Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ben kaçıyorum iyi geceler kocişin uykusu gelmiş benim olayda bahar sizin sohbete döndü kocişi gözüm görmez kulağım duymaz oldu

canım benim tabiki öyle insan evladının kötü olmasını isterr mi ??
onu o halde görmek nasıl üzüyordun onu kimbilir
allah yardımcısı olsu inş...
diyorum ya rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar ben kaçıyorum iyi geceler kocişin uykusu gelmiş benim olayda bahar sizin sohbete döndü kocişi gözüm görmez kulağım duymaz oldu

aman tatlım sen benim durumuma düşme
hadi iyi geceler tatlı rüyalar sana

ben de çıkıyorum kızlar eurovisionun sonucunu izleyip yatıcam...
hepinize iyi geceler

geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.

çok sağol canım.
canım geçmiş olsun.inşallah kurtulursun hastalığından.biraz rahat olmaya çalış.stres her hastalığı tetikliyor çünkü.
doğru öyle ama bazen elde olmuyor.çok sağol canım.

Son düzenleme:
baharcigim ben okudum canim tefriciyeleri.

sevalcigim okunan selavatlar hatirina allahim muradina nail eyleyip hayirli cocouklar nasip etsin en kisa zamanda.

canım bildiğim kadarıyla genetik iyi çıkmasada tüp bebeğe başlıyorlar embriyo döneminde tahlile gönderiyorlar ona göre transfer yapılıyor canım üzma kendini inş temiz çıkar rabbim korusun

ahhh dertli arkadasım benim gibi ahhhhhhh
saatleri boşver muhabbete devammmmmmmm
hakikaten gene bi konuşsak desene bu sefer tam doluyuz
cnm eltinin oglunada rabbim şifa versin gencecik yaaaaa:26:

herkese günaydınnnnnnnnnnnn
inşllh bu gün aaumuttan ve mercan arkadaştan ii haberler alırızzzzzz

herkese günaydın cemrem sanada canım nasılsın topikte bir sen bir ben varız

herkese günaydın cemrem sanada canım nasılsın topikte bir sen bir ben varız
iim sağol sen nasılsın sende mi teksin
evet bugun malum pazar herkes koçişi ile
benim eşim işe gittiği için ben yanlızım hemen topiğe girdim
sanada günaydın cnm

iim sağol sen nasılsın sende mi teksin
evet bugun malum pazar herkes koçişi ile
benim eşim işe gittiği için ben yanlızım hemen topiğe girdim
sanada günaydın cnm

canım benim kociçte her pazar çalışıyor ben yalnız oluyorum bugün evde ama hasta yatıyor kıyamam ben sırtına bir ağrı girmiş masaj yapıyorum ütü yapıyorum ama nafile fizik tedavi olması gerek galiba bende ne yapacağımı bilemiyorum rabbim şifa versin üzgünüm

baharcım ben dualarımı okudum Rabbim kabul etsin inşallah
sevalcim Allah muradını gerçekleştirsin

cok sevindim hayirli olsun ins tutunurlar bu asamay geldiniz ya ins geriside kolayca olur Rabbimin izniyle
darisi burdaki butun arkadaslara ins

hayirli gunler arkadaslar
incir kuru yapiyoruz ya zeytinyaginda bekletiyoruz
zetinyagini ne kadar sureyle degistirmek gerek???ve o yagi atiyomusunuz yoksa kullaniliyormu baska yerlerde???

günaydın canlarrrrrrrr hepinize mutlu pazarlar
mercanım gelmiş inş bize güzel haberler verir
aaumutta gelse artık çok merek ediyorum inş bol bol sperm bulunmuştur
ben daha yeni kalktım kafam kazan gibi oldu :111:
sizler nasılsınız ??

hayirli gunler arkadaslar
incir kuru yapiyoruz ya zeytinyaginda bekletiyoruz
zetinyagini ne kadar sureyle degistirmek gerek???ve o yagi atiyomusunuz yoksa kullaniliyormu baska yerlerde???

canım zeytinyağını 10 günde bi değiştireceksin...
o yağ kullanılmıyor artık dökeceksin malesef...

merak edip haber bekleyen arkadaşlarım,dualar eden arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden.kızlar dün nete girme fırsatım olmadı.haber veremedim.şuan ablamın komşusundan kısaca bilgi vereyim.akşam dönüyoruz evde ayrıntıları yazarım.kızlar eşim test verdi ama sonucu pazartesi çıkacak.ona göre kromozom testi vs..isteyecekler.bende rahimde kist göründü hemde tam bebeğin konulacağı yerde tam ortada.bu işimizi zorlaştırır.bunu almamız lazım dedi.bir yerden başlamak lazımdı ve çok şükür başladık.hastane ve doktorlar hakkında ayrıntıları yarın evde ayrıntılı yazarım.birazdan eyüp sultana gidicem.hepimiz için dualar edicem.
baharcım tefriciyeyi bitirdim.Allah kabul etsin.aamut arkadaşımızdan da hayırlı haberler gelsin.çok bişey halledemedik ama içim huzurlu kafam rahat rahat.şükürler olsun bu noktaya geldik.hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…