ya kızlar ben simitte kaldım onuda ealsnas bacım yolladı şu işi banada ögretin nasıl alınıyo...
selam kızlar bugün kahvaltıya miafirim varı anca gittiler yeni girebildim kızlar hala regli olmdım artık rahatım hafta sonu girdi nasılsa inşallah pazartesiye kadar regli olurum ay 1 ay oldu nerdeyse hala olamadım bu sabah tamam dedim bugün kesin olurum nerde arık pazartesiye keldı hayırlısı olsun napalım
slm arkadaşlar size güzel bi haberim var eşim kaan hocaya gitmişti ya...tahlillere bakmış muane etmiş ve tıkanıklık var 2 ay ilaç kullan sonra çıkış olmassa küçük bi operasyonla hallederiz demiş...nasıl mutluyum bilemezsiniz...
slm arkadaşlar size güzel bi haberim var eşim kaan hocaya gitmişti ya...tahlillere bakmış muane etmiş ve tıkanıklık var 2 ay ilaç kullan sonra çıkış olmassa küçük bi operasyonla hallederiz demiş...nasıl mutluyum bilemezsiniz...
inşaallah canım inşaallah...canim cok sevindim gozun aydin insallah tez zamanda olur cikisiniz da bi an once kavusursun bebislerine darisida bizlere olur insallah
kader sen nasılsın canım neler yapıyorsun...
selvacım canım allahım hamile oldugun günleride kutlamayı nasip eder inşallah en kısa zamanda...zemuszemus:dance::teytey:
bende iyiyim kadercim nasıl oluyum bugün bir bardah süt içmiştim o zamandan beri biraz midem arıyo ne güzel 3 gündür iyiydim...onun dışında iyiyim şükür...
eşim daha eve gelmedi yolda hangi ilacı verdi bilmiyorum..hormon tahlili yaptırdı,spermiogram yaptırdı ultrasyona girdi hepsini alıp gitmişti..kaan hoca muane etmiş tahlillere bakmış ultrasyona bakmış...eşim gelince daha detaylı yazarımcanım çok sevindm adına size neye göre tıkanıklılık teşhisi koydu canım merak ettim film felan mı çekildi bide hangi ilacı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?