Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar doktor aradı hamıle degılım

canım benim geçmiş olsun allah sabır versin...
çok zor bi durum ne desek acın hafiflemez...
ama biz söylesekde söylemesekde senin en büyük tesellin bi sürü dondurulmuş sperminiz...
bunun sende farkında olduğun için toparlanmışsın biraz sevindim...
inş ağurtosta hamişler kervanına katılırsın
dualarımız seninle allah hakkınızda hayırlısını versin inş

canım inş genetik testlerinizin sonucu temiz çıkar...
allahın izniyle inş sende kavuşacaksın bebişine

canım benimkisi fitil olarak günde 3 kere koyuyorum yumurta toplandıgı gün başlandı önce öyle bişey yoktu sadece katı ilacın kendisi geliyordu şu son üç gündür faşır faşır suyla birlikte geliyor su gelmesi hemilelige işaret diyorlar inşallah öyla olur bide pazartesigününden beri kasıklarda batışma var nefes darlıgı kalp kirizi gibi haller bendede var ilaçlardan galiba bende her an adet olacakmış gibi halde var sabahligin geliyor sandım büssürü agladım sonra kontrol ettim yok ılık ılık gelen su oh şükür dedim pazarmı yapıcan idrar testtimi ben yarın sabah yapasım var tee gg den geldi bugün hassas test inşallah çift çizgi olur gölgesine bile razıyım allah yardımcımız olsun inşallah emeklerimizin karşılıgını alırız..

arkadaşlar birşey soracaktım ilaçların fiyatlarını bileniniz varmi ben ilk denemede gonal f 300 9 adet birde cetrotide 3adet birde catlatma iğnesi ovitrelle 200mg kullandım. bir adet gonel f ve 2 adet de cetrotide ampulüm var .bunların adet olarak fiyatlarını bilen varmı ne kadar tutar elimdekilerin üstüne tamamlıycam özelde yaptıcamız için araştırıyorum bilen varsa öğrenmek istiyorum

Tum herseyimiz aynı cnmmmm inan ben yazdım sandim yazını okdr yani...benim kasık agrim arada oluyor sık deil yani gunde 5-6 kez batma oluyor okdr..ama sürekli vücudumda seyirme var sınır ediyor artık beni...nebilim cok yazı okudum kimisinde hiç belirti yok pozitif sonuc almış kimisinde Birsuru belirti var negatif sonuc almış Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın ins zor bı donem

Allah kabul etsin canım bende okudum..
Allah tedavini en güzel şekilde sonlandırsın...

Canım nasılsın nerelerdesin sen pek göremiyorum seni
dermi çalışıyorsunuz
naptınız tedavide hala dinlenmedemisiniz yoksa birşeyler kullanıyomusunuz cnm..

çok üzüldüm
ama ne güzel hala şansın var Allah metanetini artırsın.biz de o bile yok henüz Allah yardımcımız olsun.

merhaba hanımlar,
bugün öğrencilerim bana bez bebek hediye etti öyle şaşırdım ki ağlasam mı gülsem mi bilemedim.tipsiz ama şirin bir şey ....
ya hep oyuncak bez bebeklerle oyalanıp kalıcam ya da bir gün sana kavuşacağım bebek........

Bebek

Önce annenin kalbine
Sevgin ile düştün bebek
Dokuzay şefkat karnında
Hazırlanıp piştin bebek

Tüm mevsimleri yaşattın
Yaz idin kıştın bebek
Sen leyleklerin azgından
Naz idin düştün bebek

Ayrı ayrı kalınınca
Gözümüzde yaştın bebek
Annecikten alınınca
Ufacık bir kuştun bebek

Katettin sen nice yollar
Bir çırpıda aştın bebek
Kışın oldu hasta oldun
Bahar geldi taştın bebek

Sağımızda solumuzda
Elimizde kolumuzda
Ömür denen yolumuzda
Sen en güzel iştin bebek

Arkadaşlar merhabalar, öncelikle enfall arkadasımıza cok cok üzüldüğümü belirtmek istiyorum ama artık bir hamile haberi de bu topiği ne kadar çoşturur heyecanla 2-3 aydır bekliyorum bu haberi artık gülsün yüzü diyorum bu kadar emek harcayan arkadaşlarımızın diye dua ediyoruz başka da çaremiz yok, Allah herkese hayırlısını versin inşallah.

Benim haftaya başlama ihtimalim var tedaviye ve rapor da almayı düşünüyorum, tedavinin başladığı gün yazılacak dediler sizde de böyle mi oldu, raporla tedavi yaptıran arkadaşlara soracaktım ne kadar oldu maliyet ona göre ayarlamaya çalışacağız hazırlıklı oluruz şimdiden yetmezse eşden dosttan bulmaya çalışırız napalım. İlaçları iğneleri devlet mi karşılıyor raporlu olunca, bilgisi olan var mı?

kizlar bende iki hafta sonra belcikada tedaviye basliyorum.mikroenjeksiyon olacak.forumdan bir kac kisi korkuttu beni transfer yapilirken ultrasonla bakmiyolar gebelik olsa bile rahime yerlestiremedikleri icin disgebelik oluyormus.cok korkuyorum gercekten.
enfall sen belcikadaymissin.canim senin belcikada tupbebek basarisi hakkinda bilgin var mi ?

canim arkadasim cok sevindim haberine :) inaniyorum senin guzel haber verecegine.allah muradini versin insallah ve tum biz isteyen kullarina da

allah sabır versin inşallah bi dahaki sefere kavuşursun bebişlerine
allah bizide tüp bebek aşamasına getirsin inşallah
öyle bekliyoruz belki allah bi sperm verir diye
şu üç aylar hürmetine yavrucuklarımıza en münasip zaman da KAVUŞTURSUN AMİN

ANEMON------------------------------------------------165=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164 =OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

bahar canım ben de okudum Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…