Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaslar nasilsiniz?

ben zambak arkadasin ismini bilmiyorum bana bilen biri ismini yazarsa sevinim

inşallah canım sonucu temiz çıkarda içimiz rahatlar
öyle tabi insanın annesi gibi yok her cefayı onlar çekiyor sonra,
herşey yoluna girdi derken hastalıklar peşlerini bırakmıyor rabbim bu günümüzü aratmasın
canım aslında haklısın bizim ilk denememiz olacak ama eşimdeki sorun genetik ve eşimin yaşı 40 bu yüzden tekrar deneme şansımız yok
yinede rabbim hakkımızda hayırlısını versin
canım hadi git allah kabul etsin dualarında bizi unutmadığın için allah razı olsun annem içinde senden dua bekliyorum
allah kabul etsin gönlünün muradını versin inşallah

ISTIYORUMBEBEGIMI canim tekrardan seni tebrik ederim allah kucaginada almayi nasip etsin

Son düzenleme:
Selam bitanemmm hoşgeldinnnn
iyiyimm tatlışım sen nasılsınnnn

hoşbulduk bebekimmm
bende iyiyim canımıniçi bugün rejime başladım 3 kilo vermem gerek inşallah bir ayda verebilirim.
şu meşhurrrrrr bitki çayı varya 9 karışım ona başladım bugün.
umarım başarırım artık çikolatada yemiycem tutucam kendimiiii

allah iyilik versin canım bende pazartesi günü aradım ilk kaydı aldık önümüzdeki hafta tekrar arayın sizi görüştürelim dediler .
Eğer saraçoğlu olumlu konuşursa bende eşime alıp kullandırmayı düşünüyorum şifa allah'tan ama nerden geleceği belli olmaz

hadi bakalım son 20 gün, geri sayıma başladık:)
şimdiden hayırlı olsun tedavin canım

Evt cnmm 20 günüm var inşallah
sağol cnm Allah razı olsunn inan yazını görünce bile nasıl heyecanlanıyorummm
Herşey iyi olurrr inşallahhh

ya tatlım banada öyle dediler ama ben bekleyemiycem aslında kendilerinin arayacağınada ihtimal vermiyorum.
alın kullanın tatlım kullanmadan bilemeyiz belkide işe yarar.
vck canım eşin tesemi olacak ben topikten bayaa uzak kaldımda kusura bakma haberim yok tatlım.
buarada annede geçmişler olsun canım rabbim şifa versin umarım temiz çıkar sonuçlarınız.

canm cok tsk ederim ewet bugün tedawimin 3. günündeyim allaha şükür iyi gidiyo tedawim bi sıkıntım yok simdilik ama cok fazla umutlu we heycanlym canm ben yuvarlak hücreyi emre hocaya sormustum bisey ifade etmiyo demisti o yüzden bende üstüne düşmedim zaten capadaki tahlilde yıkamalda yapmslardı yine sıfırdı insallah m.tesede ckar artk. Canm bu arada rabbim annecigine acil sifalar saglık ve uzun ömürler wersin insallahhh....

Ayy kıyamam rejimemi başlamışş tatlımm
verirsin cnm benimmm isteyince insanın yapamayacağı şey yokk
benimde vermem gereken bi 3 kilom var ama artık yapamıyorum diyet filann
Başarırsın tatlımmm ben güveniyorumm sana
yeme cnm ya bende çook seviyorum çikolatayı ama herşeyin başı o zaten onu bi yemesekkkkkkk

sağol canım henüz çıkmadı sonucu dün parça aldılar patolojiye göndercekler inşallah temiz çıkar canım duanızı eksik etmeyin buna çok ihtiyacımız var
hayırdır inşallah canımay ne güzel bir rüyaymış inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eder gözüm yaşardı rüyası bile güzel kim bilir gerçeği nasıldır
canım önümüzdeki aylarda başlamyı düşünüyoruz ama düşünmekle olmuyor oda kısmet işi inşallah hayırlı vakitte ve hayırlı sonuçlar alırız
maşallah senin eşinde sperm çıktı peki sen neden eşinle aynı zamanda tedaviye başlamdın ne güzel şimdi seninde halayını çekerdik.neyse geç olsun güç olmasın sonucu güzel bebişli olsun
canımcım ne güzel yazmışsın bebişimi sevmeye geleceksin inşallah rabbim duysun sesini bu arada sendemi istanbulda oturuyorsun

inşallah canım yaa ramazandan önce vermem gerek çünkü ben ramazanda kilo alıyorum
sen çok rejim yaptın bebekim dinlen artık 3 kiloda nazarlığın olsun.
bebekim bak şimdi verdin gazııı artık duramam veririm
ayyy o çikolata varyaaa onu yiyince kendimi acayippp mutlu ve enerjik hissediyorum

canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun..
güzel haberlerini alırız inşallah...

çok yoğunmuş ibrahim bey ben neye üzülüyorum biliyormusun akılsız başım geçen hafta ibrahim saraçoğlu bizim belediyeye gelmişti konferans vermek için ben gitmedim telefonda konuşurum diye orda halbuki birebir konuşabilirdim.neyseki kısmet değilmiş.şimdi akılsız başın cezasını çekiceminşallah hepimizin eşlerine şifa olur şimdide ibrahim saraçoğluna umut bağladık ama ben kesinlikle onun bu durumu su istimal edeceğini düşünmüyorum çünkü dini bütün ve allah korkusu olan biri.
Allah razı olsun canım dualarınız ekik etmeyin inşallah mevlam analarımızı başımızdan eksik etmesin sağlıklı uzun ömür versin onlara
canım benim eşimin sorunu 47xxy genetik azo eşim mikrotese olacak aynı anda tedaviye başlıycaz eşimde sperm çıkarsa yola devam edicez yoksa kaçınılmaz son azoyla mücadeleye devam edicez

allah bu okunan ezanların hürmetine seninde kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah .canım bende sordum sperm dışında çıkan hiç birşey bizi ilgilendirmiyor bir anlamı yok diyor kaan hocada öyle demişti ama boyamalı test yaptırıpta sonucunda yuvarlak hücrenin ne olduğunu öğrenen arkadaşlarımız var.bak eşlerinde yuvrlak hücre çıkıp mikrotesede sperm çıkmayan arkadaşların eşlerinde ameliyat sonrası sperm testinde sperm çıkan arkadaşlarımız var bence sen son umut olarak bir kere eşine boyamalı test yaptırt derim .ben eşime yaptırtıcam senide durumdan haberdar ederim

Hmm tmm cnm ramazanda çok kilo alıyosunnn demekkk
yok cnm be 1 ay yaptımm çokta iyi gidiyodun ama o kadar işte gersi gelmediii
iyi dinlendimm tatlım şimdi bi görsenn neler yiyiyorummmm geri almazsam iyi yaniiii
verdim gazı valla baharda gelirr verir gazı seni tutabilirsekk artıkkkk
ay mutlu olmamı insan bende bayılıyorummm ama kötü o kötüüü yeme
sen ondan bu kadar neşelisinn kızzzz çok yiyosun demekkiiiii
neyse cnm ya çok bahsettik çikolatadan şimdi istemesin canınımızz
benim çıkmam gerekiyo cnm komuşunun kuranı var oraya inicemm görüşürüz yinee öpüyorummmm

aa canım ya ne güzel bir fırsatmış ama o kalabalığın içindede derdini anlatamazdınki.
yine en iyisi telden ulaşmak rahatca detaylı konuşmak.
bende güveniyorum hocaya ee tabii şuda var herkestede olumlu sonuç olacak diye bir kaide yok.
çünkü herkesin azo sebebi farklı kiminin genetik kiminin hormonal kimininde sebepsiz olabiliyo.
o nedenle herkese farklı etki gösterir diye btahmin ediyorum.
amin canım rabbim annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin.
biliyorum tatlım sizde genetik problem vardı yanlız tedaviye başlayacağınızdan haberim yoktu.
umarım herşey gönlünce olur tez zamanda bebişlerini alırsın kucağına

merhaba arkadaslar nasilsiniz?

Ben zambak arkadasin ismini bilmiyorum bana bilen biri ismini yazarsa sevinim

merhaba canım hoşgeldin bahar bana isim listesi göndermişti maalesef zambağın ismi yazılı değil sende nike göre dua edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…