canım seninde transferin gerçekleşmiş.gözün aydın canım.bu bekleme sürecinde rabbim sana bol bol sabır versin inşaşllah.hayırlı haberlerle sevinceksin sen ve minikgelin.neden içime öyle doğuyor.kendinize dikkat edin.allaha emanet olun.
cnmmm transferden 1 gün önce arıycaz dediler daha erken arayıp sıkbogaz etmek istemedim doktor ya perşembe yada cumtesi arıycaz dediler.. yarın aramazlarsa perşembe ben ararım inş:)doktor hemen döllendi dedii ama kaliteleri nsl bilmiyorum sperm ve yumurta kaliteli dediii bakalım nsl döllenecek:)
arasana kız çocuklarını sahipsiz bırakma.
kıs ben ıcıne dogmadımmı yoksa
ayy canım deme öyle..benim içimde bi şey var adını tam koymıyorum.bi umut bi filizlenme.hiç olumsuz düşünmüyorum.seni nurseni minikgelini,bahar,flazsk,vck,nurdah,kendim bunlar aklımda olanlar..sanki bu yaz çok olumlu olcak tedavide olanlar için..öyle hissediyorum yani.geçen haftada yazmıştım böyle içim kıpır kıpır..olumsuz bişi duymucaz gibi anladnmı canım.her gece hepimiz için dua ediyorum yarabbim bu uğurda savaşan bütün kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et diye..kader arkadaşım benim herşeyin çok güzel olacak..
amin canım
evet bu hafta çok yoğundum dayımın kızı ve diğer dayımın oğlunun kına ve düğünleri vardı
ama sıarnın kimde olduğunu biliyordum ve sayıyıda bildiğim için okudum fakat yazmaya fırsat bulamadım
dünde camimiz için kermes yapılacak mantı açmaya gittik budün dinleniyorum
yarın yine yoğun olucam kermesimiz açılacak bende bugünden okudum ve unutmadan yazayım dedim
tabiki canım ne zaman istersen bende sizlerle sohbeti özledim sizlerle konuşmak beni çok mutlu ediyor
bu arada ben henüz rapor için hastaneye gitmedim baharcığım sen rahim filmini adetin kaçıncı günü çektirdin
benim hemen yanımda hastane var 350 anestezilide 450ytlye çekiyorlarmış acaba rapora başvurmadan önce bütün tahlillerimiz yapıp öylemi gitsem
bu arada başka hangi tahlilleri yaptırdınız hepsini yaptırıp öylemi gitsem rapor çıkarmaya yoksa astarı yüzünden pahallıyamı mal olur
zaten var ya bızım bu doktor sankı cok acımasız gaddar yaa hep olumsuz konusuyo hep olumsuz benım esımın durumuda aynı sızınkıyle aynısı hormonlar normal testıs normal bı problem yok ama hep sıfırdı sıperm testlerı neyse mıkro tese olmaya karar verdık sansımız kac dedık madem herseyımız normal sperm bulunurmu dedık % 10 sans verdı hatta gıdıp yetımhanelerden evlatlık bakın dedı dusunebılıyormusun esım amleıyattan cıkana kadar ben zırıl zırıl agladım hem dua edıyordum hem aglıyordum sonra geldı dolu sperm cıktı dedı cok sukur sımdıde 10 kısıden 2 kısının tutar tub bebekte dıyo ay ne bıleyım heralde sok etkıyı basta yapıyo sonrada bıze mujde vermekten zevk alıyo sadıst doktor[/QUOTE
enfallllllllllll.arkadaşım transferin gerçekleşmiş.ne güzel bir gelişme bu.hiç korkma,burayakadar gelmişsin bu saatten sonra allahın izniyle tutunacak göbişine bebişin.hem belirtilerin hamile belirtisi inş.
10 kişiden ikisimi hamile kalıyor doktormu dedi bunu valla şaşırdım ben okudugum okdr yazıdan tüp bebegin tutma olasılıgı çok yüksek diye biliyorum.. %60-70
yani 10 kişiden 7-8 i hamile kalıyor bence iççini ferah tut inş hamiş olcaksın.. tabi içinde biraz korku olacak o nuda herkes yaşıyor inan..bak zamanında sperm arardık deilmiiii şimdi en umutlu olacagın zaman nolur kendi kendini strese sokma
hadi bakalım sanada az kaldı hamiş olcan inş aramızda 1 ay falan olcak:)
umutttt son nefesimize kdr olur onu anladım şu durumumuzda moralini yüksek tut cnm bnm iyi haberler gelcek herkesten:)
canım rahim filmi adetliyken çekilmiyor...
adet bitiminden bikaç gün sonra çekilmesi gerekiyor...
adet bitiminden adetin 10. gününe kaar çekilmesi gerekiyor...
seninkinde bi yanlışlık var...
bence sen druna bidaha danış...
hatta internettede bi araştır doğru olan bu...
bak sana şimdi bulduğum bi bilgiyi kopyalayım...
"Rahim filmi çekimi için en uygun zaman adet dönemi bitiminin birkaç gün sonrasıdır. Bunun nedeni, bir yandan adet kanamasının rahim içinden tüplere ve buradan da karın boşluğu içine dolmasının oluşturacağı problemlere mani olmak, diğer yandan rahimdeki olası bir gebeliğe zarar vermemektir."
zaten var ya bızım bu doktor sankı cok acımasız gaddar yaa hep olumsuz konusuyo hep olumsuz benım esımın durumuda aynı sızınkıyle aynısı hormonlar normal testıs normal bı problem yok ama hep sıfırdı sıperm testlerı neyse mıkro tese olmaya karar verdık sansımız kac dedık madem herseyımız normal sperm bulunurmu dedık % 10 sans verdı hatta gıdıp yetımhanelerden evlatlık bakın dedı dusunebılıyormusun esım amleıyattan cıkana kadar ben zırıl zırıl agladım hem dua edıyordum hem aglıyordum sonra geldı dolu sperm cıktı dedı cok sukur sımdıde 10 kısıden 2 kısının tutar tub bebekte dıyo ay ne bıleyım heralde sok etkıyı basta yapıyo sonrada bıze mujde vermekten zevk alıyo sadıst doktor[/QUOTE
enfallllllllllll.arkadaşım transferin gerçekleşmiş.ne güzel bir gelişme bu.hiç korkma,burayakadar gelmişsin bu saatten sonra allahın izniyle tutunacak göbişine bebişin.hem belirtilerin hamile belirtisi inş.
INSALLAH CANIM BENIIM EVET COK SUKUR TRANSFERIM GERCEKLESTI AMA HER ASAMASI AYRI ZOR RABBIM GUC KUVVET SABIR VERSIN HEPIMIZE, INSALLAH TUTUNUR DUA ET NOLUR CANIM 7 GUN KALDI OGRENMEME NASIL GECECEK BU GUNLER RABBIM HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN INSALLAH CANIM BENIM HADI DARISI BASINA INSALLAH SENINDE GUZEL HABERLERINI ALMAK NASIB OLUR EN KISA ZAMANDA ALLAHIN IZNI ILE
INSALLAH CANIM BENIIM EVET COK SUKUR TRANSFERIM GERCEKLESTI AMA HER ASAMASI AYRI ZOR RABBIM GUC KUVVET SABIR VERSIN HEPIMIZE, INSALLAH TUTUNUR DUA ET NOLUR CANIM 7 GUN KALDI OGRENMEME NASIL GECECEK BU GUNLER RABBIM HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN INSALLAH CANIM BENIM HADI DARISI BASINA INSALLAH SENINDE GUZEL HABERLERINI ALMAK NASIB OLUR EN KISA ZAMANDA ALLAHIN IZNI ILE
ay güzel arkadaşım inş.inşalah rabbim bebek isteyen kucakların hepsini doldursun.7 gün uzun zaman gibi görünüyor ama yatcaz kalkıcaz mutlu son inş.kendine çok çok dikkat et ama streste yapma.demesi kolay gerçide.bol bol kuran oku,dua et,yat uyu.bebişile konuş.ben inanıyorum güzel haberlerini alıcaz.kız benim bile içim içime sığmıyor inan bana.ben bile çok heycanlandım.aha da buraya yazıyorum çok kısa bir zaman sonra bebişin isim telaşına düşecez inş.çoooook öptüm.
Baharcım yine harikasın.gösterdiğin sabır,mücadele gerçekten takdire şayan.rabbim bu güzel emeklerinin karşılığını elbet birgün verecektir.allahın izniyle güzel günler yakın.:))
sevalimmmmmmmmm canım benim çok özledim seni
eskisi gibi vakit geçiremiyorsun topikte...
saol canım arkadaşım bebişime kavuşmak için elimden gelen herrşeyi yapmaya çalışıyorum işte...
eşimin kanser tedavisi bittikten sonra 1,5 sene boyunca tüm test sonuçları 0dı...
sonra bu topiği buldum ve hayatımız değişti
kaan hocayla tedaviye başladık ve çıkış başladı...
ilk aydan çıkış başladı havalara uçtuk...
gerçi tedavimiz kaan hocayla 3 ay sürdü sonra bıraktık...
ama bizde 5 ay (kaan hocayla tedavi sürecinde ve sonrasında) her yapılan testte 1-2 tane çıkış oldu...
nisanda yaklaşık 100 bin sperm derken bu ay 1,4 milyonu gördük rabbime binlerce kez şükürler olsun
rabbim emeklerimizin karşılığını verdi...
ne ben boş durdum ne eşim boş durdu ne duyduysak elimizden geldiğince yapmaya çalıştık bu günlerri gördük...
darısı sizerin başına canım benim...
senin eşinde benim eşim gibi lenfomadan azosperm...
ama inş sizdede zamanla bişeyler değişecek inş...
herzaman dualarımdasın canım arkadaşım
cnm rapor işlerini bitirmişsin gözün aydın.hsg de tamammış..temizde çıkmışş..çok sevindim.çoğumuzun narkozla yaptırmaya korktuğunu sen çatır çatır ayık kafayla yaptırdın helal olsun..bebeğine giden yolda bütün engelleri aşıyorsun.inşallahböyle sevimli bi evladın olur..
benim hayatımda da görünürde bir ilerleme olmamasına rağmen senle tanıştıktan sonra aslında çok şeyim değişti.eşim çok karamsar biliyorsun.ama ben hep sizi örnek veriyorum.bu topikte paylaştığın bir listen vardıya onu buzdolabıma yapıştırdım.baharlar neleri yaptıysa aynısını bizde uygulayacağız dedim.başta karşı geliyordu ama şimdi daha da ılımlı,ve çooook yakın bir zamanda kaan hocanın ilaçlarınıda alacağız.biraz mırın kırın ediyo ama kaan hocayla görüşmeden tam 6 ay geçti ama olsun boşa zaman geçti diye düşünmüyorum eşimi kırmadan ikna etmem çokdaha önemliydi.senin hayattaki duruşunu gerçekten çok beğeniyorum ve tebrik ediyorum.çok fazla topiği takip edemesemde bu topiğe çooook emeğinde var.allah bin kere razı olsun.şimdi çıkmam lazım yarın yazışıcam senle birazdaha.öptümmmmmm
canım çektirmişsin filmi maaşAllah sana bende aneztesisiz çektirdim hazırlıksız yakalandım neredeyse bayılıyordum benim biraz acıya dayanma güçüm az galiba .inşAllah bundan sonraki aşamalarıda böyle kolay geçirirsin hep güzel haberlerini alırız.birde ben selmacan arkadaşımızın duasını okudum inşAllah dilekleri kabul olur listeye eklersin canım.
enfallllllllllllll ya ben az önce hibor diye bi igne vurundum felç geçiriyorum sandım cok agrıyor yaaaaaa öldürdü beni..
Kan pıhtılaşmasını önlemek içinmiş sende vurunuyormusun off ben sürekli bundan mı vuruncam yaaa yok öyle bi agrı yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?