inşallah canım sonucu temiz çıkarda içimiz rahatlarbende soracaktım moralim bozuk diye yazmışsın ya yukarıdaaa
ayy cnmm içini ferah tut inşallah iyi çıkar sonuçlarrr....
Ne yapıcaksın cnm herşey bizler için seni anlıyorumm anne olunca herşey farklı bende annemin ameliyatından sonra neler düşündümmm
kaygılarım çok oldu halada geçmediii...rabbim başımızdan eksik etmesin onlarııı moralini bozmaa cnm yaa ne olurrr bizim iyi bi şekilde başlamamız lazımmm tedaviyee
iyi çıkar inşllah sonuçlar sende moralli başlarsın tedavineee...
Inşallah cnm benimde seninde tüm tedaviye başlayacak arkadaşalrında halayını çekelimmm inş
cnm siz daha herşeye yeni başlıyosunuzz dur bakalım ne demek son şanss hadi benim neyseee allahtan ümit kesilmez ama bizim 3. Olduğu için ben hep sons şans diyorumm
ama ne zaman ne olacağı belli olmazz bak örnek istiyorum bebeğimi
aminnnnnn cnm rabbimm yüzümüzü güldürsünnn
bende birazdan alt komşumun kuranı var oraya gidicemm hepimiz için dua edicemmmmmmmm
Selam bitanemmm hoşgeldinnnn
iyiyimm tatlışım sen nasılsınnnn
hoşbulduk bitanemmm
Bende iyiyim şükürler olsun..
Telden ayrılamıyorum saraçoğlunu arıyorumda paso düşürmeye çalışıyorum.
Sizinde kürleri kullanmaya niyetiniz var galiba inşallah hepimize şifa olur tatlım
hadi bakalım son 20 gün, geri sayıma başladık:)
şimdiden hayırlı olsun tedavin canım
merhaba arkadaslar nasilsiniz?
ben zambak arkadasin ismini bilmiyorum bana bilen biri ismini yazarsa sevinim
allah iyilik versin canım bende pazartesi günü aradım ilk kaydı aldık önümüzdeki hafta tekrar arayın sizi görüştürelim dediler .
Eğer saraçoğlu olumlu konuşursa bende eşime alıp kullandırmayı düşünüyorum şifa allah'tan ama nerden geleceği belli olmaz
hoşbulduk bebekimmm
bende iyiyim canımıniçi bugün rejime başladım 3 kilo vermem gerek inşallah bir ayda verebilirim.
şu meşhurrrrrr bitki çayı varya 9 karışım ona başladım bugün.
umarım başarırım artık çikolatada yemiycem tutucam kendimiiii
geçmiş olsun canım, geçen haftaki pek giremedim sanada geçmiş olsun diyememiştim. Tahlilleri nasıl çıktı annenin?
Bu arada dün seni gördüm rüyamda (yüz yok vck diye sesleniyorum sana sadece) ben evimde banyodayım sende kapıda duruyorsun. Benim kucağımda bebek var ama senin çocuğunmuş oynuyorum onunla, sonra sana veriyorum. Kız bebekti.
Tedaviye ne zaman başlayacaksın sen. Inşallah bir gün bebişini kucağıma alıp sevmeye gelirim :)
Ayy kıyamam rejimemi başlamışş tatlımm
verirsin cnm benimmm isteyince insanın yapamayacağı şey yokk
benimde vermem gereken bi 3 kilom var ama artık yapamıyorum diyet filann
Başarırsın tatlımmm ben güveniyorumm sana
yeme cnm ya bende çook seviyorum çikolatayı ama herşeyin başı o zaten onu bi yemesekkkkkkk
canm cok tsk ederim ewet bugün tedawimin 3. günündeyim allaha şükür iyi gidiyo tedawim bi sıkıntım yok simdilik ama cok fazla umutlu we heycanlym canm ben yuvarlak hücreyi emre hocaya sormustum bisey ifade etmiyo demisti o yüzden bende üstüne düşmedim zaten capadaki tahlilde yıkamalda yapmslardı yine sıfırdı insallah m.tesede ckar artk. Canm bu arada rabbim annecigine acil sifalar saglık ve uzun ömürler wersin insallahhh....
ya tatlım banada öyle dediler ama ben bekleyemiycem aslında kendilerinin arayacağınada ihtimal vermiyorum.
Alın kullanın tatlım kullanmadan bilemeyiz belkide işe yarar.
Vck canım eşin tesemi olacak ben topikten bayaa uzak kaldımda kusura bakma haberim yok tatlım.
Buarada annede geçmişler olsun canım rabbim şifa versin umarım temiz çıkar sonuçlarınız.
canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun..
güzel haberlerini alırız inşallah...
canm cok tsk ederim ewet bugün tedawimin 3. Günündeyim allaha şükür iyi gidiyo tedawim bi sıkıntım yok simdilik ama cok fazla umutlu we heycanlym canm ben yuvarlak hücreyi emre hocaya sormustum bisey ifade etmiyo demisti o yüzden bende üstüne düşmedim zaten capadaki tahlilde yıkamalda yapmslardı yine sıfırdı insallah m.tesede ckar artk. Canm bu arada rabbim annecigine acil sifalar saglık ve uzun ömürler wersin insallahhh....
inşallah canım yaa ramazandan önce vermem gerek çünkü ben ramazanda kilo alıyorum
sen çok rejim yaptın bebekim dinlen artık 3 kiloda nazarlığın olsun.
bebekim bak şimdi verdin gazııı artık duramam veririm
ayyy o çikolata varyaaa onu yiyince kendimi acayippp mutlu ve enerjik hissediyorum
çok yoğunmuş ibrahim bey ben neye üzülüyorum biliyormusun akılsız başım geçen hafta ibrahim saraçoğlu bizim belediyeye gelmişti konferans vermek için ben gitmedim telefonda konuşurum diye orda halbuki birebir konuşabilirdim.neyseki kısmet değilmiş.şimdi akılsız başın cezasını çekiceminşallah hepimizin eşlerine şifa olur şimdide ibrahim saraçoğluna umut bağladık ama ben kesinlikle onun bu durumu su istimal edeceğini düşünmüyorum çünkü dini bütün ve allah korkusu olan biri.
Allah razı olsun canım dualarınız ekik etmeyin inşallah mevlam analarımızı başımızdan eksik etmesin sağlıklı uzun ömür versin onlara
canım benim eşimin sorunu 47xxy genetik azo eşim mikrotese olacak aynı anda tedaviye başlıycaz eşimde sperm çıkarsa yola devam edicez yoksa kaçınılmaz son azoyla mücadeleye devam edicez
merhaba arkadaslar nasilsiniz?
Ben zambak arkadasin ismini bilmiyorum bana bilen biri ismini yazarsa sevinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?