- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
selam kızlar hayırlı hafta sonları hepinizi çok
hayalimm aramıza hoşgeldin inşallah yaşadığın sıkıntıları unutacak ve hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşacaksın
bende senin evlat alma düşüncene katılıyorum hatta kendi avladım olsa dahi onlarla kardeş olurlar.
benim kaynanam biraz çok konuşur ama kendisi bana evlat al bak belki rabbim onun yüzü suyu hürmetine sana kendi evladını nasip eder diyor
ama ben önce kendi tedavimize bakmak istiyorum yoksa bebişleri gördükten sonra kendi bebişimi yapmaktan vazgeçebilirim
günaydın canlar
hepinize güzel bi hafta sonu geçirmenizi diliyorum
ben yine geç kalktım uyanır uyanmaz pcnin başına geçtim
bugün esmalardan haber alıcaz inş güzel haberler verirler...
geçmişi okuyayım bakalım bu saate kadar neler kaynattınız...
kızlar masal nerde ?
ne alemde
ınsallah ıyıdır
bahar sanada az kaldı demı :=)
ardndan vck gelsın
ve butun arkadslar sıraylan ınsallah
3 ayların bereketı uzerımızde olsun ınsallah
canım masal kpssye çalışıyorr onun için pek girme fırsatı bulamıyor...
evet canım yaaa az kaldı
şimdi rapor işleriyle uğraşıyorum...
temmuzda başlıycaz hayırlısıyla inş
aminnnnnnn canım hepimiz arka arkaya hamiş olalım inş
enfal, nursen ve hayalim rabbim gönlünüze ferahlik versin, dilerim bidahaki sefere saglikli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur.
istiyorumbebegimi, iste bu mucize ya senin azminin mucizesi. allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin.
kizlar sevinciniz sevincimiz , üzüntünüz üzüntümüz oldu, iyi günde kötü günde hem destek tam destek
baharcigim tefriciyelerimide okudum. yesilcigim dilerim en kisa zamanda seninlede seviniriz insallah.
bu arada bayadir giremedim ama takipteydim hep.basimda olumsuz rüzgarlar esiyordu, olaylari hep olumsuz bakiyordum sükür attim üzerimden. saracogluyla konustum bende 5 ay kür kullanacagiz esim ve ben. umutlarim yeniden yeserdi. ama yeniden denemek icin 12. aya kadar beklemeliyim iznimizin yoklugundan dolayi. gec olsun güc olmasin degilmi
Kıslar adet oluyirum kan testi verdim öğleden sonra Alcam sabah idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci ciZgi var ama benim umudum yok esım istedi diye kan verdim yoksa kan bile vermiycektim mutsuzum elim kolum kalkmıyor
evladım olsun ben bakayım kanımdan canımdan olmasada olur yeterki ben evlatsız çocuklarda anasız babasız yetim kalmasınlar istiyorum.ii haftasonları tatlımmmmyalnız kayınvalidenin düşüncesine bakarmısın :) al bak belki onun yüzü suyu hürmetine Allah verir demiş Allah rızası için bakarız biz verir vermez onun için bakarsak ne anlamı kalırr.. Aynen senin gibi düşünüyorum bitanem. Bende önce çabalayacağım elbette sonra baktım olmuyor kendimi de çok üzmem yani o da evlat o da evlat olur derim :)
günaydın canlar
hepinize güzel bi hafta sonu geçirmenizi diliyorum
ben yine geç kalktım uyanır uyanmaz pcnin başına geçtim
bugün esmalardan haber alıcaz inş güzel haberler verirler...
geçmişi okuyayım bakalım bu saate kadar neler kaynattınız...
tatlımmmm sen bana msj atmışsınn ama ben ona cvp vermemişim çok üzgünüm. Muhtemelen ben unuttum onu gördükten sonra amaa öyle çok sevindim ki anlatamammmm sprem bulunmuşşşş..Tedavi görüyordum canım dediğim gibi ilaç kullanıyor yatıyordum bütün gün.. Ne oldu ne bitti anlat lütfen.. Ve umarım beni hoş görürsünnn destek olamadımm çok üzgünümmmm canım benimmmmmmm
Günaydınnn baharcımmmmm nasılsınn :) özledim sizi yaaa
ahyyyyy çoook sevindimm temmuza ne kaldı şuradaa hayırlısı olsun inşallahçok ii hissediyorum sayenizde kendimiiiii
evladım olsun ben bakayım kanımdan canımdan olmasada olur yeterki ben evlatsız çocuklarda anasız babasız yetim kalmasınlar istiyorum.
eşimin amcasının 15 sene çocukları olmamış askerdeyken yumurtalığının üstüne kasa düşmüş sizin çocuğunuz olmaz demişler.onlarda yetim bir kız çocuğu alıp büyütmüşler çocuk 2 yaşına gelmiş ayağa kalkamıyor konuşamıyor meğerse özürlüymüş esirgeme kurumuda çocuğu geri verebilirsiniz size başka çocuk verelim demişler.onlarda olmaz vermeyiz bizim çocuğumuz olsaydı hasta olsaydı rabbime geri iademi edecektik biz bakarız demişler sonra çocuk 1 ay geçmemiş ölmüş eşi çok üzülmüş yeni çocuk alalım demiş hastalanmış yatağa düşmüş falan kadını hastaneye kaldırıyorlar doktorlar test yapıyorlar kadın hamile ve şimdi 6 çocuğu var hemde hepsi mucize çocuklar kendim gözümle görmesem inanmazdım ama bende rabbimin sonsuz merhametine ve yapılan hiç bir iyiliğin karşılıksız kalmayacağına inanıyorum. ben yetim çocuğa analık yapmak isterim ama bunu karşılık beklediğim için yapmam yinede kendi kanımdan canımdan evladımın olmasını çok isterim
Kıslar adet oluyirum kan testi verdim öğleden sonra Alcam sabah idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci ciZgi var ama benim umudum yok esım istedi diye kan verdim yoksa kan bile vermiycektim mutsuzum elim kolum kalkmıyor
evet canım ben sana mesaj atmıştım durumumuzu haber vermek için...
ama o çooook önceydi kaan hocayla tedavimizin 2. ayındaydı...
seninle haberleşemeyince mesajla haber vereyim duumumuzu demiştim...
biliyorsun senin hamiş haberini aldıktan hemen sonra bizde tedavimizin ilk ayı sonunda 1-2 sperm çıkışı olup halayımızı çekmiştik hep beraber...
2. ay sonunda da ankarada genartta yapılmıştı test ve 1 spermciğimiz bulunup dondurulmuştu
sana haber vermek istemiştim bende...
kaan hocayla tedavimizi 3. ayın sonunda sonlandırdık...
14 nisanda umuta emre hocaya gittik ve yaklaşık 100 bin sperrmimiz donduruldu
tüp bebek raporu almak için izmire gittiğimizde 16 mayısta da sperm sayımızın 1,4 milyona yükseldiğini öğrendik
ne yalan söyleyeyim ozamanlar senden ses çıkmayınca üzülmüştüm...
ama sonra unuttum sen şimdi yazınca hatırladım...
keşke hayalim gelsede haber alsak diye seni bekliyordum...
kaç kere profiline girip baktım biz yokken girmiş mi diye...
senden en son haber aldığımızda dayın vefat etmişti bidaha da haber alamadık çok meak ediyordum...
dün sabah esranın yazısını görünce çok üzüldüm
yazdım da zaten okumuşsundur belki allah sabır versin bitanem...
dün hep senden konuştuk telde de kızlarla...
biz seni anlıyoruz sen üzme kendini...
yeter ki iyi ol sen bitanemmmmmmm
bak tam heyecanlı dönemlere denk geldin bundan sonra destek olursun bana olmaz mı
günaydın bebekimmmmmm iyiyim şükür sen nasılsın ??
iyi ol bundan sonra tamam mı
bizi bırakma bidaha bende çooooooooooooooooooook özledim seni
evet bebekimmmm çok az kaldı
umutla bebişime kavuşacağım günü bekliyorum
iyi hisset tabi tatlım topiğimizde güzel haberler var allaha şükür...
hoşgeldin canımcım.şimdimi uyandım bebeğimiyi dinlen bir ay sonra koşuşturman başlayacak
tamam canım hemen oku gel seninlede kaynatırız
Ah canım yaaa inanki çok duygulandımm.. Nasıl içim acıdı anlatamamm.. Ama Rabbimin kudreti işte hiç ama hiç karşılıksız bırakmıyor kullarının iyiliklerini.. Senin gibi düşünüyorum bende öyle mutlu oldum şuan anlatamam.. Çok tebri ediyorum onları da ne kadar Allah inancı kuvvetli insanlarmış ki o çocuğa kolaylık sağlamışlar.. Allahım bu dünyada verdiği gibi öbür dünyada da mükafatlandırsın inşallahh
Allahımmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum 1,4 milyon muuuçoook şükür Rabbimmm sana sen ne kadar büyüksün Sübhanallah.. Bbeğim çok özür diliyorum yanında olamadımmm ama nasıl heyecanlandımm şuan anlatamamm baharr bu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooookk güzel bitanemmmmmmmmmmmmmm ay ne desem şaşırdımmmmmmm hep yanındayım destek olmazmıyımmm hiç hep yanındayımmmmmmm canım benim hep kalbimdeydinnnn
GÜNAYDINNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRR
ben bugün tartıldım hafta hafta tartılıyorum adetli olmama rağmen 200 gr vermişimmmmmmmm
inanın çok seviniyorummm normalde adetli olunca ben 1 kilo bile fazla çıkarımmmmmmm
ama bu diet ve spor sayesinde artık gıdım gıdım da olsa zayıflıyorummm
şimdi ki kilom: 81.700 olduuuuuu
inşllh bugün ve daimaa sevinerek geçer günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?