istiyorumbebeğim.arkadaşım gözün aydın hayırlı olusn topikte güzel haber duymak sevindirici
hadi halay çekelim
istiyorumbebeğim.arkadaşım gözün aydın hayırlı olusn topikte güzel haber duymak sevindirici
hadi halay çekelim
merhaba askbebek nasılsın canım. ne yaptın rapor işini bitirebildin mi?
hayırlı olsun canım, allah kolaylıkla atlatırsın tedavi sürecini. inşallah hamiş haberlerini almak nasip olur.
nerede tedavi görüyorsunuz?
merhaba askbebek nasılsın canım. ne yaptın rapor işini bitirebildin mi?
saol canım amin inşallah hamile haberini burdan sevinç gözyaşları içinde vermek nasip olur.canım biz bursa acıbadem hastanesindeyiz doktorum şahin zeteroğlu.inşallah hepimiz bu yazı mutlu haberlerle sonlandırırız...sizin tese ameliyatından sonraki gelişmeleriniz neler canım.bu hafta hiç giremedim ben topiğe??
sağol canım .rapor tamamlandı ancak son olarak benden sağlık raporu istediler ama daha çıkartamadım onuda götürünce tüp bebek ilacını artık alabileceğim canım ama çok yorucu
bugün canım çok sıkıldı raporu götürene kadar zaman geçerse ve sil baştan herşeye yeniden başlanırsa diye kortum ve defalarca süleymaniyeyi aradım ama bir türlü ulaşamadım iyice
strerse girdim yarında sınavım var ya canım sabahtan arıyorum en son şimdi
görüştüm raporu alıp gelene kadar sıkıntı olmaz dedi ohhhhhhhhhh
neyse artık rahatladım sınavıma çalışabildıim canım sen ne yaptın?
kızlar valla hepinize tek tek yazdım naptıysam çıkmadı yemin ederim aklınıza bişey gelmesin çok sagolun allahım tez günden sizede hepinize göstersin valla emriyolar kondugunda hepiniz aklımdaydınız doktor hayırlı olsun bol şans dedi allah olmayan herkeze versin dedim inşallah test yanılmaz devamı gelir nusencim sendende içimden var diye geçmişti kısmet degilmiş canım çok üzülme bidaki sefere bu benim 3. denemeydi minkgelin bendede adet oluvercekmiş gibi hal hep var ogün oldum sandım aglamıştım bile dur bakalım belki olmazsın benim iki gündür iştahım yok agzımda çogalıyor ne yesem ayıptır söylemesi evde herşey var önceden çok sevdiğim şeylere bakıyorum sadece çayı çok severdim iki gündür bir bardak zor içiyorum kokulara hasas oldum daha çok erken bunlara ama bilmiyorum piskolojikmi var valla sende varmı hissettigin bişey tabi herkez bir olmaz ama allah hepimizin yardımcısı olsun ..testim hassas testti biraz pahalıdan almış bakalım hasas test hassastır inşallah..
kızlar idrar testim pozitif inşallah bebegim benimle gibi hafta içi kan tahlilinde belli olacak idrar testimde ikinci çizgi baya baya koyulaştı ümüdim var inşallah devamı gelir bebeklerim benledir çok şükür allahıma darısı sizlere ..
kızlar malesef güzel haberler veremicem bebişlerim bana tutunamadı nasip değilmiş ne diyim
hakkımızda hayırlı olan buymuş,daha zamanımız varmış demek
dr. yumurtalarımın kalitesini ve sayısını artırmak için ilaç yazdı
bayrama kadar bu şekilde tedavi görücem
bunun haricinde genetik test yaptırıcaz
benden haberler böyle canlarım
inşallah minikgelin ve istiyorumbebeğimiden güzel haberler alırız hayırlısıyla.
yumurta kalitesini arttırmak için ne kullanılmalı diye sormuşsun.. bal,tarçın,çörekotu karışımını uyguluyorum ben 2 aydır...
incirkürünü prolaktinin yüksek değilse deniyebilirsin kalitesinide sayısınıda arttırıyormuş.ben prolaktinimden korktuğum için onu denemiyorum.
birde soğan kürü uygulayanlar var oda rahmi kalınlaştırıyormuş diye bıraktım .bunları netten araştır kendine uygun olanı dene derim...saraçoğlunun kürlerine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?