Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vck canım özelden msj attım ve teline çağrı attım inş yarın görüşürüz

canım size emre bey prengliyi muayene olduğunuzda vermemişti zaten...
sen kullanalım mı diye sorunca bulabilirseniz kullanın demişti yanlış değilsem...
demekki o an kafası başka yerdeydi öyle söyledi...
ama böyle olmaması gerekiyor işte eğerki kafası yoğunsa o an cevap vermemeli...
buda gösteriyorki drlara ne sorup danışacaksak yüz yüzeyken yapmalıyız...
sen sıkma canını hakkınızda hayırlısı olur inş...

bahar85 canım benden doktor rahim filmi istedi seni bayadır takip ediyorum beni adetimin 3.günü cağırdı film için ama sen adetin bitmesi gerek yazmışsın bu işte bir tezatlık var sanki

teşekkürler.seni yumurtan bayağı toplandı.hayırlı olsun.umarım benimde çoğalır.ama sanırım senin yaşın küçük.ben 34 yaşındayım

cnm bende küçük deilim 28 yaşındayım
doktorum bana bol su iç demişti yumurta için en etkili şey suymuş hatta dediki hiç su içmeyen bi hastam vardı yumurtaları yaglanmıştı işlem yapamadık dedii..
sen surekli su iç çok önemli
bana 22 yumurta döllendi dedii daha fazlamıydı yumurtam bilmiyorumm ama ultrasonda bakarken çok fazla oldugunu görüyordum.. yumurtanın fazlasıda iyi deil cnmmmm
5-10 tane olsa yeter canını sıkma

baharcim hayirli olsun cok sevindim birsuru sperm cimis ins temmuza kadar normal yolldan hamile kalirsin

hiç öyle düşünme canım, hepimizin derdi aynı sonunda, hepimiz anne olmak, aile olmak, evlat sahibi olmak için çabalıyoruz uğraşıyoruz.
inşallah sende tez zamanda muradına eresin

tebrikler arkadasim cok guzel bir haber bu ins ikiz ikizde bebislerin olur

bahar85 canım benden doktor rahim filmi istedi seni bayadır takip ediyorum beni adetimin 3.günü cağırdı film için ama sen adetin bitmesi gerek yazmışsın bu işte bir tezatlık var sanki

canım rahim filmi adetliyken çekilmiyor...
adet bitiminden bikaç gün sonra çekilmesi gerekiyor...
adet bitiminden adetin 10. gününe kaar çekilmesi gerekiyor...
seninkinde bi yanlışlık var...
bence sen druna bidaha danış...
hatta internettede bi araştır doğru olan bu...
bak sana şimdi bulduğum bi bilgiyi kopyalayım...

"Rahim filmi çekimi için en uygun zaman adet dönemi bitiminin birkaç gün sonrasıdır. Bunun nedeni, bir yandan adet kanamasının rahim içinden tüplere ve buradan da karın boşluğu içine dolmasının oluşturacağı problemlere mani olmak, diğer yandan rahimdeki olası bir gebeliğe zarar vermemektir."

teşekkürler.seni yumurtan bayağı toplandı.hayırlı olsun.umarım benimde çoğalır.ama sanırım senin yaşın küçük.ben 34 yaşındayım

tebrikler arkadasim cok guzel bir haber bu ins ikiz ikizde bebislerin olur

allah razı olsun cnm bnm inş inş hayırlısı ile ikizleirm olur çok istiyorum..inanıyorum burda herkes hamiş olacakk:)

hayırlı olsun canım... allaha emanet olun inşallah. 1 haziranda müjdeni bekliyoruz.

CANIM BENIM BUGN BENIM TRNSFERIMIN 5 GUNU 7 GUN KALDI TUTUP TUTMADIGINI OGRENMEME RABBIM INSALLAH GULDURUR YUZUMUZU

yarısı gitmiş yarısı kalmış en önemli ksımını gecirdin inşşş hayılısıyla nursen sen bende hamileyiz deris sonra haziranda tedavi olacaklardan alcaz bu haberleri inş:)

yarısı gitmiş yarısı kalmış en önemli ksımını gecirdin inşşş hayılısıyla nursen sen bende hamileyiz deris sonra haziranda tedavi olacaklardan alcaz bu haberleri inş:)

ınsallah canım ama nedense ben gıt gıde umıtsızlesıyorum bı korku var ıcımde doktorumda oyle soyledı 10 kısıden 2 kısının kı tutarmıs cok kaptırma kendını dedı Allahım yardım etsın hepımıze ınsallah

azospermi olduğumuzu birilerine söyleme konusunda herkesin farklı fikirleri var esmacım.bu azospermi ben ve eşim için bi hastalık.grip gibi nezle gibi kabullendik biz.ve hiçbir hastalık saklanacak kadar ne günah ne ayıp.böyle bişey ailemin başında olsaydı ve benden saklasalardı ben onlara çok ama çok kızardım.olayı bu açıdan da görmek lazım.biz ilk öğrendiğimiz gün benim anne ve babama söyledik.ben onların evlatlarıysam sadece iyi günümde değil kötü ve zor günümdede yanımda olmalılar.4 gün sonrada eşimin ailesine söyledik.kaldıki uzun süren bi süreç olmaya başladı allah korusun.5-10 sene sabredenler var hatta daha fazla.nereye kadar saklıcan.taş olsa çatlar bu dertle.karar senin canım.onlarda bizim gibi ilk duyduklarında haliyle üzülürler ama sonra alışırlar.yinede tek başına taşınacak bi dert değil.

beni yazdın sanki..rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

cnm benim bu soruyu bende sormuştum doktora.eğer erkekte sperm bulunmazsa tedavi yarım kalıyor yumurta toplama ve tüp bebek işlemleri yapılmadığından parası alınmıyor.sadece tese ameliyatı parası ve ilaç parası ödeniyor cnm.

canım aramıza hoşgeldin.inşallah eşinin 2.ameliyatı olumlu geçer.doktorunuz kim canım.hangi şehirdesiniz.burda çeşitli bikisel kürler deneyen arkadaşlar var.rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşallah.

canım çok ama çok sevindim gözün aydın olsun canım.yaptığın sıkıntı stres boşunaymış demek.inşallah transferinde hayırlısıyla gerçekleşirde bu yazı geçirirsin..önümüzdeki ay bizde tedaviye başlıycaz allah izin verirse sen bana güzel bi moral oldun...şimdi mercimeğini bekleme zamanı

cnm rapor işlerini bitirmişsin gözün aydın.hsg de tamammış..temizde çıkmışş..çok sevindim.çoğumuzun narkozla yaptırmaya korktuğunu sen çatır çatır ayık kafayla yaptırdın helal olsun..bebeğine giden yolda bütün engelleri aşıyorsun.inşallah böyle sevimli bi evladın olur..

10 kişiden ikisimi hamile kalıyor doktormu dedi bunu valla şaşırdım ben okudugum okdr yazıdan tüp bebegin tutma olasılıgı çok yüksek diye biliyorum.. %60-70
yani 10 kişiden 7-8 i hamile kalıyor bence iççini ferah tut inş hamiş olcaksın.. tabi içinde biraz korku olacak o nuda herkes yaşıyor inan..bak zamanında sperm arardık deilmiiii şimdi en umutlu olacagın zaman nolur kendi kendini strese sokma
hadi bakalım sanada az kaldı hamiş olcan inş aramızda 1 ay falan olcak:)
umutttt son nefesimize kdr olur onu anladım şu durumumuzda moralini yüksek tut cnm bnm iyi haberler gelcek herkesten:)

canım seninde transferin gerçekleşmiş.gözün aydın canım.bu bekleme sürecinde rabbim sana bol bol sabır versin inşaşllah.hayırlı haberlerle sevinceksin sen ve minikgelin.neden içime öyle doğuyor.kendinize dikkat edin.allaha emanet olun.

zaten var ya bızım bu doktor sankı cok acımasız gaddar yaa hep olumsuz konusuyo hep olumsuz benım esımın durumuda aynı sızınkıyle aynısı hormonlar normal testıs normal bı problem yok ama hep sıfırdı sıperm testlerı neyse mıkro tese olmaya karar verdık sansımız kac dedık madem herseyımız normal sperm bulunurmu dedık % 10 sans verdı hatta gıdıp yetımhanelerden evlatlık bakın dedı dusunebılıyormusun esım amleıyattan cıkana kadar ben zırıl zırıl agladım hem dua edıyordum hem aglıyordum sonra geldı dolu sperm cıktı dedı cok sukur sımdıde 10 kısıden 2 kısının tutar tub bebekte dıyo ay ne bıleyım heralde sok etkıyı basta yapıyo sonrada bıze mujde vermekten zevk alıyo sadıst doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…