canım geçmiş olsun üzülme bende 6 yıldır bu durumu yaşıyorum gerçekten zor siz daha yeni
öğrendiğiniz için size daha zor olur canım burda bir çok arkadaş umut tüp bebeğe gidiyor
inş arkadaşlar şifasını bulurlar ve bitkiseller kullanıyorlar sizde kullanabilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun
canım
Allahim sana tez vakite hayirli evlatlar nasip eder insallah ben hep dua ederim allahim önce benden daha uzun sabredenlere versin sonra banada beraber vallah icimden öyle geliyor öyle dua ediyorum rabbim senide insallah tez vakitte kavustursun
canım benim sen içindeki o güzel duyguların olduktan sonra rabbim inş sana verir canım
şekerler nerdesiniz ben geldim kimsecikler yok
şekerler nerdesiniz ben geldim kimsecikler yok
ben geldimmm şekerimmmmm
Canımm sıkıldıı benimdee hadii gelinnnn kızlarrrr
Nerdesinizzzz
bu kadar yürekten çağırma beni,bir gece ansızın gelebilirimduydum sesinizi geldim şekerler
İyi yaptın canımm benimmm
duydun sesimiziiiiiiii vck la
kaldıkk burdaaa kimseciklerrde yokkk
havada güzell herkez biyerlerde sanırımmmmm
sen nasılsınn nasıl geçtii bugünnnn
kendi evime hayrım yok valizleri daha yeni açtım ama annecimin evini temizledim.eve gelip yemek yaptım.eşim arkadaşlarıyla buluştu bende size koştum.canım ya bahar nerde rastlayamadım iki gündür.sen neler yaptın tatlım
Olsun canım ya yaparsınn kendi evinideee yavaş yavaşş
iyi yaptınn tatlımmmm...gelmekleeeee
baharrr da temizlik yapacaktıı öğlende öğle yazmıştıı topiktee sonra bende çıktımm ara ara girdim ama rastlaşamadıkk bizde
gelir ama birazdannn biz dayanamıyoruzz topikten uzak kalmaya:
bende bugün işlerimi hallettim sonra komşumm mantıı yapıyomuşşş yardıma çağırdı oraya giddimm sonrada bi güzell mantııı yedikkk
gelsinn kilolarr tabiii bi gün diyet yapıyorumm hop öbür günn bişey çıkıyoooo
Amin canim insallah kurban oldugum allahim okadar büyükki istedigi zaman verir bunuda biliyorum herseyin farkindayim ama ellimde degil suan size anlatiyorum bunlari kimseye anlatamiyorum cünki biliyoumki onlarin cocuklari var ve beni anlamazlar yani ben tekim. Hayilisi olsun diyorum ya benden daha zor durumda olanlar var allahim hepimize sabir versin herzaman halime sükür ediyorum. Herseyde bir hayir vardir elbet. İkinci denememdir insallah olumlu olur hepimiz icin maddi durumumuzda pek müsayit degil oda var yani bu bizim son sansimiz . Allahim herkese hayirli evlatlar nasip etsin
afiyet olsun canım.senin kilo sorunun yok ki sen formunu korumaya çalış yeter
vck,bizi bırakıp kaçtı.bahar çok yorulmadıysa gelir şimdi.
canım,inan bende topiğe girmeden duramıyorum.
bazen işleri bile erteliyorum.ne yapalım bizi bizden başka anlayan yok.
Sağol canımmmm..
çok aşırı bi kilo sornum yok ama yinede dikkat etmesemm alıyorumm hemennn
evt cnm yaa kaçtı valla ....baharda gelirr şimdiiii
bende cnmm gözlerimm hep arıyoo sizlerriiiii niye gelmediler bugün diyorumm veya bikaç gün girmeyincee özlüyorummmm hemennn
aynen cnmm
Merhaba canım ınan senın su ankı ruh halını cok ıyı anlıyorum ben de bazen aynen senın gıbı dusunuyorum sonra mercan arkadasımızın dedıgı gıbı guclu olmaya calısıyorum sonucta su an sahıp oladıgım bısey ıcın kendımden vazgecmemelıyım dıyorum ama senı de cok ıyı anladım cok duygusalsın benım de pek maddı durum cok fazla denemeye musaıt degıl rapor da alamıyorum esımde sperm cıkısı var 100 bın gıbı 3 yıl evlılık sartı gerekıyormus 0 olsaydı alabılırmısım bu durumda 6 bın en az cebımden verecem ama ıstatıksel olarak cocuk sahıbı olmam pek mumkun degıl ama rapor alamıyorum 3 sene sonra zaten 35 ı gecerım ve sansım azalır yanı herseyı kafama takıyorum ılk denemede olmazsa sureklı denerım dıyemıyorum madden cok zor Allah hepımıze yardım etsın. Yıne mercanın dedıgı gıbı bugun ben ıyıyım sana moral verırım ama yarın yıne senın gıbı kotu olurum o zaman da sen bıze moral verırsın halımıze sukredıyorum ya hıc deneme sansım bıle olmassaydı dıye ben ınanıyorum kı Allah bır sekılde yardım eder etrafta bu acımızı kullanacak o kadar ınsan var kı cocuk dogurmayan sankı eksık gıbı bakıyolar ama doguRmakla da anne olunacagına ınanmıyorum ben emınım sen cok tatlı bır anne olursun muhtac bır bebek olsa emınım ona annesı kadar bakarsın burdakı bayanlar hepımız oyleyız ve cocuklarımız da cok sanslı olacaklar bu zor gunlerımızın en kısa zamanda bıtmesı dılegıyle ınsallah
canlar ben geldimmmmmmmmm
hazır temizlik aşkım gelmişken fırsatı kaçırmayayım dedim ama baya yoruldum valla
ohhhh evimde tertemiz oldu
siz napıyorsunuz canlar ??
ben yokken çok kaynattınız mı
kızlar peki temmuzda kim tedavi olcakkkkkkk benim trasnferim temmuz 15- 20 si gibi olur heralde
kendi evime hayrım yok valizleri daha yeni açtım ama annecimin evini temizledim.eve gelip yemek yaptım.eşim arkadaşlarıyla buluştu bende size koştum.canım ya bahar nerde rastlayamadım iki gündür.sen neler yaptın tatlım
afiyet olsun canım.senin kilo sorunun yok ki sen formunu korumaya çalış yeter
vck,bizi bırakıp kaçtı.bahar çok yorulmadıysa gelir şimdi.
canım,inan bende topiğe girmeden duramıyorum.
bazen işleri bile erteliyorum.ne yapalım bizi bizden başka anlayan yok.
canım çok özledim seni benkaç gündür görüşemedik.dua için gitmeden mesaj yazmıştım gördün mü inşallah sorun olmamıştır.
mis gibi olmuştur evin güle güle kirlet (ama hemen kirlenip iş çıkarmasın sana)yavaş yavaş kaynamaya başladık yetiştin canım.
canım bende öyleyim.aç olduğumda inan kilolu arkadaşlarımdan fazla yiyorum bana sinir oluyorlar.bi dönem hafif göbeciğim çıkar.yoğun bir döneme girdiğimde yemek yemeyi unuttuğum bile olur.10 senedir 46 -48 arası değişir kilom.kiloyu basenden alırım bu çok can sıkıcı.minyon olunca daha çok göze batıyor.
canlar ben geldimmmmmmmmm
hazır temizlik aşkım gelmişken fırsatı kaçırmayayım dedim ama baya yoruldum valla
ohhhh evimde tertemiz oldu
siz napıyorsunuz canlar ??
ben yokken çok kaynattınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?