- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Dua listesi vck 27 mayısta başlayıp 30 mayısta bitiyor değilmi
yeşilede 30 mayısta başlıyoruz 2 haziran akşam 20:00 a kadar değilmi cnm hesaplamada yanlışlık yok herhalde
bu şekilde dualarımı okuyabiliyorum vaktım var
yeşilin dualarını perşembe yolda giderken okurum offf çok korkuyordum çok şükür okuyabilicem...
hoşgeldin cnm
ben iyiyim saol sen nasılsın bugün minik misafirleriniz geldilermi
neler yaptınız (cnm sen balıkesir merkezdemisin biz dursun beye bi aktara gelmiştik 2009 yılında)
Kızlar ben çıkıyorum kayınvalideme gidicem gecede yola çıkıcağızz inş çanakkaleye
Allaha emanet olun görüşmek üzere hepinizi öpüyorumm
Bahar canım tefriciyleride okudum. Allah kabul etsin, arkadaşımızın gönlündekini versin inş
aynı bende yaşıyorum o duyguları.her doktora gittiğimizde illa 3 tane hamile bayan görüyorum.bazen boğulcak gibi oluyorum.sinirleniyorum.üzülüyorum.içinde çocuk olan reklamlar bile bazen psikolojimi bozmaya yetiyor.ama farkındayım rabbim bizim yerimizde olan bütün bayanlara sonsuz bir sabır veriyor.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmıycak inşallah..bu yaz güzel olacak..
iyiyiz canım sen nasılsın..yüzünü gördüm daha iyi oldum:):) dün akşam yaptığın kekler börekler yerini buldumu:) geldimi minik misafirler
[Su anda kuafordeyim saçlarımı koyuya boyatiyorum:)
Hastahaneden aradılar 22 yumurtam toplanmış 18 tanesi dollenmis 14 tanesi saglikliymi yarın sabah 10 da transferim var ins:)
Embriyolara bacaklar donacak kdr kaliteli olanları donduracaklar doktor cok kaliteli olmadıgı sürece dondurmayiz dedi yarın kac hücreli olacağı belli olacan 8 ve üstü hücreli olur dedi :) l
arkadaşlar nasılsınız bizde tedavimizin ön görüşmesi için pazartesi randevumuz var dr.İsrael aruh la görüşücez artık hayırlısı haziran sonu gibide başlarız bi aksilik çıkmazsa ne olur hayır duanızı eksik etmeyin benden aynı olumsuzlukları yaşamak istemiyorum.
Mucizemi kaybettim.kimyasal gebelikmis.cok mutsuzum
Mucizemi kaybettim.kimyasal gebelikmis.cok mutsuzum
Mutsuz85 olan kullanici adimi bile degistirmistim.ama bebegim beni birakti
Mutsuz85 olan kullanici adimi bile degistirmistim.ama bebegim beni birakti
eşim daha önce bir ameliyat olmuş. yüksek ihtimalle tıkanıklı demişti doktor. hormon değerlerimiz normaldi. bende de kist var. 5 senelik evliyiz bir eşimin ameliyatı bir benim kist tedavim derken bebeği hep erteledik. yaklaşık 2 aydır öğrendik azoyu. 2 aydır gecemiz gündüzümüz spermler oldu.
emre beye gidiyoruz biz, bu cumartesi mikrotesemiz var. inşallah bizdede minik gelin gibi bir sürü sperm çıkar.
bir taraftanda rapor çıkarmaya çalışıyoruz. geçen hafta başvurmuştuk. bende raporda yetişirse temmuz sonu gibi tedaviye başlamak istiyorum. 2 ayda çıkar diye umuyorum.
cnm sana hayırlı yolculuklar güle güle git gel inşlh..kızlar ben çıkıyorum kayınvalideme gidicem gecede yola çıkıcağızz inş çanakkaleye
allaha emanet olun görüşmek üzere hepinizi öpüyorumm
Bahar canım tefriciyleride okudum. Allah kabul etsin, arkadaşımızın gönlündekini versin inş
canım tarihler doğru yanlışlık yok...
Ben sana haber veririm kaç tane okuyacağını
Tamam cnm zaten ben seni rahatsız ederim giderkende yolda okuyacağım dönerkende kısmet olursa yolda okumuş olacağım hayırlısı ile...
Hoşbulduk tatlım
Evet canım geldiler baya kalabalık olduk...
Onlar 6 yaş grubuydu benimkiler 4,5-5 yaşındalar...
Kuzularım onların yanında süt dökmüş kedi gibi kaldılar
Benim okulum köyde canım dursunbeyi duydum ama hiç gitmedim...
şehirdeki çocuklar çok fena oluyor...
Onlar daha büyük hareketli yaramaz olunca benim bıdıklarım kuzu gibi kaldılar
Gittklerinde de "öğretmenim çok ses yaptılar başımız ağrıdı" diyorlar
Daha minikler tabi bakalım seneye onlar ne hale gelecek
ne güzel hormonlar normalmiş şansınız çok yüksek inşAllah her şey istediğiniz gibi olur.doktor fsh bukadar yüksek olmasa %90 bulunur demişti bize cumartesi akşamı güzel haberler alıcaz inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?