Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim geçmiş olsun...
yıpratma bu kadar kendini...
allah beterinden korusun canım...
gencecik insanlar bile rahatsızlanıyor...
inş hayırlısıyla en kısa zamanda şifa bulur...

oy kıyamam ben ona.kuzucum ses çıkaramamış mı? biz dün sabah eşimle bizden istenen testleri yaptırmak için hastaneye gittik.tam kan vereceğimiz sırada bir çocuk ağlaması duydum bir baktım benim bir öğrencim.kan alınırken ağlıyor.beni gördü hemen ağlarken oy öğretmenim oy oy diyor.herkes nasıl güldü.ben, kızım yukarı bak güçlüsün sen arkadaşlarına kızım hiç ağlamadı hastanede diycem diyerek teselli ettim kendimce.o da sustu. sıkı durun sınıfta aramızda geçen konuşma geliyor. ben:aman benim güçlü kızım gelmiş
öğrencim:eli belinde,bir eli havada.unutmadım öğretmenim.bide yanınızda eşiniz var.yok yukarı bakacakmışım.nasıl utandım öyle diyerek elini sallıyor.çok güldüm ve ısırdım her tarafını.
baharcım,bizede kısmet olur inşallah.çalışmayanlar her gün bir ev gezmesine gitsin elini göbişine koya koya otursun.çalışanlarda iş yerinde tadını çıkarsın.iş yerinin her tarafını dolaşıp gezinsin. soruların hepsi bitsin.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım dinlenemeyince uzayıp gidiyor işte bu hastalık...
hadi bakalım inş güzel haberlerle dönersin tatlım
kullanacağınız kürlerde şifa olur inş kocişine
saraçoğlunun kürlerinin işe yaradığı çok oluyor...

vay bilmiş vayy demek öyle mi söyledi
kan alınırken başka sınıfta başka haaa
bende bazen şaşıp kalıyorum benim bıdıkların söylediklerine...
büyümüşte küçülmüşler bunlar valla
inş bitanem yaa allahın izniyle o günlerde gelecek

inşallah canım inşallah.zaten kürü satarken temsilci kız söyledi azospermde %40 başarılı oluyor dedi,bende biliyorum dedim.En azından başta uyarıyorlar,ama burada yazmıştım,Saraçoğlu bana testisleri yukardamı dedi,bende bilmiyorum dedim ürolog tıkanıklık için baktı olsa söylerdi heralde dedim,öyle olunca çıkardı değil mi?Yani testisler yukarda olunca noluyor bilgin varmı canım

evt cnmm bşladımmm şafak saymaya ama tabii benimkilerr şimdi önümüzdeki ay
strestennn geçikebilirrr tabii olsunnn artıkk
inşş cnm yaa çokk istiyorummm rapor işleriini halledip beraber aynı zamanlarda başlamayııı
ayyyyy inş kalmaz öbürr aya cnm dua etmezmiyim tatlımmm
her zaman aklımdasınnnnn

sorma canım hepsi bir alem çocukların ama o bir başka.sağ kolum benim bütün okulu tanır.yardımcıdan daha çok iş yapıyor.

vck canım,Allah şifa versin bazen her şey üst üste geliyor.kötü bişey yoktur inşallah.

flzaşk,hadi bir adım daha yaklaştın tedaviye.

baharcım,dua etmezmiyiz tatlım.raporu izmirdeki doktordan alıp faksla göndersen sorun çıkar mı oradaki doktor yardımcı olmaz mı? şu işlerin bitsinde rahat rahat bekle tedavi zamanını.

kızlar aklım sizde kalıcak ama sabah erken kalkıp rubella testi için doktora gidicem.devlette yapmıyorlarmış.hepinizi öpüyorum iyi geceler.

evt cnmm yaklaştımmmm hayırlısıylaa
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşşşş

Kızlar ben çıkıyorum,şimdi babam aradı halamın kalbinde çarpıntı olunca hastaneye gitmiş,orada kalbi durmuş,masajla çalıştırmışlar kalbi,ama şimdi hocayla görüşmüşler beyinde bir damar yolunda pıhtı oluşmuş o süreçte,herşeye hazırlıklı olun demiş,yoğun bakıma almışlar yarın sabah tekrar bakacaklar belli olacakmış,lütfen dua edin,Rabbim şifasını versin inşallah.gurbette olmak nasıl zor ne gidebiliyorum,ne burada kalabiliyorum,çok üzgünüm çok bir mucize olsa sabah iyileşse,zaten bir halamı 6ay önce kaybettik,babamın sesi nasılda kötü.Dua edin lütfen.

Canımmm üzüldümm gerçektenn
bi bakıyoruzz topiğimizde güzel haberlerr bi bakıyoruzz üzücü haberleerr herşey bizler içinnnn
RABBİMM YARDIMM ETSİN HEPİMİZE tüm hastalarımızaa şifa versinnn.....
Halacığında iyileşir inşşş sağlığına kavuşurrr cnmm

slm hayırlı sabahlar herkese hastaları olan arkadaşaşlar rabbim acil şifalar versin hastalarınıza enfal herşey rabbimden üzülmemek elde değil ama inş tekrar yapar bu defa anne olursun canım

başınız sağolsun
Kızlar doktor aradı hamıle degılım

hayırlısı olsun inşallah ağustosta hamile kalırsın

gunaydın guzel anne ve anne adaylarııııııııııı
benım esımde azo ve fsh sı 25 de dusurmek ıcın ne yapmalıyım bıtkısel yada ılac doktorlar hemen tese dıyorlar ama bızım bırde yumurtalıkta kıst cıktı dun ve teseden once o sorunumuz var yıne boyleyken tese dıyorlar
fsh nasıl duserrrr

Son düzenleme:

selam canım sen nerdesın canım evet ben belcıkadayım sen tedavını kımde baslıyacaksın , canım ben cok arastırdım benım doktorum bu konuda cok basarılıymıs zaten goruyorum adamın basını kasıyacak zamanı yok burda yabancı olsun turk olsun herkes onu tercıh edıyor hem orolog hem jınekolog avrupanın bır cok yerınden hasta gelıyor mıkro tese yapan tek doktor belcıkada dıger doktorlar mıkrotese yapmıyor bana bu ısı turkıyede yapıyolar demıstı flaman bır doktor bızım turkıyede sıgortamız yok sıgortamız olsa okadar uzun zamanımız yok bu tedavı aylar suren bı tedavı rabbım karsımıza bu doktoru cıkardı cok sukur , sonra arastırdık bu doktor alanında basarılı ve tek mıkro tese yapan doktor ... Sen nerde yasıyorsun bana bıraz anlatırmısın canım elımden ne gelırse yaparım ınsallah

günaydın herkese gününüz aydın bereketli olsun inşallah güzel haberler alacağınız bir gün olur umarım
benim dualarıma da başlanmış okuyan herkesten Allah razı olsun mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlerinde dualarını kabul etsin anne olmayı bizlere de nasip etsin

herkese gunaydınnnnnnnn
ayyy bugün bu saate kadar uyumuşummmm
normalde eşim gidince bende uyumama ama bugun ii geldi uyku

VCK BUGÜN RÜYAMDA SENİ GÖRDÜM CNM
sen nasıllsın kayınbababn nasıl

canım çok üzüldüm ne diceğimi inan bilemiyorum çok zor bi durum bu aşamalara (elhamdülillah) gelebilmiş biri olarak anlayabiliyorum seni
nasip değilmiş canım ömürleri yokmuş bebişlerinin (1 den fazla mı konmuştu unutmuşum canım) hayırlısı canım Allahım bi dahakine nasip etsin inşallah.
nette sorun olduğundan giremedim topiğe 2 gündür.
yarın kısmetse benim test günüm hayırlısı bakalım
dualarınıza ihtiyacım var canlarım.

İNŞLLHHHHHHHHHHHHH bebişlerin göbişindedirrrrrrrrr
allahım sevindirsin siziiiiiiiiiii
aaaaaaaa bizde halayımızı çekelim cnm özledik halayı
alışmışız bi keree hep halay olsun istiyoruzzzzzzzzzz

İNŞLLHHHHHHHHHHHHH bebişlerin göbişindedirrrrrrrrr
allahım sevindirsin siziiiiiiiiiii
aaaaaaaa bizde halayımızı çekelim cnm özledik halayı
alışmışız bi keree hep halay olsun istiyoruzzzzzzzzzz

inş. canım inş.
çekelim halayımızı
Allahım nasıl bi duygudur acaba
Rabbim hepimize yaşatsın
göbüşlerimiz kocaman olsun sevelim onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…