Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Meraktan çatlayacağım yaa sabahtan beri pc nin başında kaldım haber yokmu. İnşallah mutluluktan haber verememişlerdir.

masallah 2 gun girmedim topige ucmus yaaa sok ustune sok yasattiniz kizlar ucuyorum sevincten bu halay hepinize deniz buluuut canim gozun aydin rabbim insallah o spermlere can bersin bereket versin en kisa zamanda hepsini sana evlat etsin saka saka insallah gonlunden kac geciyosa o olsun canim beniim ...

mercan canim insallah sende once sperm gorursun umdugunuzdan fazlasini versin rabbimmm , sanada hayirli evlatlar versin

aaumut canim benim rabbim insallah seninde yuzunu guldurur insallah mudeli haberle geliceksin allahin izni ile hadi bakalim bu ay rabbimin kuru agaca can verdigi ay hepimize insallah canimizda can verir kucagimizi doldurur insallah sende gorursun o spermciklerii

istiyorumbebegimii , kiz gozun aydiiiiin canim beniiim senindemi gobisinde mercimek vaarrr rabbim sana bagislasin insallah annecigine siki siki tutunsun hic birakmasin seniii

minik gelin canim benim nasil gidiyor agrilarin bittimi bukadar sikinti cektin gor bak bunun kaymagini yiyicen kiz mercimeklerin sana tutunacak insallah

nur.sen canim benim az kaldi kiz gunumuz sen ne yaptin nasil gidiyor heycanlimisin hadi bakalim insallah umdugumuz guzellikler bizleri bulur rabbim hepimizin yardimcisi olsun;;
kizlar cok sukur bende iyiyim ikigundur niye giremedim biliyormusunuz benim kocam internetin fisini cekti ne bu dedi hep pc basindasin kafani mesgul ediyosun hep bebek hep bebek ara ver dedi aslinda butun derdi kendiside daha cok ilgileneyim diye neyse gonlunu yaptim ikigun sonra hooop tekrar geldim allahtan uyuyo simdi hepinizi seviyorummm

korkma canım benim allahın izniyle hiç bi sorun çıkmayacak..
bak göreceksin sizden sperm çıkınca biz halayını çekerken sende yazdığın gibi mutluluk gözyaşları dökeceksin
hep diyorum sana ben gerçekten öyle hissediyorum sizde sperm çıkacak
allahın izniyle tüm sıkıntılar geride kalacak ve sende topiğimizin azoyu yenmiş hamişler arasına katılacaksın
dua etmez olur muyum tatlım hem sizin için hem annen için çoooooooooook dua edicem
allah kabul etsin inş

kızlar ben geldımmmmmm
nasılsınız eurovizyonu izliyorum bende
vck cım gelmiş tatlım nasılsın
senle bayadır dertleşemiyoruz
zaten bi kaptırınca kaç saati buluyo

Bu arada selam vermeyi unuttum selam kızlar hepiniz çok seviliyorsunuz
Benim bugün günüm yine yoğundu eşim evdeydi sabah kahvaltıda eşimle süt içtik sonra kermese gittim bir karın ağrısı tuttu anlatamam
hayatta açık süt içmedim doktorlar herşeyin doğalını kullanın diye söylüyorlardı geçen gün doktor ben açık süt içiyorum sizde ambalajlı süt almayın demişti
bende eltime aldırdım ama ilk ve son olacak herhalde bana doğal şeyler dokunuyor
Sonra kaynanam geldi oturduk çay içtik falan telefonum çaldı eltim oğlu sevgilisini o yokken eve çağırmış sonra onu aldattı diye dövmüş az kalsın bıçaklayacakmış

beni aradı birtek senin sözünü dinliyor gel onları sakinleştir dedi neyse gittim olayı çözdüm .eltim diyor kafan rahat birde çocuk istiyorsun iyi düşün diyor bende susmayı tercih ediyorum dedim rabbim seninde evladını salih etsin dedim

inşallah canım dediğin gibi olur.bahar canım artık spermi falan unutmuş durumdayım rabbim bugünlerimizi bize aratmasın inşallah
sağol birtanem benim en büyük destekçilerim sizlersiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizi.rabbim dostluğumu bir ömür boyu daim etsin inşallah

kızlar ben geldımmmmmm

hoşgeldin bidenemmmmmm
bende eurovizyonu izliyorum...
bi topiğe gireyim bakalım aaumuttan haber var mı dedim ama hala haber yok :26:
inş güzel haberler alırız merak içindeyim...

kızlar ben geldımmmmmm

HOŞGELDİN CANIM İYİ DİYELİM İYİ OLSUN İŞTE
EVET BAYADIR DERTLEŞMİYORUZ ŞİMDİ DAHA DERTLİYİM ARTIK SAATLERİ HESAPLAMAYACAKSIN ÇÜNKÜ SENİ BULUNCA BIRAKMIYCAM
BU ARADA ZAYIFLAMIŞSIN AFERİM BENİM AZİMLİ ARKADAŞIMA

selam canım benim demek doğal süt sana yaramadı haaa
aman dikkat et kendine tatlım...
kaç yaşında eltinin oğlu canım bu ne böyle
daha şimdiden böyleyse gerisini düşünmek istemiyorum
eltinle konuş bence bi an önce yardım alsın çocuk ne bu dövmeler bıçaklamak istemeler falan
allah akıl fikir versin...
bu çocuk sahibi olupda çocuklarıyla ilgili en ufak sıkıntı olduğunda çocuğu olmayanlara "kafan rahat" demeleri yok mu deli oluyorum
rabbim hepimize sağlıklı sıhatli salih evlatlar verir inş
ömrümüzün geri kalanında onları ilk kucağımıza aldığımız an kadar mutlu ederler bizi inşşşşşşşşş

canım allah hepimize önce sağlık sıhat versin hasta olanlarımıza şifa versin inş
sonrada mis kokulu bebişlerimize kavuştursun hepimizi
sende iyi ki varsın tatlım

mrb baharcım nasılsın sende burdasın geçen günkü meajın için teşekkürler

mrb canım iyiyim saol sen nasılsın ??
bak negüzel oldu tekrar döndün aramıza...
sürekli topikte olup yazışman gerekmez...
foruma girince bi selam vemen yeterli canım
rica ederim tatlım güzel haberlerini duyarız seninde en kısa zamanda inş

evet canım alışkın olmadığım için ters tepti 30 senedir içmedim sanki şimdi içmesem olmuyordu
Eltimin oğlu 20 yaşında canım eltim götüremez ama zaten yine ben götürmüştüm bakırköye dedim ya ailesi götürmüştü arabadan kendini atmak istemişti ben delimiyim diye
sonra ben çağırdım birlikte gidelimmi dedim geldi hemde sadece ikimiz bahar bakırköyün bahçesinde yürüyoruz ormanlık alan kimse yok merkeze gitmek için eltimin oğluna diyorum ki benide doğramazsın değilmi yok yenge seni seviyorum diyor hem tırsıyorum hem gidiyorum
Doktor ilaç verdi çocuk içki içmiş birgün ilaçla birlikte kalp krizi geçirmişti doktor bütün organları zarar görmüş bir süre tedavi görmesin dedi o yüzden yine eski haline döndü psikopat oldu anlayacağın
Inşallah canım dediğin gibi olur rabbim bize mutluluk yaşatacak evlatlar versin inşallah

canlar bugün çok komik bişey oldu sizinle paylaşmak istedim
bugün cemremi aradım baya konuştuk dertleşti canımla
yatak odasında çamaşırları katlıyordum bi taraftan da cemremle konuşarak
onunla konuşurken biara kociş çağrı attı ama ben sohbetime devam ettim...
sonra kapattık kocişi aradım...
havadan sudan konuştuk biraz nezaman geliceksin dedim bugün erken gelirim dedi...
akşam gelirken ne getireyim falan konuştuk bi süre...
sonra aşkım çok susadım su getir bana dedi...
aşkım kıyamam susadın mı yanında yok mu dedim...
aşkım su getirrr dedi tekrar
aşkım ne diyorsun sen dedim neyse görüşürüz dedi...
tam teli kapatırken öyle bi güldü ki o gülünce irkildim birden çünkü ses evden geliyordu...
bi koştum odaya kociş koltukta uzanmış yatıyor ama gülmekten kıpkırmızı olmuş
ben şok tabi
sonra ikimiz birlikte bi başladık
adam taa konuşmamızın ortalarında gelmiş nasıl kaynatmışsak artık cemremle ne kapı sesini duymuşum ne evdeki sesini duymuşum
allahtan aramadan odaya girmemişim yoksa "imdat hırsız var" diye bağırırdım artık

inş canım allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir :)

ALEMSİN BAHAREVET BİRBİRİNİZLE KONUŞUNCA DÜNYAYLA İLİŞKİNİZİ KESMİŞSİNİZ ANLAŞILAN
ALLAH MUHABBETİNİZİ DAİM ETSİN

durum ciddi desene çok üzüldüm şimdi :26:
inş aklını başına toplar rabbim yardım etsin inş...

ALEMSİN BAHAREVET BİRBİRİNİZLE KONUŞUNCA DÜNYAYLA İLİŞKİNİZİ KESMİŞSİNİZ ANLAŞILAN
ALLAH MUHABBETİNİZİ DAİM ETSİN

öyleyimdir
canım o anki şaşkınlığımı görmeliydin
nasıl daldıysak artık tam dedikodunun ortasında yakalanmışım kocişe
aminnnnnnnnn canım benim inş dostluğumuz daim olur hepimizin

durum ciddi desene çok üzüldüm şimdi :26:
Inş aklını başına toplar rabbim yardım etsin inş...

evet canım hemde çok ciddi bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum
benim içim acıyor kimbilir annesi neler hissediyordur
bana çocuk için iyi düşün demesi bu sebepten çünkü eltim gerçekten çok fedakar bir anne ondan daha iyisi olamazdı herhalde
rabbim bizi ne evlatsızlıkla nede evlatlarımızla sınamasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…