[Su anda kuafordeyim saçlarımı koyuya boyatiyorum:)
Hastahaneden aradılar 22 yumurtam toplanmış 18 tanesi dollenmis 14 tanesi saglikliymi yarın sabah 10 da transferim var ins:)
Embriyolara bacaklar donacak kdr kaliteli olanları donduracaklar doktor cok kaliteli olmadıgı sürece dondurmayiz dedi yarın kac hücreli olacağı belli olacan 8 ve üstü hücreli olur dedi :) l
BAKIMLI ANNE ADAYINA MAŞALLAH
YUMUOŞLARA DAHA ÇOK MAŞALLAH
İNŞLH GÜZELCE TRANSFERİN OLUR VE DİĞER EMBRİYOLARINDA DONDURULUR CNM
EMEKLERİN YER BULUR İNŞLH..
AYYY CNM BENİM HADİ HAYIRLISI OLSUN
İNŞLH SİZDEDE BİR SÜRÜ SPERM ÇIKAR
İLK ÖNCE EŞİN AMELİYAT OLACAK SONRA SEN HAZIRLANACAKSIN ÖYLEMİ
İNŞLH SİZDE BU YOLDA YÜZÜNÜZ GÜLEREK VE KUCAĞINIZ DOLU OLARAK DÖNERSİNİZ..
hadi hayırlısı canım Allah yardımcınız olsun
transferden sonra çok dikkat etmelisin kendine 2 gün hiç kalkmadan yat sadece tuvalet ihtiyacın için kalk
ondan sonraki günlerde yine yat ama biraz evin içinde gezinebilirsin(doktorum bana böyle söylemişti).
Hastahaneden aradılar 22 yumurtam toplanmış 18 tanesi dollenmis 14 tanesi saglikliymi yarın sabah 10 da transferim var ins:)
Embriyolara bacaklar donacak kdr kaliteli olanları donduracaklar doktor cok kaliteli olmadıgı sürece dondurmayiz dedi yarın kac hücreli olacağı belli olacan 8 ve üstü hücreli olur dedi :) l
Allah rasi olsun cnm bnm saclarım açık renk baya bundan sonra boyamayacağım icin koyü yaptırcam:)BAKIMLI ANNE ADAYINA MAŞALLAH
YUMUOŞLARA DAHA ÇOK MAŞALLAH
İNŞLH GÜZELCE TRANSFERİN OLUR VE DİĞER EMBRİYOLARINDA DONDURULUR CNM
EMEKLERİN YER BULUR İNŞLH..
AYYY CNM BENİM HADİ HAYIRLISI OLSUN
İNŞLH SİZDEDE BİR SÜRÜ SPERM ÇIKAR
İLK ÖNCE EŞİN AMELİYAT OLACAK SONRA SEN HAZIRLANACAKSIN ÖYLEMİ
İNŞLH SİZDE BU YOLDA YÜZÜNÜZ GÜLEREK VE KUCAĞINIZ DOLU OLARAK DÖNERSİNİZ..
Tmm cnm 2-3 gun tuvalet haricide kalkmiycam sonrasında hafif evde yürürüm :) ah pozitif kelimesinde duyarsam gözüm açık gitmez daha :) cok heycanliyim hep ağlamak istiyorum Rabbim bana bu günleri gösterdi diye hic hayal edemezdim transfer gunünü yasiycagimi:) Rabbim ins sizlerede nasip edecek inanıyorum buna:)hadi hayırlısı canım Allah yardımcınız olsun
transferden sonra çok dikkat etmelisin kendine 2 gün hiç kalkmadan yat sadece tuvalet ihtiyacın için kalk
ondan sonraki günlerde yine yat ama biraz evin içinde gezinebilirsin(doktorum bana böyle söylemişti).
nur.sen arkadaşım senin eşinin tetsteron ve fsh değeri neydi?
canım Allah razı olsun
inşallah 1 haziran çabucak gelir de ben de size güzel haberler veririm.
evet canım çok güzel bi duygu
en kısa zamanda Rabbim sizlere de yaşatsın
ya zamanda geçmiyo aslında napalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah sonu da güzel olur.
boyat bakalım saçları, bebekler annelerini bakımlı görsünler... 3. günde 8 hücreli mi oluyor. kaç tane transfer edecekler. inşallah sımsıkı tutunacaklar annelerine.
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
selam canım hoşgeldinselam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
inşallah canım inşallahinşallah canım, güzel haberlerinizi bekliyoruz. bizde peşiniz sıra geliriz inşallah. nasıl gidiyor, dinlenebiliyor musun?
senin transferin kaçıncı günde olmuştu. kaç hücreli idi.
hoşgeldin cnmselam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
evet canım önce eşim olacak. Eşime itiraf edemesemde sperm çıkmamasından çok korkuyorum. Sanırım doktorda fark etti bunu. Tereddütleriniz varsa önce eşiniz mikrotese olsun. Sizi sonra hazırlarız dediler. Kısmet bakalım. Bir atlatalımda bu haftayı.
Eşime keçiboynuzu kürü yapıyordum burada hormonları yükselltiğini duyunca bıraktım. Evde biraz var ama. Ik gündür bakıyorum eşim sessiz sessiz hazırlıyor keçiboynuzunu. Muz yemezdi hiç elinden düşürmüyor şimdi. Canım benim oda çok korkuyor.
Allahım duysun sesimizi... Inşallah mutlu çıkarız hastaneden...
1. Gun 2 hücreli
2. Gun 4 hücreli
3. Gun 8 hücreli oluyor cnm
Tabi kaliteli sekilde bölünürse böle olur
Bakalım kac hücre olcak nekdr cok hücre varsa okdr kaliteli oluyormuş
Ka aydır boyamadım bugünü bekledim valla:) transferde giymek icin esofman aldım düğüne gider gibi hazırlanıyorum ins tutunurlar bana sımsıkı bebislerim onların totolarini yerim yerim :) sürekli esime bebislerim ne yapıyo acaba diyorum eşimde büyüyor iyi bakıyorlar onlara diyo:)
hoşgeldin cnm
ben iyiyim saol sen nasılsın bugün minik misafirleriniz geldilermi
neler yaptınız (cnm sen balıkesir merkezdemisin biz dursun beye bi aktara gelmiştik 2009 yılında)
cnm siz daha çok yenisiniz
bencede eşin olsun inşlh sperm çıkarsa dondurulur
çıkmazsada durumunuza göre tedaviye devam edersiniz
herşey kader kısmet eğerki size yazılmışsa bi şekilde birşeyler sebep olup
o kısmet size nasip olur
inşlh sayılamayacak kadar çok sperminiz bulunur
rabbim varis ismiyle hayırlı salih varisler nasip eylesin
size ve sizin durumunuzda olup evlat isteyen herkese amin.....
O kıyafetler varya beni mafediyor nsl güzeller öyle ins yigenine aldığın gibi kendi nebisinde Alcan minik minik kıyafetler :)onların totoları bile mis gibi kokar.. geçen hafta yiğenimin doğumgünüydü. 1 yaşına girdi oğlumuz. ona yazlık kıyafet baktım, mağazaya girince çıkamadım. okadar güzel kız kıyafetleri vardıki. şu çıtçıtlı badiler var ya. toto kısımları uğurböcekli, çiçekli.. şöyle tombul bir kızım olsa (anası gibi) mini mini elbiseler giydirsem, elbiseden totosu bezi kocaman çıksa.
Allahım ne olur......
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
Allahım ins tamamına erdirir ama sonuc negatif olsa üzülürün ama umudumun olacağını bilmek bile dünyalara bedelsüper bi haber bu dualarımız seninle..yarından sonra geri sayım başlıycak desene:)olmana az kaldı canım benim...
Selam canım benimmmmm
iyiyim evde koşturuyorummm işleri bitirmeye çalışıyorumm
sen nasılsınnn bitanemmmm
nasıl geçti bugünn
selam canım hoşgeldin
ben iyiyim elhamdülillah dinleniyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?