Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım yine 1 2 kilo alıyorum ramazanda şimdi en iyisi vermek ve ramazana zemin hazırlamak
bir ay az zamanmı bebekim iyi direndin yine..
evet baharım gelince bayaa bi gaz verir artık kimse tutamaz beni bu gazlardan sonra
olabilir bebekim çikolatadandır ondan bukadar neşeliyim
git sen bebekim geç kalma bizede duat olurmu canımıniçi kendine çok iyi bak seviliyosun tatlımmmmmmmm

aynen canım güzel fırsattı ama kaçırdım tek başıma gitmek istemedim kime söylesem sende kafayı yedin diyorlar
nede olsa onların tuzu kuru biz çocuk için senin gibi uğraşmazdık olmasa olmasın ne var dünyanın sonumu diyorlar
bende tabiki dünyanın sonu değil ama sizin tuzunuz kuru onun için böyle atıp tutuyorsunuz diyorum.
Keşke beni anlayan sizlerle yakın otursaydık.aşkbebek hiç aklıma gelmedi keşke seninle gitseydik
Canım sende ne soracaksan şimdiden liste yap yoksa insan bazen heyecandan unutabiliyor soracaklarını
inşallah şifa olur eşlerimize biz elimzden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış
allah razı olsun canım inşallah bizde azoyu yenenlerden oluruz mucizemize kavuşuruz tez vakitte
sendemi çikolata delisisin aynı ben bütün kiloların sebebi çikolata ama bebişim olsun diye onu terk ettim

allah razı olsun dualarn sana iki kat geri dönsün ins canm bu boyamalı testi esimle konuscm ama biz en son umutta yaptrdkya test o testte bu kez yuwarlak hücre cıkmadı

aynen canım ya tuzları kuru ama ne kuru anlamamalarıda normal gerçi yaşamak gerek anlamak için.
liste yapamadım canım ya zaten saat 1.30 oldu ben yine aramaya başlayayım.
kendine iyi bak tatlım görüşürüz yine

merhaba canım hoşgeldin bahar bana isim listesi göndermişti maalesef zambağın ismi yazılı değil sende nike göre dua edersin

canim hasret bana yazsi ozelden ismini zambak in bende sana yazarim

Son düzenleme:
hayirli günler kizlar. nasilsiniz.
vck cim zambak in adini yollamak icin mesaj attim ama posta kutun doluymus.

Allahım önce sağlık versin, herkeze. inşallah annenin temiz haberlerini alırız hepimiz. annenn yerini hiç birşey tutamıyor.
benim eşimde sperm çıkmayacak korkum çoktu. hep ya çıkmazsa diyordum, sonunda emre beyde önce eşin olsun sen sonra hazırlan dediler. benimde işime geldi.
şimdide rapor çıkarmaya çalışıyoruz az kaldı. pazartesi dosyalarımız tam teslim edilmiş olcak. inşallah temmuz ortasına kadar raporu almış olurum. 15 temmuz gibi bende başlayabilirim tedaviye.

istanbuldayım bende gaziosmanpaşada oturuyorum. inşallah bebişlerimizi birlikte gezdirmek nasip olur. onlarlada bir emirgan yaparız :)

merhaba arkadaslar nasilsiniz?

ben zambak arkadasin ismini bilmiyorum bana bilen biri ismini yazarsa sevinim

merhaba çiçek nasılsın ,gelmiyorsun eskisi gibi gerçi bende pek gelmiyorum gelsemde okuyum çıkıyorum cevap vermem gerekirse yazıyorum.biz tekrar tedaviye başlıyoruz çok korkuyorum aynı olumsuzlukları yaşamak umutlanıp beklemek sonra kalalalmak zor bende myomda var rahim dışında ama yinede düşündürüyor beni yarın rahim filmi çekilecek ilk adetlede başlıyoruz bu defa izmirde sizlerden dua Allahtanda güç istiyorum bunu yaşamayan anlamıyor.sizden ne haber en son m sure kullanıyordunuz varnı bir gelişme.

ya arkadaşlar bugün trasferi olacak bir arkadaş vardı haberi olan varmı. benim bu aralar kafam dolu olduğu için pek isimleri aklımda tutamıyorum .sanırım hafta sonu eşi m.tese olmuştu onunda yumurtaları toplanmıştı, çarşambada trasfer demişti.Allah yardımcısı olsun bebeği annesine sıkı sıkı tutunsun.

merhaba canım hoşgeldin bahar bana isim listesi göndermişti maalesef zambağın ismi yazılı değil sende nike göre dua edersin

canim benim ben sana ozelden yazdim ama mesaj kutun doluymus gitmedi simdik tekrar ismini görünce bosalt diye yazacaktim yazini gordum...rabbim insallah bu seref yüzünü güldürür canim tüm dualarim seninle ve diyer tedaviye baslayacak arkadaslarla.rabbim hepnizin yüzünü güldürsün...allah güc kuvvet versin sana olacak insallah bu sefer...bende iyi olmaya calisiyorum canim m sure yi 6 ay kullandi faydasi olmasi canim basladigim yerdeyim cok yoruldum artik
herseye hasret kaldim olmayinca olmiyor olmayacagini bile bile umut ediyorum rabbim bundan buyuk dert vermesin
cok yoruldum

merhaba canlar
ben yanıyorum içim alav alev...
çok ilginç bir duyguyymuş sanki elimde bir kor alev alev yanıyorum.
bu yangınımı Rabbime anlatmak istiyorum orda ağlamak istiyorum.bu haberi aldığımdan beri gözümü kapatınca kabeyi görüyorum oraya gitmem lazım benim.inanılmaz bir güç beni oraya çekiyor.inşallah nasip olurda gideiblirsem sanki hafifliycem.evlendiğimden beri sakladığım doğum için sakladığım bir bileziğim vardı şimdi bunu oaraya giderken harcamak istiyorum.ramazan 20 günlük umreye yazıldık inşallah nasip olur gidebiliriz oralara.
burada duygularımı üzüntümü paylaşmak istemiyorum çünkü çoğunuz tedaviye ya başladınız ya başlamak üzeresiniz hiç birinize kıyamam hiçbiriniz bu yazdıklarımı okurken üzülüp strese girmeyin.inşallah bu yola düşmüş tüm arkadaşlarıma rabbim tez zamanda evlatlarını versin.
baharım bu arada ben zamancığımın tefriyecilerini okudum buraya yazmayı unutmuşum hakkınıızı helal edin.kalan arkadaşlarımın tefriyecilerini okuyacağım inşallah.
ben biraz aranızdan ayrılacağım biraz kendimi toparlayayım inşallah yine dönerim aranıza.dua edin gidebilelim umremize çok ihtyacım var.
inşallah hepinizin bebiş haberlerini alıcam.sizin bebiş haberlerinizle mutlu olucam.
hepinizi çok seviyorum Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.Hakkınızı helal edin.

Son düzenleme:

anladım canım bize siz bilirisiniz ama genetikten dolayı sperm çıkarsa bile az çıkar riske atmayalım dedi o yüzden biz birlikte tedavite başlıycaz bazen bende acaba ben şimdi başlamasam eşimin ameliyatında çıkarsa tedaviye başlasammı diyorum çünkü eşimde benim boş boşuna tedaviye başlammaı istemiyor birde olumsuz olursa tek taraflı yıkım yaşarız diyor hakkımızda hayırlısı olsun.kız bebişlerimiz olsun biz onları emirgana götürmezmiyiz zaten geçen sefer gidemedik inşallah bu sene lale döneminde bebişlerimle hep beraber gideriz kartpostallık fotolarda çekeriz

canım boşalttım posta kutumuallah razı olsun canım duaya çok ihtiyacımız var yer gök dua ile ayakta kalıyor zaten kulun kula duası çok makbulmüş inşallah rabbim seninde yüzünü güldürsün rabbimden umut kesilmez .bizde bugünlerimize gülüp geçeriz inşallah sende benim dualarımdasın

sperm bulunacagina inaniyorum ben vckcim insallah bulunur hayirli haberlerini alirim

JLKM nin esindede genetik proplem vardi sperm bulunmustu...jklm ne yapti acaba haberin varmi
bebegi dogmustur artik insallah sagliklidir............kiz su emirgana benimde gidesim geldi sen emirgan emirgan dedikce benide götür

canım benim rabbim sabır versin bahar biraz durumunuzdan bahsetti rabbimden umut kesilmez inşallah sizede bu derdi verdiği gibi dermanınıda verir.rabbim inşallah nasip etsin sana o mübarek yerlere gidip dua etmeyi ve rabbimden dualarına cevap gelmesini .canım biz senin derdini dinleriz ve bundan hiç bir rahatsızlık duymayız bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz git kafanı dinle ama bunu unutmaki seni her daim unutmayan ve duacın olan kader arkadaşların burda olacak

canım, inşallah nasip olur gidebilirsin. orada duanı edersin, gönlünce ağlar gamını dağıtır gelirsin.
üzülme demek saçma olacak ama umudunu kaybetme, hep dua et. bitkisellere devam et. ne olmaz denilenlerin olduğunu gördük. inşallah senin mucizenide görürüz burada.

canımm ne diyecegimi bilemiyorumm bu durumda ama unutmaki allahtan hiçbi zaman ümit kesilmezzz bol bol dua canımmm allahm kolaylıklar wersin inşallah

İNŞALLAH CANIM RABBİM DUYSUN SESİNİ
EVET CANIM JKLMNİN EŞİNDE BULUNDU VE 2. DENEMELERİNDE HAMİŞ OLDUOĞLU OLACAKTI BİLİYORSUN HAMİLELEİĞİ ZOR OLDUĞU İÇİN ANNESİNİN EVİNE GİTMİŞTİ VE ORDA NET YOKTU BİR AKRABASININ NETİNDEN GİRİP BİZE HABER VERMİŞTİ ŞİMDİ DOĞUM YAPMIŞ OLMASI LAZIM GEÇEN GÜN MESAJ YAZDIM FAKAT CEVAP GELMEDİ DAHA NET BULAMADI HERHALDE İNŞALLAH SAĞLIKLI DOĞMUŞTUR BEBİŞİ.
AY CANIM SORMA EMİRGAN HAYAL OLDU BU SENE YAĞMURLARIN HIŞIMINA UĞRADIKKIZ SENSİZ OLURMU ANCA BERABER KANCA BERABER BEBİŞLERİMİZEDE ATARIZ ÇİMLERE YUVARLARIZ NE GÜZEL KIZLAR İNŞALLAH SENEYE EKMEK YOK HEPİMİZ MERCİMEKLERİMİZLE GİDİYORUZ EMİRGANA SÖZMÜ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…