Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bidenemmmmmmm sağlıklı sıhatli olsun da sen üçüzede bakarsın
benimde içimden hep senin bebişlerin ikiz olduğu geçiyor öyle olmasını istediğim için heralde
bidenem arkandan gelicez tabi seni yalnız bırakmayız

ben inanıyorum kan testinde de pozitifi göreceğine

sağol canım Allah razı olsun
sizin de hayırlı olsun canım şifa olsun kullancağınız kürler.
Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
günaydın canımmm
maşallah azar azar da olsa veriyosun kilolarını
inşallah sağlıklı bi şekilde ulaşırsın istediğin kiloya canım.

Kıslar adet oluyirum kan testi verdim öğleden sonra Alcam sabah idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci ciZgi var ama benim umudum yok esım istedi diye kan verdim yoksa kan bile vermiycektim mutsuzum elim kolum kalkmıyor

canım ikinci çizgi belli belirsiz çıkmışsa olumludur inşallah
baya baya başladı mı adetin gelmeye yoksa sadece lekelenme mi var ?

Hadi inşallah daha fazla çıksın bebeimm ya nasıl mutluyum anlatamammmmmmmmm Bende birazdan kocişimin yanına gidicem unutmuş evde ilaçlarını götürmemi istedi.. Götüreyim geleyimmmmm olur mu bitanemmm 2 saat içinde yine burada olurum bennnn

Ayy canım benim ya Allahım bütün arkadaşlarıma nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn

oohhhhhhhhhh sefan olsun sonrada hamişlikten çok uyursun demedi deme benim gibi şişko olursun uyumaktan.kız sana şişkolukta yakışırız
inşallah canım sayılı günler çabuk geçiyor bizde şafak sayıyoruz artık.dün benim eşimde çapaya gitti tekrar sil baştan test istemişler.birde geçen gün bayrampaşa devlet hastanesinde gittiği bir doktor 47xxy hastalar için o test sonucu başlı başına bir rapordur demiş .acaba bizim rapor çıkarmamıza tekrar gerek yok mu ben anlamadım .hiç kimseden de böyle bir şey duymadım senin bildiğin bir şey var mı.olmazsa eşim test vermeye gidince tekrar sorsun herkes kulağını farklı şekilde tutuyor ne yapacağımı anlamadım .inşallah dediği gibi olur rapor çıkarmak için hsg çekmekten kurtulurum.hsg den korkuyorum hamile kalırsam doğumuda eşim yapar artık

Bende eşimle bilerek evlenmiştim Rabbim bence onun mucizesini göndermişti bize ama kısmet değilmiş ne yapalım kadere kazaya inanıyorum çok şükür.. Allahım ya ne kadar büyükk inşallah bitanemmmmmm sende alırsın bir an önce bebeğinin haberini.. O kadar güzel bi gönlün var kii Rabbim içinin güzelliği için versin inşallah dualarım hep sizlerle canım benimmmmmmm

tatlım mecbur değil test vermek bizden istemediler tatlım
tatlım yeşilim dualrın inşlhhh kabul olurrrrrrrrrrrrr

sağol canım Allha razı olsun sizlerden bu arada kilolar gitmeye başladı adetin geçtikten sonra daha fazla verirsin inşallah
ahhh aldığım kilolar başıma dert oldu birde 300 gr daha ekledim üstüne şimdi bende daha fazla dikkat edeceğim

sağol canım herkesten Allah razı olsun sende bu mutluluklardan nasibini kısa zamanda alırsın inşallah

kızlarr öptüm hepinizi bikaç saate kadar tekrar görüşürüzz çıkmam gerekiyorrr bebekler muuaaahhhhh

Kizlar disardaym alıntı yapamıyorum
Tuvaletimi yaptığımda kan geliyor pedim kahve pembe arasi kirleniyor normalde adetimin 2. Gunü su gibi gitmesi lazım belki ilaçlar engelliyor olmamı benim umudum yok diğer tedavimi nezman olsam diye dusunuyorum
Dun aksam test yaptım hic bsy çıkmadı
Bugun sabah yaptık hafifte olsa ikinci ciZgi var
Esım illa kan verelim dedi
İns 3 gibi haber veririm

evet canım bizde zaten öyle düşünüyoruz rabbim senin mükafatını vermişti mucizen seninleydi ama malesef seninde sınavın farklıymış inşallah hep beraber hamiş kalıcaz topiğimizin adınıda değiştiricez bundan sonra kaybolmak yok anca beraber kanca berebar dertlerimizi paylaşıp sevinçlerimizle coşucaz inşallah.Allah razı olsun canım o senin gönlünün güzelliği birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var sizlerde benim dualarımdasınızcanım git eşinin ilaçlarını götür şifa olsun biz her daim burdayız zaten

yeşil canım hoşgeldin bende senin dualarını okudum rabbim kucağını ikiz evlatlarınla doldursun inşallah.bahar canım farkında mısın eskiden topiğimizde ayda yılda bir güzel haber alırken şimdi dualardan sonra çoğu kişi hayal bile edemediği tedavileri geçti kimi hamile kimi tedavide rabbim dua okuyan herkesten razı olsun herkesin evlat hasretini tez vakitte dindirsin inşallah

hayırlı haberler ile gelirsin inşallah canım moralini sakın bozma bebişlerin seninle ise şimdiden onları üzme canım

hoşbulduk canım Allah razı olsun tüm dua okuyan ve tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin annelik duygusunu eşlerimize babalık duygusunu yaşatsın inşallah.
dediklerine katılıyorum canım duaların çok önemi var inşallah hep güzel haberler alırız herzaman dularımda olacaksınız

kızlarr öptüm hepinizi bikaç saate kadar tekrar görüşürüzz çıkmam gerekiyorrr bebekler muuaaahhhhh
güle güle canım görüşmek üzere

canım bozma moralini ayy bana da bak sanki dün üzülen ben değildim
hayırlısı olsun hakkında canım

minikgelin inşallah hamilesindir hemen umutsuzluğa kapılma en azından her zaman bir umudun olduğunuda unutma. Olmazsa tekrar denersin hiç deneyemeyecekleri düşün. Bizler
yinede çok şanslıyız. Amacımız dualarımız hep pozitifi görmek ama allah hayırlı evlat nasip etsin. Allah herkese bol bol spermler nasip etsin.

saol bebekimmmmmmm herkese nasip olur inş
tamam canım götürr sen şifa olsun kocişine...
burdayız biz bebekimmmmmm görüşmek üzere

evet canım hamiş olunca alıcaz zaten kilolorı tabi abartmadan inş
görücez tatlım yakışacak mı yakışmayacak mı
canım aslında diğerr drun dediği çok mantıklı...
sizin durumunuz bariz ortadayken bide rapor için uğrraştırmaları mantıksız...
ama bu konuda bi bilgim yok...
eşin tekrar gidince sorsun inş öyle bişey vardı...
seni cadı seni demek hsgden korkuyorsun haaa
bak bana anestezisiz çatır çatır (bi arkadaşın deyimiyle) nasıl çektirdim

evet canım bencede duaların gücü çok büyük...
rabbim yüzümüzü güldürüyor inş devamıda gelicek hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…