Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar hayırlı hafta sonları hepinizi çok
hayalimm aramıza hoşgeldin inşallah yaşadığın sıkıntıları unutacak ve hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşacaksın
bende senin evlat alma düşüncene katılıyorum hatta kendi evladım olsa dahi onlarla kardeş olurlar.
benim kaynanam biraz çok konuşur ama kendisi bana evlat al bak belki rabbim onun yüzü suyu hürmetine sana kendi evladını nasip eder diyor
ama ben önce kendi tedavimize bakmak istiyorum yoksa bebişleri gördükten sonra kendi bebişimi yapmaktan vazgeçebilirim

Son düzenleme:

ii haftasonları tatlımmmm yalnız kayınvalidenin düşüncesine bakarmısın :) al bak belki onun yüzü suyu hürmetine Allah verir demiş Allah rızası için bakarız biz verir vermez onun için bakarsak ne anlamı kalırr.. Aynen senin gibi düşünüyorum bitanem. Bende önce çabalayacağım elbette sonra baktım olmuyor kendimi de çok üzmem yani o da evlat o da evlat olur derim :)

Günaydınnn baharcımmmmm nasılsınn :) özledim sizi yaaa

kızlar masal nerde ?
ne alemde
ınsallah ıyıdır
bahar sanada az kaldı demı :=)
ardndan vck gelsın
ve butun arkadslar sıraylan ınsallah
3 ayların bereketı uzerımızde olsun ınsallah

canım masal kpssye çalışıyorr onun için pek girme fırsatı bulamıyor...
evet canım yaaa az kaldı
şimdi rapor işleriyle uğraşıyorum...
temmuzda başlıycaz hayırlısıyla inş
aminnnnnnn canım hepimiz arka arkaya hamiş olalım inş

ahyyyyy çoook sevindimm temmuza ne kaldı şuradaa hayırlısı olsun inşallah çok ii hissediyorum sayenizde kendimiiiii

canım benim çok sevindim sizin adınıza...
inş kullanacağınız kürrler şifa olur kocişine
tabi tatlım geç olsun güç olmasın...
hem ozamana kadar kaç ay var devam edersiniz kürlerinize...
rabbim yardımcınız olsun canım

Kıslar adet oluyirum kan testi verdim öğleden sonra Alcam sabah idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci ciZgi var ama benim umudum yok esım istedi diye kan verdim yoksa kan bile vermiycektim mutsuzum elim kolum kalkmıyor

Kıslar adet oluyirum kan testi verdim öğleden sonra Alcam sabah idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci ciZgi var ama benim umudum yok esım istedi diye kan verdim yoksa kan bile vermiycektim mutsuzum elim kolum kalkmıyor

Canım merhaba.. Umutsuzluğa sakın kapılma azıcık bile belli olsa o ikinci çizgi bence çok anlamlı.. İyi yapmışsın kan testi vermekle.. İnşallah beklediğin haberi alırsınn içini ferah tut senn..

evladım olsun ben bakayım kanımdan canımdan olmasada olur yeterki ben evlatsız çocuklarda anasız babasız yetim kalmasınlar istiyorum.
eşimin amcasının 15 sene çocukları olmamış askerdeyken yumurtalığının üstüne kasa düşmüş sizin çocuğunuz olmaz demişler.onlarda yetim bir kız çocuğu alıp büyütmüşler çocuk 2 yaşına gelmiş ayağa kalkamıyor konuşamıyor meğerse özürlüymüş esirgeme kurumuda çocuğu geri verebilirsiniz size başka çocuk verelim demişler.onlarda olmaz vermeyiz bizim çocuğumuz olsaydı hasta olsaydı rabbime geri iademi edecektik biz bakarız demişler sonra çocuk 1 ay geçmemiş ölmüş eşi çok üzülmüş yeni çocuk alalım demiş hastalanmış yatağa düşmüş falan kadını hastaneye kaldırıyorlar doktorlar test yapıyorlar kadın hamile ve şimdi 6 çocuğu var hemde hepsi mucize çocuklar kendim gözümle görmesem inanmazdım ama bende rabbimin sonsuz merhametine ve yapılan hiç bir iyiliğin karşılıksız kalmayacağına inanıyorum. ben yetim çocuğa analık yapmak isterim ama bunu karşılık beklediğim için yapmam yinede kendi kanımdan canımdan evladımın olmasını çok isterim

hoşgeldin canımcım.şimdimi uyandım bebeğim iyi dinlen bir ay sonra koşuşturman başlayacak
tamam canım hemen oku gel seninlede kaynatırız

evet canım ben sana mesaj atmıştım durumumuzu haber vermek için...
ama o çooook önceydi kaan hocayla tedavimizin 2. ayındaydı...
seninle haberleşemeyince mesajla haber vereyim duumumuzu demiştim...
biliyorsun senin hamiş haberini aldıktan hemen sonra bizde tedavimizin ilk ayı sonunda 1-2 sperm çıkışı olup halayımızı çekmiştik hep beraber...
2. ay sonunda da ankarada genartta yapılmıştı test ve 1 spermciğimiz bulunup dondurulmuştu
sana haber vermek istemiştim bende...
kaan hocayla tedavimizi 3. ayın sonunda sonlandırdık...
14 nisanda umuta emre hocaya gittik ve yaklaşık 100 bin sperrmimiz donduruldu
tüp bebek raporu almak için izmire gittiğimizde 16 mayısta da sperm sayımızın 1,4 milyona yükseldiğini öğrendik
ne yalan söyleyeyim ozamanlar senden ses çıkmayınca üzülmüştüm...
ama sonra unuttum sen şimdi yazınca hatırladım...
keşke hayalim gelsede haber alsak diye seni bekliyordum...
kaç kere profiline girip baktım biz yokken girmiş mi diye...
senden en son haber aldığımızda dayın vefat etmişti bidaha da haber alamadık çok meak ediyordum...
dün sabah esranın yazısını görünce çok üzüldüm
yazdım da zaten okumuşsundur belki allah sabır versin bitanem...
dün hep senden konuştuk telde de kızlarla...
biz seni anlıyoruz sen üzme kendini...
yeter ki iyi ol sen bitanemmmmmmm
bak tam heyecanlı dönemlere denk geldin bundan sonra destek olursun bana olmaz mı

Günaydınnn baharcımmmmm nasılsınn :) özledim sizi yaaa

günaydın bebekimmmmmm iyiyim şükür sen nasılsın ??
iyi ol bundan sonra tamam mı
bizi bırakma bidaha bende çooooooooooooooooooook özledim seni

ahyyyyy çoook sevindimm temmuza ne kaldı şuradaa hayırlısı olsun inşallah çok ii hissediyorum sayenizde kendimiiiii

evet bebekimmmm çok az kaldı
umutla bebişime kavuşacağım günü bekliyorum
iyi hisset tabi tatlım topiğimizde güzel haberler var allaha şükür...

Ah canım yaaa inanki çok duygulandımm.. Nasıl içim acıdı anlatamamm.. Ama Rabbimin kudreti işte hiç ama hiç karşılıksız bırakmıyor kullarının iyiliklerini.. Senin gibi düşünüyorum bende öyle mutlu oldum şuan anlatamam.. Çok tebri ediyorum onları da ne kadar Allah inancı kuvvetli insanlarmış ki o çocuğa kolaylık sağlamışlar.. Allahım bu dünyada verdiği gibi öbür dünyada da mükafatlandırsın inşallahh

hoşgeldin canım anlamadım adet oluyorum yazmışsın sonra belli belirsiz çizgi çıktı yazmışsın adet belirtisimi var yani.olsun canım silikte olsa o çizgi inşallah belirginleşir kan testinde hamiş haberini vereceksin bize buna çok inanıyorum sen zaten en başından beri tedirgindin pozitifi alana kadarda için rahatlamayacak biz ne söylersek söyleyelim seni tatmin edemeyiz inşallah birazdan gelecek güzel haberlerle halayını çekeriz

Allahımmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum 1,4 milyon muuu çoook şükür Rabbimmm sana sen ne kadar büyüksün Sübhanallah.. Bbeğim çok özür diliyorum yanında olamadımmm ama nasıl heyecanlandımm şuan anlatamamm baharr bu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooookk güzel bitanemmmmmmmmmmmmmm ay ne desem şaşırdımmmmmmm hep yanındayım destek olmazmıyımmm hiç hep yanındayımmmmmmm canım benim hep kalbimdeydinnnn

canım belli belirsizde olsa 2. çizgi görünmüş işte inş hamilesindir...
yeter artık valla biraz sakin ol yedin bitirdin kendini azo olduğunuzu öğrendiğinden beri...
inş bebeişin seninledir ama iyi düşün biraz...

hoşgeldin canımcım.şimdimi uyandım bebeğim iyi dinlen bir ay sonra koşuşturman başlayacak
tamam canım hemen oku gel seninlede kaynatırız

evet şimdi uyandım bebeğimmm
napıyım tatlım yaaa dün bütün gün çocuklaın gelişim raporlarıyla uğraştım kafam şişti...
kocişle geç yattık bide bu saati bulduk işte
evet tatlım yaa şurda ne kaldı temmuza ondan sonra dediğin gibi bi koştumaca başlıycak...
sizile buluşucam sonrada bebişimle

öyle canım rabbim isterse dağlar yerinden oynar istemezse kul elini bile kaldıramaz.Rabbimin mucizesi onlar için halen devam ediyor hayretler içinde kalıyorum bir çocuğunun olması mucizeyken 6 çocuğu oldu çocukları kısır oldukları halde onlarında çocukları oldu hepsinin raporları var evlendikleri kişiler bilerek evlendiler çocuklarının olmayacağını kaynanam hep söylerdi onların çocuğu olmaz doktor raporları var diye ama bizden bir hafta önce evlenen oğlu kısır raporu olduğu halde karısı 2. çocuğunu doğurdu.sadece bir kızının çocuğu yok oda hamile kalıp düşük yapıyormuş.kaynanam herhalde bu durumdan etkilendiği için söylüyor

evet bebekim 1,4 milyonu gördük şükür
aminnnnnnnnnn canım benim çok teşekkürler
tamam tatlım boşver geçmişi bundan sonra hep yanımda olacaksın biliyorum
pazartesi tekrar gidiyoruz izmire rapor işlei için...
sabah kociş tekrar test verecek bakalım bi değişiklik var mı ??
3 hafta geçti görücez bakalım

bitanemmmmmmmmm maşallah maşallah veriyorsun kilocukları
tatlım regli olmana rağmen 200 gr eksik çıkıyorsan raglin bitince daha iyi anlayacaksın daha fazla kilo verdiğini
iradeli arkadaşım benim yeni kupanıda veiyorum helal olsun sana

canm ikinci cizgi cıkmısya neden umutsuzsun ins. hamilesindir canm adet oldum diyosun kanaman basladımıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…