Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hayırdır niye dr seçemedin bi problem mi oldu ??
ulun hoca yada süleyman hoca içine sinmedi mi merak ettim...
genetik temiz çıkmış gözün aydın buarada

cnm genetik testlerin birisini sadece istedi hocamız o da şükürler olsun tatlım temiz süleyman beyi seçeceğim zaten bakalım msj göndereceğim sana

sağol canım şükür sorunsuz atlattım.gözünüz aydın temiz çıkmış test sonucu.eşimdende karyotip genek test istediler.sizlerin yaptırdığı ile aynı mı bilmiyorum inşallah bizde güzel sonuç alırız.ben kendi doktoruma ulaşmakta sıkıntı çekmedim ama eşimin sonuçlarında biraz geç döndüler.arayıp sitem etmek zorunda kaldım.hemen geri döndüler.birde benim kist olayında randevuyu istediğim tarihten geç verdiler.doktorumu arayıp sorunu öyle çözdüm.inşallah bol ve kaliteli spermleriniz çıkar.sende içine sinen bir doktor bulursun inşallah.

Son düzenleme:

tatlım,inan çamur atıyor bana.tanıdığımda da öyleydi.hatta köylerinde mahallelerinin adı bile keloğlu
canım o topik gerçekten çok eğlenceli okuruz moral olur bize.

allah iyiliğini versin tatlım yaaa
nedir bu kocişlerin bizim dilimizden çektikleri
bende çok derim yıllar sonra ben yanında çıtır gibi kalıcam sen yaşlancaksın diye
öyle olacak biliyorum sen annene çekmişsin diyor garibim

Canım benım bu evlılık suresının kalktıgını duymustum ben ama hala sperm cıkısı varsa yanı azospermı degılse kı bızde olıgoosteratozo spermıymısız azospeermının bır ust basamagı o zaman son uc yıl ıcınde tum tedavı yontemlerını denemıs olma gerek dıyolar ınternetten de baktım ama bız asılamaya bıle musaıt degılız 3 yıl ben napıcam 1 yıla yakın evlıyım yasım 33 kafam karıstı. Bu evlılık sartı kalktıysa son uc yıldakı dıger tedavı yontemlerınden sonuc alınamamıs olması zaten 3 yıl evlı olmak demek yanı cok sacma nerden arastırayım bılmıyorum dıger forumlara da sorayım belkı benım gıbı olan vardır...
Bu arada canım bızım ılk testte 0 cıkmıstı sonra burda kızların yazdıkların ogrendım kecıboynuzu kuru yaptım yedırdım sonra testlerde bu rakamları gorduk ama ılk testı yapan yer de sayı cok az dıye ya kabaca 0 dedı ya da boyama yıkama fılan yapmadılar ama 3 ay dolmak uzere hala kur yapıyorum ay sonunda bıtırcem doktor da klomen verdı ayrıca argınmaxa baslıycak esım henuz alamadık bu hafta alıcz ınsallah :

cnm adını bilmiyorum sadece 21 gün sonra çıkar dediler şükür 10 günde çıkar sağolsun dr o yoğunlukta bile kendisi aradı inşallah kaliteli bol bol sperm çıkar ay temmuzda hamiş patlaması olacak yüce mevlam nasip etsin hepimize

iyi akşamlar canım.nasılsın?
ZCU nun tefriciyelerini okudum canım.Allah kabul etsin innş.

ZCU canım arkadaşım ALLAH kabul etsin inş.
en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin YÜCE ALLAH.amin.

aman onlar bizi dillerine dolamasın yeter hiç kurtulamayız sonra

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

hayal arkadaşım madii olarak bende aynıyım canım kredi kartına taksitle tüp bebek yapacaz ne yapalım elimizden başka şey gelmiyor
bende 6 yılllık evliyim ama hala tüp bebek yapamadık şartlar el vermedi ama yaş ilerliyor diye mecburen taksitle yapacaz oda olurmu rabbim bilir
canını sıkma rabbim dilerse inş olur canım

Insallah olur hepımıızın sen neden rapor cıkaramadın canım 6 yıl dıyorsun unıversıtede yaptırıcam ben de kabul etseler ben de kredı kartı vercem ama olmaz herhaldeAllahım sana da yardım etsın ınsallah daha da beterı vardır ılla kı hıc yaptıramayan da vardır bugunumuze de sukur dıyorum ınsallah sen de cok ugrasmadan kavusursun bebegıne ve burdakı herkes de ınsallah

baharcım ben okudum Allah kabul etsin

Insallah Allahim diliyen herkese hayirli evlatlar nasip eder banada beraber
aklima geldikce düsünüyorum acaba hamileliklerimiz nasil gecicek okadar sabretik ne bilim aklima geldikce icim gidiklaniyor :)) acaba nasil olucak diye allah büyüktür hepimize hasirlisiyla sirayla nasip edicek insallah

Allahim bütün dualarinizi kabult etsin ne güzel birsey herkese ayri ayri dua ediyorsunuz allahim dualarimizi geri cevirmesin

Son düzenleme:
canm senin eşinin testisleri halen yukardaydı dimi. ama bak emre bey size şans wermiş cok sewindim ben burda cok okudum gec yasta testisler yukarda olsada m.tesede sperm bulunanlarda war hakknzda hayrlı olsn

Amin inşallah güzel haberler veririm sizlere

ay bahar bu sayfayı nerden paylaştın kız hiç bakmamışım bu sayfaya gece vakdi gülmekten yarıldım hikayeleri okudukça ) apartmandakiler artık benim için bu kadın kocasıda yok kendine kendine napıyo da gülüyo dicek gece vakti )

duaları okudum bugün evde yokum oyüzden çıkmadan haber vereyim dedim

allah hayırlı evlatlar versin arkadaşımıza amin

herkese iyi günler

herkese günaydın güzel bir hafta başlangıcı daha yaptık inşallah bu hafta da hayırlı haberler alırız.

baharcım zcu nun tefriyecelerini okudum Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…