- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
canım yarın süleymaniyeye gideceğim ordan dönüşte uğrarım inş bana tel no ver ama bende kontör çok az eğer sana çağrı bırakırsam ararmısın beni
tel in müsaitse tabi
Bahar canım ben tefriciyemi okudum selmacan canım allah hem sana hem eşine şifa versin tez vakitte bebişine kavuşman dileyiğle
Bahar bu arada dün beni aramışsın duymadım daha sonra gördüm büyük olasılıkla dua için aramışsın diye düşündüm ve geç olduğu için sana geri dönmedim
Gözün aydın canım,bak işlerin ne güzel yolunda gidiyor,inşallah bebişe az kaldı:)
baharcım rahim filmini halletmişsin gözün aydın temizde cıkmış gözünaydın
günaydın herkerse canım inş hergün güzellikler olur. bahar canım işlerin az kalmış çok şükür canım hsg çekmişsin bende senin gibi çektim ve dedimki okadar söylediniz ama
çokta abartacak bişey yok demiştim bak sende öyle söyledin yalnız tüpleri kapalı olanlar çok ağrı olurmuş yani kişiye göre değişiyormuş canım neyse çok şükür raporun kolaylıkla oldu inş bebeğinde kolaylıkla olur
baharımmmmmmmm
gözünaydın sonuçların temiz cıkmıs heeeeee
evet cnm rahım fılmı cok abartılacak gıbı bı sey degıl acı olmadan tatlılık olmuyo
hadı artık sıra sana gelıyoooooooooooo
lütfen daha önce tüp bebek denemesi olanlar yardım etsin.bugün tedavimin 5.günündeyim.doktor kısa protokol yapacak.kontrolümde 2 yumurtam oluşmuş.daha oluşurmu.doktorum geriden gelen olur dedi ama moralim bozuldu.azospermle uğraştık.şimdide kendimi kafaya takmak istemiyorum.hiç bir sıkıntı yokken neden acaba az yumurta oluşuyor.
allah kabul etsin tatlım...
Evet canım dün baktım saat 9,30 oldu senden hala haber yok çağrı attım...
Görürsen dönersin diye...
Aramadım evde olsaydı girerdi belki müsait değildir diye...
Hiç konuşamıyoruz bi ara arayayımda sohbet edelim azıcık
Kızlar merhaba nasılsınız
bizimde bu hafta hormon ve sperm tahlillerini yaptırmamız gerekiyor 7.ay tedavimizde ayın 24 ünde doluyor
bende diyorum bu ay sadece sperm testi yaptırsak hormonları yaptırmasak olurmu acaba
her ay eşim kan veriyor canı yanıyor kıyamıyorum
kızlar ne dersiniz hormonları yaptıralımmı yaptırmayalımmı
dün gece ilişki oldu perşembe sperm testi yaptıracağız
inşlh bişeyler çıkar çok korkuyorum:.(50:
filminide çektirmişsin temiz çıkmış hadi gözün aydın tatlım
bütün işlerin su gibi akar gider inşlh
benim çok canım yanmıştı çok bağırmıştım çok acı çekmiştim maşallah
sen rahat atlatmışsın cnm tabi araştırıyosun biliyosun ben 2006 yılında ne demek ti bilmiyordum bile
hala izmirdemisiniz bitanem ne zamana tamamlanıyor işlemleriniz
hadi allah yar ve yardımcınız olsun darısı bizlerin başına inşlh...
olur cnm içini ferah tut ilaçlar ne işe yarıyor :)
ilaçları ona göre verir dozlarını ayarlarlarsa birsürü yumoşun olur daha çok erken nerden baksan önünde daha 6-7 gün tedavin var cnm bnm hormonlar çok etkiliyor sıkıntı yapmaki çogalsın
lütfen daha önce tüp bebek denemesi olanlar yardım etsin.bugün tedavimin 5.günündeyim.doktor kısa protokol yapacak.kontrolümde 2 yumurtam oluşmuş.daha oluşurmu.doktorum geriden gelen olur dedi ama moralim bozuldu.azospermle uğraştık.şimdide kendimi kafaya takmak istemiyorum.hiç bir sıkıntı yokken neden acaba az yumurta oluşuyor.
canım uyu da bebiş dinşensin :)
canım sen sıkma canını...
daha zamanınız var ona göre doz ayarlaması yapar drun...
sen sakin ol ki streste olumsuz etkilemesin...
hem yumurtanın okadar çok olması önemli değil canım yeterki kaliteli olsun...
bi sorunu olmayan bayanların yumurtaları çok olmuyor zaten...
ama pkolu olanlarda, adeti düzenli olmayan kişilerde yumurtalıklar az çalıştığı için ilaçlara daha iyi cevap veriyor ve yumurtaları çok oluyor...
sen sıkıntı etme kaliteli olsunlar yeterki...
inş hakkınızda hayırlısı olur canım...
amin canım
evet bu hafta çok yoğundum dayımın kızı ve diğer dayımın oğlunun kına ve düğünleri vardı
ama sıarnın kimde olduğunu biliyordum ve sayıyıda bildiğim için okudum fakat yazmaya fırsat bulamadım
dünde camimiz için kermes yapılacak mantı açmaya gittik budün dinleniyorum
yarın yine yoğun olucam kermesimiz açılacak bende bugünden okudum ve unutmadan yazayım dedim
tabiki canım ne zaman istersen bende sizlerle sohbeti özledim sizlerle konuşmak beni çok mutlu ediyor
bu arada ben henüz rapor için hastaneye gitmedim baharcığım sen rahim filmini adetin kaçıncı günü çektirdin
benim hemen yanımda hastane var 350 anestezilide 450ytlye çekiyorlarmış acaba rapora başvurmadan önce bütün tahlillerimiz yapıp öylemi gitsem
bu arada başka hangi tahlilleri yaptırdınız hepsini yaptırıp öylemi gitsem rapor çıkarmaya yoksa astarı yüzünden pahallıyamı mal olur
slm canım hoşgeldin bende tüp bebek tedavisi oldum ama eşimde spem bulunmayınca toplanmadı ama benimde yumurtam azdı 7 tane falan igneleri vurunurken cok stres yapmıştım sagolsun kayınvaldemin yüzünden cok agladım o yüzden 7 tanezor oluştu doktor bana bol süt, portakal suyu iç demişdi sende iç bolca onlar çogaltırmış ama sakın stres yapma canım benim bebişini düşünHEM BEN DAHADA KÜÇÜGÜM 23 YASINDAYIM
amin.inşallah kaliteli olurlar.senin durumun bizimkilerden farklı.eşinden dolayı.senin ilk denemende tutacağına inanıyorum ben.hatta sende normal gebelik bile olabilir.ama beklemek istemiyosun sanırım.
ooo baya yoğunmuşsun canım allah kolaylık versin...
Güzel geçmiştirr ama inş yarında bol bol satış yaparsınız...
Canım rapor işini ihmal etme adetinin 2. Günü git hemen...
Zaten uzuyor hemen bianda çıkmıyor...
Raporun hazırr elinde olsun gider hemen ilaçlarını yazdırırsın...
Tedavine nezaman istersen ozaman başlarsın...
Zaten rapor çıktıktan sonra 6 ay geçerrli...
Canım rahim filmi adetin 5. Ve 10. Günleri arasında çekiliyormuş...
Ama tamamen adetinin bitmesi gerekiyor...
En iyi zaman adetin 5. Veya 7. Günüymüş...
Ben 9. Günde çektirdim...
Ama dün drum yinede karından ultrasonla baktı yumurta gelişimi başlamış mı diye...
Sende ozaman denk getir...
Canım rapor için sadece rahim filmini ve spermiogramın bi tanesini dışarıdan kabul ediyorlar...
Diğerlerini yaptıramıyorsun...
Adetin 2. Veya 3. Günü ve 21.-22. Günü kan testi var...
Onlarıda kendi hastanelerinden istiyorlar...
Eşindende 2 spermiogram bi kerede kan testi istiyorrlar okadar...
Sen bidahaki adetinde başla bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?