Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allahim sana tez vakite hayirli evlatlar nasip eder insallah ben hep dua ederim allahim önce benden daha uzun sabredenlere versin sonra banada beraber vallah icimden öyle geliyor öyle dua ediyorum rabbim senide insallah tez vakitte kavustursun

canım benim sen içindeki o güzel duyguların olduktan sonra rabbim inş sana verir canım

bu kadar yürekten çağırma beni,bir gece ansızın gelebilirim duydum sesinizi geldim şekerler

İyi yaptın canımm benimmm
duydun sesimiziiiiiiii vck la
kaldıkk burdaaa kimseciklerrde yokkk
havada güzell herkez biyerlerde sanırımmmmm
sen nasılsınn nasıl geçtii bugünnnn

İyi yaptın canımm benimmm
duydun sesimiziiiiiiii vck la
kaldıkk burdaaa kimseciklerrde yokkk
havada güzell herkez biyerlerde sanırımmmmm
sen nasılsınn nasıl geçtii bugünnnn

kendi evime hayrım yok valizleri daha yeni açtım ama annecimin evini temizledim.eve gelip yemek yaptım.eşim arkadaşlarıyla buluştu bende size koştum.canım ya bahar nerde rastlayamadım iki gündür.sen neler yaptın tatlım

Olsun canım ya yaparsınn kendi evinideee yavaş yavaşş
iyi yaptınn tatlımmmm...gelmekleeeee
baharrr da temizlik yapacaktıı öğlende öğle yazmıştıı topiktee sonra bende çıktımm ara ara girdim ama rastlaşamadıkk bizde
gelir ama birazdannn biz dayanamıyoruzz topikten uzak kalmaya:
bende bugün işlerimi hallettim sonra komşumm mantıı yapıyomuşşş yardıma çağırdı oraya giddimm sonrada bi güzell mantııı yedikkk
gelsinn kilolarr tabiii bi gün diyet yapıyorumm hop öbür günn bişey çıkıyoooo

afiyet olsun canım.senin kilo sorunun yok ki sen formunu korumaya çalış yeter
vck,bizi bırakıp kaçtı.bahar çok yorulmadıysa gelir şimdi.
canım,inan bende topiğe girmeden duramıyorum.
bazen işleri bile erteliyorum.ne yapalım bizi bizden başka anlayan yok.

Merhaba canım ınan senın su ankı ruh halını cok ıyı anlıyorum ben de bazen aynen senın gıbı dusunuyorum sonra mercan arkadasımızın dedıgı gıbı guclu olmaya calısıyorum sonucta su an sahıp oladıgım bısey ıcın kendımden vazgecmemelıyım dıyorum ama senı de cok ıyı anladım cok duygusalsın benım de pek maddı durum cok fazla denemeye musaıt degıl rapor da alamıyorum esımde sperm cıkısı var 100 bın gıbı 3 yıl evlılık sartı gerekıyormus 0 olsaydı alabılırmısım bu durumda 6 bın en az cebımden verecem ama ıstatıksel olarak cocuk sahıbı olmam pek mumkun degıl ama rapor alamıyorum 3 sene sonra zaten 35 ı gecerım ve sansım azalır yanı herseyı kafama takıyorum ılk denemede olmazsa sureklı denerım dıyemıyorum madden cok zor Allah hepımıze yardım etsın. Yıne mercanın dedıgı gıbı bugun ben ıyıyım sana moral verırım ama yarın yıne senın gıbı kotu olurum o zaman da sen bıze moral verırsın halımıze sukredıyorum ya hıc deneme sansım bıle olmassaydı dıye ben ınanıyorum kı Allah bır sekılde yardım eder etrafta bu acımızı kullanacak o kadar ınsan var kı cocuk dogurmayan sankı eksık gıbı bakıyolar ama doguRmakla da anne olunacagına ınanmıyorum ben emınım sen cok tatlı bır anne olursun muhtac bır bebek olsa emınım ona annesı kadar bakarsın burdakı bayanlar hepımız oyleyız ve cocuklarımız da cok sanslı olacaklar bu zor gunlerımızın en kısa zamanda bıtmesı dılegıyle ınsallah

Sağol canımmmm..
çok aşırı bi kilo sornum yok ama yinede dikkat etmesemm alıyorumm hemennn
evt cnm yaa kaçtı valla ....baharda gelirr şimdiiii
bende cnmm gözlerimm hep arıyoo sizlerriiiii niye gelmediler bugün diyorumm veya bikaç gün girmeyincee özlüyorummmm hemennn
aynen cnmm

canlar ben geldimmmmmmmmm
hazır temizlik aşkım gelmişken fırsatı kaçırmayayım dedim ama baya yoruldum valla
ohhhh evimde tertemiz oldu
siz napıyorsunuz canlar ??
ben yokken çok kaynattınız mı

canım bende öyleyim.aç olduğumda inan kilolu arkadaşlarımdan fazla yiyorum bana sinir oluyorlar.bi dönem hafif göbeciğim çıkar.yoğun bir döneme girdiğimde yemek yemeyi unuttuğum bile olur.10 senedir 46 -48 arası değişir kilom.kiloyu basenden alırım bu çok can sıkıcı.minyon olunca daha çok göze batıyor.

Allah senden razi olsun canim benim kurban oldugum allahim ne dilegin varsa versin allah muradini etsin insallah okadar güzel seyler yazdinki gözlerim doldu icim bi tuaf oldu yasim sizlerden kücük olabilir ama birbirimizi cok iyi anliyoruz her aksam dua ediyorumki allahim bana kendi bebegimi vermiyorsa kapima bi bebek biraksin ölene kadar annesi olurum sanki icimi okudun vallah ne yazicagimi bilmiyorum gercekten dogurmakla anne olunmazki o bebek sevgi sefkat ister sonradan onu büyütüceksin yani kolay degil ama dedigin gibi canim ablam hayirlisiyla bebislerimiz olursa cok sansli olucaklar yarrabbim okadar büyükki herzaman halime sükrediyorum bizden daha kötü durumda olanlar var kendimi öyle teseli ediyorum cok sükür eslerimiz bizleri cok seviyor benim esim ilk bu sorunumuzu duyduumuzda bana her gece sorardiki onu bu konu yüzünden birakirmiyim diye onu seviyormuyum diye birbirimize okadar baglanmaliyizki kimse bizi ayiramasin ne bu sorunumuz nede baska birsey bu hepimiz icin gecerli
Neyseki elimdeki telefon yoksa kitap kadar uzun olurdu yazicaklarim :)))
Inanin sizleri cok sevdim cok baglandim beni anlayan benim durumumda olan bana destek olan arkadaslar var cok sükür birbirimize destek olarak yeneriz herseyi

hazır temizlik aşkım gelmişken fırsatı kaçırmayayım dedim ama baya yoruldum valla

canım çok özledim seni ben kaç gündür görüşemedik.dua için gitmeden mesaj yazmıştım gördün mü inşallah sorun olmamıştır.
mis gibi olmuştur evin güle güle kirlet (ama hemen kirlenip iş çıkarmasın sana)yavaş yavaş kaynamaya başladık yetiştin canım.

kızlar peki temmuzda kim tedavi olcakkkkkkk benim trasnferim temmuz 15- 20 si gibi olur heralde

Insallah canım ben baslarım tedavıye kıstler gıtmıs olur da umarım dogum kontrol hapı ıle folık asıt cınko ve b vıtamını kullanıyorum su an 1 veya 2 temmuz adet gunum aynı zamanlara denk gelebılırız hayırlısı bıran once dıyorum hayırlısıysa olsun bu merak da ınsanı yıyo olmayacaksa Allahtandır ama en azından deneyıp elınden gelenı yapıp gormek ıstıyor ınsan sonucu

işte geldim burdayımmmmmmmm

yoruldum aslında ama sizsiz yapamam ben bitanemmmm

bende seni çok özledim yaaaa
yok canım sorun olmadı söylemiştin yaa hatırrladım sonradan ekledim listeye okudu diye...
bi esma16 kaldı haber vermeyen okadar...
valla terrtemiz oldu canım uzun uzun uğraştım ama değdi
evet siz yeni başlamışsınız sohbete kulaklaım çınlamıştı benimde
hemen koştum tam zamanında yetişmişim
canım buarada geçmiş olsun operasyon iyi geçmiş çok sevindim bunlar senin için
kıyamam ama ben sana demek kendine geldiğinde sayıklıyor muydun sennn halaaaaa
neyse kurtuldun yaa inş hayırlısıyla tedaviye başladığın zamanlarda hemen gelir çatar
sonradaaaaaaa çıtı pıtı hamişimiz olursun

Son düzenleme:

Uf o çook sıkıcı ya benimde bugüm gittiğim komşumm 36 yaşında ve 3 çoçuğu var ama bi görsem o kadar zayıfkii
ve çook yemek yerr bende sinir olurummm söylerimde zatenn sen çook yiyosun bide kilo almıyosunnn diyee
neee 10senedir aynı kilodasınn ayy ne güzell benn 8 senede 15 kilo aldım neyse şimdi 5 kilosunu verdim ama yinede 3 kilo daha versemm iyi olacakk
ilk zamanlardaki kiloma dönmem imkansız herhaldee ve bende bölgesel alıyorumm kiloyuu basenlerdenn şimdi göbekte çıkmaya başladııı..komşular boyun var seninn göstermiyo diyo ama giydiklerimm doğru düzgün olmuyooo sinir oluyorumm
boyun kaç cnmm ? benimm 1.65

Ayyy sende sesimizi duydunn tatlımmmm geldinnnnnnnnn
bizde seni bekliyodukkkkkkk
ohhhhhhhh evini tertemiz yaptın demekk
güle güle kirlet tatlımm darısı bana yarınn şöyle güzel yapayımm temizliğimiii
yok cnm yaa çook kaynatmadıkkkk yetiştinnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…