çok şükür sendende güzel haberler aldık canım ne zaman tüp bebeğe başlayacan
Doktorumu arıyorum tatıle cıkmıs bey efendı yaaa cep numarasıda yok ben ne yapıcam sımdıı ınsallah yerlesme kanaması ama az once hemsıreye soyledım adetın gelmıs olabılır dedıııııı
ınsallah canım yaaaaaaa ınsallah yarın 12 gunum sımdı agrım kesıldı suan kanamamda yok canım kocısım bana hemen bı ananas kestı garıbım sankı ananas tutacakınsallah dedıgın gıbı olur sakınlesmeye herturlu olumlu yada olumsuzluga hazırlıyorum suan kendımı rabbıme emnet ettım ne yapsam bos belkıde ımtıhanım henuz bıtmedı ne bıleyım
ınsallah canım yaaaaaaa ınsallah yarın 12 gunum sımdı agrım kesıldı suan kanamamda yok canım kocısım bana hemen bı ananas kestı garıbım sankı ananas tutacakınsallah dedıgın gıbı olur sakınlesmeye herturlu olumlu yada olumsuzluga hazırlıyorum suan kendımı rabbıme emnet ettım ne yapsam bos belkıde ımtıhanım henuz bıtmedı ne bıleyım
sağol canım, rapor için bir defa gittim. bu cuma ikinci muayaneye gideceğim. bende kist olduğu için bir daha muayane istemişlerdi. inşallah evrak işlerini kolaylıkla hallederim de bir an önce başlarım. rapor yetişirse ben temmuz sonunda başlamak istiyorum.
canım bu nasıl saçmalık dr tlf hastane sana verebilir çünkü bizlerin durumu farklı canım ya sıkma kendini duanı yap rahat ol başka hastaneye git belki serum takarlar
hangi hastanede başlayacaksın tüp bebeğe canım
canm gözün aydın eşinde sperm bulunmus rabbim tamamına erdirsin insallah64:
Bakkkkkkk kesilmiş kannnn hiç üzülme kuzum hem adet olacak olsan daha gunün gelmedi bu adet deil inan dua oku bolca dinlen kalkma yerinden ben inanıyorum iyi olacak guzel haberler vereceksin üzülmek yok bak bebislerim üzülür :)
UZUNTU KEDER HIC UGRAMASIN SANA EMI KURBAN OLSUN TEYZESI ONLARI VERENE TAMAM ANNESI UZULMIYCEM INSALLAH BU HISLERINIZI YARIN BENDE YASARIM DOKTORUM GUZEL HABERLER VERIR BANA
sağolasın canım, bir taraftan çok mutluyum üstümden çok büyük bir yük kalktı. artık bir sürü sperm var. bir taraftanda benim tedavim başlayacak şimdi, heyecanımda arttı.
sperm bulmadan sonra tüp bebek tedavisi, sonra iğneler, sonra bekleme süresi herahlde hepsinde heyecan katlanarak devam edecek. en güzel heyecan en sonra 9 ay bekleme
merhaba kızlar, hepinize dualarınız için moral verdiğiniz için çok çok çok teşekkür ederim.
hafta sonu açamadım hiç bilgisayarı. ama halay hakkım saklı duruyordur umarım :)
tıkanıklık varmış gerçekten. bir sürü spermimiz çıktı. 5 tüp donduruldu. şimdi sıra bende :)
hadi kızlar damat halayına64:
Kızlaarr hıc ıyı degılım bugun transferımın 10 gunu az once kanamam oldu bıde parca parca geldıKafayı yıyıcem tutunmadımı acaba dusukmu oldu ne oldu anlamadım yaaa offfffffff yoksa korktugum basımamı geldı alahım yardım etsın bana neden kanamam oldu transfer edıldıgınde yumurtalarım toplandıgında bıle kanamam olmamıstı adetıme 3 gun var normalde , netten baktım dogru duzgun bır bılgıye ulasamadım olecem kederımden nolur dua edın rabbım hayırlı saglıklı bı sekılde bagıslasın bana bebısımı okadar alıstımkı elımı hıc karnımın uzerınden cekmedım 10 gun boyunca :
canm bunlar güzel heycanlar allahm yeterki dermansız dert wermesin kimseye
inşallah canım, bu hafta bir sürü güzel haber bekliyoruz. sen,nursen,minikgelin. inşallah hep güzel haberler alalım artık.
UZUNTU KEDER HIC UGRAMASIN SANA EMI KURBAN OLSUN TEYZESI ONLARI VERENE TAMAM ANNESI UZULMIYCEM INSALLAH BU HISLERINIZI YARIN BENDE YASARIM DOKTORUM GUZEL HABERLER VERIR BANA
64: gözün aydın canım..bir sürü sperminiz çıkmış.çok sevindim.inşallah tedavinde hayırlı sonuçlar verir.
canım dualarımız seninle..arkadaşlar kanamana neden olabilcek şeyleri yazmışlar.belki onlardan ötürü olmuştur.kesilmiş zaten.kötü düşünme hemen.ve dinlenmeye özen göster en azından şu günlerinde bol bol dinlen.inşallah bebişlerin seninledir...ki ben inanıyorum onlar hala göbüşünde elinin altında..
canm daha ortada kesin bisey yok umudunu kaybetme yawrun rabbime emanet rabbim insallah ona can ve nefes alma gücü werecek insallah dualarm seninle canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?