Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benım camasıra falan gerek yok bız goturmedık zaten amelıyat haneye amelıyat onlugu gıydırıyolar sadece gıderken esın kot pantolon gıymesın donuste zor olur esofmanlarını gıysın benım esım oyle yaptı amelıyattan sonra benım esım 4 saat kaldı hastanede sonra cıktık eger esın araba kullanıyosa kullanamaz sızı alacak olan bırını ayarlayın

kızlar bu ay rahim filmi çekilcektim doktorun muayenesinde 500tl miş bnde özel hastenelere sorayım dedim bu renkli rahim filminin başka adı var mı? Renkli doppler USG bununla AYNI ŞEYMİ.

canım ben rahim filmini hsg diye biliyorum. 250 ye çektirmiştim ben anestezisiz. eğer bayıltırlarsa fiyat fark ediyordu. ama yinede iki katı olmaz sanırım.

arkadaşlar nasılsınız bizde tedavimizin ön görüşmesi için pazartesi randevumuz var dr.İsrael aruh la görüşücez artık hayırlısı haziran sonu gibide başlarız bi aksilik çıkmazsa ne olur hayır duanızı eksik etmeyin benden aynı olumsuzlukları yaşamak istemiyorum.

canım merhaba bizde israel aruha a gittik yeni başladık,hayırlı olur inşAllah .siz daha önce tedavi süreci geçirdiniz mi bi anlatsana.israel aruha giden ve sonuç alan tanıdığın var mı ?

canım ben rahim filmini hsg diye biliyorum. 250 ye çektirmiştim ben anestezisiz. eğer bayıltırlarsa fiyat fark ediyordu. ama yinede iki katı olmaz sanırım.

doktorun nasıl yaptığı ile ilgili bir fikrim yok ama özel hastane vardı sürekli gittiğim orda varmış 300 civarı tutar dedi aman nekadar acılı olabilirki yeterki sonuç kötü olmasın napayım artık.birde benim adetim 6-7 gün sürer doktor 4.günden sonra gelebilrsin dedi bekleyeyim mi bitene kadar.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah herşey gönlüne göre olur.

ben korkağın tekiyim bayıltsınlar istemiştim, doktor kızmıştı. narkoz almaya ne meraklısınız diye. bayıltmadan yaptı. iyikide dinlemişim doktoru. gerçekten gerek yokmuş. sadece 1-2dk kadar gaz sancısı gibi bir sancı oldu. hepsi okadar. zaten çok kısa sürüyor. adet bittikten sonra git derim. benimki 5 gün sürüyor. 7. günde yaptırmıştım

Herşey dileğin gibi olsun cnmm inş bi aksilik çıkmazz
herşey yolunda giderr
Allah yardımcınız olsunn
sende haziranda başlıycksın demek inş benimde öyle görünüyoo
27 haziran gibii
çook arkadaş varr başlayacak Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş

canım merhaba bizde israel aruha a gittik yeni başladık,hayırlı olur inşAllah .siz daha önce tedavi süreci geçirdiniz mi bi anlatsana.israel aruha giden ve sonuç alan tanıdığın var mı ?

canım ben daha önce tedavi gördüm ama İsrael beyde değil .tedavide korkulacak birşey yok benim önerim yumurtan toplandıktan sora transfere kadar yat dinlen ben dinlenmedim sancım ve kanamam oldu rahim temişz olmadığı içinde tutmadı sebep bu tabi nasip değilmiş .İsrael beyi seçme sebebimse birincisi evimize yakın sayılır ikincisi memnun olanları çok duydum .siz hangi aşamadasınız iğnelere başladınmı hayırlısı olsun belkide benim umudum olacaksın.

sizin durumunuz nasıl şu anda ,hangi doktora gidiyosunuz?

hayırlısı olsun canım dileklerinin kat be katı sana olsun .benimde ayın aynı günleri gibi adetim belki ikimiz bir hamile oluruz .

Son düzenleme:

biz hiç denemedik ilk kez başlıyoruz o yüzden çok endişeliyim.eşimde hiç sperm yok ve fsh12.3 doktor yüzde 60 umut var dedi,ilaç filan vermedi sadece haziranda tedaviye başlayalım sizi hazırlayalım eşinizi mikrotese yapcaz dedi .o kadar bnde şu an kendimi hazırlayamıyorum sanırım ağustosa sarksın isticem .birde bana folikasit verdi ve rahim filmi istedi okadar.Allah yardımcımız olsun ...

[Su anda kuafordeyim saçlarımı koyuya boyatiyorum:)
Hastahaneden aradılar 22 yumurtam toplanmış 18 tanesi dollenmis 14 tanesi saglikliymi yarın sabah 10 da transferim var ins:)
Embriyolara bacaklar donacak kdr kaliteli olanları donduracaklar doktor cok kaliteli olmadıgı sürece dondurmayiz dedi yarın kac hücreli olacağı belli olacan 8 ve üstü hücreli olur dedi :) l

sizin durumunuz nasıl şu anda ,hangi doktora gidiyosunuz?

eşim daha önce bir ameliyat olmuş. yüksek ihtimalle tıkanıklı demişti doktor. hormon değerlerimiz normaldi. bende de kist var. 5 senelik evliyiz bir eşimin ameliyatı bir benim kist tedavim derken bebeği hep erteledik. yaklaşık 2 aydır öğrendik azoyu. 2 aydır gecemiz gündüzümüz spermler oldu.

emre beye gidiyoruz biz, bu cumartesi mikrotesemiz var. inşallah bizdede minik gelin gibi bir sürü sperm çıkar.
bir taraftanda rapor çıkarmaya çalışıyoruz. geçen hafta başvurmuştuk. bende raporda yetişirse temmuz sonu gibi tedaviye başlamak istiyorum. 2 ayda çıkar diye umuyorum.

yokkkkk cnm beee dinlenmek banaa
inş canım benimm dediğin gibi olur
ayyyy anneciğin çanakkaleli demek

nursenım cnm allh 1 hazıranda sana hamıleyım kızlarr dıye bu topıge yazmayı nasıp etsın
ne guzel bı duygudur o yukleyıp 12 gun bekleme darısı bızlerede olsun inşlhh

canım Allah razı olsun
inşallah 1 haziran çabucak gelir de ben de size güzel haberler veririm.
evet canım çok güzel bi duygu
en kısa zamanda Rabbim sizlere de yaşatsın
ya zamanda geçmiyo aslında napalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah sonu da güzel olur.

BAKIMLI ANNE ADAYINA MAŞALLAH
YUMUOŞLARA DAHA ÇOK MAŞALLAH
İNŞLH GÜZELCE TRANSFERİN OLUR VE DİĞER EMBRİYOLARINDA DONDURULUR CNM
EMEKLERİN YER BULUR İNŞLH..

AYYY CNM BENİM HADİ HAYIRLISI OLSUN
İNŞLH SİZDEDE BİR SÜRÜ SPERM ÇIKAR
İLK ÖNCE EŞİN AMELİYAT OLACAK SONRA SEN HAZIRLANACAKSIN ÖYLEMİ
İNŞLH SİZDE BU YOLDA YÜZÜNÜZ GÜLEREK VE KUCAĞINIZ DOLU OLARAK DÖNERSİNİZ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…