Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kzılar konu ile alakası yok ama bşy sorcam
benim saçlaırm şuanda bal köpügü renginde her ay dip boyası yaptırım beyazlarım cok oldugu için..
yarın saçımı koyu yapcam ama hangi renk yapsammm nedersiniz

canım yarın süleymaniyeye gideceğim ordan dönüşte uğrarım inş bana tel no ver ama bende kontör çok az eğer sana çağrı bırakırsam ararmısın beni
tel in müsaitse tabi

tamam canım inşallah bekliyorum biliyorsun değil mi yerini olmazsa ben sana telde tarif ederim canım benim kontörüm var ben seni ararım şimdi özelden telefonumu gönderiyorum

Bahar canım ben tefriciyemi okudum selmacan canım allah hem sana hem eşine şifa versin tez vakitte bebişine kavuşman dileyiğle
Bahar bu arada dün beni aramışsın duymadım daha sonra gördüm büyük olasılıkla dua için aramışsın diye düşündüm ve geç olduğu için sana geri dönmedim

allah kabul etsin tatlım...
evet canım dün baktım saat 9,30 oldu senden hala haber yok çağrı attım...
görürsen dönersin diye...
aramadım evde olsaydı girerdi belki müsait değildir diye...
hiç konuşamıyoruz bi ara arayayımda sohbet edelim azıcık

Gözün aydın canım,bak işlerin ne güzel yolunda gidiyor,inşallah bebişe az kaldı:)

saol canım evet şükür yolunda gitti işlerimiz...
ahhhhh canım yaa inş az kalmıştır

baharcım rahim filmini halletmişsin gözün aydın temizde cıkmış gözünaydın

saol tatlım o iştende kurtulduk hayırlısıyla...

evet canım rahat atlattım ben...
demekki tüplerim açıkmış çok bi ağrım olmadı...
canım rapor işi tamamlanana kadar tam olarak rahatlayamıycam...
allahın izniyle inş hayırlısıyla raporumuzu alır sonrada başlarız tedavimize
buarada sizin işlemler ne aşamada ??
az kalmıştır sizinde raporun çıkmasına heralde...

teşekkürler bitanemmmmmmmmm
haklısın tatlım acı olmadan tatlılık olmuyor
dayanılmayacak bişey değil zaten bikaç dkkalık bişey...
nasıl heyecanlıyım bi bilsen
günler hayırlısıyla hemen geçsede bebişime kavuşsam bian evvel

lütfen daha önce tüp bebek denemesi olanlar yardım etsin.bugün tedavimin 5.günündeyim.doktor kısa protokol yapacak.kontrolümde 2 yumurtam oluşmuş.daha oluşurmu.doktorum geriden gelen olur dedi ama moralim bozuldu.azospermle uğraştık.şimdide kendimi kafaya takmak istemiyorum.hiç bir sıkıntı yokken neden acaba az yumurta oluşuyor.

olur cnm içini ferah tut ilaçlar ne işe yarıyor :)
ilaçları ona göre verir dozlarını ayarlarlarsa birsürü yumoşun olur daha çok erken nerden baksan önünde daha 6-7 gün tedavin var cnm bnm hormonlar çok etkiliyor sıkıntı yapmaki çogalsın

amin canım
evet bu hafta çok yoğundum dayımın kızı ve diğer dayımın oğlunun kına ve düğünleri vardı
ama sıarnın kimde olduğunu biliyordum ve sayıyıda bildiğim için okudum fakat yazmaya fırsat bulamadım
dünde camimiz için kermes yapılacak mantı açmaya gittik budün dinleniyorum
yarın yine yoğun olucam kermesimiz açılacak bende bugünden okudum ve unutmadan yazayım dedim
tabiki canım ne zaman istersen bende sizlerle sohbeti özledim sizlerle konuşmak beni çok mutlu ediyor
bu arada ben henüz rapor için hastaneye gitmedim baharcığım sen rahim filmini adetin kaçıncı günü çektirdin
benim hemen yanımda hastane var 350 anestezilide 450ytlye çekiyorlarmış acaba rapora başvurmadan önce bütün tahlillerimiz yapıp öylemi gitsem
bu arada başka hangi tahlilleri yaptırdınız hepsini yaptırıp öylemi gitsem rapor çıkarmaya yoksa astarı yüzünden pahallıyamı mal olur

merhaba tatlım iyiyim ben canım yorgunum birazcık
hadi bakalım tatlım inş bu defa hareketli spermleri görürsünüz
allah yardımcınız olsun...
güzel haberlerinizi alır halaya başlarız artık
canım ne olacak alt tarafı bi kan testi yaptırsın...
bukadar düşünme kocişini bi kan testinden bişey olmaz

saol bitanem temiz çıktı şükür...
tüpler açık olduğu için rahat atlattım...
canım senin tüpler tıkalıymış demekki öyle durumlarda çok canı yanıyormuş insanın...
allah sabır vermiş atlatmışsın sende...
yok canım döndük pazar günü...
4 haziranda tekrar gidicez işte...
saol duaların için bitanem benim

teşekkürler.seni yumurtan bayağı toplandı.hayırlı olsun.umarım benimde çoğalır.ama sanırım senin yaşın küçük.ben 34 yaşındayım

canım sen sıkma canını...
daha zamanınız var ona göre doz ayarlaması yapar drun...
sen sakin ol ki streste olumsuz etkilemesin...
hem yumurtanın okadar çok olması önemli değil canım yeterki kaliteli olsun...
bi sorunu olmayan bayanların yumurtaları çok olmuyor zaten...
ama pkolu olanlarda, adeti düzenli olmayan kişilerde yumurtalıklar az çalıştığı için ilaçlara daha iyi cevap veriyor ve yumurtaları çok oluyor...
sen sıkıntı etme kaliteli olsunlar yeterki...
inş hakkınızda hayırlısı olur canım...

slm canım hoşgeldin bende tüp bebek tedavisi oldum ama eşimde spem bulunmayınca toplanmadı ama benimde yumurtam azdı 7 tane falan igneleri vurunurken cok stres yapmıştım sagolsun kayınvaldemin yüzünden cok agladım o yüzden 7 tanezor oluştu doktor bana bol süt, portakal suyu iç demişdi sende iç bolca onlar çogaltırmış ama sakın stres yapma canım benim bebişini düşünHEM BEN DAHADA KÜÇÜGÜM 23 YASINDAYIM

Son düzenleme:

amin.inşallah kaliteli olurlar.senin durumun bizimkilerden farklı.eşinden dolayı.senin ilk denemende tutacağına inanıyorum ben.hatta sende normal gebelik bile olabilir.ama beklemek istemiyosun sanırım.

ooo baya yoğunmuşsun canım allah kolaylık versin...
güzel geçmiştirr ama inş yarında bol bol satış yaparsınız...
canım rapor işini ihmal etme adetinin 2. günü git hemen...
zaten uzuyor hemen bianda çıkmıyor...
raporun hazırr elinde olsun gider hemen ilaçlarını yazdırırsın...
tedavine nezaman istersen ozaman başlarsın...
zaten rapor çıktıktan sonra 6 ay geçerrli...
canım rahim filmi adetin 5. ve 10. günleri arasında çekiliyormuş...
ama tamamen adetinin bitmesi gerekiyor...
en iyi zaman adetin 5. veya 7. günüymüş...
ben 9. günde çektirdim...
ama dün drum yinede karından ultrasonla baktı yumurta gelişimi başlamış mı diye...
sende ozaman denk getir...
canım rapor için sadece rahim filmini ve spermiogramın bi tanesini dışarıdan kabul ediyorlar...
diğerlerini yaptıramıyorsun...
adetin 2. veya 3. günü ve 21.-22. günü kan testi var...
onlarıda kendi hastanelerinden istiyorlar...
eşindende 2 spermiogram bi kerede kan testi istiyorrlar okadar...
sen bidahaki adetinde başla bence canım

teşekkürler.bunu bilmiyordum.hemen süt almaya gidiyorum.kayınvalideler ayrı dert zaten biz gibi saklayın.birdakine biz gezmeye gidiyoruz diyoruz.

amin.inşallah kaliteli olurlar.senin durumun bizimkilerden farklı.eşinden dolayı.senin ilk denemende tutacağına inanıyorum ben.hatta sende normal gebelik bile olabilir.ama beklemek istemiyosun sanırım.

inş öyle olacak canım sen sıkma canını...
inş canım benimmmmmmmm saol bu sözleriniz ilaç gibi geliyor bana
canım normal şartlarda beklerim ama benim tek şansım var tüp bebeğe başlamak için oda yaz tatili...
bu dönemi kaçırırsam seneye kadar bekleyemiycem...
hayırlısıyla tedavime bi başlayayım nasibimde ne varsa yaşarım artık

Malesef canım nasıl saklıyım beraber oturuyoz ne yazıkki HA BİDE CANIM BOL SU İÇ:)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım haklısın elimi çabuk tutmam lazım
eşimde şimdi emre beyi aradı mesajıma cevap yazmamıştı en iyisi telefonla görüş dedim
aramış ve prenglyn iğne kullanma demiş sinirim bozuldu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
önce bulabilirseniz kullanın diyor bulana kadar bütün istanbul'u aradık şimdide kullanmayın diyor
artık kime güvenip kime güvenmiyeceğimi şaşırmış durumdayım rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…