Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim benim sana hayirli yolculuklar. Git gör sehitlerimizi dua et benim icinde, ben 2 kez gittim gözlerim 2 defasinda da sismis bi halde geri döndüm aglamamak mümkün deil ya Kendine cok dikkat et cnm öpyürum

Canim nasilsin? Sonunda cocuklarina kavusmussun köylü milletin efendisidir derler cocuklarida cok seker olur gercekten efendidirler. Canim tüm islerini halletmissin r.filmini de cektirmissin helal olsun sana. Bayiliyorum böyle cesaretli kadinlara bana deseler cektirmen gerek diye kesinlikle bayiltsinlar isterdim canim cok tatlidirda söylemesi ayip Canim birde sana bisey sorucam Kaan hocayi neden biraktiniz ? Haftaya biz Emre beye gidicez de kismetse birde Kaan beye de mi gitsek diyoruz hazir gelmisken? Canim birde hani liste vermistin ya topikte hepsini alip kullandirtmak istiyorum esime zarari olurmu ? Canim hüseyin ermisin macununu nasil temin edicez kendisi hazir hazirlayip mi gönderiyor yoksa biz kendimizmi yapicaz? Canim cok soru sordum kusuruma bakma...:18:

Canlarim simdiden yazayim dedim belki gündüz topige giremeyebilirim yol telasim var bugünlerde.

Hepinizin Regaib Kandili hayirlara vesile olsun ALlahim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin umutlarimizi var etsin insallahhhh.. AMIN...

Canim nasilsin? Allahim oruclarini kabul etsin. Cami icin kermesteymissiniz Allahim yaptiginiz tüm hayirlari kabul etsin. Kendine iyi bak tatlim Allaha emanet ol...

cnm benim yaaaaaaaaa
orucunu rabbim kabul etsinnnn
ii olmus yemekleri orda unutman bari dietine devam edersin
Kermeste hayırlı bol kzazançlar olsunnnnnnn
canm naslsn kardesimi askere ugurladk bugun pek giremedim topige naptn tranferin oldumu canmm......
allah kavuştursun
hayırlısıyla teskeresini alıp gelmeyi nasip etsin cnm
sağol cnm seninde kandilin mübarek olsunnnnnn

HERKESE GÜNAYDINNNNNNN
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN
KUCAKLARIMIZ HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZLA DOLSUN
KADERİMİZ İİ,ÖNÜMÜZ AÇIK OLSUN
EŞLERİMİZ AKLI SELİM SAKİN OLSUN
NE DİLEKLERİMİZ VARSA DA ALLH KATINDA KABUL OLSUNNNNNNNNNNNNNNN

hayırlı günler hayırlı kandiller rabbim bu mubarek günler huzursuyu hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin amin

arkadaşım geçmiş olsun.hakkınızda hayırlısı olsun inş.hepimiz aynı dertten müzdaribiz.eşine kullandığın bitkiseller nelerdir.bizimle paylaşır mısın?

arkadaşlar regaip kandiliniz mübarek olsun Allah bu mubarek gecenin hürmetine hepimize ve evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah AMİN

bende dualarımı okudum Allah kabul etsin inşallah

Son düzenleme:

hayırlı günler hayırlı kandiller rabbim bu mubarek günler huzursuyu hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin amin

Allah hepimizin dualarını bu mübarek gün ve gecenin hürmetine kabul etsin Amin

mubarek ragaib kandiliniz kutlu olsun bu mubarek günde edilen bütün dualarımızın dileklerimizin kabul edilmesi dileği ile iyi kandiller...

Herkeze hayırlı kandiller olsun.. şu mübarek günde Allahım hayırlı dualarımızı kabul etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

canım banada çok uzak, araçta yok. bir otobüs, metrobüs, sonra taksi ile gidiyorum. baştan söyleseler hepsini tek tek hazırlıklı gitsek bizde. zaten işten izin alıp gidip gelmek yeterince sıkıntı. sağlık raporunu nereden alacaksın şimdi. nasıl bir rapor istediklerini söylesen bende gittiğimde hazırlıklı gitsem oraya.

canım sen neden laparaskopi oldun. kist falan mı vardı sende de...

15 dk sonra transfere girecem:)
12 embriyom dondurulacak
2 transfer edecekler
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır

MAŞALLAH MAŞALLAH
CNM BENİM BU MUBAREK GÜNDE RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ DAHADA GÜLDÜRSÜN İNŞLH
ÇOK SEVİNDİM HADİ HAYIRLISI İLE İKİZ ANNESİ OLACAKSIN
DARISI BİZLERİN BAŞINA BİZLER İÇİNDE DUA ETMEYİ UNUTMA CNM..

canım metrobüsten inince köşede minibüsler var semia şakire gidiyor sor öyle gidersin sen bir daha ne zaman gideceksin süleymaniyeye canım ben yarın gideceğim

Allah razı olsun cnm bnm hep dua etcem hep
Doktorlar bukdr hızlı ve cok bölünesi ve bukdr cok yumurtası olan ilk hastamizsiniz dedi inanamadım ağladık hayalimin ötesinde seyler gerçekleşiyor cok sukur binlerce kez sukur allahım bu yola baskoyanlarin hepsine nasip etsin

canım sağlık raporunu sona doğru alki yeni raihli olsun ben bütün işlemleri bitirdim raporu içeri verdim yeni söylediler dış heyet olunca istiyorlarmış canım ben beylikdüzünde oturuyorum çatalca devlet hasstanesine yada büyükçekmece devlete gideceğim ama haftaya sınavım var sınav arkası adet olacam adet bitimini beklersem 2 hafta zaman geçmiş olacak ne yapacam bilmiyorum canım göz,dahiliye,kadındoğum,üroloji,nüroloji yada piskyatrıdan bunlara görünüp alacakmışım canım özelden alamam diye devlete gideceğim sen nerde oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…