Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok şükür canım bak gördünmü bu kadar stres yaptın rabbim dilerse veriyor çok şükür çok şükür canım

çok şükür canım bak gördünmü bu kadar stres yaptın rabbim dilerse veriyor çok şükür çok şükür canım

bugün inş anneliğe ilk adımı atacaksın tek embriyomu çift olacak kız biri gakkoş biri kayısı güzelimi olacak

Kizlar hepinizin regaib kandili mubarek olsun rabbim hepinizin hepimizin bu mubarek gecenin hurmetine dualarimizi Kabul etsin bizlere hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah .... Kizlar nolur banada dua Edin rabbim yavrumu bana bagislasin insallah icimde nedense hic olumlu seyler Gécmiyor cok korkuyorum aglama nobetleri basladi allahim yardimcim olsun .... Cumlemizin yardimcisi olsun rabbim

Canim transferin hayirli olsun rabbim sag Salim Kucagina almayi nasib eder insallah , Canim bana dua et ben hic iyi degilim nolursun rabbim hepimizin yuzunu guldurur insallah bu mubarek gunun ve gecenin hurmetine

Canim transferin hayirli olsun rabbim sag Salim Kucagina almayi nasib eder insallah , Canim bana dua et ben hic iyi degilim nolursun rabbim hepimizin yuzunu guldurur insallah bu mubarek gunun ve gecenin hurmetine

slm canım. tefriciyeler tamam.selmacan arkadaşımızın Allah gönlündekini en kısa zamanda versin inş.

Kizlar nasilsiniz? ben cok kotuyum o kadar stres yapmisim ki adetim kesilmis simdi ilac kullaniyorum dun gece esimle tartisdik gece 5 i geciyordu yatdim 8 de kalktdim hazirlanib ise getdim cok uzgunum napacagimi bilmiyorum bugun okadar aglamisim ki

cnm üzülme diycem ama nafile.bu durumda onlar bizi anlamamak için diretior galiba.benim eşim çok ılımlı,uyumlu olmasına rağmen bazen benimki bile beni yoruyor..sabır diyorum haline varıyorum.üzüldüğünü görünce bende üzülüyorum.erkeklerle baş etmek zor canım.annemin dediği bi laf var "ne önlerinden ne arkalarından gidiliyor"diye o hesap işte.sen kendini yıpratma bak üzüntüden adetin kesilmiş.zararını hep biz çekiyoruz zaten her cefanın.sakinleştiğinde eşinle güzelce konuşmayı dene canım.

canm naslsn kardesimi askere ugurladk bugun pek giremedim topige naptn tranferin oldumu canmm......

allah kavuştursun canım.asker ailesi olarak size bol sabırlar ihsan etsin rabbim.rabbim vatan uğruna emek veren bütün askerlerimizi korusun.

tam senden bi haber varmı diye yazacaktım ki sen durumunu bildirmişsin bize.çok güzel haber bunlar canım.kendi sonuçlarımmış gibi sevindim:):) 12 gün sonra böyle olcaksın.ben inanıyorum.ufak bi halayı hakettin canım.

ya kuzumm olumlu düşün olumlu olsunnnn..ne güzel geziyor eğleniyordun noldu ki birden bire bunalıma bağladın cnm.kan testi falan yaptırsammı diye sormuşsun.ben bilemedim napsan.ama bekle be canım.beklemeside güzeldir bu duyguyu..sen böyle yaparsan mercimeğin etkilenir ama..rabbim bu kandil yüzü suyu hürmetine bekleyişinin sonunda hayırlı haberler almayı nasip etsin..rahat ol,ferah ol...

bütün kader arkadaşlarımın kandili mübarek olsun..amin diyerek semaya açtığımız ellerimiz evlat dolsun.rabbim bu mübarek günde hepimizin gönlünde olanı nasip etsin..(amin)

canım nasılsın? bugün test yaptırdınız mı? sonuçlarınız ne çıktı canım?inş. bol bol sperm çıkar canım.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Tedaviniz için elimden geleni yapacağım. Gerçekten de sizdeki sorun tıkanıklık değil, testislerde sperm üretiminin olmaması. mikroTESE ise size en uygun tedavi. Ama daha öncesinden ilaç kullanmanız, hem TESE başarısını artırır hem de belki menide sperm çıkmasını sağlayabilir. Çünkü serbest testosteron değeriniz normalin altında. Bu durumda bir süre iğne tedavisi yapılması, spermleri uyarabilir. Bununla ilgili daha geniş bilgiyi burada bulabilirsiniz. Ama bu tür tedaviler öncesi testisi mutlaka görmek gerekir. Lütfen bir günlüğüne gelin. Tanışalım ve muayene edeyim. Tedavinizi planlarız, daha sonraları ise sürekli internetten haberleşerek devam ederiz.
Saygılarımla.

Prof.Dr. Kaan AYDOS

dün gece mail attım cevap bu geldi Allahım bu güzel günün hürmetine bir işaret ver bize bir yol çizelim çok yoruldum artık kararsızlık belirsizlik yedi beni........

canım nasılsın? bugün test yaptırdınız mı? sonuçlarınız ne çıktı canım?inş. bol bol sperm çıkar canım.
iyiyim cnm saolasın sen nasılsın
bi kaç gündür göremedim seni topikte nerelerdeydin:)
cnm eşim sabah kan verdi
özel laboratuvara da sperm verdi
kan sonuçları öğleden sonra çıkacakmış
spermde saat 2 gibi çıkacakmış bende merakla bekliyorum cnm yaa
bu mubarek günde rabbim yüzümüze güler inşlh...

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

amin cnm seninde kandilin mubarek olsun bütün dua ve dileylerinin kabul olması dileği ile rabbim yenisine erdirsin...

Kizlar telden yazdığımdan herkese tek tek yazamiyorum kusuruma bakmayın ama okudum hepinizin yazısını
Öncelikle enfall bacim bugun kandil dua et icin ferahlasin guZel sonuc alacan nolur mutsuz olma Rabbim bize bugünleri gösterdi sonuc ne olursa olsun sperm varya o dünyalara bedel
Suanda yataktayim 1 saattir yatıyorum bebislerimi seviyorum ins şimdiki tutunurlar annesine :)
%70 gebelik olur dediler rahmin iyi embriyolar cok kaliteli dediler tabi Rabbim bilir ins nasip eder :)

Son düzenleme:
cnm şimdi laboratuvarı aradım sonuç 2 de çıkacakmış
ordaki doktorda bizi 1 buçukta oraya çağırıyor
merak ettim şimdi ne diye çağırıyor acaba
eşim gidemez dükkanı bırakacak kimse yok
ben izin alabilirsem gidicem bakalım
allahım çok kötü oldum
inşlh olumlu bişiler çıkar((((43:

Son düzenleme:
canım dualarını okudum allah ım bu güzel günün hürmetine tüm dualarımızI kabul etsin amin

Son düzenleme:
canım inş hayırla bebeğin sana sarılır canım eşinlemi gittiniz hastaneye nasıl geçti transfer nasıldı işlemler nasıl başladı herşeyi yaz canım 2 tanemi embriyo koydular ağrılı oluyormu işlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…