Hayırlı tezkereler cnm bnm:)
Yarın sabah 10 da ins cnmmm transferim:) cok heyecanlıyım yatsam iyi ama heyecandan uyuyamiyorum:)
baharcigim canim ben okudum tefriciyelerimi.
selmacan dilerim en kisa zamanda bebeklerine kavusursun .
cnm benim yaaaaaaaaaevet canım kıymetinizi anladık zaten biliyordum ama neyse sizde biraz kafa dinlemiş oldunuz
kermes çok yoğundu kaç gündür koşturuyoruz allah kabul eder inşallah
ama o kadar çok yemek vardı yetiştiremedik bugün ben oruçluydum 6.30da eve geldim 10bin tl kazanmıştık
4 gün devam edecek inşallah camimize katkımız olur hayırlısıyla ama çok istek aldık her hafta gelin cami bitene kadar dediler
şimdilik kesin karar verilmedi ama.bahar aşkbebek yazdı topiğe dolmalar börekler baklavalar gözlemeler daha neler neler vardı
ama ben hiç birşey yemedim inanabiliyormusun?ama oruçluydumyoksa kaçarı yoktu
eve gelince iftarda yemek için gözleme aldım bir porsiyon baklava ne oldu biliyormusun orda unuttum
ama eltime gidersen paketimi al gel dedim başka biri almış dedi
Bende çok yorulmuştum yemek yapmadım o kadar yemek gördüm eve geldim sucuklu yumurta yedim
allah kavuştursuncanm naslsn kardesimi askere ugurladk bugun pek giremedim topige naptn tranferin oldumu canmm......
canlarim simdiden yazayim dedim belki gündüz topige giremeyebilirim yol telasim var bugünlerde.
Hepinizin regaib kandili hayirlara vesile olsun allahim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin umutlarimizi var etsin insallahhhh.. Amın...
merhaba arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum benimde eşimde bu sorun var azo sperm biz öğreneli yaklaşık7 8 ay oldu.eşimde doğuştan sperm üreten kanallardan bir tanesı yokmuş bir taneside yarım çalışıyormuş.doktorun bize dediği normal yoldn çocuğunuz olmaz.mikro enjeksiyon ve tüp bebek dedi.mikro tese ile sperm arayacaklar. ama eşim henüz buna yaklaşmıyor.ankarada bir doktor değilde bu tür işlerle uğraşan biri var .ona gittik.bitkisel şeyler kullanıyor.şu anda .yakında tekrra sperm thlil yaptıtacak.nişallah sonuç iyi olur aslında ben hiç umutlu değilim ama eşim istiyro diye kırmak istemiyroum.allah hepimizn de yardımcısı olsun arkadaşlar.belki bir mucize gerçekleşir ve hiç ummadığımız bir anda hamile olduğumuzu öğreniriz.bellimim olur?
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
HERKESE GÜNAYDINNNNNNN
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN
KUCAKLARIMIZ HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZLA DOLSUN
KADERİMİZ İİ,ÖNÜMÜZ AÇIK OLSUN
EŞLERİMİZ AKLI SELİM SAKİN OLSUN
NE DİLEKLERİMİZ VARSA DA ALLH KATINDA KABUL OLSUNNNNNNNNNNNNNNN
hayırlı günler hayırlı kandiller rabbim bu mubarek günler huzursuyu hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin amin
Canlarim simdiden yazayim dedim belki gündüz topige giremeyebilirim yol telasim var bugünlerde.
Hepinizin Regaib Kandili hayirlara vesile olsun ALlahim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin umutlarimizi var etsin insallahhhh.. AMIN...
canım ya çok gıcıklar başta söylemediler herşey bitmiş bugün yeni söylüyorlar ora çok uzak 3 vasıta değiştiriyorum cuma günü tekrar gidecem süleymaniyeye canım dış heyet olduğu içinmiş bu sağlık raporu isteniyormuş ve keşke sende olsaydın canım sen nerde oturuyorsun
canim ben yurt disindayim belcikada yasiyorum subat ayinda esim mikro tese oldu mart ayinda bana laparoskopi yapildi nisan ayinda kaza gecirdim transferim yapilamadi 18 MAYISTA COK SUKUR TRANSFERIM OLDU BUGUN TRANSFERIMIN 6 GUNU BOYLE ISTE CANIM DUA ET BANA INSALLAH HAMILEKALIRIM BEBISIMI KUCAGIMA ALIRIM RABBIM EMEKLERIMIZI ZAYI OLMAKTAN KORUSUN INSALLAH
15 dk sonra transfere girecem:)
12 embriyom dondurulacak
2 transfer edecekler
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
Herkeze hayırlı kandiller olsun.. şu mübarek günde Allahım hayırlı dualarımızı kabul etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..
canım banada çok uzak, araçta yok. bir otobüs, metrobüs, sonra taksi ile gidiyorum. baştan söyleseler hepsini tek tek hazırlıklı gitsek bizde. zaten işten izin alıp gidip gelmek yeterince sıkıntı. sağlık raporunu nereden alacaksın şimdi. nasıl bir rapor istediklerini söylesen bende gittiğimde hazırlıklı gitsem oraya.
MAŞALLAH MAŞALLAH
CNM BENİM BU MUBAREK GÜNDE RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ DAHADA GÜLDÜRSÜN İNŞLH
ÇOK SEVİNDİM HADİ HAYIRLISI İLE İKİZ ANNESİ OLACAKSIN
DARISI BİZLERİN BAŞINA BİZLER İÇİNDE DUA ETMEYİ UNUTMA CNM..
Herkeze hayırlı kandiller olsun.. şu mübarek günde Allahım hayırlı dualarımızı kabul etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..
canım banada çok uzak, araçta yok. bir otobüs, metrobüs, sonra taksi ile gidiyorum. baştan söyleseler hepsini tek tek hazırlıklı gitsek bizde. zaten işten izin alıp gidip gelmek yeterince sıkıntı. sağlık raporunu nereden alacaksın şimdi. nasıl bir rapor istediklerini söylesen bende gittiğimde hazırlıklı gitsem oraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?