- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni geldi aynı durumdayız dertleşiriz diye..
günaydın kızlar
rabbim öncelikle bizlere ve eşlerimize sağlık versin
rabbim okadar zor imtihanlardan geçirriyorki bazen diyorumki
çocuğumuz olmamasındada vardır bir sebep
bir kaçgündür pek iyi değilim
bir arkadaş kardeşi yakından tanıyıp iç içe olduğumuz bir aile nin oğlu araba kazsında öldü
34 yaşında evli 6 yaşında bir kızı var ve karısı hamile
elazığda oldu ailem gitti taziyeye çok zor ayakta duruyorlrmış
karısı haberi aldıktan bir gün sonra doğum yaptı
işte arkadaşlar dua ederken hayırlısından öteye gitmeyelim omadığında vardır bir sebep diyelim
rabbim bizi eşlerimizi ve cümlesini kötlüklerden korusun amin
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni geldi aynı durumdayız dertleşiriz diye..
merhaba tekrar biz 2 yıllık evliyiz evliliğimiz ilk 6 ayı bebek düşünmedim korunmuştum daha sonra bebek düşünmeye başladık yaklaşık 1 yıl bekledim dr gitmek için kendimde ebe olduğum için strese girmeyeyim diye çünki adetlerim düzenli bir sorun yok dedim eşimi aklıma bile getirmedi daha sonra dr gittik bende bişey çıkmadı eşimde azosperm teşhisi konuldu yaaklaşık 3 ay oldu üroloji uzmanı klomen verdi birde vit. verdi eşim kullandı ama kontrole gitmedi.bende kaç kere dedim direk tüp bebek merkezine gideriz diyor, bu arada eşimin abisininde çocuğu olmamş ve sorun abiindeymiş ama tam olarak problemi ne bilmiyorum birde bu durum çıkınca soramıyorum , bu arada etrafımda kimse bilmiyor eşim ve ben ama artık çatlayacam paylaşmam gerek beni benden iyi anlayacak aynı dertte olandır dedim. şuanada iyi bir üroloj uzm ve tüp bebek merkz araştırıyorum umut bahçeli ççıktı hep karşıma emre bakırcıoğlu sizin önereceğiniz var mı acaba .buarada hoşbuldum:)
bizde bu ay gitmeyi düşünüyoruz randevu almak nasıl kolay oluyormu bazı merkezlerde zor oluyormuşda biz birde şehir dışında geleceğiz ya bakalım sizin problem neydi acaba?
merhaba tekrar biz 2 yıllık evliyiz evliliğimiz ilk 6 ayı bebek düşünmedim korunmuştum daha sonra bebek düşünmeye başladık yaklaşık 1 yıl bekledim dr gitmek için kendimde ebe olduğum için strese girmeyeyim diye çünki adetlerim düzenli bir sorun yok dedim eşimi aklıma bile getirmedi daha sonra dr gittik bende bişey çıkmadı eşimde azosperm teşhisi konuldu yaaklaşık 3 ay oldu üroloji uzmanı klomen verdi birde vit. verdi eşim kullandı ama kontrole gitmedi.bende kaç kere dedim direk tüp bebek merkezine gideriz diyor, bu arada eşimin abisininde çocuğu olmamş ve sorun abiindeymiş ama tam olarak problemi ne bilmiyorum birde bu durum çıkınca soramıyorum , bu arada etrafımda kimse bilmiyor eşim ve ben ama artık çatlayacam paylaşmam gerek beni benden iyi anlayacak aynı dertte olandır dedim. şuanada iyi bir üroloj uzm ve tüp bebek merkz araştırıyorum umut bahçeli ççıktı hep karşıma emre bakırcıoğlu sizin önereceğiniz var mı acaba .buarada hoşbuldum:)
bizde bu ay gitmeyi düşünüyoruz randevu almak nasıl kolay oluyormu bazı merkezlerde zor oluyormuşda biz birde şehir dışında geleceğiz ya bakalım sizin problem neydi acaba?
inşallah bu sefer hayırlısı olur ve sağlık sıhhatli eşinle birlikte bebeğinizi kucağınıza alırsınız.bizim için aslında pek farketmez umut ya da fulya ikisizde aynı kurumun sanırım ..
selam kızlar nasılsınız
sınav görevim bitti hemen geldim yine
Selamm cnmmm iyiyimm
bende bekliyodumm senii gelir şimdi dedimm tatlımmmmm
canım benim kıyamam beni mi bekliyordun sen
bende hemen girreyim bakalım canlarım var mı dedim
yedek sınıf çıktı bugün bana da boş boş oturduk sınıfta
döner dönmezde girdim hemen...
biraz sonrada temizliğe başlıycam tekrar...
seni bulmam iyi oldu
Evt cnm benimm sen 12 de bitiyoo demiştinnn dimii
ee okulda yakınmışş gelmenii bekliyodumm yaniiiii
yaaa boş boş oturdunn demekkk
bende sabahtan bir sürü ütü yaptımm daha da varrr yoruldum bıraktımm
bende birazdan başlıycamm ama senii bekliyimm dediimm ondan sonra başlarımm ..
tabi cıkar cnm neden çıkmasın hem sperm üretimi var onu bilmek bile büyük bir umuteşim 4 ay önce varikosel ameliyatı oldu. gecen ay sper tahlili yaptırdık. ameliyat öncesi 100 bin olan sayı 0 a düştü. 6. ayda tekrar yükselir mi acaba?
bu arada ginseng, arı sütü, polen, nohut kürü,proxeed plus ve klomen kullanmaya başladık 1 haftadır bunları kullanıyoruz...
teşekkürler..
bizde iki senelik evliyiz...3 ay önce ögrendikkkk azospermi oldugumuzu 8 ay korunmadıkkk ama bebegimiz olmadı benn ilk 3 ayda doktora gittim sorun yok daha yeni 1 sene korunmayın olmassa gelin dedi ama 8 ayda gelen giden yoktu eşimle gittik mecburen ve azospermi kelimesini o an ögrendimmm ..3 hafta önce eşim amlty oldu birsürü sperm bulundu ilk tüp bebek denememiz olumsuz oldu ama olsun deneme şansım varya olana kdr denerim artık:)merhaba tekrar biz 2 yıllık evliyiz evliliğimiz ilk 6 ayı bebek düşünmedim korunmuştum daha sonra bebek düşünmeye başladık yaklaşık 1 yıl bekledim dr gitmek için kendimde ebe olduğum için strese girmeyeyim diye çünki adetlerim düzenli bir sorun yok dedim eşimi aklıma bile getirmedi daha sonra dr gittik bende bişey çıkmadı eşimde azosperm teşhisi konuldu yaaklaşık 3 ay oldu üroloji uzmanı klomen verdi birde vit. verdi eşim kullandı ama kontrole gitmedi.bende kaç kere dedim direk tüp bebek merkezine gideriz diyor, bu arada eşimin abisininde çocuğu olmamş ve sorun abiindeymiş ama tam olarak problemi ne bilmiyorum birde bu durum çıkınca soramıyorum , bu arada etrafımda kimse bilmiyor eşim ve ben ama artık çatlayacam paylaşmam gerek beni benden iyi anlayacak aynı dertte olandır dedim. şuanada iyi bir üroloj uzm ve tüp bebek merkz araştırıyorum umut bahçeli ççıktı hep karşıma emre bakırcıoğlu sizin önereceğiniz var mı acaba .buarada hoşbuldum:)
of ya çok üüzldümmmmmmm allahım mekanını cennet eylesin çocuklarına eşine ailesine sabır versinn...günaydın kızlar
rabbim öncelikle bizlere ve eşlerimize sağlık versin
rabbim okadar zor imtihanlardan geçirriyorki bazen diyorumki
çocuğumuz olmamasındada vardır bir sebep
bir kaçgündür pek iyi değilim
bir arkadaş kardeşi yakından tanıyıp iç içe olduğumuz bir aile nin oğlu araba kazsında öldü
34 yaşında evli 6 yaşında bir kızı var ve karısı hamile
elazığda oldu ailem gitti taziyeye çok zor ayakta duruyorlrmış
karısı haberi aldıktan bir gün sonra doğum yaptı
işte arkadaşlar dua ederken hayırlısından öteye gitmeyelim omadığında vardır bir sebep diyelim
rabbim bizi eşlerimizi ve cümlesini kötlüklerden korusun amin
kıs nurdah biliyorum seni cnm bnmmmm :)4 gözle bekliyorummmmm ignelerinin bitmesine az kaldı az:)çarşamba perşembe amlyt olursunuz deilmiiii:)gerçek ismimiz olmayınca olmazmı yaaa sonuçta nikimde benim adım nurdah cım içime kurt düşürdün
yok yok isim olmasada olur niyet önemli bence:)ben çok umutluyummmmm gecen ay çok stresli bi dönemdi okdr tedavi oluyosun sperm çıkarmı çıkmazmı derdi falan nebilimmm baya yorulmuştum önümüzdeki ay daha rhaat olacak allahınizniyle inş:)ayyy canımmm benim RABBİM cümlemizin muradını versin bende seni an be an takip ettim ben zaten salı gecesi herkesten bir yasin okumalarını istiyicem inşlh şifa niyetine arkadaşlarım okursa çok sevinirim neyse senin gelişmelerde çok güzel olcağına inanıyorum canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?