Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok şükür sendende güzel haberler aldık canım ne zaman tüp bebeğe başlayacan

sağol canım, rapor için bir defa gittim. bu cuma ikinci muayaneye gideceğim. bende kist olduğu için bir daha muayane istemişlerdi. inşallah evrak işlerini kolaylıkla hallederim de bir an önce başlarım. rapor yetişirse ben temmuz sonunda başlamak istiyorum.

canım bu nasıl saçmalık dr tlf hastane sana verebilir çünkü bizlerin durumu farklı canım ya sıkma kendini duanı yap rahat ol başka hastaneye git belki serum takarlar

Bakkkkkkk kesilmiş kannnn hiç üzülme kuzum hem adet olacak olsan daha gunün gelmedi bu adet deil inan dua oku bolca dinlen kalkma yerinden ben inanıyorum iyi olacak guzel haberler vereceksin üzülmek yok bak bebislerim üzülür :)

çok sevindim, inşallah kesilir. yarın hayırlı haberler verirsin.
sen ilaçlarını ihmal etme, ananasını ye yat :)

hangi hastanede başlayacaksın tüp bebeğe canım

canm gözün aydın eşinde sperm bulunmus rabbim tamamına erdirsin insallah 64:

sağolasın canım, bir taraftan çok mutluyum üstümden çok büyük bir yük kalktı. artık bir sürü sperm var. bir taraftanda benim tedavim başlayacak şimdi, heyecanımda arttı.
sperm bulmadan sonra tüp bebek tedavisi, sonra iğneler, sonra bekleme süresi herahlde hepsinde heyecan katlanarak devam edecek. en güzel heyecan en sonra 9 ay bekleme

UZUNTU KEDER HIC UGRAMASIN SANA EMI KURBAN OLSUN TEYZESI ONLARI VERENE TAMAM ANNESI UZULMIYCEM INSALLAH BU HISLERINIZI YARIN BENDE YASARIM DOKTORUM GUZEL HABERLER VERIR BANA

UZUNTU KEDER HIC UGRAMASIN SANA EMI KURBAN OLSUN TEYZESI ONLARI VERENE TAMAM ANNESI UZULMIYCEM INSALLAH BU HISLERINIZI YARIN BENDE YASARIM DOKTORUM GUZEL HABERLER VERIR BANA

inşallah canım, bu hafta bir sürü güzel haber bekliyoruz. sen,nursen,minikgelin. inşallah hep güzel haberler alalım artık.

canm bunlar güzel heycanlar allahm yeterki dermansız dert wermesin kimseye

64: gözün aydın canım..bir sürü sperminiz çıkmış.çok sevindim.inşallah tedavinde hayırlı sonuçlar verir.

canım dualarımız seninle..arkadaşlar kanamana neden olabilcek şeyleri yazmışlar.belki onlardan ötürü olmuştur.kesilmiş zaten.kötü düşünme hemen.ve dinlenmeye özen göster en azından şu günlerinde bol bol dinlen.inşallah bebişlerin seninledir...ki ben inanıyorum onlar hala göbüşünde elinin altında..

canm daha ortada kesin bisey yok umudunu kaybetme yawrun rabbime emanet rabbim insallah ona can ve nefes alma gücü werecek insallah dualarm seninle canm

Hah soyleeee:))) Rabbim nasip ettiyse fosur fosur kan gelsede haymiş olursun cnm ama bakk bende suanda cok keyifli sayılmam bebeklerim tutunmadı diye korkuyorum ammmmaaaa tutunmasada deneme şansımız var ya sperm çıkmasaydı ve biz bu duyguları hiç yasamasaydikkkk inan daha üzülürdük suanda cok heveslinin ben hep hayal kuruyorum eğer olmasa cok üzülürüm ama diger ay bidaha denerim oda olmazsa bidaha olana kdrrrrrrr:) şimdi üzülür bebislerimizi üzmeyelimki annelerine tutunsunlar...ben hepsinin totolarini yerim yerim yerimmmmm :)

Son düzenleme:

sağol canım, hem korkuyorum hem bir an önce tedaviye başlamak istiyorum.
eşimin işlemi sırasında hastanede beklerken gördüm o göbek iğnelerini, birine kullanımını tarif ediyorlardı. pek iğneye benzemiyordu şekli. daha çok kalem gibiydi. bakalım onları nasıl yapacağız.

canm daha ortada kesin bisey yok umudunu kaybetme yawrun rabbime emanet rabbim insallah ona can ve nefes alma gücü werecek insallah dualarm seninle canm

canım benıım ıcımde korku ve endıselerden umuda yer kalmadı sankı rabbım korusun bebegımı onu kucagıma almayı nasıb etsın ınsallah ....suan dualara okadar ıhtıyacım varkı ettıgın tum duaları rabbım mıslıyle sanada versın ınsallah allah senden razı olsun canım

aaumut hayırlı olsun canım çok sevindim çok merak ettim seni.

kızlar eşimin sonuçları mail olarak geldi.daha konuşmadık doktorla ama bişey anlamadım.anlayan varsa yardım edebilir mi sonuç bölümünü kapyalıyorum buraya

Morfoloji Notu :
SPERM MORFOLOJĐK ANALĐZ
Spermac boyama sonrası %14 Pin-head, %15 Sitoplazmik
droplet dikkat çekmektedir.

Volum (mL) : 1
Konsantrasyon (x milyon/mL) : 0,3
Total sayı (x milyon/mL) : 0,3
Total motilite (%) : 66
+4 ileri doğru hızlı hareketli (%) : 10
+3 Yavas doğrusal olmayan hareketli (%) : 44
+2 Yerinde hareketli (%) : 12
+1 Hareketsiz (%) : 34
TPMSS (x milyon) : 0,162
Yorum : OLiGOASTENOTERATOZOOSPERMi
sonuç bu kızlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…