Cnm ben 9.45 de girdim 10.20 de çıktım
1 saat dinlendim kalktım turp gibiydim
Esim 12.15 de girdi 1 de çıktı... Eğer aynı sıra amlyt olsaydık kesin birinin bakması lazımdı bize gerek kalmadı
Ama Görüncem ve eşiyle gittik çünkü araba kullanan biri gerekliydi Malatya'ya giderken esim kullandı dönüşte Görüncemin kocası ...1 kisi olsa yeter cnm fazla bile ama nolur nolmaz 1 kisi alın yanınıza haa ikimiz aynı gun olmuycaksaniz kimseye gerek yok karsı odamisdaki kadın opu oldu kocasyla gelmişti ..Amlyttan 1.5 saat sonra sonucumuzu öğrendik o mutluluklar hemen kalktık eve geldik cnm ama cok agrisi vardı 2 saat yatması şart
anladım cnm
ayyy kuzucuklar demek öyle masum masum kaldılar ha
tabi şehirdekilere göre onlar biraz daha çekingendirler ay ne güzel baharcığım yaa
çocukların içinde insan herşeyi unutur
inan bende senin yerinde olmak isterdim
sürekli onlarla okul hayatını yaşamak çok güzel olurdu benim için herhalde....
kızlar bugün süleymaniyeye gittim ama dıarda tüp yaptıracağım için dışarda bir hastanede sağlık raporu almam gerekiyormuş uff ne kadar uzattılar
ve kızlar hastane dönüşü vck ile buluştuk vck kermeste görevliydi
ve vck yi çok sevdim canım ya çok tatalı bir bayan çok candan
sanki vck ile yeni değilde yıllardır arkadaşım gibi geldi bana çok sammimi biri
ve vck bana dolma, yaprak sarması , erzurum dolma kadayıf
alman pastası baklava ayran çay aaa gözleme bunların hepsini bana yedirdi
tabi kendisi yemedi durun canım sizde ama hemen kızmayın hepsinden azar azar yedim dolmaya ve sarmaya bayıldım canlarım annemin dolmasına
benziyordu meğer yapan kişi elazığlımış
ya meğer memeleket kokusu almışım işte böylr kızlar inş bir gün hepimiz bir araya gelir
dertleşir konuşuruz
kızlar bugün süleymaniyeye gittim ama dıarda tüp yaptıracağım için dışarda bir hastanede sağlık raporu almam gerekiyormuş uff ne kadar uzattılar
ve kızlar hastane dönüşü vck ile buluştuk vck kermeste görevliydi
ve vck yi çok sevdim canım ya çok tatalı bir bayan çok candan
sanki vck ile yeni değilde yıllardır arkadaşım gibi geldi bana çok sammimi biri
ve vck bana dolma, yaprak sarması , erzurum dolma kadayıf
alman pastası baklava ayran çay aaa gözleme bunların hepsini bana yedirdi
tabi kendisi yemedi durun canım sizde ama hemen kızmayın hepsinden azar azar yedim dolmaya ve sarmaya bayıldım canlarım annemin dolmasına
benziyordu meğer yapan kişi elazığlımış
ya meğer memeleket kokusu almışım işte böylr kızlar inş bir gün hepimiz bir araya gelir
dertleşir konuşuruz
inşallah canım hepimiz, teker teker güzel haberler veririz. Bizede yüksek ihtimal olumlu olur ama yinede ameliyat olmadan kesin birşey söyleyemiyoruz demişti. işte o ama korkutuyor. FSH kaç sizde, hormonu düzeltmek için herhangi birşey kullanıyor musunuz?
bi görsen canım diğer öğretmen arkadaşla misafrler gittikten sonrra okadar güldük ki benim bıdıkların hallerine
kuzularım benimmmmmmmmmm yaaaa
inan köy çocuğu bi başka oluyor...
öyle bi bağlanıyorlarki öğretmene...
bugün veliler geldi yaptıklarını getirmek için...
benim olmadığım hafta okadar üzülmüşler ki...
öğretmenim niye hasta oldu diye kızıyormuş bana bazıları
beni hasta biliyorlardı ya
çok özlüyoruz öğretmenimizi diyorlarmış veliler anlatıyor...
heryerde özellikle anasınıfı öğrencileri öğretmenlerine düşkün olurlar...
ama köylerde bu bambaşka...
bende çok seviyorum mesleğimi kuzularımı
meslekte 5. senem bu sene...
5 senedir köyde çalışıyorum puanımda çok yüksek...
istediğim an istediğim yere gidebilirim...
ama düzenimi kurmadan bişeyler yerine oturmadan yerimi değiştirmek istemiyorum...
bakalım hakkımızda hayırlısı olur inş...
canım benim sende ikizlerine öğretmenlik yaparsın artık
bebişlerin bi olsun zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın...
arkadaşlar bzde emre beyin hastayız eşimde önceleri sperm vardı zamanla azaldı hatta biara 0 bile oldu ilk tedavimde emre bey ameliyatla sperm arıcaktı ama mucize oldu gerek kalmadı ama malesef tutmaadı şimdi ikinci tedavmizi var önümüzde emre bey bize 2a adet vitamni verdi tedaviye kadar bunu kullan bulamassak ameliyat dedi ama sadece merak ettiğim bazı hastalara iğneler vermiş prognl menogon gibi bunları benim eşime neden vermedi de direk ameliyatla alırız diye konuştu benimde kafam karıştı şimdi.
ne güzel bebeğinin bir sürü arkadaşı olacak. içlerine götürürsün hem çalışır hem bebeğine bakarsın :)
fsh:12.3 ve hormon düzeltmek için hiç bir şey vermedi.bu hormon beynin sinyaliymiş (sperm üretimin azlığının sinyali yani) bunu düşürmek işe yaramazmış.bn burda okuyorum herkes ilaç kullanıyor iğneler vitaminler am doktor bize hiçbir şey vermedi.biz kendi kendimize bi şeyler yapıyoruz öyle işte...
bi görsen canım diğer öğretmen arkadaşla misafrler gittikten sonrra okadar güldük ki benim bıdıkların hallerine
Kuzularım benimmmmmmmmmm yaaaa
Inan köy çocuğu bi başka oluyor...
öyle bi bağlanıyorlarki öğretmene...
Bugün veliler geldi yaptıklarını getirmek için...
Benim olmadığım hafta okadar üzülmüşler ki...
öğretmenim niye hasta oldu diye kızıyormuş bana bazıları
Beni hasta biliyorlardı ya
çok özlüyoruz öğretmenimizi diyorlarmış veliler anlatıyor...
Heryerde özellikle anasınıfı öğrencileri öğretmenlerine düşkün olurlar...
Ama köylerde bu bambaşka...
Bende çok seviyorum mesleğimi kuzularımı
Meslekte 5. Senem bu sene...
5 senedir köyde çalışıyorum puanımda çok yüksek...
Istediğim an istediğim yere gidebilirim...
Ama düzenimi kurmadan bişeyler yerine oturmadan yerimi değiştirmek istemiyorum...
Bakalım hakkımızda hayırlısı olur inş...
Canım benim sende ikizlerine öğretmenlik yaparsın artık
Bebişlerin bi olsun zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın...
Allah büyüktür canım, inşallah sizi çok uğraştırmadan gelir spermler...
buyüzden bn de iyice araştırayım diyorum ilkkez m.tese olcak zaten umut %60 birde yanlış zamanda yanlış bir şey yapmamak için acele etmeyeyim ağustosta yaptıralım dedim bilmiyorum artık doğrumu değil mi............
%60 hiçte düşük bir oran değil canım. hiç üzülme, doktorunuz kim? biz emre beye gidiyoruz. kaan beyede mail atmıştım oda tahlil sonuçlarına göre aynı şeyi söylemişti.
ben buraya ilk girdiğimde bir bayan vardı yurtdışında oturuyordu m.tese yapılmştı bulunmuştu adını hiç hatırlamıyorum siz biliyorsunuzdur hamile kaldı mı acaba
ben buraya ilk girdiğimde bir bayan vardı yurtdışında oturuyordu m.tese yapılmştı bulunmuştu adını hiç hatırlamıyorum siz biliyorsunuzdur hamile kaldı mı acaba
evet canım arkadaşı çok olacak bebişimin
bebişimi götüremem canım öyle bişey olamaz neyazıkki
ama büyüyünce arada ziyarete gelebilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?