herkese günaydın iyi haftasonları
yumurta kalitesini arttırmak için ne kullanılmalı diye sormuşsun.. bal,tarçın,çörekotu karışımını uyguluyorum ben 2 aydır...
incirkürünü prolaktinin yüksek değilse deniyebilirsin kalitesinide sayısınıda arttırıyormuş.ben prolaktinimden korktuğum için onu denemiyorum.
birde soğan kürü uygulayanlar var oda rahmi kalınlaştırıyormuş diye bıraktım .bunları netten araştır kendine uygun olanı dene derim...saraçoğlunun kürlerine bak.
cnm tedavi sürecin hayırlı olsun
yuöurta kalitesini arttırmanın yolunu bilmem ama inşllh emeklerin karşılığını bulur bi tanem
kolay gelsinnnnnnnnnnnnnn sonunda sende
kervanına katılırsınnnnnnnnnnnnnn
Canım raporla mı yaptırıyorsun tedavını bu ılac fıyatları raporlu halı mı tedavın hayırlı olsun haftaya ben de baslıycam ınsallah korkuyorum sımdıden takıp ederım senın asamaları da...
hazalcım siz de başlamışsınız canım tedaviye hayırlı olsun ve herşey gönlünüzce olsun
ve diğer tedavide olanlar ve başlayacak olan arkadaşlarımın da tedavileri hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah.
Kıslar adet oluyirum kan testi verdim öğleden sonra Alcam sabah idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci ciZgi var ama benim umudum yok esım istedi diye kan verdim yoksa kan bile vermiycektim mutsuzum elim kolum kalkmıyor
sana da iyi hafta sonları canım nasılsın ??
tatlım dert etme kilolaını okadarcık almaktan bişey olmaz...
sen yine eski hızına döner verirsin
hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorumhoşgeldin canım biz iyiyiz inşallah sende iyisindir
sağol canım iyi diyelim iyi olsunsağol canım biz iyiyiz sende iyisin inşallah azimli olman çok güzel
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm inşallah gelince güzel haberler alırım minikgelinden kendinize iyi bakın
evet canım hamiş olunca alıcaz zaten kilolorı tabi abartmadan inş
Görücez tatlım yakışacak mı yakışmayacak mı
Canım aslında diğerr drun dediği çok mantıklı...
Sizin durumunuz bariz ortadayken bide rapor için uğrraştırmaları mantıksız...
Ama bu konuda bi bilgim yok...
Eşin tekrar gidince sorsun inş öyle bişey vardı...
Seni cadı seni demek hsgden korkuyorsun haaa
Bak bana anestezisiz çatır çatır (bi arkadaşın deyimiyle) nasıl çektirdim
Evet canım bencede duaların gücü çok büyük...
Rabbim yüzümüzü güldürüyor inş devamıda gelicek hepimiz için
iyiyim tatlım sana yazmadan çıkamadım sen nasıslsın?amannnn bir alıyoz bir veriyoz işte memleketime gittim 1 ay yoktum orda maşallah kilo vermişsin dedikçe millet bende almıycakmışım gibi yedim işte sonu hüsran ama veririm inşallah.
nasılsınız kızlar sizlere merhaba diyemedim
bir dirhem et bin ayıp örtermiş yakışır tabiki
Inşallah rapora gerek kalmaz zaten çok yoğunum hayata yetişemiyorum
Ay sorma canım çok korkuyorum belki dediğin gibi belki kolay olacak ama kendimi hazır hissetmiyorum
merhaba güzel arkadaşım benim ben iyiyim şükür...
sende hep iyi ol canım benim...
bugün nasılsın ??
sağol canım daha iyiyim heralde
zor bir durummuş umutla beklemenin ardından sevinememek ama hayırlısı şu an için böyleymiş
sen de izmire gidiyomuşsun canım raporunuzu almak için mi yoksa daha yapılcak işlemler var mı?
demek yetişemiyorsun haaa
Allah iyiliğini versin canım benim güldürdün beni
Hadi bakalım inş gerçeklik payı varrdırda sende eşinde kurtulur rapor işinden...
inşallah canım korkunun ecele faydası yokta allah'ım bizimde herkes gibi gece yat sabah kalk olsak ne iyi olurdu
allah sabır versin tatlım...
çok zo dediğin gibi tabi ama hayırlısı buymuş demekki...
inş bidaha ki denemde yüzün güler bitanem
evet canım yine gidiyoruz...
daha yapılması gereken testler var...
onları halledicez bakalım nezamana alabilcez daha belli değil
sağol canım dediğin gibi hayırlısı buymuş
hadi işlerin rast gitsin canım
bütün testler bitince ne kadar zamanda alabileceksiniz söylediler mi canım?
bende okadar özeniyorum ki diğerrlerine :26:
Keşke bizde öyle olsaydık bukadar şeyi bilmeseydik...
Sanki bi bebiş kolayca oluyormuş gibi düşünüp sabaha hamiş olsaydık
baharcıgım hadı hayırlısıcanım masal kpssye çalışıyorr onun için pek girme fırsatı bulamıyor...
Evet canım yaaa az kaldı
şimdi rapor işleriyle uğraşıyorum...
Temmuzda başlıycaz hayırlısıyla inş
Aminnnnnnn canım hepimiz arka arkaya hamiş olalım inş
kıslar adet oluyirum kan testi verdim öğleden sonra alcam sabah idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci cizgi var ama benim umudum yok esım istedi diye kan verdim yoksa kan bile vermiycektim mutsuzum elim kolum kalkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?