Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım kıymetinizi anladık zaten biliyordum ama neyse sizde biraz kafa dinlemiş oldunuz
kermes çok yoğundu kaç gündür koşturuyoruz Allah kabul eder inşallah
ama o kadar çok yemek vardı yetiştiremedik bugün ben oruçluydum 6.30da eve geldim 10bin tl kazanmıştık
4 gün devam edecek inşallah camimize katkımız olur hayırlısıyla ama çok istek aldık her hafta gelin cami bitene kadar dediler
şimdilik kesin karar verilmedi ama.bahar aşkbebek yazdı topiğe dolmalar börekler baklavalar gözlemeler daha neler neler vardı
ama ben hiç birşey yemedim inanabiliyormusun?ama oruçluydum yoksa kaçarı yoktu
eve gelince iftarda yemek için gözleme aldım bir porsiyon baklava ne oldu biliyormusun orda unuttum
ama eltime gidersen paketimi al gel dedim başka biri almış dedi
bende çok yorulmuştum yemek yapmadım o kadar yemek gördüm eve geldim sucuklu yumurta yedim

Kizlar nasilsiniz? ben cok kotuyum o kadar stres yapmisim ki adetim kesilmis simdi ilac kullaniyorum dun gece esimle tartisdik gece 5 i geciyordu yatdim 8 de kalktdim hazirlanib ise getdim cok uzgunum napacagimi bilmiyorum bugun okadar aglamisim ki

canım benim maşallah nekadar çok satış yapmışsınız...
allah kabul etsin...
oruçlu zor olmuştur canım benimmmm...
en kötüsüde onca yemek görüp eve gelip orucunu sucuklu yumurtayla açmak olmuştur heralde
neyse artık sende yarın telafi edersin...

Kizlar nasilsiniz? ben cok kotuyum o kadar stres yapmisim ki adetim kesilmis simdi ilac kullaniyorum dun gece esimle tartisdik gece 5 i geciyordu yatdim 8 de kalktdim hazirlanib ise getdim cok uzgunum napacagimi bilmiyorum bugun okadar aglamisim ki

canım benim hayrolsun neden bukadar kötüsün sen bakalım :26:
neden tartıştınız kıyamam canım benimm yıpratma okadar kendini...

evet çok satış oldu belki ben geldikten sonra 15 olmuştur 4 günde 60bin olsa çok iyi olacak
aslında oruçlu olmak daha iyi oldu en azından ipin ucunu kaçırmamış oldum nefsimi terbiye ettim
canım yarında oruçluyum yarın kandil inşallah yarın gündüzü oruçlu geceyi ibadetle geçirenin rabbim her muradını hakkında hayırlıysa verirmiş hepimiz için dua edicem
bu arada herkese şimdiden hayırlı kandiller diliyorum rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olsun inşallah

canım benim hayrolsun neden bukadar kötüsün sen bakalım :26:
neden tartıştınız kıyamam canım benimm yıpratma okadar kendini...

Ben yilik izinimi kullanicam dedim ki eger hani muayine olmicaksan ben aileme gedicem falan filan derken avazi ciktikca bagirdi bende dedim ki sen gitmiyorsun
bisey yapmiyorsun bari ben gidiyim banada ii gelir diye isde kavga burdan ciktdi Bahar o izinde almis iki haftalik ama niye gelmiyor bilmiyorum yanlismiyim bahar
ilacda kullandi biteli belki 3 ay olucak simdi

canım üzme kendini biz hep kendimize dert ediniyoruz eşlerimizin umurunda mı?dün ben çok hastaydım bugünde biraz yoruldum eşimin umurunda bile değil oda oruçluydu eve bile gelmedi abimle takılıcam dedi 1.30saattir abisinin yanında beni düşünmeyenei ben hiç düşünmem bende gelip burda beni anlayan derdimi dinleyen can dostlarımla vakit geçiriyorum
ben istemezmiyim eşim eve erken gelsin biraz vakit geçirelim diye ama o istemiyor ailesi onun için ön planda .şimdi ne oldu oda benim hayatımda artık ikinci planda yer alıyor

canım üzme kendini biz hep kendimize dert ediniyoruz eşlerimizin umurunda mı?dün ben çok hastaydım bugünde biraz yoruldum eşimin umurunda bile değil oda oruçluydu eve bile gelmedi abimle takılıcam dedi 1.30saattir abisinin yanında beni düşünmeyenei ben hiç düşünmem bende gelip burda beni anlayan derdimi dinleyen can dostlarımla vakit geçiriyorum
ben istemezmiyim eşim eve erken gelsin biraz vakit geçirelim diye ama o istemiyor ailesi onun için ön planda .şimdi ne oldu oda benim hayatımda artık ikinci planda yer alıyor

inş umduğunuzdan daha fazla satış olu canım...
yarın oruçlu olacağını tahmin etmiştim...
demek istediğim yarın eve giderken götüreceklerini unutmazsın artık
hayırlı kandille canım allah orucunuda ettiğin dualarıda kabul etsin tatlım

haklisin bu erkekleri anlamak cok zor nediyim valla

canım benim haklısın haklı olmasına da gelde bunu eşine anlat
niye bukadar diretiyor ki...
kaç sene olmuş sorununuzu öğreneli hala bekliyor...
tamam şoku atlatması belki uzun sürdü ama bukadar da değil...
sonuçta böyle yaparak sanada haksızlık ediyor...
bi ara negüzel kabul etmişti orada dra gidip ilaç kullanmaya başlamıştı...
ne olduda vazgeçti yine...
belkide boşu boşuna bekliyosunuz bunca zamandır...
belki m.tese olsa enfallerde olduğu gibi bi sürü sperm çıkacak...
denemeden bilemezki...
canım sen sakin sakin anlatmaya çalış tekrar...
bende öyleyim bişeye canım sıkılsın kırılayım ağlarım kapatırım kendimi sinirden konuşmam...
ama bu konuda sen kapatma kendini tekrar tekrar konuşmaya çalış canım benim...
bakarsın ikna olurr sen çabalamaktan vazgeçme inş eşin ikna olurda gelirsiniz izninizde muayeneye...

merhaba kizlar nasilsiniz iyi misiniz yeni bir gelisme var mi ayy enfalcim cok sevindim senin adina insallah tez zaman hamilelik haberini verirsin sabirsizlikla bekliyorum allah yakin zamanda kucagini doldursun aminnnnnnnn

baharcigim canim ben okudum tefriciyelerimi.
selmacan dilerim en kisa zamanda bebeklerine kavusursun .

canımya kaçırdın demek o güzelim dolmaları sarmaları neyse demek nasipte yokmuş canım bende aldığımız saklama kablarından iki tanesini komşuma hediye ettim cuma günü süleymaniye dönüşü gelirim inş oraya

sağol canım yaa en azından sen cevap verdin banaa :26::26:

Gezmedeydik malum 1 hafta hiç dışarı çıkmayacak diger hafta belki yemeğe giderm hava almak için dışarıya:)
Yeni geldim. Eve banyo yaptım hemen size bakayım dedim dua edin bana hersey yolunda gitsin :)

canm naslsn kardesimi askere ugurladk bugun pek giremedim topige naptn tranferin oldumu canmm......

canım bizim burda hiç kimsemiz yok ben eşimle yalnız gideceğim rabbim yardım etsin bize cümlemize
Cnmm sen Zaten hemen ayaklanacaksin inan 10-15 dk adetin ilk gunundeki agri gibi ağrım oldu okdr yarım saat yattım kalktm esime ben yardım ettim hep yalnız bizim dönüşte araba kullanan birine ihtiyacımız vardı esimin eniştesi geldi tabi o gelince gorumcemde geldi inan Görüncem boş boş oturdu bosu bosuna gerildi kadın:)

canım maşallah inş embriyolarının 14 taneside son ana kadar kalır...
ve dondurulanlarda olur inş...
allahın izniyle inş hamiş haberini almak da nasip olur

Allah rasi olsun cnm bnm sırayla ins guzel haberler veririz hepimiz sanada az kaldı ins guzel haberleri vereceksin
Transferden korkmama rağmen hemen olsun o ani yasayayım istiyorum :) cok heyecanlıyım çokkkkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…