Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıyamam canım benimmmmmmm
kociş pcyi kaptı ben suvivor izliyoum diye yine bende giremedim tabi...
sen ne yaptın bugün canım ??

Olsun tatlım geldin ya şimdiiii
Ben kayda değer bişey yapmadımm cnm
öyle boş boş geçirdim sayılırrr koçiş bugün 2:30 da kalktııı ona kahvaltı hazırladım o sattee
sonra alt komşu çağırmıştıı azroş durmmamışş onun yanına indim neyse sonra annesi bana verdi al size götür diyee
ayyy canım yaa bi görsen bizimki nasıl sevdi azrayııı azrada onu sevdii hep ona baktııı ....bak dedimm bidee mücadele etmiyosun böyle tatlı
bi bebiş olsaa dedim bizimde keşkee ...yaaa bide azra bugün bana hepp anne anne diyip durduu çook kötü oluyorumm öyle diyince ama şu ara herkese anne diyoo
ama öyle bi ttalı söylüyokii canım benimm
sonra azrayı eve götürdüm bi kaç saat sonra bizimki diyoki git bana azrayı getirrr yaa çook sevdiii bizimkii bıcırığı
inşş rabbim nasip eder hepimizeee öyle tatlı bi bebişşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
Hayırlı olur inşallah tedavin canım,sendende güzel haberler bekliyoruz ,inşallah sonunda yüzün güler,hepimiz bebişlerimizi alıp bir toplanıp buluşuruz :)

canım inşallah yarın güzel sonuçlarla dönersiniz,Allah yardımcınız olsun

saol canım inş öyle olur git gel zor oluyor bizim için...
bu gidişimizde de bitmeyecek işle biliyoruz...
yarım smear testi yapılacak onun sonucu çıkınca inş bidaha ki gidişimizde işlemler tamamlanmış olur...

olsun amacımıza ulaşmak için zorluklara razıyız sonuçta,seninle tedavimiz heralde aynı zamanda başlayacak,bize Temmuz dediler,işte süreci başlatma o ayda olacakmış,kesin tarihi salı günü doktor söylecek.

canım benim rabbim sizede azra gibi tatlı sağlıklı bebişler nasip etsin inş
az kaldı sizin tedaviyede...
telde de konuştuğumuz gibi kocişin bi sürü toplanınca bukadar nazlandığına pişman olacak
canım arkadaşım sende çok güzel bi anne olursun eminim
azra artık nasıl kıskanır seni kimbilir

hayırlı olur inşallah tedavin canım,sendende güzel haberler bekliyoruz ,inşallah sonunda yüzün güler,hepimiz bebişlerimizi alıp bir toplanıp buluşuruz :)

cok tesekkür ederim selincim rabbim hepimze anne olmayı nasip etsin insallah o günler gelsinde buluşuruz tabi :)))

Ben rapor almayacağım,gittiğim hastanede geçerli değilmiş napalım artık bizde olsun dedik,fiyat çıkardılar maşallah dedik şimdi eşim salı günü tekrar gidecek muayene ücreti ödeyecekmiş birde 350 tl,yandık valla

öyle tabi tatlım bu yüzden devam ediyorruz mücadeleye zaten...
allah hakkınızda hayırlısını versin tatlım...
inş sizin içinde bizim içinde tüm tedaviye başlayacak arkadaşlar içinde çooooook güzel şeyler olur

İnşallah tatlım benimmm
Ah bi çıksa spremcikler görücek o zaman ooo
Canım benimm sende çook güzel bi anne olursunnn biz bıcır bıcır konuşuruz bebişlerle artıkk düşünsene hemencik
öğrenirler konuşmayııııı
ayy kıskanmazmıı kıskanırrrr şimdi bilee başka bi bebek alsam kuçağıma nasıl bakıyo bana çok alıştım ona oda bana
inş cnm bi ana önce hallolsa işlerinizdee başlasanızz tedaviyeee

canım buradan mesaj yazdım sana umarım görmüşsündür,özelden cevap yazamadım sana,mesaj sayım 100 olmadığından.

ayy evet yaa biz yine böyle bıcır bıcır konuşarak bebişlerimizi bülbül yaparız
çocuklar olmadan biz konuşmaya bile geçtik valla süperiz tatlım

kızlar ben çıkıyorum yarın erken kalkıcaz...
sabah 5,30 da uyanıp hemen hazırlanıp çıkıcaz...
dualarınızı eksik etmeyin nolur bi aksilik çıkmasın şu rapor işinde
hepinize iyi geceler canlar görüşmek üzere

amin canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah,şuradan kızlar ne güzel buluşuyormuşsunuz,nasıl hevesleniyorum bende yakında olsaydım keşke diye içimden geçiyor valla, çünkü beni anlayacak bir insanın gözlerinin içine bakmaya o kadar ihtiyacım var ki,aynı derdi çeken bilir derler ya,

canım buradan mesaj yazdım sana umarım görmüşsündür,özelden cevap yazamadım sana,mesaj sayım 100 olmadığından.

gördüm cnm sağol cvp için ) biraz geç oldu benim cvp yazmamda 1 haftadır bilek ağrısı çekiodum anca geçti yazı yazmak zor geliyordu inan...

iyi geceler canım ,dualarımız seninle inşallah kolayca halledeceksiniz.

aşkolsun cnm )) sana en yakın ben varım yaaaa benim gözlerimin içine bakarsın )

ayy evet yaa biz yine böyle bıcır bıcır konuşarak bebişlerimizi bülbül yaparız
çocuklar olmadan biz konuşmaya bile geçtik valla süperiz tatlım

Dimi ama cnmmm napimmmmmmm
ortada çoçuk yokk ama ben konuşmaya geçtimmm süperiz vallaa

Tmm cnm benimmm görüşürüzz
sen uyu erken kalkıcaksınızzz..
inşş bi aksilik olmaz tatlımm hep aklımda olcaksınn
iyi gecelerrrrr

iyi geceler bahar Allah işinizi rast getirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…