Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni geldi aynı durumdayız dertleşiriz diye..

Merhaba arkadaşımmm hoşgeldinnn aramızaaa
ne zaman öğrendiniz durumunuzuu tedavi oldunuzmuu hiçç
kaç senelik evlisinnniz?
inşallah kurtulursunuzz kısa zamandaa bu sorundannnnn

Dualarina amin diyorum cok zor bir durum ne olursa hayirlisi olsun basiniz sagolsun allah sabir versin esine ve ailedine mekani cennet olsun

merhaba tekrar biz 2 yıllık evliyiz evliliğimiz ilk 6 ayı bebek düşünmedim korunmuştum daha sonra bebek düşünmeye başladık yaklaşık 1 yıl bekledim dr gitmek için kendimde ebe olduğum için strese girmeyeyim diye çünki adetlerim düzenli bir sorun yok dedim eşimi aklıma bile getirmedi daha sonra dr gittik bende bişey çıkmadı eşimde azosperm teşhisi konuldu yaaklaşık 3 ay oldu üroloji uzmanı klomen verdi birde vit. verdi eşim kullandı ama kontrole gitmedi.bende kaç kere dedim direk tüp bebek merkezine gideriz diyor, bu arada eşimin abisininde çocuğu olmamş ve sorun abiindeymiş ama tam olarak problemi ne bilmiyorum birde bu durum çıkınca soramıyorum , bu arada etrafımda kimse bilmiyor eşim ve ben ama artık çatlayacam paylaşmam gerek beni benden iyi anlayacak aynı dertte olandır dedim. şuanada iyi bir üroloj uzm ve tüp bebek merkz araştırıyorum umut bahçeli ççıktı hep karşıma emre bakırcıoğlu sizin önereceğiniz var mı acaba .buarada hoşbuldum:)

Erkekler doktora gidip tahlil vermek konusunda insanı çook zorluyolarrr
benim eşimde öylee çünküü tahlile götürmek içinn çook uğraşıyorumm..evt cnm insan birilerine anlatmak istiyoo ve sen doğru yerdesinn bizi ancak bizim durumda olan kişiler anlar.
ama eşin tekrar gidip test versee en azındaann belkii kullandığıı ilaçlarrın bi faydasıı olmuşturr..
cnm şuan bizde umut tüp bebek merkezinde emre bey de tedaviyee başlıyacağızz bu ayyy allah nasip ederseee...Emre bey bu konudaa iyi bi doktorr benceee..

bizde bu ay gitmeyi düşünüyoruz randevu almak nasıl kolay oluyormu bazı merkezlerde zor oluyormuşda biz birde şehir dışında geleceğiz ya bakalım sizin problem neydi acaba?

bizde bu ay gitmeyi düşünüyoruz randevu almak nasıl kolay oluyormu bazı merkezlerde zor oluyormuşda biz birde şehir dışında geleceğiz ya bakalım sizin problem neydi acaba?

Kolay oluyoo cnm merak etmee hangi merkeze gidiceksiniz pekii,emre bey koşuyolu umut tüp bebekte salı ve cumartesi oluyoo
bide avrupa yakaısnda fulya dki merkeze gidiyoo
gelmeden bir hafta önce arasanız alırsınız cnmm randevuyuu
bizimde azospremii cnmm 9 seneyin içindeyizz evliliğmizzz
bizde 1.5 senelik evliyken öğrendik durumumuzuu ama tedavilere başlamamızz 4. senede olduuu
eşim tese olduu 2007 dee sprem bulunduu transferimde oldu ama tutmadıı sonra tekrar m.tese olduu hiç sprem bulunamadıı sonra biz ara verdik herşeyii bıraktıkk
işte şimdi tekrardan başladık hayırlısıylaa emre beydee eşimm 3. kere ameliayt olucakkkkkk
az kaldıı bu ayın sonunda başlıycağızz inşşş..

Son düzenleme:

canım hoşgeldin aramıza...
en azından senin durumunda olan aynı acıyı yaşayanlarla biarada olmak sana iyi gelecek...
çok geçmiş olsun tatlım...
ilk duyunca insan büyük bi şok yaşıyor 0 ı görünce ama inan ki çaresiz bi dert değil bu...
biçok hastanın tedaviyle normal yoldan çıkış oluyor...
yada bi çoğunun ameliyatta bulunuyor...
ama bunların yanında senelerce uğraşıpda karşılığını bulamayan akadaşlarımızda var neyazıkki...
canım bu sorunda en önemli şey bu alan da çok iyi olan bi dru bulmak...
her drr infertilite konusunda yeterli değil...
bak sende araştırmışsın ve emre hocayı düşünmüşsün...
bende size emre hocayı öneririm...
bizde onun hastasıyız temmuzda tüp bebek tedavisine başlıycaz allah nasip ederse
emre hoca bazı drlar gibi çok ilaç tedavisi uygulamıyor yada boş yere umut vermiyor...
neyse onu söylüyor yapılması gerekenleri yapıyor...
kesinlikle emre hocaya gidin derim...
üstelik ailede de eşinizin abisininde bi sorunu var galiba...
genetik bi problem olabilir...
emre hoca sizden tüm gerekli testleri ister zaten...
inş en kısa zamanda sizinde iyi haberlerinizi alırız

canım okadar sorun olmuyor...
sadece emre hoca bazen yurtdışına seminerlere katılıyor...
arayıp soduğunuz zaman sizi bilgilendiriyorlar zaten...
kendinize uygun bi tarihe rahatlıkla alabilirsiniz randevunuzu

inşallah bu sefer hayırlısı olur ve sağlık sıhhatli eşinle birlikte bebeğinizi kucağınıza alırsınız.bizim için aslında pek farketmez umut ya da fulya ikisizde aynı kurumun sanırım ..

inşallah bu sefer hayırlısı olur ve sağlık sıhhatli eşinle birlikte bebeğinizi kucağınıza alırsınız.bizim için aslında pek farketmez umut ya da fulya ikisizde aynı kurumun sanırım ..

İnşallah cnmm sağoll
il dışından geliceksiniz yaa gün fark edermii diye sordummm
evt cnm ikiside aynııı kurumm

selam kızlar nasılsınız
sınav görevim bitti hemen geldim yine

eşim 4 ay önce varikosel ameliyatı oldu. gecen ay sper tahlili yaptırdık. ameliyat öncesi 100 bin olan sayı 0 a düştü. 6. ayda tekrar yükselir mi acaba?
bu arada ginseng, arı sütü, polen, nohut kürü,proxeed plus ve klomen kullanmaya başladık 1 haftadır bunları kullanıyoruz...
teşekkürler..

Canim benim ya seni cok iyi anliyorum bende 3 senedir evliyim ve bu sorunla bas cikamadim cikamiyorum hala kimseyede anlatamiyorum cünki etrafimdaki hic kimse beni anlamiyor anlamicakda herkesin ailemde bebegi var bi bizimki yok. Hayirlisi olsun canim benim hepimizin kaderi ayni nerdeyse birbirimizden destek aliyoruz cünki bitek biz anlariz birbirimizi ben saniyordumki bi tek ben böyleyim bu bebek konsuyla bas cikamiyorum ama dünyada bir sürü kadin varmis meger benim halimda olan

Selamm cnmmm iyiyimm
bende bekliyodumm senii gelir şimdi dedimm tatlımmmmm

canım benim kıyamam beni mi bekliyordun sen
bende hemen girreyim bakalım canlarım var mı dedim
yedek sınıf çıktı bugün bana da boş boş oturduk sınıfta
döner dönmezde girdim hemen...
biraz sonrada temizliğe başlıycam tekrar...
seni bulmam iyi oldu

Evt cnm benimm sen 12 de bitiyoo demiştinnn dimii
ee okulda yakınmışş gelmenii bekliyodumm yaniiiii
yaaa boş boş oturdunn demekkk
bende sabahtan bir sürü ütü yaptımm daha da varrr yoruldum bıraktımm
bende birazdan başlıycamm ama senii bekliyimm dediimm ondan sonra başlarımm ..

caım benim çok mu çalıştın sen
yaparsın kalanınıda tatlım...
bende şimdi başlıycam...
bugün acayip bi temizlik aşkı var içimde

tabi cıkar cnm neden çıkmasın hem sperm üretimi var onu bilmek bile büyük bir umut

bizde iki senelik evliyiz...3 ay önce ögrendikkkk azospermi oldugumuzu 8 ay korunmadıkkk ama bebegimiz olmadı benn ilk 3 ayda doktora gittim sorun yok daha yeni 1 sene korunmayın olmassa gelin dedi ama 8 ayda gelen giden yoktu eşimle gittik mecburen ve azospermi kelimesini o an ögrendimmm ..3 hafta önce eşim amlty oldu birsürü sperm bulundu ilk tüp bebek denememiz olumsuz oldu ama olsun deneme şansım varya olana kdr denerim artık:)
bu arada eşim benim 1 kere sperm testi verdi daha vermediii istemediii..hatta mikrotese olacagı gün doktor sperm testi yapalım her hastahane detaylı inceleyemiyor biz detaylı bakarız belki bulunur dediii..ama eşimmm amlyta abdestsiz girmek istemediginden kabul etmedi direk amlyt oldu ..nedense sperm testi vermekten korkuyor bu erkekler..sectiginiz hastahane ve doktor çok iyi bu konuda inş olumlu sonuc alırsınız..
of ya çok üüzldümmmmmmm allahım mekanını cennet eylesin çocuklarına eşine ailesine sabır versinn...
benim kuzenimin bebegi olmuyordu benle aynı yaşta ankarada tedavi ile iki çocuk sahibi oldu...ikincisi bebegini dogum yaptı veee 40 mevlidi oldugu gün eşinii işyerinde vurarak öldürdüler...herşeyin hayırlısıı nekdr çok ugraşmışlardı çocuk sabihi olmak için şimdiiii babasız kaldılar...çok zorrr böyle şeyleri duyunca kötü oluyorum onun için hep diyorum önce bize sevdiklerimize rabiim saglık sıhat versinnn...
gerçek ismimiz olmayınca olmazmı yaaa sonuçta nikimde benim adım nurdah cım içime kurt düşürdün
kıs nurdah biliyorum seni cnm bnmmmm :)4 gözle bekliyorummmmm ignelerinin bitmesine az kaldı az:)çarşamba perşembe amlyt olursunuz deilmiiii:)

yok yok isim olmasada olur niyet önemli bence:)ben çok umutluyummmmm gecen ay çok stresli bi dönemdi okdr tedavi oluyosun sperm çıkarmı çıkmazmı derdi falan nebilimmm baya yorulmuştum önümüzdeki ay daha rhaat olacak allahınizniyle inş:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…