- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Canim arkadaslarim selamlar nasilsiniz?? Bayagi oldu giremeyeli daha dogrusu yazmayali. Ben güzel Türkiyemde annecim ve babacigimla birlikteyim. Zaman onlarin yanindayken su gibi akip geciyor. Ama sizleride cok özledim aklim hep burada ama annemler bizim konudan haberdar olmadiklari icin buraya girip yazmaya cekindim biyerden görüp okurlar diye.
Ben durumumumuzdan sizleri haberdar etmek istedim. Gecen hafta Emre beye gittik Almanyadan getirdigimz testlerimizi kontrol etti. LH testinin yapilmamis oldugunu ve FSH degerimizinde yüksek oldugunu söyledi. Daha sonra her ikisinin tekrar yapilmasini istedi ve yaptirdik LH cok iyi FSH 11.02 cikti. Ve herseyin normal oldugunu söyledi haftaya c.tesi kismet olursa tedaviye basliyoruz. Ayrica tekrar semen testi istemisti ama yine bisey cikmadi. Ayrica sperm kanallarinin oldugunu ve testis boyutlarinin cok iyi oldugunu söyledi. Esimle ikimiz bu kez cok umutlandik ve doktorumuza bu kez cok güveniyoruz.İnsallah bu sefer hakkimizda hayirlisi olur.
Allahim bu yolda dertlerine derman arayan bütün arkadaslarıma Kol kanat ger YARABBİM.. AMİNNNN...
evet canim ya onlarla beraber olmak cok güzel o kadar özlemisim ki geldigim gün hep agladim koca 1 yilin ardindan babacim cok yaslanmis gibi geldi kilo verdigi icin ama annecim hep ayniydi. Gecmis olsun canim esine umarim tez zamanda tüm agrilari gecer ama eminim amelyattan sonra olumlu cvbı alınca biraz olsun kendine gelmiştir. Canim sizin ilk amelyatinizmiydi ? Gecen hafta hangi gün amelyat oldu esin, bi bayan vardi saclari bal köpügü renginde ve türbanli bi bayan vardi esi amelyat olan gecen hafta sali günüydü belki seni gördüm mü diye soruyorum ?? Ve insallah en kisa zamanda annelik olan en güzel duyguyu sende tadarsin canim..
Hoşgeldin canım benimmm
Annneciğin babacığınla hasret giderdinn tatlımm ne güzellll
bende özledimm senden gelicek haberleri bekledimmmm....
sonuçlar iyi çıkmış cnm çokk güzellll emre beyde iyi konuşmuşşşş sevindimm tatlımm
Tedaviyede başlıyosunuzzzzdemek hayırlısı olsun canım benimmmmm.
Rabbim yardımcınız olsunn inşallah evlat hasretini dindirsinn cnm
canım hadi gözün aydın rabbim inşallah yüzünü güldürsün.tedaviye başlıycaz demişsin ne tedavi uygulayacak ki anlamadım birde yeni ameliyat olmuştu eşin tekrar ameliyatını ne zaman olabilir emre bey ne söyledi.inşallah aamutun dediği gibi sizde de bol sperm çıkar ve bebeğine kavuşursun
Flzaşk canım hoşgeldin nasılsın
H.buldum canim benim nasılsın ? Evet sonuclar iyi cikti canim Allahima binlerce sükürler olsun. Canim evet Kismetse tedaviye basliyoruz. Amin canim insallah hakkimizda hayirlisi olur. Saol anim Allahim hepimizin evlat hasretini dindirsin. Sen neler yaptin bitanem tedaviniz ne zaman basliyor hayirlisiyla ?
tesekkür ederiz canim. Ne tedavi uygulayacagi hakkinda bilgimiz yok haftaya cumartesi belli olacak. Eski amelyatiyla ilgili pek iyi konusmadi amelyat yerini görünce sasirdi bu ne bicim ameliyat sekli diye iki testiside kesmisler ben ortadan tek yer acarak simdi hatirlayamiycam bi alet ismi söyledi derecesini felan o sekilde bakiyorum dedi. Isterseniz 6 ay tedavi uygulayalim sonra amelyat edeyim dedi isterseniz 1 sene uygulayalim gidisata göre bakariz dedi hem daha iyi toparlanmis olur dedi. Insallah canim benim sadece bizde deil tüm bu dertten muzdarip olan bütün arkadaslarimin eslerinde bol bol sperm bulunur insallah canim.insallah en kısa zamanda bizlerde anne oluruz allahimin izniyle.
hoşbuldukk canımm
Iyiyim cnm evle uğraşıyorumm yeni gördüm yazınıı
sen nasılsınnn
neler yapıyosunn dün fazla konuşamadıkkk
Iyiyyim cnm benim çok şükür günleri geçiriyoruz işteee..
Bizde tatlım bu ayın 27 sinde adetimle başlayacağızz allahın izniyleee:18:
Evet canim ya onlarla beraber olmak cok güzel o kadar özlemisim ki geldigim gün hep agladim koca 1 yilin ardindan babacim cok yaslanmis gibi geldi kilo verdigi icin ama annecim hep ayniydi. Gecmis olsun canim esine umarim tez zamanda tüm agrilari gecer ama eminim amelyattan sonra olumlu cvbı alınca biraz olsun kendine gelmiştir. Canim sizin ilk amelyatinizmiydi ? Gecen hafta hangi gün amelyat oldu esin, bi bayan vardi saclari bal köpügü renginde ve türbanli bi bayan vardi esi amelyat olan gecen hafta sali günüydü belki seni gördüm mü diye soruyorum ?? Ve insallah en kisa zamanda annelik olan en güzel duyguyu sende tadarsin canim..
bende iyiyim canım dün moralim biraz bozuldu annem hastaneye gitti ayağından parça almış doktor teste gönderdi inşallah temiz çıkar
zavallı kadının yakasını hastalıklar sıkıntılar bırakmıyor insanın annesi farklı oluyor içimin acıdığını hissediyorum adeta.
Inşallah canım bari bebişten yana yüzümüz güler artık bizde mutluluk gözyaşı dökeriz zaten bu psikolojiylede nasıl tedaviye başlaycaksam bilemiyorum
inşallah seninde halayını çekicez çok umutluyum nedense hep içimden öyle geçiyor seninde benimde son şansımız rabbim yüzümüzü güldürsün
selam canlarım nasılsını?
cok sükür rabbime cok. binlerce kez sükürler olsun. ve 41 kere masallah diyelim.canim gözünüz aydin olsun. rabbim tamamina erdirsin.kucagina alip mis kokusunu icine cekmekte nasip olsun.
canim bende arayip bilgilerimizi birakmistim ve 2 hafta sonra arayin dediler. zamani gelince düsürmek ne mümkün telefonu, sonra ben aramayinca onlar beni aramislar ama ben evde yoktum bu defa.numarayi görünce yeniden aradim ve sonunda görüsebildim. merak etme ilk firsatta ariyorlar ama zamanin oldugu bir vakit sen ararsan daha iyi cünkü telefonda beklemeye aliyorlar seni uzun sürüyor .
canim transferin hayirli olsun.kucagina almakta nasip olur insallah. dularim seninle...
selam canım hoşgeldin iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın
bende iyiyim canım dün moralim biraz bozuldu annem hastaneye gitti ayağından parça almış doktor teste gönderdi inşallah temiz çıkar
zavallı kadının yakasını hastalıklar sıkıntılar bırakmıyor insanın annesi farklı oluyor içimin acıdığını hissediyorum adeta.
Inşallah canım bari bebişten yana yüzümüz güler artık bizde mutluluk gözyaşı dökeriz zaten bu psikolojiylede nasıl tedaviye başlaycaksam bilemiyorum
inşallah seninde halayını çekicez çok umutluyum nedense hep içimden öyle geçiyor seninde benimde son şansımız rabbim yüzümüzü güldürsün
selam canlarım nasılsını?
Hoşbuldukk canımm
iyiyim cnm evle uğraşıyorumm yeni gördüm yazınıı
sen nasılsınnn
neler yapıyosunn dün fazla konuşamadıkkk
İyiyyim cnm benim çok şükür günleri geçiriyoruz işteee..
Bizde tatlım bu ayın 27 sinde adetimle başlayacağızz allahın izniyleee:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?