Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kızlar biliyorsunuz bugün topikten hazal16 nın eşi m.tese olcaktı hazalcım şimdi bana msj attı malesef sperm bulunamamış cok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah (((((

Slm arkadaşlarr
Benim eşimde azosperm sayılıyor spermiogramda 2tane ölü sperm çıktı sadece.tüp bebekten başka çağreniz yok diyo tabi dr.lar ama ben azosperm olupta çok mucizevi gebeliklerde duydum.bana yardımcı olabilirmisiniz eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum şuan sadece. 1ay sonra tekrar test yapıcaz başka ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

bizde de oyle cıktı sımdı hareketli de cıkıyor. hormonlar normal, doktor klomen verdi bir de vitamin gncden. kecıboynuzu pekmezi arı sütü incir ceviz badem fındık bol salata falan yiyoruz. mucizeler olsa da tüp bebekten başka tavsiye etmiyorlar.

baharcım ben dualarımı okudum allah kabul etsin

eşimin spermiyogram ,tahlil ve genetik sonuçlarını Emre Bakırcıoğlu'na mail.attım gelin mikroteseyi konuşalım diye cevap yazdı
26 hazirana randevu aldık zaten İstanbul'da olacaktık muayene olacak inşallah iyi olur
romanyadan gelen ilacın üçüncü şişesine başladı

canm senin eşinin testisleri halen yukardaydı dimi. ama bak emre bey size şans wermiş cok sewindim ben burda cok okudum gec yasta testisler yukarda olsada m.tesede sperm bulunanlarda war hakknzda hayrlı olsn

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
baharım duamı bitirdim ben tatlım

merhaba bayanlar umarım yanlış yere sormamışımdır siz kaçıncı ayda doktora gitmeye karar verdiniz ben bir kaç kez dr gittim bende sorun yok ama bebek gelmiyor eşime biraz baskı yapıyorum dr gitmesi konusunda ama ikna edemiyorum hep erteliyor senemizin dolmasına 4 ay var acele mi ediyorum sizce.

kızlar şimdi dr dan geldik eşim çarşamba m tese olacak çok heyecanlıyım ltfn dua edin canlarımmm bakalım testler verdik sperm testide verdik keşke testten sperm çıksa ne iyi olurrr yaaa neyse beni unutmeyın dua edin canlar

hayır canım ne acelesi gidin tabi bakalım ne var ne yok zaman kaybı israftır israfta haramdır

öncelikle merhaba cnm sorun ne olursa olsun erken tedavi daha iidir
sen eşini ikna et eğer bi sorun varsa ( inşllh yoktur ) hemen tedaviye başlarsınız cnm

hadi hayırlısı bi güzel haberde senden inşllh cnm benim

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm Herkese hayırlı cumalar... flzaskcımm bugün tekrar gönder cuma duanı çook güzeldii o tatlımmm dün giremedimmmmmmm kızlar foruma ççook koşuşturmacam vardı kusura bakmayın.. Nasılsınızzz bebekler bugünn??

Ayy cnmm sizindee gününüzz yaklaşmışşş
Hadi hayırlısı inşş bolca spremlerinizz olurrr..
Allah kalbinden geçeni önüne sunsun inşş cnmm

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
baharım duamı bitirdim ben tatlım

Günaydınnnnnnnnn canımmmm
nasılsınn
bugün evdemisin cnmm artıkkkkkkkk

şükürler olsun bu gün evdeyim tabii temizlik yapıcam o ayrı
olsun evdeyım ya oleyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy

Rabbim....

Yüreğinden yürek kopmuşlara dirayet ver..
Kullarının yüzüne doğacak güneşler, yeni çareler;
Başlarını sokacak, sırtlarını dayayacak,
bacaları rahmet tüten evler nasip et…
Rabbim; birbirinin acısını kalbinde
hissedenlerin yüreğini Cennetinle serinlet…
Amin........

Hayırlı cumalar canlarr.........

bu seferr doğru gündeee paylaştımmmmmmmmm

Günaydın canımm benimmmmmm
paylaştım tatlımm hemennnn
evt cnmm giremedinn bekledimm seniii dün topik çook sessizdi zatenn kimsecikler yoktuu
neler yaptın cnmm
bende iyi cnm evde biraz işler varrr
onları halledip anneme gidicemmmm

hadi hayırlısı bi güzel haberde senden inşllh cnm benim[/QUOTE]

canım inşlh dua edin sizi seviyorum bacılar çok heyecanlıyım yaaa offfff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…