Allah yardımcınız olsun,üzüntülü bir dönem ama napalım Rabbim bizi böyle sınıyor,yaradan mutlaka sabrımızın sonunda mukafatımızı verecektir ben eminim.Minikgelin bak dondurulmuş embiryoların var çok şükür,umutsuzluk yok canım.
Beni tamamen ozetlemissin:)canım bak inan topikteki herkes aynı fikirde sen çok negatifsin bu tedavi ile ilgili...
yanlış anlama sakın ama herkes farkında bu durumun...
belki normalde daha olumlu birisin seni tanımadığım için özel hayatında nasıl olduğunu bilemem...
ama azo olduğunuzu öğendiğinden beri burada yazdıklarınla bize bunu hissettirdin...
ilk önce eşimle bende hazırlanayım mı diye onun stresine girdin...
herkes fikini söyledi ama sen bi karara varamadın...
haftalarca bunu tekrar tekrar yazdın topiğe bende hazırlanayım mı diye...
bunu geçtin eşimde ya çıkmazsa demeye başladın...
sonra neden benim yumurtalarımı topluyorlar ya eşimde çıkmazsa demeye başladın onun stesini yaşadın...
o bitti transferden sonra ağrım var olumsuz galiba dedin...
bak bunları neden yazıyorum bişeylerin farkına var diye...
sonuçta olumsuz olduysa bu tamamen stresten olmuştur demiyoruz hiçbirimiz...
ama streste çok önemli bi faktör...
öyle olmasa tedaviye başlar başlamaz drlar bu konuda telkinde bulunmazlar...
sen aşırı stres yüklüsün...
bence diğer tedavine önce bu olumsuz düşüncelerden kurtul öyle başla...
sen çok karamsarsın bundan kurtulman gerekiyor...
senin iyiligin için uyarıyoruz seni yanlış anlama sakın...
inş bidahakinde kavuşursun bebeişlerine
slm kizlar bugun izmir yaniyo walla:) 10 dk once geldim ewe hastanedeydim bugun son ignemi vuruldum pazartesi gunu sabah 08.30 esim ameliyat olucak eger sperm bulunursa saat 11.00 beni alicaklar ins bulurlar cok heyecanliyim bugun gece 24.00 catlatma ignemi vurulcam cok heyecanli ve stresliyim
canm hadi hayırlısı rabbim ins.bulunur sperm sonuctan bizi habersiz bırakma sizin azosperm sebebi neydi???
anemon------------------------------------------------164
aruna--------------------------------------------------164
bahar--------------------------------------------------164
bangi--------------------------------------------------164=okudu
bursa--------------------------------------------------164
çiçek---------------------------------------------------164=okudu
cemrem------------------------------------------------164
denizbulut-------------------------------------------164
enfall-------------------------------------------------165=okudu
eseslim-----------------------------------------------165
esma---------------------------------------------------165
esma16------------------------------------------------165
flzask------------------------------------------------165
gunslinger------------------------------------------165
hasret------------------------------------------------165=okudu
hep-----------------------------------------------------165
hmtnzl------------------------------------------------165
mavimenekşe-----------------------------------------165=okudu
mercan------------------------------------------------165=okudu
oknk---------------------------------------------------165=okudu
selmacan---------------------------------------------165
seval--------------------------------------------------165 =okudu
vck----------------------------------------------------165=okudu
yeşil--------------------------------------------------165=okudu
zaman-------------------------------------------------164
zambak-----------------------------------------------164=okudu
zcu----------------------------------------------------164=okudu
niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘eûzü besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘innallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i kerime bitince hemen ‘‘salât-i tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
önemli olan sayıya tamamlamaktır.
Diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
canim biz ilk sperm tahlili yapinca esimn 8.3 milyon sperm cikti we sifadaki uroloji doktoru varikoselde war ameliyat olmn gerekiyo dedi bizde olduk ameliyattan sonra azosperm olduk canim ameliyat olali 8 ay oldu
canım benim eşimin fsh yüksek olduğu için saraçoğlu bize keçi boynuzunu kullanmyın dedi ama tozunu bilemem ancak nihayetinde içerik aynıdr faretmezki
senden duydum cnm benım esım uzun zamandır kecı boynuzu ıcıyor fsh 2011 10 ayda 21 dı dun yaotık 24 yanı bılmıyorum canım yaaaa
kızlar malesef güzel haberler veremicem bebişlerim bana tutunamadı nasip değilmiş ne diyim
hakkımızda hayırlı olan buymuş,daha zamanımız varmış demek
dr. yumurtalarımın kalitesini ve sayısını artırmak için ilaç yazdı
bayrama kadar bu şekilde tedavi görücem
bunun haricinde genetik test yaptırıcaz
benden haberler böyle canlarım
inşallah minikgelin ve istiyorumbebeğimiden güzel haberler alırız hayırlısıyla.
kızlar idrar testim pozitif inşallah bebegim benimle gibi hafta içi kan tahlilinde belli olacak idrar testimde ikinci çizgi baya baya koyulaştı ümüdim var inşallah devamı gelir bebeklerim benledir çok şükür allahıma darısı sizlere ..
canım benim eşim inmemiş tessislerden azoydu 11 yaşında indirilmiş evlendigimiz ilk yıl ortaya çıktı ama ilk tahlilde vardı ozaman dondurma filanmı biliniyordu 20 yıl öncesi nerdeyse sonra doktor olur bilmemne diye ilaçla çogaltma yoluna gitti daha beter olanlarda yok oldu 6 yıla yakın oldu ilk tüp denemesi teseyle sperm buldular 12 tane yumurtadan 1 tane döllendi tutmadı bir yıl sonra bidaha başka merkezde denedik sperm bulunamadı iptal 4 yıl oldu belki geçti 1 senedir bitkisel ne varsa burda herkezin kullandıgı onu yaptık kaan hocaya gittik burdaki çıkan labarutuvarda 1 spermmi kaan hoca sagolsun mikrotesede bulamadı ocak ayı içiydi ..ve yıkılmışken geri bizim labarutuvara gittik 2 tane buldu geri burda tüp bebek merkezine gittik havuz yapalım dediler ne çıkarsa dondurup biriktirelim yaptılr yapmaya iş ciddileştikce spermler çok iç açıcı degil döllemiye bilir gibi konuştu doktor bende burda hazırlandım yumurta toplanmadan bir saat önce ankara genarttaydık herkez bize gene burda niye yaptırıyorsunuz filanda diyen çok oldu oranın labarutuvarı daha iyidir nede olsa ankara gelişmiş başka şehirlere göre hastanesi diye orayı seçtik o dondurulanlarıda aldık özel kabında uçakla bişey olmadı orda eşim tahllilde verdi 3-4 tane var dediler hepsini dölleme denendi çok şükür 8 yumurtam döllendi4 tane trasver oldu allahıma şükür olsun olumlu gibi bakalım tam eminde degilm ama allah yardım etti bize bugünü gösterdi sizlerede göstersin biz çok bekledik bu günü sizler hiç biriniz benim kaDAR beklemeyin..
canım benimm yaainanki bende çok özledimm sizi.. göreceksiniz tabi bundan sonra buradayım bende takip edeceğim sürekli.. Çalışıyordum önceden zorlanıyordum topiğe bakmakta ama artık malum evdeyimm o yüzden buralarda olurum sürekli :)
canımmm Allahım en hayırlısını versin kısmet değilmiş demekki.. 1 sene sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz.. Eşim bebek istiyorum demeye başladı bile şimdiden.. Ama inanki çok ağır yaşadım.. Tedavi oldum hatta hala ilaç kullanıyorum ama bırakacağım doktorum ii gittiğimi düşünüyor. Aslında birazda doktor istemedi burada konuşmamı. Çünkü hep aklında olacak atlatmayacaksın dedi. Tatile çıktık bir kaç kez gezdim biraz hava değişikliği iyi geldi.. Bahara istiyorumbebeğimi e birde nursen e çok sevindim. görebildiklerim bunlar sen nasılsın bitanem anlatsana biraz :)
malesef negatif hamile deilim..
kısmet rabbim nasib etmedi..
üzgünüm mutsuzum hani insan alıp başını gitmek ister ya öyle bi ruh halindeyim..
allahıum ikinci denemede nasip eder inş.. ama nedense ikincidede olacagını düşünmüyorum..
bi kaç ay sonra yine deneriz sanırım..
öyle işte mikrotese amlytında daha umutluydum mutluydum transfer donemi boyunca hep mutsuzdum olmadıgını düşündüm iyiye yormaya çalıştım ama hep negatiftim öylede oldu...
yinede sükür deneme sansızmız var en azından birgün olur umudum var..ama gercekten insan cok yıpranıyor bu dönemde ...inş raabbim hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?