sağol cnm sınav zordu yaaaa bizim öğretmen biraz sert yani taviz vermiyo ii yapıyo gerçi
bak ben tek kelime inglzce bilmeyen kadın az da olsa konusabiliyorum,
ben bugün çok mutsuzdum niye bilmem hepp ağlayasım vardı
sonunda hıçkıra hıçkıra ağladım bi rahatladım anlatamm
sebebi de yok ama bu gün kendimi hem yorgun hemdeyanlız hissettim
ama gözümüzden yaşları döktükkk şuan mutluyumm
VCK cnm annenın sonucu nasıl inşllh iidirrrrrrr
hemde ne meraklılar
dedim ya benim kocişte arkamdan gelmiş gülüyor diye biraz dolandı peşimde güldü güldü geri gitti
senin dklarını arttııcam dayanmaz sana 1000 dk diyor
ayy görüyomuusn bize gülüyolarrrr
benimkide bazen dışarı çıkıyo ben telefondayım adam eve geliyo ben hala teldeyimmmm..
benim o kadar yok dk ama benimde o kadar yapmam lazımm 1 sene sabit garantili bi paket almıştım o bitmeden geçemiyorum başkasınaa olsun ben böyle de idare ediyorummmm konuşuyorum yine sizlerle doya doyaa
tatlım kocişin dediği gibi 1000 dk bile dayanmıyor valla bize gülmekte haklılar
canım benim birimizin dksı bitince diğerimiz devreye giriyor zaten bu yüzden sorun olmuyor bizim sohbetlerimize
kociş geldi şimdi neti aldı annesinin amcasının oglu vefat etmiş asansör iş yapıyormus o sırada asansör düşmüşotoriter olsun tabi tatlım bak negüzel işe yarıyor
canım buarada bu kurs nezamana kadar sürecek ??
kıyamam ben arkadaşımaaaaaaaa
evet cnm sınavım vardı şükür atlattıkevt cnm ya senin sınavın vardı bugünn
bende nerde diyorumm cemremmmm
zormuş sınav ama benim arkadaşımmm artıkk ingilizcee konuşabiliyooo
tebrik ederim cnm seniiii
cnm hepimiz oluyoruz zaman zaman
durduk yere ağlarım bende hiç bişey yokken
olsun cnm gülsünler ama dimi
onlar bizim dostluğumuzu anlayamazlarkiii
evt cnm yaa gerçekten öyle
kociş geldi şimdi neti aldı annesinin amcasının oglu vefat etmiş asansör iş yapıyormus o sırada asansör düşmüş
daha 24 yaşındaymış ben tanımam ama çok üzüldümmmmmmm
onun için çıktım netten
kurs haziranın 15 bitiyooo inşllhhhhh
cnlarım ben çıkıyım bşraz kocişin moralini düzelteyımmmmmmmm
Selam canlarım ben geldim biraz geç oldu ama annemin durumundan biraz haber vereyim istedim .annemi ameliyat eden prof hastaneden ayrılmış tam gün yasası sebebiyle başka bir doktor baktı sonuçlarına ve muayene etti.annem ayağındaki kitle sebebiyle ortopediye gidiyordu ayağında bezeler oluşmuştu ve kızarıklıklar vardı doktor cildiyeye gönderdi randevu alıp cildiye doktoruna gidecek inşallah sonucu güzel çıkar annem doktora tümör nüksettimi tekrar diye soruncada çok fazla kafana takma dedi yani açıklama yapmadı.cildiye doktorunun görmesini istedi anlayacağınız. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah sonucu temiz çıkar rabbim bizi korktuklarımızdan emin eylesin
bende geldim kızlar.bahar gelişim raporları bitti mi ben yaz yaz bitiremiyorum 25 çocuk var.yoruldum artık bitsin şu dönem.bu ara ev,okul,tahliler için hastane vs... öğlen gidiyorum sözde ama 9 a kadar uyumadım bir yıl boyunca her gün bir iş çıktı.
canım naber nasılsın,bundan sonra okunacak dualara benide ekleyebilirsin,seve seve okurum,benimde başladığım salat-ı tefriciyem vardı,tek başıma okuyorum annem için,kimseye vermeden okuyayım dedim,bu hafta sonu inşallah biter.Arkadaşların dualarına bende katılırım
yok canım bitmedi benimde...
canım benim öğrencim az ya nasıl olsa çabuk tamamlarım düşüncesiyle çok düşmedim üstüne...
yarına tamamlarım heralde...
canım benim tamamladık işte bu seneyide...
inş eylül ayında yeni eğitim öğretime bebişlerimizle başlarız
anlayamazlar tabi tatlım kardeş gibi olduk biz burda
zaman su gibi geçiyor yaa bu haftayıda tamamladık sayılır...
bi anda bakmışız ki bebişlerimizi kucağımıza almışız
kociş geldi şimdi neti aldı annesinin amcasının oglu vefat etmiş asansör iş yapıyormus o sırada asansör düşmüş
daha 24 yaşındaymış ben tanımam ama çok üzüldümmmmmmm
onun için çıktım netten
kurs haziranın 15 bitiyooo inşllhhhhh
evet cnm sınavım vardı şükür atlattık
oluyo bazen agla krizleri hepimize hayat olsun ağlamakta güzel bazennnn
cnlarım ben çıkıyım bşraz kocişin moralini düzelteyımmmmmmmm
çok şükür baharcım ama son haftalar geçmiyor artık.her gün tam kadro sınıftayız.bütün öğretmenler bahçede ben kuzucuklarla küçücük sınıfta.bahçeye çıkarsam betondan başka bişey yok koşup yaralanıyorlar.kazasız teslim etsem minik kuşlarımı başka bişey istemem. ay evet ya artık eski veliler bile hocam sen doğur biz eve götürür bakarız dert etme diyorlar.bilmiyolar tabi.bende her defasında kim bakacak o zaman kaybolursunuz ortadan diyorum yemin ediyorlar hergün biri bakacakmış.kısacası tüm şehir huzura kavuşacak ben doğurursam
iyiyim canım saol sen nasılsın ??
tamam canım tabi eklerim...
bunlar bi tamamlansın yeni duaların ne olacağını karar verip başlarız artık...
senin tefriciyelerinide allah kabul etsin tatlım
Evet tatlımmm gerçekten öyle oldukk
bir gün aramasak sesimizi duymasak nasıl merak ediyoruzzzz
evt cnm zaman geçiyoo ben bugün kırmızıları gördümm
1 ayım kaldı hayrlısıylaa bi bakmışım zaman gelmişşş bebişlerimizi almışızz
kucağımızaaa inşşşş
siz pazartesi gidiyosunuzz dimi ama haftasonumu gidiceksiniz izmiree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?