Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm inşallah gelince güzel haberler alırım minikgelinden kendinize iyi bakın

saol cnm teşekkür ederim.bal tarçın çörek otunu karıştırdım dün akşam.ananasta iyi geliyormuş diye dün akşam onuda aldık.bakalım hayırlısı allahtan.

amin canım inşallah hepimiz hamileler kervanında oluruz.

Canım raporla mı yaptırıyorsun tedavını bu ılac fıyatları raporlu halı mı tedavın hayırlı olsun haftaya ben de baslıycam ınsallah korkuyorum sımdıden takıp ederım senın asamaları da...

cnm bu fiyatlar raporsuz hali.bizim tedavi gördüğümüz hastene rapor kabul etmiyor.herşeyi kendimiz karşılıyoruz.sende başlıcakmışsın tedaviye.şimdiden hayırlı olsun canım.inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.

çok saol nursencim allah razı olsun.

Kıslar adet oluyirum kan testi verdim öğleden sonra Alcam sabah idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci ciZgi var ama benim umudum yok esım istedi diye kan verdim yoksa kan bile vermiycektim mutsuzum elim kolum kalkmıyor

cnm seni çok merak ediyordum.3te çıkıcakmış daha sonucun.ben birazdan çıkıcam işten taa p.tesi öğrenicem durumunu.inşallah burda bol bol halaylar çekilir...negatif bile olsa üzülme.tekrar deneme şansınız var en azından.inşallah güzel olur herşey..

canım dün yazmaya fırsat olmadı tedavine başlamışsın hayırlı uğurlu olsun
rabbim verdiğin çabaların sonucunda bebişini nasip etsin sana inş
dualarım seninle tatlım yeni hamişimizde sen olacaksın inş

sana da iyi hafta sonları canım nasılsın ??
tatlım dert etme kilolaını okadarcık almaktan bişey olmaz...
sen yine eski hızına döner verirsin

iyiyim tatlım sana yazmadan çıkamadım sen nasıslsın?amannnn bir alıyoz bir veriyoz işte memleketime gittim 1 ay yoktum orda maşallah kilo vermişsin dedikçe millet bende almıycakmışım gibi yedim işte sonu hüsran ama veririm inşallah.

hoşgeldin canım biz iyiyiz inşallah sende iyisindir
hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum
arada bir durup dururken gözlerim doluyo ağlama geliyo içime
öyle işte...
sağol canım biz iyiyiz sende iyisin inşallah azimli olman çok güzel
sağol canım iyi diyelim iyi olsun
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm inşallah gelince güzel haberler alırım minikgelinden kendinize iyi bakın

güle güle canım görüşmek üzere
bi lafınla güldürdün beni yaa
demişsin ya bahara memlekete gittim ne güzel kilo vermişsin dedikçe ben de yedim bi daha almıcakmış gibi diye

bir dirhem et bin ayıp örtermiş yakışır tabiki
Inşallah rapora gerek kalmaz zaten çok yoğunum hayata yetişemiyorum
Ay sorma canım çok korkuyorum belki dediğin gibi belki kolay olacak ama kendimi hazır hissetmiyorum

bende iyiyim canım haftasonunun keyfini çıkarıyorum
ahh canım yaa olur öyle bizde izmire gidince kuzenler baskı yapıyor yemek zorunda kalıyorum
sen verirsin onları dert etme...
çıkıyormuşsun canım tamam sonra görrüşürüz

demek yetişemiyorsun haaa
allah iyiliğini versin canım benim güldürdün beni
hadi bakalım inş gerçeklik payı varrdırda sende eşinde kurtulur rapor işinden...

merhaba güzel arkadaşım benim ben iyiyim şükür...
sende hep iyi ol canım benim...
bugün nasılsın ??

sağol canım daha iyiyim heralde
zor bir durummuş umutla beklemenin ardından sevinememek ama hayırlısı şu an için böyleymiş
sen de izmire gidiyomuşsun canım raporunuzu almak için mi yoksa daha yapılcak işlemler var mı?

allah sabır versin tatlım...
çok zo dediğin gibi tabi ama hayırlısı buymuş demekki...
inş bidaha ki denemde yüzün güler bitanem
evet canım yine gidiyoruz...
daha yapılması gereken testler var...
onları halledicez bakalım nezamana alabilcez daha belli değil

demek yetişemiyorsun haaa
Allah iyiliğini versin canım benim güldürdün beni
Hadi bakalım inş gerçeklik payı varrdırda sende eşinde kurtulur rapor işinden...

inşallah canım korkunun ecele faydası yokta allah'ım bizimde herkes gibi gece yat sabah kalkolsak ne iyi olurdu

inşallah canım korkunun ecele faydası yokta allah'ım bizimde herkes gibi gece yat sabah kalkolsak ne iyi olurdu

bende okadar özeniyorum ki diğerrlerine :26:
keşke bizde öyle olsaydık bukadar şeyi bilmeseydik...
sanki bi bebiş kolayca oluyormuş gibi düşünüp sabaha hamiş olsaydık

sağol canım dediğin gibi hayırlısı buymuş
hadi işlerin rast gitsin canım
bütün testler bitince ne kadar zamanda alabileceksiniz söylediler mi canım?

malesef negatif hamile deilim..
kısmet rabbim nasib etmedi..
üzgünüm mutsuzum hani insan alıp başını gitmek ister ya öyle bi ruh halindeyim..
allahıum ikinci denemede nasip eder inş.. ama nedense ikincidede olacagını düşünmüyorum..
bi kaç ay sonra yine deneriz sanırım..
öyle işte mikrotese amlytında daha umutluydum mutluydum transfer donemi boyunca hep mutsuzdum olmadıgını düşündüm iyiye yormaya çalıştım ama hep negatiftim öylede oldu...
yinede sükür deneme sansızmız var en azından birgün olur umudum var..ama gercekten insan cok yıpranıyor bu dönemde ...inş raabbim hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz..

sağol canım dediğin gibi hayırlısı buymuş
hadi işlerin rast gitsin canım
bütün testler bitince ne kadar zamanda alabileceksiniz söylediler mi canım?

saol canım allah razı olsun...
yok canım söylemediler bu gittiğimizde tüm testler tamamlanmış olacak...
smearr testinin sonucu nezaman gelirse sanırım ozaman heyete giecek...
bu gidişimizde soucaz artık...

bende okadar özeniyorum ki diğerrlerine :26:
Keşke bizde öyle olsaydık bukadar şeyi bilmeseydik...
Sanki bi bebiş kolayca oluyormuş gibi düşünüp sabaha hamiş olsaydık

en kötüsüde ne biliyormusun millet bebiş yaparken zevk alırken Biz acı çekiyoruz

baharcıgım hadı hayırlısı
bebişimmm
bahar kız sana seyı soracaktım
sımdı asılma denemeye musaıt olmayan 5 mılyon altındakı erkekler raporlu kabul edılıor yha
zorluk cıkıormu rapor ıcın o sekıldede
yanı cok ugrasılıormu
ne kadar surede cıkıor rapor
bnde eylulde dusunuyorum 2. Denemeyı ama burdakı dandırık devlet hastanesınde
ozele ınsallah para bulurumda orda yaptırırım
kıslar adet oluyirum kan testi verdim öğleden sonra alcam sabah idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci cizgi var ama benim umudum yok esım istedi diye kan verdim yoksa kan bile vermiycektim mutsuzum elim kolum kalkmıyor

sana cok kızıyorum
yazılarını okuyorum
hıc umudun yok bastan berı
bu sekılde umutsuzluklan vede kendını kasaraktan
pozıtıfsede negatıf olur sonucun
bıraz rahatlaman lazım
sakın ol
sıkıntı bastıgı zaman olumsuz oldugunda
salavat getr ferahlarsın
bastan berı negatıfsın
bu sekılde olunca sonucunu bıle kendı elınlen negatf yapıorsun
ınsallah rabbım melegını sana bagslarda
sasırırsın saat 3 te :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…