malesef negatif hamile deilim..
kısmet rabbim nasib etmedi..
üzgünüm mutsuzum hani insan alıp başını gitmek ister ya öyle bi ruh halindeyim..
allahıum ikinci denemede nasip eder inş.. ama nedense ikincidede olacagını düşünmüyorum..
bi kaç ay sonra yine deneriz sanırım..
öyle işte mikrotese amlytında daha umutluydum mutluydum transfer donemi boyunca hep mutsuzdum olmadıgını düşündüm iyiye yormaya çalıştım ama hep negatiftim öylede oldu...
yinede sükür deneme sansızmız var en azından birgün olur umudum var..ama gercekten insan cok yıpranıyor bu dönemde ...inş raabbim hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz..
Kısmet rabbim nasib etmedi..
üzgünüm mutsuzum hani insan alıp başını gitmek ister ya öyle bi ruh halindeyim..
Allahıum ikinci denemede nasip eder inş.. Ama nedense ikincidede olacagını düşünmüyorum..
Bi kaç ay sonra yine deneriz sanırım..
öyle işte mikrotese amlytında daha umutluydum mutluydum transfer donemi boyunca hep mutsuzdum olmadıgını düşündüm iyiye yormaya çalıştım ama hep negatiftim öylede oldu...
Yinede sükür deneme sansızmız var en azından birgün olur umudum var..ama gercekten insan cok yıpranıyor bu dönemde ...inş raabbim hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz..
saol canım allah razı olsun...
yok canım söylemediler bu gittiğimizde tüm testler tamamlanmış olacak...
smearr testinin sonucu nezaman gelirse sanırım ozaman heyete giecek...
bu gidişimizde soucaz artık...
allahıum ikinci denemede nasip eder inş.. ama nedense ikincidede olacagını düşünmüyorum..
yinede sükür deneme sansızmız var en azından birgün olur umudum var..ama gercekten insan cok yıpranıyor bu dönemde ...inş raabbim hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz..
malesef sonucu aldım cnm benim negatif..baharcıgım hadı hayırlısı
bebişimmm
bahar kız sana seyı soracaktım
sımdı asılma denemeye musaıt olmayan 5 mılyon altındakı erkekler raporlu kabul edılıor yha
zorluk cıkıormu rapor ıcın o sekıldede
yanı cok ugrasılıormu
ne kadar surede cıkıor rapor
bnde eylulde dusunuyorum 2. Denemeyı ama burdakı dandırık devlet hastanesınde
ozele ınsallah para bulurumda orda yaptırırım
sana cok kızıyorum
yazılarını okuyorum
hıc umudun yok bastan berı
bu sekılde umutsuzluklan vede kendını kasaraktan
pozıtıfsede negatıf olur sonucun
bıraz rahatlaman lazım
sakın ol
sıkıntı bastıgı zaman olumsuz oldugunda
salavat getr ferahlarsın
bastan berı negatıfsın
bu sekılde olunca sonucunu bıle kendı elınlen negatf yapıorsun
ınsallah rabbım melegını sana bagslarda
sasırırsın saat 3 te :)
zor bi dönem en iyi sen anlarsın melek enfall anlarrrcanımmm aynı haberi dün alan biri olarak acına ortağım
Allah sabırlar versin canım
ağla ağlayabiliyosan dök içini rahatla
inşallah bi dahaki sefere olur canım.
rabbim sabır versin canım dediğin gibi umudun devam ediyor hemde dondurulmuş embriyorın var bir dahaki sefer bu kadar zor olmaz tedavin embriyolarda kaliteliymiş inşallah rabbim bir dahaki sefere yüzünü güldürür
canım çok üzüldüm allah sabır versin :26:
ne denir bilemiyorum bu durumda...
ama rabbim nasip etmediyse vardır bi sebebi...
siz çok şanslısınız ama...
12 tane dondurulmuş kaliteli embiyonuz var dondurulmuş spermleriniz var...
inş bidaha ki denemenizde kavuşursunuz bebişlerinize...
en kötüsüde ne biliyormusun millet bebiş yaparken zevk alırkenBiz acı çekiyoruz
Minikgelın
smdı okudum negatıf oldugunu
rabbım sabır versın
bak kardesım bende aynı yolda yuruyorum
ama bak sımdı 2. Denemeyı yapmadan
2.dede olacagını sanmıyorum yazmıssın
bu sekılde hc bır teavıde olumlu cevp alınmaz
butun doktorlar once beynen
sonra bedenen kadının ıyı olmasını ıstıyor
benden sana kardes tavsıyesı
lutfen bıraz kendını toparla
ınsallah olacak de
2 de olmazsa 3 de olacak de
rabbım ınsallah senıde selamete erdırecektır
cumlemızı ınsallah
hayırlısıylan
minikgelin üzülme inşallah dondurulmuş embriyoların seni anne yapar. Moralini bozma sözler teselli etmiyor insanı sadece canını daha çok acıtıyor.Sana en iyi gelecek şey sadece zaman.
niye böle olumsuzum bilmiyorum
biraz zaman gecerse daha iyi olurum heralde çok yıprandım bu tedavi sürecinde aglamaktan şuanda daha göz yaşım kalmamış müzigi son ses açtımmmm evimi temizlycem akşam düğün var oraya gitcem yas tutsam neye çözüm oluyorki ..olana kdr deneriz yeterki rabbim saglık versinnn yaşımız genç elbet olurrrr nebilim öle işte:) teselli ediyorum kendimi:)
baharcıgım hadı hayırlısı
bebişimmm
bahar kız sana seyı soracaktım
sımdı asılma denemeye musaıt olmayan 5 mılyon altındakı erkekler raporlu kabul edılıor yha
zorluk cıkıormu rapor ıcın o sekıldede
yanı cok ugrasılıormu
ne kadar surede cıkıor rapor
bnde eylulde dusunuyorum 2. Denemeyı ama burdakı dandırık devlet hastanesınde
ozele ınsallah para bulurumda orda yaptırırım
haklısın cnmmm benim transfer oldugum gün bi çift geldi kızın başı sürekli yerde üzgün kocasıda kıro tam..bınlerce sukurler olsun
bak bızler tup bebek gıbı tedavı secenegını yaptırbılıoruz hamdolsun
elımızın altında net var
arastırıoruz
burda hep brlıkte konusup dertlesebılıoruz
ya elı kolu baglı
doktor yuzu gormemıs
derdının ne oldugunu bılmeden evlerınde caresızlıkten kıvrananlar ne yapsın
kocası yobaz tup yaptırmam dıyenler???
bu yuzden herseye sukretmemız lazım
suan uzuleceksın bılıorum bz ne desekte
ama uzuluncede sonuc pozıtıf olmuorkı
onune bakma zorundasın
sımdı sılkelen evını temızle aksama olabıldıgın kadar dımdık ol
ve rabbıme guven ınsallah olacak deeeee
3 ayların suyu hurmetıne rabbım ınsallah verecektır hepımızeeeeeee
canım,şimdi gördüm mesajını.vakti zamanı değilmiş.çok şükür dondurulmuşların var.lütfen önce iyice dinlen.kafanı boşalt.daha şimdiden 2. deneme için olumsuz konuşmuşsun.Allah sabır ve güç versin canım.
ay ne olursun duanda eksık etmebitanem hiç zorlamıyorlar...
sadece rapor için gerekli tahlille ve evraklar var onların tam olması gerekiyor...
mesela sen 2. yada 3. gün ve 22. gün kan testi yaptırıyorsun...
21, gün smear testi yaptırıyorsun...
eşin 3 kere sperm testi yaptırıyor kan testi veriyor...
bu işlemler için gidip geliyorrsun işte...
ama onlar hazırlanınca zolruk çıkarmıyolar...
sizin bulunduğunuz yerde rapor alabileceğiniz hastane varsa rahatça alırsınız...
biz izmire gidiyoruz bu yüzden...
bi kere gittik 1 hafta kaldık...
bu hafta bidaha gidicez ama inan ki zor değil...
bitanem nasip meselesi en iyi merkezde de yaptırsan nasip değilse olmuyor...
benim rapor çıkardığım hastanede devlat hastanesi çok hastası var hepside memnun...
inş bebişinin gelmesine neresi vesile olacaksa oraya yönlendirir rabbim sizi...
çok dua edicem tatlım sizin için...
allah yardımcınız olsun
evet bak kıloda en buyuk engelhaklısın cnmmm benim transfer oldugum gün bi çift geldi kızın başı sürekli yerde üzgün kocasıda kıro tam..
eşimle dışarıda sigara içmişler benim karıdan olmuyor cocuk 9 aydır evliyiz herkes bunlattı geldik tedavi olacaz ben erkegimde benim karı karı deil demiş..
öyle erkeklerde varrrrr çok şükür eşimmm hep olur iyi olur diyip teselli etti beni biz hep tüp bebek merkezine mutlu olarak gittik yüzümüz gülüyordu içimiz kıpır kıpır oluyordu
inş diger denemeye olur o sıra tüm işlerimi halledeyim evimi taşıyayım biraz daha zayıflayayım sonra yine deneriz.. rabbim saglık versin sevdiklerimizi korusun elbet olurrrrr inş olurr
haklısın cnmmm benim transfer oldugum gün bi çift geldi kızın başı sürekli yerde üzgün kocasıda kıro tam..
eşimle dışarıda sigara içmişler benim karıdan olmuyor cocuk 9 aydır evliyiz herkes bunlattı geldik tedavi olacaz ben erkegimde benim karı karı deil demiş..
öyle erkeklerde varrrrr çok şükür eşimmm hep olur iyi olur diyip teselli etti beni biz hep tüp bebek merkezine mutlu olarak gittik yüzümüz gülüyordu içimiz kıpır kıpır oluyordu
inş diger denemeye olur o sıra tüm işlerimi halledeyim evimi taşıyayım biraz daha zayıflayayım sonra yine deneriz.. rabbim saglık versin sevdiklerimizi korusun elbet olurrrrr inş olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?