Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi hayırlısı canım Allah yardımcınız olsun
transferden sonra çok dikkat etmelisin kendine 2 gün hiç kalkmadan yat sadece tuvalet ihtiyacın için kalk
ondan sonraki günlerde yine yat ama biraz evin içinde gezinebilirsin(doktorum bana böyle söylemişti).

evet canım önce eşim olacak. eşime itiraf edemesemde sperm çıkmamasından çok korkuyorum. sanırım doktorda fark etti bunu. tereddütleriniz varsa önce eşiniz mikrotese olsun. sizi sonra hazırlarız dediler. kısmet bakalım. bir atlatalımda bu haftayı.

eşime keçiboynuzu kürü yapıyordum burada hormonları yükselltiğini duyunca bıraktım. evde biraz var ama. ik gündür bakıyorum eşim sessiz sessiz hazırlıyor keçiboynuzunu. muz yemezdi hiç elinden düşürmüyor şimdi. canım benim oda çok korkuyor.
allahım duysun sesimizi... inşallah mutlu çıkarız hastaneden...

arkadaşım senin eşinin fsh ve testesteron değeri neydi

boyat bakalım saçları, bebekler annelerini bakımlı görsünler... 3. günde 8 hücreli mi oluyor. kaç tane transfer edecekler. inşallah sımsıkı tutunacaklar annelerine.

Allah rasi olsun cnm bnm saclarım açık renk baya bundan sonra boyamayacağım icin koyü yaptırcam:)
İns embriyolar cok kaliteli olmassa dondurmalar doktorum 10 kisiden anca 1 kısininkini donduruyoruz dedi bebislerimin keisn tutunacagini bilsem dondurmasalar önemsemem ama tutunmama ihtimalide var
Tmm cnm 2-3 gun tuvalet haricide kalkmiycam sonrasında hafif evde yürürüm :) ah pozitif kelimesinde duyarsam gözüm açık gitmez daha :) cok heycanliyim hep ağlamak istiyorum Rabbim bana bu günleri gösterdi diye hic hayal edemezdim transfer gunünü yasiycagimi:) Rabbim ins sizlerede nasip edecek inanıyorum buna:)

inşallah canım, güzel haberlerinizi bekliyoruz. bizde peşiniz sıra geliriz inşallah. nasıl gidiyor, dinlenebiliyor musun?
senin transferin kaçıncı günde olmuştu. kaç hücreli idi.

boyat bakalım saçları, bebekler annelerini bakımlı görsünler... 3. günde 8 hücreli mi oluyor. kaç tane transfer edecekler. inşallah sımsıkı tutunacaklar annelerine.

1. Gun 2 hücreli
2. Gun 4 hücreli
3. Gun 8 hücreli oluyor cnm
Tabi kaliteli sekilde bölünürse böle olur
Bakalım kac hücre olcak nekdr cok hücre varsa okdr kaliteli oluyormuş
Ka aydır boyamadım bugünü bekledim valla:) transferde giymek icin esofman aldım düğüne gider gibi hazırlanıyorum ins tutunurlar bana sımsıkı bebislerim onların totolarini yerim yerim :) sürekli esime bebislerim ne yapıyo acaba diyorum eşimde büyüyor iyi bakıyorlar onlara diyo:) 2 Yada 3 tane transfer edecek yarın belli olcak ama kesin 2 tane olacak

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
selam canım hoşgeldin
ben iyiyim elhamdülillah dinleniyorum sen nasılsın
inşallah canım, güzel haberlerinizi bekliyoruz. bizde peşiniz sıra geliriz inşallah. nasıl gidiyor, dinlenebiliyor musun?
senin transferin kaçıncı günde olmuştu. kaç hücreli idi.
inşallah canım inşallah
güzel gidiyo canım çok şükür bol bol yatıyorum kayınvalidemden Allah razı olsun işlerimi yapıyo
bana da dinlenmek kalıyo :)
transferim 3. günde oldu cnm 8 hücreliydi.

selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
hoşgeldin cnm
ben iyiyim saol sen nasılsın bugün minik misafirleriniz geldilermi
neler yaptınız (cnm sen balıkesir merkezdemisin biz dursun beye bi aktara gelmiştik 2009 yılında)

cnm siz daha çok yenisiniz
bencede eşin olsun inşlh sperm çıkarsa dondurulur
çıkmazsada durumunuza göre tedaviye devam edersiniz
herşey kader kısmet eğerki size yazılmışsa bi şekilde birşeyler sebep olup
o kısmet size nasip olur
inşlh sayılamayacak kadar çok sperminiz bulunur
rabbim varis ismiyle hayırlı salih varisler nasip eylesin
size ve sizin durumunuzda olup evlat isteyen herkese amin.....

onların totoları bile mis gibi kokar.. geçen hafta yiğenimin doğumgünüydü. 1 yaşına girdi oğlumuz. ona yazlık kıyafet baktım, mağazaya girince çıkamadım. okadar güzel kız kıyafetleri vardıki. şu çıtçıtlı badiler var ya. toto kısımları uğurböcekli, çiçekli.. şöyle tombul bir kızım olsa (anası gibi) mini mini elbiseler giydirsem, elbiseden totosu bezi kocaman çıksa.
Allahım ne olur......

Aminnnn. Allahım hayırlı, sağlıklı evlat isteyen herkezin sesini duysun. Kimsenin yuvası boş kalmasın. Beraberinde bizmde...

O kıyafetler varya beni mafediyor nsl güzeller öyle ins yigenine aldığın gibi kendi nebisinde Alcan minik minik kıyafetler :)

süper bi haber bu dualarımız seninle..yarından sonra geri sayım başlıycak desene:) olmana az kaldı canım benim...

süper bi haber bu dualarımız seninle..yarından sonra geri sayım başlıycak desene:) olmana az kaldı canım benim...
Allahım ins tamamına erdirir ama sonuc negatif olsa üzülürün ama umudumun olacağını bilmek bile dünyalara bedel
İns ilk denemede olumlu sonuc alırım ins Rabbim herkese nasip etsin

Selam canım benimmmmm
iyiyim evde koşturuyorummm işleri bitirmeye çalışıyorumm
sen nasılsınnn bitanemmmm
nasıl geçti bugünn

kolay gelsin bitanemmmm
telaş başladı desene...
bak çok yorma kendini zaten hem yolda hem gezide baya yorulacaksın
bende iyiyim canım bugün güzel geçti...
sabahtan hava yağmurluydu ama sonra güneş açtı...
küçük misafirlerimizde geldi eğlenceli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…