Kızlar ben bir geldim tekrar gidiyorum rabbim büyüğünden esirgesin size mesaj yazdıktan sonra kapım çaldı kayınbabam sol kolu ağrımış hemen yanımızda hastane var oraya gitmiş acilde muayene olmuş kalp elektrosunu çekmişler ve seni yatırmamız lazım demişler eşimle hastaneye indiler şimdi eşim benden eşofman istedi ben hastaneye gidiyorum rabbim şifa versin inşallah rabbim analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin .çok üzgünüm sanki canımdan can gidiyor ağlamakta artık benim sızımı dindirmiyor rabbim bugünlerimizi aratacak dert vermesin inşallah
bizde öyleyiz tatlım herkes dışarıda biz bıdıklarımla sınıfta etkinliklere devam
biz çıkıyoruz dışarıya hava güzel olunca ama dediğin gibi insanın aklı hep onlarda oluyor...
bugün çıktık bizde dersimiz bitmek üzereydi...
1-2-3-4-5leri yakar top oynatıyordu öğretmen arkadaş onları izlemeye gittik...
oturduk bizimkiler izliyolar heyecanlı heyecanlı
birden top geldi benim ikizlerimden birinin yüzüne geldi
kuzucum önce hiç kıpırdamadı bişey demedi...
"bebeğim acıdı mı ??" dememle acıdı dedi bi başladıağlamaya kuzum ben yaa...
hemen oturduğu yerden kaldırdım sarıldık bi süre birbirimize konuştuk sonra sustu kuzucum...
anlık kazalarda oluyor işte böyle...
ama keşke her okulda anasınıfı için bi park olsada çocuklarımızı çıkarsak dışarı rahat rahat...
sorma benim velilerde öyle daha fazla beklemeyin deyip duruyorlar
okadar istiyorum ki hamiş hamişokuluma gitmeyi
amin hepimizin duasını kabul etsisin Rabbim.Mayıs başında grip oldum hala gribim:).Dinlenemediğin zaman uzuyor işten ayrılamıyorsun ki hele de bu durumdayken hep izinleri sonraya saklıyoruz.Cumartesi doktor randevumuz var tahliller tamam bakalım ne diyecek merakla bekliyorum ve çok korkuyorum.Bu arada Saraçoğlu aradım snuçları hepsini söyledim kür sparişimide verdim:)
oy kıyamam ben ona.kuzucum ses çıkaramamış mı? biz dün sabah eşimle bizden istenen testleri yaptırmak için hastaneye gittik.tam kan vereceğimiz sırada bir çocuk ağlaması duydum bir baktım benim bir öğrencim.kan alınırken ağlıyor.beni gördü hemen ağlarken oy öğretmenim oy oy diyor.herkes nasıl güldü.ben, kızım yukarı bak güçlüsün sen arkadaşlarına kızım hiç ağlamadı hastanede diycem diyerek teselli ettim kendimce.o da sustu. sıkı durun sınıfta aramızda geçen konuşma geliyor. ben:aman benim güçlü kızım gelmiş
öğrencim:eli belinde,bir eli havada.unutmadım öğretmenim.bide yanınızda eşiniz var.yok yukarı bakacakmışım.nasıl utandım öyle diyerek elini sallıyor.çok güldüm ve ısırdım her tarafını.
baharcım,bizede kısmet olur inşallah.çalışmayanlar her gün bir ev gezmesine gitsin elini göbişine koya koya otursun.çalışanlarda iş yerinde tadını çıkarsın.iş yerinin her tarafını dolaşıp gezinsin. soruların hepsi bitsin.
geçmiş olsun canım dinlenemeyince uzayıp gidiyor işte bu hastalık...
hadi bakalım inş güzel haberlerle dönersin tatlım
kullanacağınız kürlerde şifa olur inş kocişine
saraçoğlunun kürlerinin işe yaradığı çok oluyor...
negüzel canım şafak saymaya başladın sen...
bende rapor işlerimi tamamlasam rahat edicem ondan sonra bekliycem günümü...
inş bi aksilik çıkmazda tedavim bi sonraki aya kalmaz
evet canım ya pazar gün gideriz yada pazartesi sabah erkenden...
benim okul için yine rapr almam gerekiyor ya o sıkıntı işte...
bakalım inş bi sorun çıkmadan tamamlanır tüm işlerimiz dua et bize olur mu ??
vay bilmiş vayy demek öyle mi söyledi
kan alınırken başka sınıfta başka haaa
bende bazen şaşıp kalıyorum benim bıdıkların söylediklerine...
büyümüşte küçülmüşler bunlar valla
inş bitanem yaa allahın izniyle o günlerde gelecek
sorma canım hepsi bir alem çocukların ama o bir başka.sağ kolum benim bütün okulu tanır.yardımcıdan daha çok iş yapıyor.
vck canım,Allah şifa versin bazen her şey üst üste geliyor.kötü bişey yoktur inşallah.
flzaşk,hadi bir adım daha yaklaştın tedaviye.
baharcım,dua etmezmiyiz tatlım.raporu izmirdeki doktordan alıp faksla göndersen sorun çıkar mı oradaki doktor yardımcı olmaz mı? şu işlerin bitsinde rahat rahat bekle tedavi zamanını.
kızlar aklım sizde kalıcak ama sabah erken kalkıp rubella testi için doktora gidicem.devlette yapmıyorlarmış.hepinizi öpüyorum iyi geceler.
Kızlar ben çıkıyorum,şimdi babam aradı halamın kalbinde çarpıntı olunca hastaneye gitmiş,orada kalbi durmuş,masajla çalıştırmışlar kalbi,ama şimdi hocayla görüşmüşler beyinde bir damar yolunda pıhtı oluşmuş o süreçte,herşeye hazırlıklı olun demiş,yoğun bakıma almışlar yarın sabah tekrar bakacaklar belli olacakmış,lütfen dua edin,Rabbim şifasını versin inşallah.gurbette olmak nasıl zor ne gidebiliyorum,ne burada kalabiliyorum,çok üzgünüm çok bir mucize olsa sabah iyileşse,zaten bir halamı 6ay önce kaybettik,babamın sesi nasılda kötü.Dua edin lütfen.
kociş geldi şimdi neti aldı annesinin amcasının oglu vefat etmiş asansör iş yapıyormus o sırada asansör düşmüş
daha 24 yaşındaymış ben tanımam ama çok üzüldümmmmmmm
onun için çıktım netten
kurs haziranın 15 bitiyooo inşllhhhhh
evet cnm sınavım vardı şükür atlattık
oluyo bazen agla krizleri hepimize hayat olsun ağlamakta güzel bazennnn
cnlarım ben çıkıyım bşraz kocişin moralini düzelteyımmmmmmmm
Kızlar doktor aradı hamıle degılım
kizlar bende iki hafta sonra belcikada tedaviye basliyorum.mikroenjeksiyon olacak.forumdan bir kac kisi korkuttu beni transfer yapilirken ultrasonla bakmiyolar gebelik olsa bile rahime yerlestiremedikleri icin disgebelik oluyormus.cok korkuyorum gercekten.
Enfall sen belcikadaymissin.canim senin belcikada tupbebek basarisi hakkinda bilgin var mi ?
canım çok üzüldüm ne diceğimi inan bilemiyorum çok zor bi durum bu aşamalara (elhamdülillah) gelebilmiş biri olarak anlayabiliyorum seni
nasip değilmiş canım ömürleri yokmuş bebişlerinin (1 den fazla mı konmuştu unutmuşum canım) hayırlısı canım Allahım bi dahakine nasip etsin inşallah.
nette sorun olduğundan giremedim topiğe 2 gündür.
yarın kısmetse benim test günüm hayırlısı bakalım
dualarınıza ihtiyacım var canlarım.
İNŞLLHHHHHHHHHHHHH bebişlerin göbişindedirrrrrrrrr
allahım sevindirsin siziiiiiiiiiii
aaaaaaaa bizde halayımızı çekelim cnm özledik halayı
alışmışız bi keree hep halay olsun istiyoruzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?