- 21 Ocak 2009
- 310
- 76
- 298
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH SONUÇLARI TEMİZ ÇIKAR HASTALIK YAŞAYANA ZOR OLDUĞU GİBİ YAKINLARINA DAHA ZOR OLUYORCanım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yengene ve anneciğinee inş temiz çıkar sonuçlarr..
RABBİM ANALARIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SAĞLIK ŞİFA VERSİN İNŞALLAH
cnm yengene geçmiş olsun allh beterinden saklasın
benim görümcemdede var kist bi kere temizlendi ama gene var diyo kendi
bi kadın için en zor şey göğüsünü kaybetmek ama allh sabırlar versin yengene tatlım
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN GÖRÜMCENEDE GEÇMİŞ OLSUN YENGEM ZATEN ORTA YAŞLI ONUN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLARI YERİNDE OLSUN İNŞALLAH
ALLAH İYİLİK VERSİN İNŞALLAH CANIM BEBİŞİN SANA SIKI SIKI TUTUNACAK SANA CAN BİZE UMUT OLACAK DUALARIMIZDASINben geldimnasılsınız canlarım
ben de iyiyim çok şükür Allaha 6.günümdeyim hiçbir ağrım rahatsızlığım yok sadece beklemek biraz zor sanki zaman gıdım gıdım ilerliyo
çok şükür Allaha bu zamanımıza kadar işlerimiz su gibi aktı inşallah test sonucunu elime aldığımda da yumoşumun benimle olduğunu görmek nasip olur ve 9 ay boyunca içimde benimle beraber yaşayıp sonra da dünyaya gelip kucağımda olduğunu görmek nasip olur
Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah.
CANIM BENİM SPERM ÇIKANA KADAR YETERİ KADAR ÜZÜLDÜN VE STRES YAPTIN BENCE ŞİMDİ ÜZÜLMEYİ BIRAK VE YAŞADIĞIN MUTLULUĞUN TADINI ÇIKAR İNŞALLAH BEBİŞLERİN CAN BULUR SANA SIKI SIKI TUTUNURSlm Kizlar herkes iyidir ins
aaumut cnm ins guZel haberle gelcen gel yaz hemen merak ediyorum seni
Ben cok iyideilim dun cok kötü bı agri girdi kumildayamadim tüm gun agri kesici almak zorunda kaldım
İcimde korku var mutsuzum bebeklerim tutunmadı diye hisediyorum
Nete gelmiyorum okdr üzgünüm yatıyorum üzgün üzgün
allah şifalar versin hem annene hem yengene canım benim
bak ben sana ozaman da kızmıştım senin konundan hatırlıyorsun değil mi
sakın aklına kötü şeyler getirip kendi kendine teşhis koyma
kendi ağzınla kötüyü getirme tatlım...
sende bişey yok allahın izniyle herkeste zaman zaman olabilecek bi durum...
ama dediğinde çok haklısın...
bebişlerimize kavuşmak için çırrpınırken kendimi çok ihmal ediyoruz...
rabbim başka engel hastalık çıkarmasın inş
ALLAH RAZI OLSUN CANIM EVET CANIM HATIRLIYORUM AMA O KADAR SIKINTI STRES BİR YERDEN PATLAK VERECEK DİYE ÇOK KORKUYORUM BENİ EN İYİ SEN ANLARSIN
ARTIK BENDE MUTLULUK GÖZ YAŞLARI DÖKMEK İSTİYORUM AMA YİNE HAYATIN ENGELLERİYLE KARŞI KARŞIYA GELİYORUZ
RABBİM SONUMUZU HAYRETSİN DÜN İYİ ÇIKTI DİYE YARINDA SONUÇ İYİ OLACAK DİYE BİRŞEY YOK ÖZELLİKLE BUNU EN YAKIN ÇEVREMDE GÖRÜNCE TEKRAR SIKINTI YAŞIYORUM ELİMDE DEĞİL
DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR ÖZELLİKLE BU MORAL BOZUKLUĞUNDABENİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞINIZI BİLİYORUM
AY CANIM BU NE GÜZEL SÖZLER İNŞALLAH BİZİM İÇİN SÖYLEDİĞİN SÖZLER ÖNCE SENİN İÇİN GERÇEKLEŞSİNamannnn temizlik yaparsın sen canına bak keyfini çıkar bu gününün
nasılsa sen, vck, flzsak, transferlerı yapılanlar kervanına katılacaksınızzzzzz
bende inan duşa ihtiyacım var ama giremiyorum çok merak ediyorumm aaumutu :26:
CANIM BENİM SENİN ADINA ÇOOOOOK SEVİNDİM İNŞALLAH KALP ATIŞLARINI DUYARSIN 20 SENENİN ACISINI BU SEVİNÇLE UNUTURSUN HALAYIMIDA ÇEKEYİMhanımlar merabalar kendimi ututturdum belki elimde olmayarak giremiyorum perşembe günü trasverim oldu çok umutluyum bakalım hayırlı güzel bir günde kondu inşallah benimle kalır tutunurlar çok şükür bunuda gördüm inşallah darısı pozitif sonuç almaya..
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZDA YER ALMAK BENİ ÇOK MUTLU EDİYORvck canım rabbim yengenede annende acil şifalar versin amin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM EVET CANIM HATIRLIYORUM AMA O KADAR SIKINTI STRES BİR YERDEN PATLAK VERECEK DİYE ÇOK KORKUYORUM BENİ EN İYİ SEN ANLARSIN
ARTIK BENDE MUTLULUK GÖZ YAŞLARI DÖKMEK İSTİYORUM AMA YİNE HAYATIN ENGELLERİYLE KARŞI KARŞIYA GELİYORUZ
RABBİM SONUMUZU HAYRETSİN DÜN İYİ ÇIKTI DİYE YARINDA SONUÇ İYİ OLACAK DİYE BİRŞEY YOK ÖZELLİKLE BUNU EN YAKIN ÇEVREMDE GÖRÜNCE TEKRAR SIKINTI YAŞIYORUM ELİMDE DEĞİL
DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR ÖZELLİKLE BU MORAL BOZUKLUĞUNDABENİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞINIZI BİLİYORUM
inşallah canım dediğin gibi olur.bahar canım artık spermi falan unutmuş durumdayım rabbim bugünlerimizi bize aratmasın inşallahkorkma canım benim allahın izniyle hiç bi sorun çıkmayacak..
Bak göreceksin sizden sperm çıkınca biz halayını çekerken sende yazdığın gibi mutluluk gözyaşları dökeceksin
Hep diyorum sana ben gerçekten öyle hissediyorum sizde sperm çıkacak
Allahın izniyle tüm sıkıntılar geride kalacak ve sende topiğimizin azoyu yenmiş hamişler arasına katılacaksın
Dua etmez olur muyum tatlım hem sizin için hem annen için çoooooooooook dua edicem
Allah kabul etsin inş
kızlar ben geldımmmmmm
nasılsınız eurovizyonu izliyorum bende
vck cım gelmiş tatlım nasılsın
senle bayadır dertleşemiyoruz
zaten bi kaptırınca kaç saati buluyo
kızlar ben geldımmmmmm
kızlar ben geldımmmmmm
Bu arada selam vermeyi unuttum selam kızlar hepiniz çok seviliyorsunuz
Benim bugün günüm yine yoğundu eşim evdeydi sabah kahvaltıda eşimle süt içtik sonra kermese gittim bir karın ağrısı tuttu anlatamam
hayatta açık süt içmedim doktorlar herşeyin doğalını kullanın diye söylüyorlardı geçen gün doktor ben açık süt içiyorum sizde ambalajlı süt almayın demişti
bende eltime aldırdım ama ilk ve son olacak herhalde bana doğal şeyler dokunuyor
Sonra kaynanam geldi oturduk çay içtik falan telefonum çaldı eltim oğlu sevgilisini o yokken eve çağırmış sonra onu aldattı diye dövmüş az kalsın bıçaklayacakmış
beni aradı birtek senin sözünü dinliyor gel onları sakinleştir dedi neyse gittim olayı çözdüm .eltim diyor kafan rahat birde çocuk istiyorsun iyi düşün diyor bende susmayı tercih ediyorum dedim rabbim seninde evladını salih etsin dedim
inşallah canım dediğin gibi olur.bahar canım artık spermi falan unutmuş durumdayım rabbim bugünlerimizi bize aratmasın inşallah
sağol birtanem benim en büyük destekçilerim sizlersiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizi.rabbim dostluğumu bir ömür boyu daim etsin inşallah
mrb baharcım nasılsın sende burdasın geçen günkü meajın için teşekkürler
evet canım alışkın olmadığım için ters tepti 30 senedir içmedim sanki şimdi içmesem olmuyorduselam canım benim demek doğal süt sana yaramadı haaa
Aman dikkat et kendine tatlım...
Kaç yaşında eltinin oğlu canım bu ne böyle
Daha şimdiden böyleyse gerisini düşünmek istemiyorum
Eltinle konuş bence bi an önce yardım alsın çocuk ne bu dövmeler bıçaklamak istemeler falan
Allah akıl fikir versin...
Bu çocuk sahibi olupda çocuklarıyla ilgili en ufak sıkıntı olduğunda çocuğu olmayanlara "kafan rahat" demeleri yok mu deli oluyorum
Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli salih evlatlar verir inş
ömrümüzün geri kalanında onları ilk kucağımıza aldığımız an kadar mutlu ederler bizi inşşşşşşşşş
Canım allah hepimize önce sağlık sıhat versin hasta olanlarımıza şifa versin inş
Sonrada mis kokulu bebişlerimize kavuştursun hepimizi
Sende iyi ki varsın tatlım
mrb canım iyiyim saol sen nasılsın ??
bak negüzel oldu tekrar döndün aramıza...
sürekli topikte olup yazışman gerekmez...
foruma girince bi selam vemen yeterli canım
rica ederim tatlım güzel haberlerini duyarız seninde en kısa zamanda inş
canlar bugün çok komik bişey oldu sizinle paylaşmak istedim
bugün cemremi aradım baya konuştuk dertleşti canımla
yatak odasında çamaşırları katlıyordum bi taraftan da cemremle konuşarak
onunla konuşurken biara kociş çağrı attı ama ben sohbetime devam ettim...
sonra kapattık kocişi aradım...
havadan sudan konuştuk biraz nezaman geliceksin dedim bugün erken gelirim dedi...
akşam gelirken ne getireyim falan konuştuk bi süre...
sonra aşkım çok susadım su getir bana dedi...
aşkım kıyamam susadın mı yanında yok mu dedim...
aşkım su getirrr dedi tekrar
aşkım ne diyorsun sen dedim neyse görüşürüz dedi...
tam teli kapatırken öyle bi güldü ki o gülünce irkildim birden çünkü ses evden geliyordu...
bi koştum odaya kociş koltukta uzanmış yatıyor ama gülmekten kıpkırmızı olmuş
ben şok tabi
sonra ikimiz birlikte bi başladık
adam taa konuşmamızın ortalarında gelmiş nasıl kaynatmışsak artık cemremle ne kapı sesini duymuşum ne evdeki sesini duymuşum
allahtan aramadan odaya girmemişim yoksa "imdat hırsız var" diye bağırırdım artık
evet canım alışkın olmadığım için ters tepti 30 senedir içmedim sanki şimdi içmesem olmuyordu
Eltimin oğlu 20 yaşında canım eltim götüremez ama zaten yine ben götürmüştüm bakırköye dedim ya ailesi götürmüştü arabadan kendini atmak istemişti ben delimiyim diye
sonra ben çağırdım birlikte gidelimmi dedim geldi hemde sadece ikimiz bahar bakırköyün bahçesinde yürüyoruz ormanlık alan kimse yok merkeze gitmek için eltimin oğluna diyorum ki benide doğramazsın değilmi yok yenge seni seviyorum diyor hem tırsıyorum hem gidiyorum
Doktor ilaç verdi çocuk içki içmiş birgün ilaçla birlikte kalp krizi geçirmişti doktor bütün organları zarar görmüş bir süre tedavi görmesin dedi o yüzden yine eski haline döndü psikopat oldu anlayacağın
Inşallah canım dediğin gibi olur rabbim bize mutluluk yaşatacak evlatlar versin inşallah
ALEMSİN BAHAREVET BİRBİRİNİZLE KONUŞUNCA DÜNYAYLA İLİŞKİNİZİ KESMİŞSİNİZ ANLAŞILAN
ALLAH MUHABBETİNİZİ DAİM ETSİN
durum ciddi desene çok üzüldüm şimdi :26:
Inş aklını başına toplar rabbim yardım etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?