Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
istiyorumbebeğim.arkadaşım gözün aydın hayırlı olusn topikte güzel haber duymak sevindirici
hadi halay çekelim

gözün aydın, allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile kucağınada alırsın canım.

idrar testinde çıktıysa kan testinde çıkar mutlaka, hassas testlerden mi kullandın?

inşallah bizde görebiliriz o çift çizgiyi, 9 aylıkta hamile olsam yapıcam o testlerden, içimde kaldı :)

hayırlı olsun canım, allah kolaylıkla atlatırsın tedavi sürecini. inşallah hamiş haberlerini almak nasip olur.

nerede tedavi görüyorsunuz?

saol canım amin inşallah hamile haberini burdan sevinç gözyaşları içinde vermek nasip olur.canım biz bursa acıbadem hastanesindeyiz doktorum şahin zeteroğlu.inşallah hepimiz bu yazı mutlu haberlerle sonlandırırız...sizin tese ameliyatından sonraki gelişmeleriniz neler canım.bu hafta hiç giremedim ben topiğe??

merhaba askbebek nasılsın canım. ne yaptın rapor işini bitirebildin mi?

sağol canım .rapor tamamlandı ancak son olarak benden sağlık raporu istediler ama daha çıkartamadım onuda götürünce tüp bebek ilacını artık alabileceğim canım ama çok yorucu
bugün canım çok sıkıldı raporu götürene kadar zaman geçerse ve sil baştan herşeye yeniden başlanırsa diye kortum ve defalarca süleymaniyeyi aradım ama bir türlü ulaşamadım iyice
strerse girdim yarında sınavım var ya canım sabahtan arıyorum en son şimdi
görüştüm raporu alıp gelene kadar sıkıntı olmaz dedi ohhhhhhhhhh
neyse artık rahatladım sınavıma çalışabildıim canım sen ne yaptın?

baharcigim ben duami okudum canim allahim insallah arkadasimizin gönlünün muradini verir

16 hazirana randevu aldım bende, önce kontrole gideceğim. raporum çıkar çıkmazda tedaviye başlayacağım bende

bende bugün gittim tekrar muayaneye, semear yaptılar. 11 haziranda sonucunu alacağım.dışardan yapılan testleri kabul edeceklermiş. 11 haziranda hepsini toplayıp içeriye vereceğiz. ben bugün sadece rapor almak istediğimi tedviyi başka yerde yaptıracağımı ona göre istedikleri farklı evraklar var mı diye sordum. farklı birşey yok. ayın 11 inde tüm tahlillerini al gel dosya açılacak dediler. bakalım inşallah bri an önce alabilirim.

kızlar size birşey sorsam. iş yerine yıllık izin tarihlerimide vermem gerekiyor. bu tedavi sürecnde hastaneye ne sıklıkla gidliyor, toplam kaç defa gidiliyor bilginiz var mı? tedaviye göre ayarlamaya çalışıyorum iznimi

kızlar geçmiş olsun inş. bidahaki tedaviye hamile kalırsınız rabbim yardımcınız olsun.en azından spermleriniz ve yumurtalarınız var... üzülmeyin demek boş tabiki, bi an önce o stresi atmaya diğer tedavi için en uygun şeyleri kullanmaya bakın...

sen istedin Allahta verdi inşallah )) cnm hayırlısı olsun inş. kan testindede pozitifi görürsün çok sevindim hamileliğine sayfalarda negatif sonuçları görünce çok üzülüyorum senin haberin moral oldu vallahi....bazen topiğe giriyorum birşeyler bile yazmak hoş gelmiyor bakıyorum sayfalara öylece durmadan araştırmalar yapıyorum bugün aktarcı bile dedi sen nerden öğreniyorsun bu kadar bilgiyi çalışıyormusun diye sordu) bende evde işim ne çocuk yapmak için çalışıyorum dedim araştırıyorum dedim ;;;;;;;)) bende halayın ucundan tutayım içimde kalmasın ))))
64: 64: 64: 64: 64:

kızlar valla hepinize tek tek yazdım naptıysam çıkmadı yemin ederim aklınıza bişey gelmesin çok sagolun allahım tez günden sizede hepinize göstersin valla emriyolar kondugunda hepiniz aklımdaydınız doktor hayırlı olsun bol şans dedi allah olmayan herkeze versin dedim inşallah test yanılmaz devamı gelir nusencim sendende içimden var diye geçmişti kısmet degilmiş canım çok üzülme bidaki sefere bu benim 3. denemeydi minkgelin bendede adet oluvercekmiş gibi hal hep var ogün oldum sandım aglamıştım bile dur bakalım belki olmazsın benim iki gündür iştahım yok agzımda çogalıyor ne yesem ayıptır söylemesi evde herşey var önceden çok sevdiğim şeylere bakıyorum sadece çayı çok severdim iki gündür bir bardak zor içiyorum kokulara hasas oldum daha çok erken bunlara ama bilmiyorum piskolojikmi var valla sende varmı hissettigin bişey tabi herkez bir olmaz ama allah hepimizin yardımcısı olsun ..testim hassas testti biraz pahalıdan almış bakalım hasas test hassastır inşallah..

sende ben gibi çok acelecisin cnm ne olucak bu işin sonu.... inş bebeğin tutunma akıntısıdır o akıntılar sıkma canını bu kadar kendinide eşinide sonuçta sperminizde yumurtanızda var olmazsada bidaha denersiniz... inşallah bidahaya gerek kalmadanda hamilelik haberini duyarız hayırlısı olsun sizin için...

aaa benim ablam normal gebelik geçirmişti çayı içen kız ağzına çay koyamıyordu tiksiniyordu gebeliği boyunca çaydan inş. seninkide öyle bişedir ) hassastır testin inş. bizide senide üzmez inş..

Gözünaydın cnm çoooooooooooook sevindimmm

inşşşş kan testindede pozitif görürsünnnnnnnn inş bebeklerin seninledirrr..

canı gönülden dua ediyorumm senin içinn çünkü çook sevindim senin haberinee bahar haber verdi yaa tüylerim diken diken olduuu..

bu süper bi haberrrrr yaaaaaaa geçte olsaaa bende halayımı ççekeyimmmm :

64:cemremlerde çektik halay ama burda daçekeyimmm

darısı bizlereeeee

yumurta kalitesini arttırmak için ne kullanılmalı diye sormuşsun.. bal,tarçın,çörekotu karışımını uyguluyorum ben 2 aydır...
incirkürünü prolaktinin yüksek değilse deniyebilirsin kalitesinide sayısınıda arttırıyormuş.ben prolaktinimden korktuğum için onu denemiyorum.
birde soğan kürü uygulayanlar var oda rahmi kalınlaştırıyormuş diye bıraktım .bunları netten araştır kendine uygun olanı dene derim...saraçoğlunun kürlerine bak.

Canımm yaaa üzüldümmm
nasip değilmiş cnm demekkiiii
inşallah bidahaki denemende kavuşursun bebeğineee

kızlar tüp tedavisi deniyecekler ben son 3 aydır folbiol folik asit elevit vitamin birde balık yagı hapı kullandım yumurtalarımın maşallahı vardı yaşıma göre sizlerde kullanın bunlar fazla maliyetli şeyler degil kabak çekirdegide çok yedim son 2 aydır ananas ignelere başlarken başladım fındık fıstık incir ne bileyim vitaminli şeyler çok yedim faydası olduguna inanıyorum sizde yapın ..

canım san özelden cevap veremedim,masaj sayım 100 olmadan veremiyormuşum,ama yanıt yazdım,tekrar görüşürüz,henüz işteyim,görünce seni hemen cevap yazayım dedim,kızlar akşama görüşürüz inşallahvalla halaylar çekiliyorda okuyamıyorum birtürlü ,güzel haberleri akşama okuruz artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…