- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
iyiyim canım ne olsun hep bildiğin gibi işte...
demek öyle
eee az değil 1,5 ay uzak kalmıştım topikten...
değerimizi anladın tabi
anlat bakalım bugün kermes nasıl geçti ??
beklediğiniz kadar satış oldu mu ??
evet canım kıymetinizi anladık zaten biliyordum ama neyse sizde biraz kafa dinlemiş oldunuz
kermes çok yoğundu kaç gündür koşturuyoruz Allah kabul eder inşallah
ama o kadar çok yemek vardı yetiştiremedik bugün ben oruçluydum 6.30da eve geldim 10bin tl kazanmıştık
4 gün devam edecek inşallah camimize katkımız olur hayırlısıyla ama çok istek aldık her hafta gelin cami bitene kadar dediler
şimdilik kesin karar verilmedi ama.bahar aşkbebek yazdı topiğe dolmalar börekler baklavalar gözlemeler daha neler neler vardı
ama ben hiç birşey yemedim inanabiliyormusun?ama oruçluydumyoksa kaçarı yoktu
eve gelince iftarda yemek için gözleme aldım bir porsiyon baklava ne oldu biliyormusun orda unuttum
ama eltime gidersen paketimi al gel dedim başka biri almış dedi
bende çok yorulmuştum yemek yapmadım o kadar yemek gördüm eve geldim sucuklu yumurta yedim
Kizlar nasilsiniz? ben cok kotuyum o kadar stres yapmisim ki adetim kesilmis simdi ilac kullaniyorum dun gece esimle tartisdik gece 5 i geciyordu yatdim 8 de kalktdim hazirlanib ise getdim cok uzgunum napacagimi bilmiyorum bugun okadar aglamisim ki
canım benim maşallah nekadar çok satış yapmışsınız...
allah kabul etsin...
oruçlu zor olmuştur canım benimmmm...
en kötüsüde onca yemek görüp eve gelip orucunu sucuklu yumurtayla açmak olmuştur heralde
neyse artık sende yarın telafi edersin...
canım benim hayrolsun neden bukadar kötüsün sen bakalım :26:
neden tartıştınız kıyamam canım benimm yıpratma okadar kendini...
Kizlar nasilsiniz? ben cok kotuyum o kadar stres yapmisim ki adetim kesilmis simdi ilac kullaniyorum dun gece esimle tartisdik gece 5 i geciyordu yatdim 8 de kalktdim hazirlanib ise getdim cok uzgunum napacagimi bilmiyorum bugun okadar aglamisim ki
evet çok satış oldu belki ben geldikten sonra 15 olmuştur 4 günde 60bin olsa çok iyi olacak
aslında oruçlu olmak daha iyi oldu en azından ipin ucunu kaçırmamış oldum nefsimi terbiye ettim
canım yarında oruçluyum yarın kandil inşallah yarın gündüzü oruçlu geceyi ibadetle geçirenin rabbim her muradını hakkında hayırlıysa verirmiş hepimiz için dua edicem
bu arada herkese şimdiden hayırlı kandiller diliyorum rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olsun inşallah
canım üzme kendini biz hep kendimize dert ediniyoruz eşlerimizin umurunda mı?dün ben çok hastaydım bugünde biraz yoruldum eşimin umurunda bile değil oda oruçluydu eve bile gelmedi abimle takılıcam dedi 1.30saattir abisinin yanında beni düşünmeyenei ben hiç düşünmem bende gelip burda beni anlayan derdimi dinleyen can dostlarımla vakit geçiriyorum
ben istemezmiyim eşim eve erken gelsin biraz vakit geçirelim diye ama o istemiyor ailesi onun için ön planda .şimdi ne oldu oda benim hayatımda artık ikinci planda yer alıyor
Ben yilik izinimi kullanicam dedim ki eger hani muayine olmicaksan ben aileme gedicem falan filan derken avazi ciktikca bagirdi bende dedim ki sen gitmiyorsun
bisey yapmiyorsun bari ben gidiyim banada ii gelir diye isde kavga burdan ciktdi Bahar o izinde almis iki haftalik ama niye gelmiyor bilmiyorum yanlismiyim bahar
ilacda kullandi biteli belki 3 ay olucak simdi
evet canım kıymetinizi anladık zaten biliyordum ama neyse sizde biraz kafa dinlemiş oldunuz
kermes çok yoğundu kaç gündür koşturuyoruz Allah kabul eder inşallah
ama o kadar çok yemek vardı yetiştiremedik bugün ben oruçluydum 6.30da eve geldim 10bin tl kazanmıştık
4 gün devam edecek inşallah camimize katkımız olur hayırlısıyla ama çok istek aldık her hafta gelin cami bitene kadar dediler
şimdilik kesin karar verilmedi ama.bahar aşkbebek yazdı topiğe dolmalar börekler baklavalar gözlemeler daha neler neler vardı
ama ben hiç birşey yemedim inanabiliyormusun?ama oruçluydumyoksa kaçarı yoktu
eve gelince iftarda yemek için gözleme aldım bir porsiyon baklava ne oldu biliyormusun orda unuttum
ama eltime gidersen paketimi al gel dedim başka biri almış dedi
bende çok yorulmuştum yemek yapmadım o kadar yemek gördüm eve geldim sucuklu yumurta yedim
sağol canım yaa en azından sen cevap verdin banaa :26::26:sen çok yaşa emi.benim aklıma gelmeyenleri sen bigüzel sayıvermişsin..rabbim bütün arkadaşlarmızın yardımcısı olsun inşallah.bugün nasılsın canım.ben sana bişey sorcaktım hep atladım arada.takiplediğim kadarıya sen transferin olduktan sonra günlerce dinlenmedin.normal hayatına devam ettin.benim çevremde herkes yatıcaksın kalkmıycaksın diyor.bende işi bırakmayı bile düşünüyorum.senin doktorun dinlenmelisin falan demedi mi hiç??
aynı bende yaşıyorum o duyguları.her doktora gittiğimizde illa 3 tane hamile bayan görüyorum.bazen boğulcak gibi oluyorum.sinirleniyorum.üzülüyorum.içinde çocuk olan reklamlar bile bazen psikolojimi bozmaya yetiyor.ama farkındayım rabbim bizim yerimizde olan bütün bayanlara sonsuz bir sabır veriyor.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmıycak inşallah..bu yaz güzel olacak..
cnm senide alırız aramıza gell buyur hoşgeldin..tedavide ne aşamadasınız anlat bakalım.hangi şehirdesin.bitkisel kür bi sürü şeyler var kullanan.keçi boynuzu kürü,nohut kürü,arısütü bal polen karışımı,çeşitli macunlar kullanan arkadşlarımız var.doktorunuz kim canım?
aynı bende senin gibiyim.bursada otuanlar bilir dağ yolu var burda.bigün çıkıcam oraya.bağırcam çağırcam ağlıcam.bütün sinirimi yayıcam evrene.bende menepoza yaklaşana kadar zaman tanıdım kendime evlatlık edinmeyi düşünmek için.daha bu aşamadayken evlat edinirsiniz sevabı çok büyük,üzülmeyin,ağlamayın,çocuğun olsa nolcak olanın derdi bitiyormu diyenler var..sabır canım bize düşen sadece sabır...
bengisucum bizim sperm sonuçlarımız 0 çıkıyor.21milyonluk sperm testi sonucunu yorumlayamayabiliriz.sen en iyisi doktoruna bi danış derim ben.içine sinmediyse 3 günlük bi cinsel perhizden sonra tekrar yaptır testi.1 hafta biraz fazla olmuş.inşallah şifa bulursun.
cnm sizin sorununuz neydi onuda yazsaydın keşke detaylı.doğuş tüp bebek nerde?? hamileymişsin zaten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Cnmm sen Zaten hemen ayaklanacaksin inan 10-15 dk adetin ilk gunundeki agri gibi ağrım oldu okdr yarım saat yattım kalktm esime ben yardım ettim hep yalnız bizim dönüşte araba kullanan birine ihtiyacımız vardı esimin eniştesi geldi tabi o gelince gorumcemde geldi inan Görüncem boş boş oturdu bosu bosuna gerildi kadın:)canım bizim burda hiç kimsemiz yok ben eşimle yalnız gideceğim rabbim yardım etsin bize cümlemize
canım maşallah inş embriyolarının 14 taneside son ana kadar kalır...
ve dondurulanlarda olur inş...
allahın izniyle inş hamiş haberini almak da nasip olur
Hayırlı tezkereler cnm bnm:)canm naslsn kardesimi askere ugurladk bugun pek giremedim topige naptn tranferin oldumu canmm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?