- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Kızlaarr hıc ıyı degılım bugun transferımın 10 gunu az once kanamam oldu bıde parca parca geldıKafayı yıyıcem tutunmadımı acaba dusukmu oldu ne oldu anlamadım yaaa offfffffff yoksa korktugum basımamı geldı alahım yardım etsın bana neden kanamam oldu transfer edıldıgınde yumurtalarım toplandıgında bıle kanamam olmamıstı adetıme 3 gun var normalde , netten baktım dogru duzgun bır bılgıye ulasamadım olecem kederımden nolur dua edın rabbım hayırlı saglıklı bı sekılde bagıslasın bana bebısımı okadar alıstımkı elımı hıc karnımın uzerınden cekmedım 10 gun boyunca :
sanada kolay gelsin cnm benim
annaneden haberler nasıl
ay hiç sorma yaa 31İNDE olucaktım güya aha da bu gün oldum
geç kaldı sinir ay bi durduramadık şunu
sağol cnm benimm
bi kalkamadım he topiğin başında haberler güzel oluncaa kalıyorumm vallaa
anneannem bugün doktora götürmüş annem bronşit olmuş ilerlemiş hemde ilaç vermiş doktor
yatsın dinlensin demişşş..1 hafta sonra tekrar gelin demişş öyle işte cnmm
bende 30 unda olucam ama 1-2 gün önceden çok hafif leke oluyoo benimdee
yağmur yağdımı cnm biraz önce yine hava kapkaranlık oldu nasıl yağur yağdı yinee burdaa şimdi düzeldi ama
Doktorumu arıyorum tatıle cıkmıs bey efendı yaaa cep numarasıda yok ben ne yapıcam sımdıı ınsallah yerlesme kanaması ama az once hemsıreye soyledım adetın gelmıs olabılır dedıııııı
ii inşllh çabuk ileşi annanen
evet ya hep boyle haberler alsak yaaaaa
olursun cnm ben zaten şuan su torbası çarşaf ve yatak üçlüsü olarak evdeyim
acayip gökgürültüsü, yağmur vardı sabahtan beri az önce duruldu cnm
bu sene yaz zor gelecek herhalde:44:
inş cnm benimm
bu ara maaşallah topik çok güzellll hamişlerimizden de bu hafta haberler almaya başlayalımda daha da şenlensinn
ah ya sen ağır geçiriyosun hastalığını benim hiç bişeyim olmazda sadece ilk gün biraz karın ağrısı
en iyisi cnm yatt iyi gelirr ne yapcann
neyse cnm ben çıkıyorum pazara gidicemm görüşürüzz
Doktorumu arıyorum tatıle cıkmıs bey efendı yaaa cep numarasıda yok ben ne yapıcam sımdıı ınsallah yerlesme kanaması ama az once hemsıreye soyledım adetın gelmıs olabılır dedıııııı
kızlar ben çıkıyorum kasık agrılarım çok var biraz uyumaya çalışacağım
görüşürüzzzzzzzzzzz
canım sen genede tahlil yaptır adet olsanızda yaptırın diyorlar adet gibi kanaması olup sonuç pozitif çıkan çok bakalım belli olmaz aynı şeyden bende korkuyorum elim karnımın üstünde durmadan dua ediyorum tahlile kadar adet olmazsam iyi adet belirtileri var üzülüyorum gögüslerim ermiş durumda agrıyor elledimmi o birazda ilaçlardan gerçi yumurta tpolanmadan başlamıştı dahada arttı kasıklarımda arada gelip geçen adet agrısı var bugün belim kasıgım sanki adetin ilk günü olur bende agrı gibi ondada vardı koydugum fitille beraber su geliyor kontrol ediyorum kan varmı diye şimdilik yok inşallah olmaz benim geçen ay adetim çok erken geldi geçen ayki gibi olursa iki günü var ayy ne stres valla allah yardımcımız olsun herkez müjdeli haber bekliyor inşallah seviniriz ..:26:
gözün aydın aaumut senin adına çok sevindim allah azolu herkese bu mutluluğu yaşatsın
canım ne bıleyım yuregım acayıp daraldı noldu bılıyomusun eczaneden test almıstım ıdrar testı yapıcaktım wc ye gırdım heycanlı heycanlı bı baktım adet olmusum kanamam var sok oldum tepemden kaynar su dokuldu sandım az once bıraz agladımda bıraz sakınlestım allahım emeklerımızı zayı olmaktan korusun ınsallah ne dıyeyımkı nasıbten oteye koy yok... Rabbım yardımcımız olsn benım hala agrım var uzandım psokolojık olarak hazırlıyorum kendımı ıkıncı soku yasamak ıstemıyorum artık
canım gebelik varsa bile daha 12. Günde idrar testinde çıkmaz. Adet tarihinin üzerinden bir hafta falan geçmeden göstermezmiş idrar tahlili. En iyisi kan testi yaptır sen. Allah yardımcın olsun canım. Inşallah korkuların boşa çıkar. Bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana. Buda onun belirtisidir inşallah.
Doktoruna ulaşabilirsen haber ver bize canım. Dua ediyorum senin için
Kızlaarr hıc ıyı degılım bugun transferımın 10 gunu az once kanamam oldu bıde parca parca geldıKafayı yıyıcem tutunmadımı acaba dusukmu oldu ne oldu anlamadım yaaa offfffffff yoksa korktugum basımamı geldı alahım yardım etsın bana neden kanamam oldu transfer edıldıgınde yumurtalarım toplandıgında bıle kanamam olmamıstı adetıme 3 gun var normalde , netten baktım dogru duzgun bır bılgıye ulasamadım olecem kederımden nolur dua edın rabbım hayırlı saglıklı bı sekılde bagıslasın bana bebısımı okadar alıstımkı elımı hıc karnımın uzerınden cekmedım 10 gun boyunca :
merhaba kızlar, hepinize dualarınız için moral verdiğiniz için çok çok çok teşekkür ederim.
hafta sonu açamadım hiç bilgisayarı. ama halay hakkım saklı duruyordur umarım :)
tıkanıklık varmış gerçekten. bir sürü spermimiz çıktı. 5 tüp donduruldu. şimdi sıra bende :)
hadi kızlar damat halayına64:
canım benım kusura bakma kendı derdıme dustumSenı tebrık edemedım bıtanem rabbım ınsallah bundan sonrasınıda kolaylık verır sevıncın yarım kalmaz ınsallah nolur dua et bana doktora yarın 5 bucukta gıdıcem az once transferımın oldugu hastaneyı aradım hemen bır fıtıl daha at dedıler uzan dedıler sakın ol dedıler allahıma emanet ınsallah hakkımda hayırlı olanı versın rabbım
tatlım dr nu arasana hemen bı bılgı verırı sıkma gonlunu ferh olmaya bak allhın dedıgı olur inşllh tutunmustur bebişin sana
AAAAAAAMİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN
cnm bana hastahane bı kağıt verdi transfer sonrasi ne yapacağımı neler olacağını
teste yakın yada test zamanında kanama olurda adet gibi uzun sürmesse hamile olabileceğini test yapman gerektiğini yazıyor... Sen 12. Güne kdr bekle yarın falan kesilirse hamilesindir test yap hosssss ben cok yazı okudum adet olup üzülür diger aya adeti gelmeyince doktora gidip 2 aylık hamile olduğunu öğrenende cok var hemen bozma moralini ...hem ben adet olduğumda ilk gun hafif pembe olur ertesi gun koyu renkte olur parça parça et gelir.. Sen hemen et gibi parça geldi diyorsun bence adet deil o yerleşmedir ins üzülme nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?