15 dk sonra transfere girecem:)
12 embriyom dondurulacak
2 transfer edecekler
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
canım metrobüsten inince köşede minibüsler var semia şakire gidiyor sor öyle gidersin sen bir daha ne zaman gideceksin süleymaniyeye canım ben yarın gideceğim
canım sağlık raporunu sona doğru alki yeni raihli olsun ben bütün işlemleri bitirdim raporu içeri verdim yeni söylediler dış heyet olunca istiyorlarmış canım ben beylikdüzünde oturuyorum çatalca devlet hasstanesine yada büyükçekmece devlete gideceğim ama haftaya sınavım var sınav arkası adet olacam adet bitimini beklersem 2 hafta zaman geçmiş olacak ne yapacam bilmiyorum canım göz,dahiliye,kadındoğum,üroloji,nüroloji yada piskyatrıdan bunlara görünüp alacakmışım canım özelden alamam diye devlete gideceğim sen nerde oturuyorsun
Canim nasilsin? Allahim oruclarini kabul etsin. Cami icin kermesteymissiniz Allahim yaptiginiz tüm hayirlari kabul etsin. Kendine iyi bak tatlim Allaha emanet ol...
cnm şimdi laboratuvarı aradım sonuç 2 de çıkacakmış
ordaki doktorda bizi 1 buçukta oraya çağırıyor
merak ettim şimdi ne diye çağırıyor acaba
eşim gidemez dükkanı bırakacak kimse yok
ben izin alabilirsem gidicem bakalım
allahım çok kötü oldum
inşlh olumlu bişiler çıkar(((( 43:
1 haziranda gidicem tekrar. haftaya cuma. tüp bebek bölümünde muayane olmuştum, kan tahlili yapıldı. 1 haziranda birde alt kattaki gebe kliniğinde muyane olmam gerekiyormuş.
nasılsın bugün kermes nasıldı canım ne yapıyorsun canım kandilin mubarek olsun rabbim gönlündekini sana versin amin
hay maşallah, bizi görmedik doktor kalmayacak. nedir bizim bu çilemiz.
ne yapalım artık geç olsun güç olmasın diyelim. bende rapor alıp başka yere gitmek istediğimden aynı raporu bendende isteyeceklerdir ozaman. onuda yaparız artık ne yapalım...
ben gaziosmanpaşada oturuyorum canım
iyiyim canım kermesten şimdi geldim iyi gidiyor ama bugün dünkü gibi yoğun değil dün pazar vardı çok yoğunduk
biliyorsun dün ilaçlarla ayakta kalmıştım dün akşam sahurda ilaç içmeyi unuttum o yüzden fazla dayanamadım
olsun benim yerime başka arkadaşlar telafi ediyor yokluğumu
seninde kandilin mübarek olsun canım allah razı olsun rabbim hepimizin hayırlı muratlarını versin inşallah.
Saklama kaplarından komşuna hediye vermişsin güle güle kullanın canım.
15 dk sonra transfere girecem:)
12 embriyom dondurulacak
2 transfer edecekler
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
kızlar işten izin aldım laboratuvara gittim eşim gelemedi
hemşire sonucu aldı doktorun odasına gittik
doktor 4400 lökosit in 1000 e düştüğünü söyledi ve 200 bin ölü spermin görüldüğünü söyledi şok oldum çok sevindim
antibiyotiği eşimin bırakmasını söyledi
eğer istersek ölü spermleri canlandırmak için
3 haftada bir 2 saatlik serum tedavisi uygulayacak
bende birşey söylemedim şuanda kullandığımız iğne ilaçlarımız var onlar bitince başlayalım bende dedim
ayy kızlar ben hala inanamıyorum 200 bin ölü sperm var diyo
kağıtta0,2 yazıyor bu 200 bin demekmi
kan sonuçlarıda çıkınca hemen kaan hocaya göndericem bakalım o ne diyece...
ALLAH'IM BU GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞLARIMIN BENİM BİLEMEDİĞİM SENİN BİLDİĞİN BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER,
BENİM HİÇ BİR ŞEY YAPAMADIĞIM DERTLERİNE SEN ÇARE OL,HER SARSILDIKLARINDA TUTAMADIĞIM ELLERİNİ SEN TUT,
HER İNCİNDİKLERİNDE ONLARA MERHEMİNLE YAKINLIĞINI SUN,ONLARI SEV VE SEVİNDİR..
BU MÜBAREK GÜNDE RABBİM DERTLERİNİZE DERMAN HASTALARINIZA ŞİFA BORÇLULARINIZA EDALAR NASİP ETSİN VE HEPİMİZE İKİZ EVLATLAR İHSAN ETSİN AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?