Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tefriyecelerimi okudum Allah kabul etsin

oh cnm yine annelerin arasında kilim dokuyorum desene
olsun cnm ne kadar güzel birşey keşke bende annemlerle aynı şehirde olsaydım ne kadar keyifli olurdu
ne gezisi cnm geziyemi katılıyorsun çanakkaleyemi gidiyorsunuz oh ne güzel bende çok istiyorum ama hiç kısmet olmadı
atalarımızın can verdiği topraklara gidip görmek
inşlh banada nasip olur birgün
bende iyiyim cnm ne olsun işteyim
bugün yine yalnızım
sıkıcı ama hava çok güzel balkondan manzaraya bakıyorum arada:)))
işler kalsın sen geceye kadar yat dinlen bitanem yorgun yorgun nasıl yolculuk edeceksin...

Cnm nasılsın
biraz daha iyimisin akıntın hala devam ediyormu
sonucun belli olmasına 4 günmü kaldı
hadi inşşlh bizlere müjdeli haberler verirsin
bende heycanla bekliyorum sizlerden haber
darısı bizlerin başına yarabbim amin...

evt cnm aynen
ah cnm sen annene uzaksın dimi onlar kütahyadamı oturuyolardı..
evt cnm günü birlik çanakkale şehitliğe gezi cnm ağlayıp ağlayıp geleceğizz onca şehitleri görüp ben zaten çok sulu gözlüyümm
bende kaç senedir hep gitmek istiyodum hiç kısmet olmamıştı bakalım şimdi gidiceğiz inş
sende gidersin inş cnm nasip olurdaaa
bize 4-5 saatlik bi yer ama gidememdikk şimdiye kadarr
ben böyle söylenirim ama alışkınım aslında cnm
kaç senedir ben nerdeyse hep böyleyim bi oraya bi buraya koşturup dururum
şimdi işleride mecbur halletmem lazım takıntılıyım birazz illa bişeyleri yapacam öyle gidicemmm
dönüşte dinlencem artık cnm napalımm
burdada dün tam akşam biz eve gelirken yağmur nasıl başladı ama şimdi güneşli inş yarında böyle olur biz gezerkenn
ah cnm ya yine yanlızım demişsin
inş bigün biticek bu yanlızlıkkkk bebişler oluncaaa

evt cnm malesef ailedemden eşten dosttan uzaktayım
ama kısmetse 10 gün sonra hepsini göreceğim
söylemiştim ya kayınım evlenecek diye
haftaya perşembe gece yola çıkıyoruz eskişehirde kayınımın düğünü var
annemler oraya gelecekler orda görüşeceğiZ kısmetse
düğünden sonra elticiğimide alıp pazartesi antalyaya gelicez onlar balayına gidecekler
ve muhtemelen oda hemen hamiş olacak
hayırlısı olsun bakalım kimseyi o yolda eğlemesin rabbimde
evin en büyüğü eşim
kardeşleri hep çocuk sahibi oldu biz hala yerimizde sayıyoruz
napalım kader kısmet işte yinede şükür

git cnm git ne güzel benim içinde ordaki şehitlerimize dua et
onlara o kadar minnettarız ki ne kadar dualar etsek az gelir ruhları şad olsun inşlh
olsun cnm sonuçta vakit geçirebileceğin annen var kayınvalden var birde çalışmıyorsun onlarda olmazsa inan çok sıkılırdın
o zaman işlerini hallet gelince dinlenirsin artık tedavi öncesi iyice gez toz cnm
inşlh anne olduğun bi süre öyle dolaşamazsın
inşlh şansınızada hava güzel olur bol bol foto çek facede bakarız tatlım...

Son düzenleme:

Evt cnm yazmıştın düğün var diye,hatta eşine kıyafet almıştınız dimi
iyi cnm az kalmış kavuşacaksın sende ailene inşşş hem düğünde olacak eğlenirsin ne güzelll
inş cnm bizlerde yaşayacağız o güzel duyguları herşeyin bi vakti var demekki cnm elden ne gelir sabır sabır ve dua etmekkk
ederim tatlımmm dualarımı,evt cnm çalışmıyorum ya onlarda olmasa sıkılırdım herhaldee
ayyy gezeyim dimi zaman akıyo su gibi vakit yaklaşıyoo nasıl olcak ne olcak uff düşünceler insanı yiyip bitiriyo bi taraftan
herşeyin hayırlısını diliyorum ama allahtan
çekicem cnm foto koyarım tabii tatlımm

evt cnm eşime kıyafet aldım kendim için almadım
kendim başkasından temin edicem 1 gün için o kadar para veremicem
o gece eşimi gecenin yıldızı yapıcam damattan daha şık daha yakışıklı olacak:))))
kocişime nazar değer diyede çok korkuyorum aslında ama napim böylesi hoşuma gidiyor...
Işte tek sıkıntım duaları nasıl okuyacağım bi hesaplamam lazım o güne denK gelen varmı
dur hemen bi hesap yapayım

Son düzenleme:
Dua listesi vck 27 mayısta başlayıp 30 mayısta bitiyor değilmi
yeşilede 30 mayısta başlıyoruz 2 haziran akşam 20:00 a kadar değilmi cnm hesaplamada yanlışlık yok herhalde
bu şekilde dualarımı okuyabiliyorum vaktım var
yeşilin dualarını perşembe yolda giderken okurum offf çok korkuyordum çok şükür okuyabilicem...

Tabi cnm bi gün için ne gereği var kyafete çünkü sonra insan giyinemiyo kalıyo bi köşedee
aman da aman eşinimi şık yapıcakmışşş bende eşimin şık ve yakışıklı olmasını isterim ama bi taraftanda çok göze batsın istemem
bizimki zaten sever öyle giyinip güzelce insanlar ona baksın bayılıyoo bende sinir oluyorummm tabiii
aman nazar değmesin eşineee ama hoşuna gidiyosaa olsun varsın şık ve yakışıklı olsunn neolcak
cnm dualar az kaldı zatenn halledersin senn

evt cnm yaa abiye kıyafetler 300-400 tl den başlıyor
iyica sıkıntıya girmek istemiyorum
valla sorma cnm yaa eşimin üst baş masrafları 1.000 tl tuttu
anlattım ya sana bu kadar pahalı alıyosun diye kavga etmişti küsmüştük felan
aslında ona herşey yakışıyorda bilmiyorum yaa içimden öyle geldi
benimkisi öyle pek kılık kıyafete düşkün değildir
herşeyini ben alırım o hiç anlamaz hiç bişi almaz ilgilenmez yani:))
valla ben ne yaparım bilmiyorum o kadar hazırlıktan sonra kırizlere girmem herhalde:))
aman canları sağ olsunda işte bebeğimiz olmadığı için
onların üzerine toz kondurmuyoruz herşeyin en iyisini onlara yedirip giydirmeye çalışıyoruz cnm
o yüzden bu kadar düşkünüz galiba inşlh tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruzda onların pabucunu dama atarız bizde:)))
evt cnm dualarımı okuyabilicem sıkıntı çekmicem okumakta artık baharı arayıp isimleri ve adetleri sorarım...

cnm sen bı dınlenmedın beee
olsun zaten surda bı kac ay sonra heppppp dınlenıceksın
oyyy benım 2.ci memleketıme gıdıyorsun annem canakkale bıgalı da
bende gıttım ıoralar hakıkaten huzun kokuyto aglamadan kımse gelemez bence
tatlım haıyrlı olsun aaa enıstenın yanında sende superr olursun kızzzzz
allh ayırmasın dıkkat et enısteye kas goz arasında bakan varsa

sen çok yaşa emi.benim aklıma gelmeyenleri sen bigüzel sayıvermişsin..rabbim bütün arkadaşlarmızın yardımcısı olsun inşallah.bugün nasılsın canım.ben sana bişey sorcaktım hep atladım arada.takiplediğim kadarıya sen transferin olduktan sonra günlerce dinlenmedin.normal hayatına devam ettin.benim çevremde herkes yatıcaksın kalkmıycaksın diyor.bende işi bırakmayı bile düşünüyorum.senin doktorun dinlenmelisin falan demedi mi hiç??

aynı bende yaşıyorum o duyguları.her doktora gittiğimizde illa 3 tane hamile bayan görüyorum.bazen boğulcak gibi oluyorum.sinirleniyorum.üzülüyorum.içinde çocuk olan reklamlar bile bazen psikolojimi bozmaya yetiyor.ama farkındayım rabbim bizim yerimizde olan bütün bayanlara sonsuz bir sabır veriyor.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmıycak inşallah..bu yaz güzel olacak..

cnm senide alırız aramıza gell buyur hoşgeldin..tedavide ne aşamadasınız anlat bakalım.hangi şehirdesin.bitkisel kür bi sürü şeyler var kullanan.keçi boynuzu kürü,nohut kürü,arısütü bal polen karışımı,çeşitli macunlar kullanan arkadşlarımız var.doktorunuz kim canım?

aynı bende senin gibiyim.bursada otuanlar bilir dağ yolu var burda.bigün çıkıcam oraya.bağırcam çağırcam ağlıcam.bütün sinirimi yayıcam evrene.bende menepoza yaklaşana kadar zaman tanıdım kendime evlatlık edinmeyi düşünmek için.daha bu aşamadayken evlat edinirsiniz sevabı çok büyük,üzülmeyin,ağlamayın,çocuğun olsa nolcak olanın derdi bitiyormu diyenler var..sabır canım bize düşen sadece sabır...

Beni kaaale alan yokmu burda yaaa :84::84: aşkolsun ama yaa insan bi cevap yazardı yeni öğrendim moralimde çok bozuk desteğe ihtiyacım vardı sağolun yaa çok yardımcı oldunuz sizdee...

bengisucum bizim sperm sonuçlarımız 0 çıkıyor.21milyonluk sperm testi sonucunu yorumlayamayabiliriz.sen en iyisi doktoruna bi danış derim ben.içine sinmediyse 3 günlük bi cinsel perhizden sonra tekrar yaptır testi.1 hafta biraz fazla olmuş.inşallah şifa bulursun.

cnm sizin sorununuz neydi onuda yazsaydın keşke detaylı.doğuş tüp bebek nerde?? hamileymişsin zaten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

canım benım bugun transferımın 6 cı gunu 7 gunum kaldı ogrenmeye canım akıntım hala var ped kullanacak duruma geldım artık arada bı sankı adet sancısı olur gıbı sancım oluyor goguslerım acayıp sıs umıt le umıtsızlık arasıb gıdıp gelıyorum hergece acayıp ruyalar gormeye basladım aklıma getırmemeye calısıyorum ama pek mumkun olmuyor ıste boyle gecıyor canım ınsallah sızlere mujdelı haber vermek nasıb olur rabbımden suan tek dılegım bu bu mubarek 3 aylar hurmetıne rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah

tatlım haıyrlı olsun aaa enıstenın yanında sende superr olursun kızzzzz
Allh ayırmasın dıkkat et enısteye kas goz arasında bakan varsa

saolasın cnm benim sen nasılsın neler yapıyorsun bu aralar sende boşladın topiği
yok cnm ona ben varken kimse bakamaz:))
bakalım yarın eşim tahlillerini yaptıracak cemreciğim
sabah 9:20 de kan tahlillerini yaptıracak
sonrada özel merkezde sperm testi yaptıracak
inşlh iyi bişeyler çıkar çok korkuyorum valla

anladım cnm
inşlh mercimeklerinin tutunduğunun belirtisidir
allah yar ve yardımcın olsun cnm minikgelin ve sen hamiş olacaksın
ikinizinde bebişleri tutunacak içime öyle doğuyor
amin inşlh bu mubarek ayların hürmetine rabbim herkesin kucağını doldursun cnm...

kızlar bu ay rahim filmi çekilcektim doktorun muayenesinde 500tl miş bnde özel hastenelere sorayım dedim bu renkli rahim filminin başka adı var mı? Renkli doppler USG bununla AYNI ŞEYMİ.

canım benim, yine ağlaya ağlaya mesaj yazıyorum. allahım inşallah bu yakarışlarını duyar, seninde kucağını boş bırakmaz.

allah kabul etsin inş.

kızlar bu ay rahim filmi çekilcektim doktorun muayenesinde 500tl miş bnde özel hastenelere sorayım dedim bu renkli rahim filminin başka adı var mı? Renkli doppler USG bununla AYNI ŞEYMİ.

cnm rahim filminin diğer adı HSG. renkli doppler usg dediğin şey renkli ultrasyon canım.ikisi aynı değil.500tl anestezili fiyatı ise normal gibi.şimdiden geçmiş olsun canım.

selam kızlar, bizim büyük günde cumartesi. inşallah bende iyi haberler verebilirim. daha önce mikrotese yaptıranlar anlatabilir mi? yedek çamaşır falan götürdünüz mü? ameliyattan sonra ne kadar süre dinlenmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…