asla çoçuğunuz olmaz demek ne kadar saçma...kaç yıl okumuşlar ama bebeğin bir yumurta ve bir spermden oluştuğunu kavrayamamışlar mı? ne demek asla eşimizden çıkacak bir tek sperm bile bizi bebek sahibi yapabilir.....[/QUOT
evet canim ne gunlerdi o gunler oyle dmeislerdi 2006 da direk esime yuzune senin cocugun olmaz esine baska sperm yerlestirelim dediler bzi tabiki kabul etmedik ama o gun yikilmisdik ben hic sansimiz yok saniyorum ama az da olsa varmis oda bu sitedeki arkadaslarin sayesinde yoksa kaan hocayla tanisamazdik insallah rabbim emeklerimiz bosa cikarmaz hepimizi yavrularimiza kavusturur
iyiyim kader sen nasılsın bizded doktor kesinlikle cocugunuz olmaz dedi ama bizim oldu kısmet degilmiş düştü sizde sorun tam olarak neydi canım
canım fsh nasıl testis boyutları falan nasıl kaan bey ne dedi
slm arkadaşlar,kaan hoca eşime endol ve trentol vermiş 2 ay kullan demiş ..bu ilaçları kullanan oldumu ..yada bilgisi olan varmı?netten araştırdım ama çok sağlıklı bilgiler edinemedim....
bizde fsh yükse testis boyutları cok küçük tü eger ultrsyon sonucu varsa karşılaştıralım.
canim bizimkinde soyle yaziyor sag testis 37*18*15mm.... sol testis 36*18*15mm
benim eşimde de testis küçük fsh yüksek ama 3 yıl önce normal yoldan sperm çıkışı varmış şimdi yok 0 bakalım hayırlısı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?