Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hoşgeldin canım benimmm
Annneciğin babacığınla hasret giderdinn tatlımm ne güzellll
bende özledimm senden gelicek haberleri bekledimmmm....
sonuçlar iyi çıkmış cnm çokk güzellll emre beyde iyi konuşmuşşşş sevindimm tatlımm
Tedaviyede başlıyosunuzzzz demek hayırlısı olsun canım benimmmmm.
Rabbim yardımcınız olsunn inşallah evlat hasretini dindirsinn cnm

Istiyorumbebeğimi canım ablacım gözün aydın inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri de görürsün.dün gördüm mesajını fakat moarlim çok bozuktu cevap yazamadım halayımı çekmeyi unutmadan hemen Tekrar hayırlı olsun kendini fazla yorma kocişinden de senelrin acısını çıkarmayı unutma onu aşeriyorum diye fizana bile göndereceksin hediye durumunu da unutmadım

Istiyorumbebeğimi canım ablacım gözün aydın inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri de görürsün.dün gördüm mesajını fakat moarlim çok bozuktu cevap yazamadım halayımı çekmeyi unutmadan hemen Tekrar hayırlı olsun kendini fazla yorma kocişinden de senelrin acısını çıkarmayı unutma onu aşeriyorum diye fizana bile göndereceksin hediye durumunu da unutmadımKIZ YOKSA HEDİYE İÇİN Mİ HAMİLE KALDIN

canım hadi gözün aydın rabbim inşallah yüzünü güldürsün.tedaviye başlıycaz demişsin ne tedavi uygulayacak ki anlamadım birde yeni ameliyat olmuştu eşin tekrar ameliyatını ne zaman olabilir emre bey ne söyledi.inşallah aamutun dediği gibi sizde de bol sperm çıkar ve bebeğine kavuşursun

Nurdah canım nasıl gidiyor tedavin bugün 3 günün herhalde şimdi çok heyecanlısın inşallah eşinde bol bol sperm çıkınca seninde halayını çekicez nede olsa alıştık halay çekmeyebu arada eşine sende yıkamalı ve boyamalı test yaptırmayı düşünmüyormusun senin eşinde de yuvarlak hücre çıkıyordu belki spermde çıkar

H.buldum canim benim nasılsın ? Evet sonuclar iyi cikti canim Allahima binlerce sükürler olsun. Canim evet Kismetse tedaviye basliyoruz. Amin canim insallah hakkimizda hayirlisi olur. Saol anim Allahim hepimizin evlat hasretini dindirsin. Sen neler yaptin bitanem tedaviniz ne zaman basliyor hayirlisiyla ?

Tesekkür ederiz canim. Ne tedavi uygulayacagi hakkinda bilgimiz yok haftaya cumartesi belli olacak. Eski amelyatiyla ilgili pek iyi konusmadi amelyat yerini görünce sasirdi bu ne bicim ameliyat sekli diye iki testiside kesmisler ben ortadan tek yer acarak simdi hatirlayamiycam bi alet ismi söyledi derecesini felan o sekilde bakiyorum dedi. isterseniz 6 ay tedavi uygulayalim sonra amelyat edeyim dedi isterseniz 1 sene uygulayalim gidisata göre bakariz dedi hem daha iyi toparlanmis olur dedi. İnsallah canim benim sadece bizde deil tüm bu dertten muzdarip olan bütün arkadaslarimin eslerinde bol bol sperm bulunur insallah canim.İnsallah En kısa zamanda bizlerde anne oluruz Allahimin izniyle.

Flzaşk canım hoşgeldin nasılsın

Hoşbuldukk canımm
iyiyim cnm evle uğraşıyorumm yeni gördüm yazınıı
sen nasılsınnn
neler yapıyosunn dün fazla konuşamadıkkk

İyiyyim cnm benim çok şükür günleri geçiriyoruz işteee..
Bizde tatlım bu ayın 27 sinde adetimle başlayacağızz allahın izniyleee:18:

anladım olsun en azından ehil ellerdesiniz canım her doktor ameliyatı güzel yapmıyor ki kesip parçalıyorlar.ben zaten umut tüpbebeği emre beyin mikrotesede ki başarısından dolayı istiyorum inşallah rabbim hepimizin bebiş hasretini dindirsin şifamız nerdeyse bulmayı nasip etsin

bende iyiyim canım dün moralim biraz bozuldu annem hastaneye gitti ayağından parça almış doktor teste gönderdi inşallah temiz çıkar
zavallı kadının yakasını hastalıklar sıkıntılar bırakmıyor insanın annesi farklı oluyor içimin acıdığını hissediyorum adeta.
Inşallah canım bari bebişten yana yüzümüz güler artık bizde mutluluk gözyaşı dökeriz zaten bu psikolojiylede nasıl tedaviye başlaycaksam bilemiyorum
inşallah seninde halayını çekicez çok umutluyum nedense hep içimden öyle geçiyor seninde benimde son şansımız rabbim yüzümüzü güldürsün

amin canım, inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz. dönersin evine. bizimki önceki cumartesi günüydü 10 gün oldu. ilk tesemizdi, inşallah ilk tedavidede bebişlerimize kavuşuruz.
çok ağrısı olmadı eşimin çok şükür rahattı. aynı gün ayaklandı doğru dürüst dinlenmedi bile. canım ben iyi geçti sperm bulundu dediğimde çok ağladı ondan önce hep güçlü görünmeye çalışıyordu.

Bende soracaktım moralim bozuk diye yazmışsın ya yukarıdaaa
Ayy cnmm içini ferah tut inşallah iyi çıkar sonuçlarrr....
ne yapıcaksın cnm herşey bizler için seni anlıyorumm anne olunca herşey farklı bende annemin ameliyatından sonra neler düşündümmm
kaygılarım çok oldu halada geçmediii...Rabbim başımızdan eksik etmesin onlarııı moralini bozmaa cnm yaa ne olurrr bizim iyi bi şekilde başlamamız lazımmm tedaviyee
iyi çıkar inşllah sonuçlar sende moralli başlarsın tedavineee...
inşallah cnm benimde seninde tüm tedaviye başlayacak arkadaşalrında halayını çekelimmm inş
cnm siz daha herşeye yeni başlıyosunuzz dur bakalım ne demek son şanss hadi benim neyseee allahtan ümit kesilmez ama bizim 3. olduğu için ben hep sons şans diyorumm
ama ne zaman ne olacağı belli olmazz bak örnek istiyorum bebeğimi
AMİNNNNNN cnm Rabbimm yüzümüzü güldürsünnn
bende birazdan alt komşumun kuranı var oraya gidicemm hepimiz için dua edicemmmmmmmm

canım bizede dün arayacaklarını söylediler ama aramadılar
ben bugün düşürmeye çalışıcam gerçi sorun düşürmek değil hatta çok bekletiyorlar.
bugün yine şansımı deneyeyim uğraşayım görüşmek için.
umarım kürlerininde faydasını görürüz

selam canım hoşgeldin iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın

hoşbulduk bitanemmm
bende iyiyim şükürler olsun..
telden ayrılamıyorum saraçoğlunu arıyorumda paso düşürmeye çalışıyorum.
sizinde kürleri kullanmaya niyetiniz var galiba inşallah hepimize şifa olur tatlım

geçmiş olsun canım, geçen haftaki pek giremedim sanada geçmiş olsun diyememiştim. tahlilleri nasıl çıktı annenin?

bu arada dün seni gördüm rüyamda (yüz yok vck diye sesleniyorum sana sadece) ben evimde banyodayım sende kapıda duruyorsun. benim kucağımda bebek var ama senin çocuğunmuş oynuyorum onunla, sonra sana veriyorum. kız bebekti.

tedaviye ne zaman başlayacaksın sen. inşallah bir gün bebişini kucağıma alıp sevmeye gelirim :)

hadi bakalım son 20 gün, geri sayıma başladık:)
şimdiden hayırlı olsun tedavin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…