağı toplandı.hayırlı olsun.umarım benimde çoğalır.ama sanırım senin yaşın küçük.ben 34 yaşındayım
hayırlı akşamlar tatlımmm
hoşgeldin geldim kimsecikler yoktu ben geçmişi okuyana kadar toplandınız
geçmiş olsun tatlım yiğeninin iyi olmasına sevindim...
allah şifa versin bian evvel iyileşir inş
hoşbulduk canım benim
bende sizi çok özledimmmmmmmmmm
saol canım inş herşey yolunda gider veeee dediğin gibi önce umutttttttta sonra
rabbim nasip eder inş
nasılsın göüşmeyeli ??
Sağolasın, Rabbim razı olsun. Ben bu konularda yeni yeni bilgi sahibi oluyorum. Azospermin hiç sperm olmaması durumu olduğunu bilmiyodum. Şimdi farkettim. Bu topiğe yazarak bencil davranmışım gibi hissettim. Çok özür dilerim kusuruma bakmayın nolur. Ben bu topic aktif, bana cevap veren olur diye yazmıştım, birde minikgelin mutlu haberini paylaştığı için... Keşke kendi derdim anlatmasaymışım :S Rabbim inşallah sizinde gönlünüze göre versin. Allahım yardımcınız olsun, lütfen tekrar kusura bakmayın
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
bahar85 canım benden doktor rahim filmi istedi seni bayadır takip ediyorum beni adetimin 3.günü cağırdı film için ama sen adetin bitmesi gerek yazmışsın bu işte bir tezatlık var sanki
teşekkürler.seni yumurtan bayağı toplandı.hayırlı olsun.umarım benimde çoğalır.ama sanırım senin yaşın küçük.ben 34 yaşındayım
tebrikler arkadasim cok guzel bir haber bu ins ikiz ikizde bebislerin olur
baharcim hayirli olsun cok sevindim birsuru sperm cimis ins temmuza kadar normal yolldan hamile kalirsin
dün transferim gerçekleşti Rabbime şükürler olsun 2 saat kalkmaksızın hastanede dinlendikten sonra yumoşumla evime geldim Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzellikleri inşallah 1 haziranda hamileliğimi sizlerle paylaşmak nasip olur.
nurşen enfal transfer olalı kaç gün olduuuuuu:)
CANIM BENIM BUGN BENIM TRNSFERIMIN 5 GUNU 7 GUN KALDI TUTUP TUTMADIGINI OGRENMEME RABBIM INSALLAH GULDURUR YUZUMUZU
yarısı gitmiş yarısı kalmış en önemli ksımını gecirdin inşşş hayılısıyla nursen sen bende hamileyiz deris sonra haziranda tedavi olacaklardan alcaz bu haberleri inş:)
anneme söylemek istiyorum bu drumuzu ama 2 haftadır cesaretimi toplayıp söyleyemedim.anneme söylerken kendimi kaybedersem ağlama krizine tututulursam diye korkuyorum.birde ne bileyim nasıl tepki vereceğini kestirmiyorum.beni anlamazsa cok kırılırım mahvolurum.ama artık anlatmam lazım sanki anneme söylersem biraz hafifliyecek gibi hissediyorum ama eşim kesinlikle söylememi istemiyor.
bilemedim neyapsam acaba?
insan bahar aylarında daha da bir yoruluyor bu dertten sanki...heryer yeşerirken ağaçlar çiçek açarken tabiat yeniden doğarken biz bu kadar sessız bir okadar kısır.. acı insanın nefesını yakan bir acı , gözlerini dolduran kollarının dermanı alan bir acı Allah hepimize yardımcı olsun
iyi akşamlar kızlar bişey soracam önce bayan hazırlanıyor sonra son gün önce erkeğe tese yapılıyor ve sperm buunursa kadından ozaman yumuşları alıyorlar peki erkekte sperm bulunmazssa kadından yumoşları almıyorlar kadından yumoşları almayınca tese parsını alıp yumoş alınmadığı için ücret almıyorlarmı yani kadına yapılan işlem için
merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim kendimi biraz tanıtmak istiyorum kimseye anlatamadıkları burda sizinle paylaşabiliyorum çünkü ancak bizmle aynı şeyleri yaşayanlar anlayabilir anlattıklarımızı...ben 21 yaşındayım ve 29 mayısta evliliğimizin 1.yılıına gircez..3 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendikeşim 1 mayısta ilk tese ameliyatını oldu ve az sayıda bulunan hücrelernde şekli bozuk olduğu içn tüp bebek uygulaması yapılamadı şimdi iğne ve ilaç tedavisi kullanıyoruz 4 yada 5ay snra tekrar tese olcak ve ben bu zamanı dört gözle bekliyorum ama zamn durdu hiç geçmiyo sanki
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
10 kişiden ikisimi hamile kalıyor doktormu dedi bunu valla şaşırdım ben okudugum okdr yazıdan tüp bebegin tutma olasılıgı çok yüksek diye biliyorum.. %60-70ınsallah canım ama nedense ben gıt gıde umıtsızlesıyorum bı korku var ıcımde doktorumda oyle soyledı 10 kısıden 2 kısının kı tutarmıs cok kaptırma kendını dedıAllahım yardım etsın hepımıze ınsallah
hadi bakalım sanada az kaldı hamiş olcan inş aramızda 1 ay falan olcak:)azospermi olduğumuzu birilerine söyleme konusunda herkesin farklı fikirleri var esmacım.bu azospermi ben ve eşim için bi hastalık.grip gibi nezle gibi kabullendik biz.ve hiçbir hastalık saklanacak kadar ne günah ne ayıp.böyle bişey ailemin başında olsaydı ve benden saklasalardı ben onlara çok ama çok kızardım.olayı bu açıdan da görmek lazım.biz ilk öğrendiğimiz gün benim anne ve babama söyledik.ben onların evlatlarıysam sadece iyi günümde değil kötü ve zor günümdede yanımda olmalılar.4 gün sonrada eşimin ailesine söyledik.kaldıki uzun süren bi süreç olmaya başladı allah korusun.5-10 sene sabredenler var hatta daha fazla.nereye kadar saklıcan.taş olsa çatlar bu dertle.karar senin canım.onlarda bizim gibi ilk duyduklarında haliyle üzülürler ama sonra alışırlar.yinede tek başına taşınacak bi dert değil.
beni yazdın sanki..rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
cnm benim bu soruyu bende sormuştum doktora.eğer erkekte sperm bulunmazsa tedavi yarım kalıyor yumurta toplama ve tüp bebek işlemleri yapılmadığından parası alınmıyor.sadece tese ameliyatı parası ve ilaç parası ödeniyor cnm.
canım aramıza hoşgeldin.inşallah eşinin 2.ameliyatı olumlu geçer.doktorunuz kim canım.hangi şehirdesiniz.burda çeşitli bikisel kürler deneyen arkadaşlar var.rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşallah.
canım çok ama çok sevindimgözün aydın olsun canım.yaptığın sıkıntı stres boşunaymış demek.inşallah transferinde hayırlısıyla gerçekleşirde bu yazı geçirirsin..önümüzdeki ay bizde tedaviye başlıycaz allah izin verirse sen bana güzel bi moral oldun...şimdi mercimeğini bekleme zamanı
10 kişiden ikisimi hamile kalıyor doktormu dedi bunu valla şaşırdım ben okudugum okdr yazıdan tüp bebegin tutma olasılıgı çok yüksek diye biliyorum.. %60-70
yani 10 kişiden 7-8 i hamile kalıyor bence iççini ferah tut inş hamiş olcaksın.. Tabi içinde biraz korku olacak o nuda herkes yaşıyor inan..bak zamanında sperm arardık deilmiiii şimdi en umutlu olacagın zaman nolur kendi kendini strese sokma
hadi bakalım sanada az kaldı hamiş olcan inş aramızda 1 ay falan olcak:)
umutttt son nefesimize kdr olur onu anladım şu durumumuzda moralini yüksek tut cnm bnm iyi haberler gelcek herkesten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?