Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok çok çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli evlatların olsun inşallah. sen hep ikiz istiyordun iki tane transfer etmelerinede çok sevindim...

canım metrobüsten inince köşede minibüsler var semia şakire gidiyor sor öyle gidersin sen bir daha ne zaman gideceksin süleymaniyeye canım ben yarın gideceğim

1 haziranda gidicem tekrar. haftaya cuma. tüp bebek bölümünde muayane olmuştum, kan tahlili yapıldı. 1 haziranda birde alt kattaki gebe kliniğinde muyane olmam gerekiyormuş.

hay maşallah, bizi görmedik doktor kalmayacak. nedir bizim bu çilemiz.
ne yapalım artık geç olsun güç olmasın diyelim. bende rapor alıp başka yere gitmek istediğimden aynı raporu bendende isteyeceklerdir ozaman. onuda yaparız artık ne yapalım...
ben gaziosmanpaşada oturuyorum canım

Canim nasilsin? Allahim oruclarini kabul etsin. Cami icin kermesteymissiniz Allahim yaptiginiz tüm hayirlari kabul etsin. Kendine iyi bak tatlim Allaha emanet ol...

iyiyim canım sağol.amin inşallah Rabbim kabul eder hepimizin dua ve ibadetlerini.inşallah Rabbimin rızasını kazananlardan oluruz .Allah razı olsun canım sende öyle yolculuğa çıkmana az kaldı inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün

hadi canım inşallah güzel haberlerle gelirsin... bekliyoruz seni

ALLAH'IM BU GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞLARIMIN BENİM BİLEMEDİĞİM SENİN BİLDİĞİN BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER,
BENİM HİÇ BİR ŞEY YAPAMADIĞIM DERTLERİNE SEN ÇARE OL,HER SARSILDIKLARINDA TUTAMADIĞIM ELLERİNİ SEN TUT,
HER İNCİNDİKLERİNDE ONLARA MERHEMİNLE YAKINLIĞINI SUN,ONLARI SEV VE SEVİNDİR..
BU MÜBAREK GÜNDE RABBİM DERTLERİNİZE DERMAN HASTALARINIZA ŞİFA BORÇLULARINIZA EDALAR NASİP ETSİN VE HEPİMİZE İKİZ EVLATLAR İHSAN ETSİN AMİN

nasılsın bugün kermes nasıldı canım ne yapıyorsun canım kandilin mubarek olsun rabbim gönlündekini sana versin amin

Minikgelin canım gözün aydın darısı başımıza inşallah rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatır.bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur
aynı zamanda enfall ve nursen arkadaşlarımızında bebişler inşallah sağlıklı bir şekilde annelerinin rahminde can bulsunlar. Canı gönülden rabbim hayat versin inşallah berat kandilindede bizim hamilelik haberlerimizi veririz inşallah sizlere

1 haziranda gidicem tekrar. haftaya cuma. tüp bebek bölümünde muayane olmuştum, kan tahlili yapıldı. 1 haziranda birde alt kattaki gebe kliniğinde muyane olmam gerekiyormuş.

gebe kliniğimi neden ccanım benim öğle olmadı tüp bebek bölümüne gittim orda şener bey muayene etti kan verdim sonra eşime gün verdiler eşim kan ve sperm tahlili verdi öyle devam etti

nasılsın bugün kermes nasıldı canım ne yapıyorsun canım kandilin mubarek olsun rabbim gönlündekini sana versin amin

iyiyim canım kermesten şimdi geldim iyi gidiyor ama bugün dünkü gibi yoğun değil dün pazar vardı çok yoğunduk
biliyorsun dün ilaçlarla ayakta kalmıştım dün akşam sahurda ilaç içmeyi unuttum o yüzden fazla dayanamadım
olsun benim yerime başka arkadaşlar telafi ediyor yokluğumu
seninde kandilin mübarek olsun canım allah razı olsun rabbim hepimizin hayırlı muratlarını versin inşallah.
Saklama kaplarından komşuna hediye vermişsin güle güle kullanın canım.

ozaman sen orada bir hastanede alırsın sağlık raporunu evet canım görmeyen kalmayacak birde her dr farklı sinir oluyorum

regaip kandilimiz mübarek olsun...
rabbim ettiğimiz nekadar dua varsa hepsini bu mübarek gecede kabul eder inş

allah şifa versin canım sen ne ilacı kullanıyorsun

kızlar işten izin aldım laboratuvara gittim eşim gelemedi
hemşire sonucu aldı doktorun odasına gittik
doktor 4400 lökosit in 1000 e düştüğünü söyledi ve 200 bin ölü spermin görüldüğünü söyledi şok oldum çok sevindim
antibiyotiği eşimin bırakmasını söyledi
eğer istersek ölü spermleri canlandırmak için
3 haftada bir 2 saatlik serum tedavisi uygulayacak
bende birşey söylemedim şuanda kullandığımız iğne ilaçlarımız var onlar bitince başlayalım bende dedim
ayy kızlar ben hala inanamıyorum 200 bin ölü sperm var diyo
kağıtta0,2 yazıyor bu 200 bin demekmi
kan sonuçlarıda çıkınca hemen kaan hocaya göndericem bakalım o ne diyece...

canım benimmmmm maşallah yaa durumunuz çok güzel
tüm embriyoların çok kaliteliymiş...
özellikle 12 tanesininde dondurulabilmesine çok sevindim...
darısı bizlerin başına inş
allah bebişlerinizi size bağışlasın canım...
dualarımız sizinle hayırlı haberlerini bekliycez dört gözle

canım benim gözün aydın 200 bin ölü sperm ne demek
bu süper bi haber bitanem
ben sana diyordum lökosit tedavisinden sonra sperm çıkacak diye bak allahın izniyle gerçekleşti
canım benim rabbim daha fazlasını kıpır kıpır kıpırdayan spermcikleride nasip eder inş
bugün senin günün bitanem benimmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

aminnn cnmm.ettiğin tüm dualar kabul olsun inşallah.rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin (amin)

yaaaaaaaaaaaa ben çok mutlu oldum durmak istemiyorum
bu mübarek günde denizbuluttan süper bi haber aldık hadi bakalım durmak yok herkes halaya

kader arkadşlarım benim ben çok korkuyorum.adetim çok yaklaştı.2.gününde muayene olucam daha önce tam olarak vajinal muayene olmayan biri olarak adetliyken olacağım muayeneden çok korkuyorum.hem o gün bi an önce gelsin tedavimiz başlasın istiyorum hemde çok korkuyorum...offffff offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…