bende geldim tatlımmmmmmmm
iyi yaptın tatlımmm
bende bekliyodum seniii
kuzey güneyi izliyoruzz bizde
koçiş bugün muhteşemi izlemedii bu daha heyecanlı geldii
bende öbür odaya gitmekten kurtuldummmm oleyyyy
ohh burda rahatımm hem topiğeme bakarım hem dizime
Cnm sen napıyosun yaa
1 haftadır konuşmuyoruz napıyosun nasılsın cnm
ingilizce sınavın nasıl geçti
Selam canlarım ben geldim biraz geç oldu ama annemin durumundan biraz haber vereyim istedim .annemi ameliyat eden prof hastaneden ayrılmış tam gün yasası sebebiyle başka bir doktor baktı sonuçlarına ve muayene etti.annem ayağındaki kitle sebebiyle ortopediye gidiyordu ayağında bezeler oluşmuştu ve kızarıklıklar vardı doktor cildiyeye gönderdi randevu alıp cildiye doktoruna gidecek inşallah sonucu güzel çıkar annem doktora tümör nüksettimi tekrar diye soruncada çok fazla kafana takma dedi yani açıklama yapmadı.cildiye doktorunun görmesini istedi anlayacağınız. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah sonucu temiz çıkar rabbim bizi korktuklarımızdan emin eylesin
bugün sen ve dizin galip geldi desene
iyi olmuş tatlım keyfini çıkar bu hafta
bende muhteşem yüzyılı izliycem kaçırdığım son bölümleri ama başlayamadım daha...
Selam canlarım ben geldim biraz geç oldu ama annemin durumundan biraz haber vereyim istedim .annemi ameliyat eden prof hastaneden ayrılmış tam gün yasası sebebiyle başka bir doktor baktı sonuçlarına ve muayene etti.annem ayağındaki kitle sebebiyle ortopediye gidiyordu ayağında bezeler oluşmuştu ve kızarıklıklar vardı doktor cildiyeye gönderdi randevu alıp cildiye doktoruna gidecek inşallah sonucu güzel çıkar annem doktora tümör nüksettimi tekrar diye soruncada çok fazla kafana takma dedi yani açıklama yapmadı.cildiye doktorunun görmesini istedi anlayacağınız. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah sonucu temiz çıkar rabbim bizi korktuklarımızdan emin eylesin
sağol cnm sınav zordu yaaaa bizim öğretmen biraz sert yani taviz vermiyo ii yapıyo gerçi
bak ben tek kelime inglzce bilmeyen kadın az da olsa konusabiliyorum,
ben bugün çok mutsuzdum niye bilmem hepp ağlayasım vardı
sonunda hıçkıra hıçkıra ağladım bi rahatladım anlatamm
sebebi de yok ama bu gün kendimi hem yorgun hemdeyanlız hissettim
ama gözümüzden yaşları döktükkk şuan mutluyumm
Eveetttt cnm
başlarsın cnmmm inşşş
Seninle konuştuk ya benim meraklıda hemen soruyoo ne konuştun arkadaşınlaa
bitanem dediğin gibi öğretmeniniz sizi sıkmasaydı bukadar şimdiki gibi olamazdınız...
hiç bilmeyen biri için az da olsa konuşabilmek süper bişey...
senelerce ders görüpte iki kelimeyi biaraya getiremeyenler var...
bu nedenle seni tebrik ediyorum bitanem
ama neden doldun sen okadar bakalım
bazen bana da oluyor sebepsiz yere yada en küçük bişeyi bahane ederek hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
dediğin gibi sonrasında rahatlıyor insan...
bundan sonraki gözyaşalrın sevinçten olur inş bidenem benim
teşekkürler cnm benim öğretmenimiz ii biraz otoriter olacak o kadar
evet cnm yaaaa bend e bilmiyorum bu sabah kalktım içim sıkıldı taaaaaa aglayana kadar
ama şimdi iim inşllhhhhhhhhh hepimizin gözyaşalrı sevinçten olurrrrrrrrr
Kızlar doktor aradı hamıle degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?