nee üçüzmü ikizi aklımdan geçiriyorumda üçüzü bilmem şaka şaka allah nasıl istiyorsa bitane ikitane üçtane onu versin eli ayagı aklı başında olsunda ne verirse oglan kız tek ikiz başımın tacı bu günüme çok şükürler olsun allahım tez zamanda sizlere nasip etsin arkamdan gelin emi inşallahh kız şu bebek neydi o beşik takımlarımı hazırlamaya başla teyzesi şaka şaka olsunda amannnnn neler alırım ben ona içimde kaldı yıllardır herşey bakıp geçmek herşeye acısı felaket bebek magzalarının önünden iç geçirerek geçtik hep inşallah devamı gelir şu kandada pozitifi görürümda bi oh çeker rahatlarım ..
sağol canım Allah razı olsunenfal, nursen ve hayalim rabbim gönlünüze ferahlik versin, dilerim bidahaki sefere saglikli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur.
istiyorumbebegimi, iste bu mucize ya senin azminin mucizesi. allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin.
kizlar sevinciniz sevincimiz , üzüntünüz üzüntümüz oldu, iyi günde kötü günde hem destek tam destek
baharcigim tefriciyelerimide okudum. yesilcigim dilerim en kisa zamanda seninlede seviniriz insallah.
bu arada bayadir giremedim ama takipteydim hep.basimda olumsuz rüzgarlar esiyordu, olaylari hep olumsuz bakiyordum sükür attim üzerimden. saracogluyla konustum bende 5 ay kür kullanacagiz esim ve ben. umutlarim yeniden yeserdi. ama yeniden denemek icin 12. aya kadar beklemeliyim iznimizin yoklugundan dolayi. gec olsun güc olmasin degilmi
Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlı olanı nasip etsin.evet haklısın canım bugün sınavım var şu anda kahve içiyorum uykum kaçsın diye
kızlar dua edin son 2 dersim var bunu bugün veririsem mezun oluyorum hayırlısıyla
artık okulla kafamı meşgul etmek istemiyorum artık bebeği olsun anne oalyım anneliği tadayım o
güzel duyguyu yaşayayım rabbim hepimize yaşatsın
kızlar saat tam 2.30da sınavım başlıyor en azından bir kere kalbinizen benim için duanızı geçirin
günaydın canımmmGÜNAYDINNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRR
ben bugün tartıldım hafta hafta tartılıyorum adetli olmama rağmen 200 gr vermişimmmmmmmm
inanın çok seviniyorummm normalde adetli olunca ben 1 kilo bile fazla çıkarımmmmmmm
ama bu diet ve spor sayesinde artık gıdım gıdım da olsa zayıflıyorummm
şimdi ki kilom: 81.700 olduuuuuu
inşllh bugün ve daimaa sevinerek geçer günümüz
Kıslar adet oluyirum kan testi verdim öğleden sonra Alcam sabah idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci ciZgi var ama benim umudum yok esım istedi diye kan verdim yoksa kan bile vermiycektim mutsuzum elim kolum kalkmıyor
evet bebekim 1,4 milyonu gördük şükür
aminnnnnnnnnn canım benim çok teşekkürler
tamam tatlım boşver geçmişi bundan sonra hep yanımda olacaksın biliyorum
pazartesi tekrar gidiyoruz izmire rapor işlei için...
sabah kociş tekrar test verecek bakalım bi değişiklik var mı ??
3 hafta geçti görücez bakalım
evet şimdi uyandım bebeğimmm
napıyım tatlım yaaa dün bütün gün çocuklaın gelişim raporlarıyla uğraştım kafam şişti...
kocişle geç yattık bide bu saati bulduk işte
evet tatlım yaa şurda ne kaldı temmuza ondan sonra dediğin gibi bi koştumaca başlıycak...
sizile buluşucamsonrada bebişimle
öyle canım rabbim isterse dağlar yerinden oynar istemezse kul elini bile kaldıramaz.Rabbimin mucizesi onlar için halen devam ediyor hayretler içinde kalıyorum bir çocuğunun olması mucizeyken 6 çocuğu oldu çocukları kısır oldukları halde onlarında çocukları oldu hepsinin raporları var evlendikleri kişiler bilerek evlendiler çocuklarının olmayacağını kaynanam hep söylerdi onların çocuğu olmaz doktor raporları var diye ama bizden bir hafta önce evlenen oğlu kısır raporu olduğu halde karısı 2. çocuğunu doğurdu.sadece bir kızının çocuğu yok oda hamile kalıp düşük yapıyormuş.kaynanam herhalde bu durumdan etkilendiği için söylüyor
tatlım mecbur değil test vermek bizden istemediler tatlım
tatlım yeşilim dualrın inşlhhh kabul olurrrrrrrrrrrrr
enfal, nursen ve hayalim rabbim gönlünüze ferahlik versin, dilerim bidahaki sefere saglikli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur.
istiyorumbebegimi, iste bu mucize ya senin azminin mucizesi. allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin.
kizlar sevinciniz sevincimiz , üzüntünüz üzüntümüz oldu, iyi günde kötü günde hem destek tam destek
baharcigim tefriciyelerimide okudum. yesilcigim dilerim en kisa zamanda seninlede seviniriz insallah.
bu arada bayadir giremedim ama takipteydim hep.basimda olumsuz rüzgarlar esiyordu, olaylari hep olumsuz bakiyordum sükür attim üzerimden. saracogluyla konustum bende 5 ay kür kullanacagiz esim ve ben. umutlarim yeniden yeserdi. ama yeniden denemek icin 12. aya kadar beklemeliyim iznimizin yoklugundan dolayi. gec olsun güc olmasin degilmi
Bende eşimle bilerek evlenmiştim Rabbim bence onun mucizesini göndermişti bize ama kısmet değilmiş ne yapalım kadere kazaya inanıyorum çok şükür.. Allahım ya ne kadar büyükkinşallah bitanemmmmmm sende alırsın bir an önce bebeğinin haberini.. O kadar güzel bi gönlün var kii Rabbim içinin güzelliği için versin inşallah dualarım hep sizlerle canım benimmmmmmm
Kizlar disardaym alıntı yapamıyorum
Tuvaletimi yaptığımda kan geliyor pedim kahve pembe arasi kirleniyor normalde adetimin 2. Gunü su gibi gitmesi lazım belki ilaçlar engelliyor olmamı benim umudum yok diğer tedavimi nezman olsam diye dusunuyorum
Dun aksam test yaptım hic bsy çıkmadı
Bugun sabah yaptık hafifte olsa ikinci ciZgi var
Esım illa kan verelim dedi
İns 3 gibi haber veririm
yeşil canım hoşgeldin bende senin dualarını okudum rabbim kucağını ikiz evlatlarınla doldursun inşallah.bahar canım farkında mısın eskiden topiğimizde ayda yılda bir güzel haber alırken şimdi dualardan sonra çoğu kişi hayal bile edemediği tedavileri geçti kimi hamile kimi tedavide rabbim dua okuyan herkesten razı olsun herkesin evlat hasretini tez vakitte dindirsin inşallah
güle güle canım görüşmek üzerekızlarr öptüm hepinizi bikaç saate kadar tekrar görüşürüzz çıkmam gerekiyorrr bebekler muuaaahhhhh
Kizlar disardaym alıntı yapamıyorum
Tuvaletimi yaptığımda kan geliyor pedim kahve pembe arasi kirleniyor normalde adetimin 2. Gunü su gibi gitmesi lazım belki ilaçlar engelliyor olmamı benim umudum yok diğer tedavimi nezman olsam diye dusunuyorum
Dun aksam test yaptım hic bsy çıkmadı
Bugun sabah yaptık hafifte olsa ikinci ciZgi var
Esım illa kan verelim dedi
İns 3 gibi haber veririm
Hadi inşallah daha fazla çıksın bebeimm yanasıl mutluyum anlatamammmmmmmmm Bende birazdan kocişimin yanına gidicem unutmuş evde ilaçlarını götürmemi istedi.. Götüreyim geleyimmmmm olur mu bitanemmm 2 saat içinde yine burada olurum bennnn
Ayy canım benim ya Allahım bütün arkadaşlarıma nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar sizlere merhaba diyemedim
nasılsınız kızlar sizlere merhaba diyemedim
oohhhhhhhhhh sefan olsun sonrada hamişlikten çok uyursun demedi deme benim gibi şişko olursun uyumaktan.kız sana şişkolukta yakışırız
inşallah canım sayılı günler çabuk geçiyor bizde şafak sayıyoruz artık.dün benim eşimde çapaya gitti tekrar sil baştan test istemişler.birde geçen gün bayrampaşa devlet hastanesinde gittiği bir doktor 47xxy hastalar için o test sonucu başlı başına bir rapordur demiş .acaba bizim rapor çıkarmamıza tekrar gerek yok mu ben anlamadım .hiç kimseden de böyle bir şey duymadım senin bildiğin bir şey var mı.olmazsa eşim test vermeye gidince tekrar sorsun herkes kulağını farklı şekilde tutuyor ne yapacağımı anlamadım .inşallah dediği gibi olur rapor çıkarmak için hsg çekmekten kurtulurum.hsg den korkuyorum hamile kalırsam doğumuda eşim yapar artık
yeşil canım hoşgeldin bende senin dualarını okudum rabbim kucağını ikiz evlatlarınla doldursun inşallah.bahar canım farkında mısın eskiden topiğimizde ayda yılda bir güzel haber alırken şimdi dualardan sonra çoğu kişi hayal bile edemediği tedavileri geçti kimi hamile kimi tedavide rabbim dua okuyan herkesten razı olsun herkesin evlat hasretini tez vakitte dindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?