canım hayırdır niye dr seçemedin bi problem mi oldu ??
ulun hoca yada süleyman hoca içine sinmedi mi merak ettim...
genetik temiz çıkmış gözün aydın buarada
cnm kistini sıkıntısız aldımışsın maşallah bizde gitmeden önce genetik testi yaptırdık 10 günde çıkmış sağolsun emre bey kendisi aradı temizmiş ben kendime dr bulamadım salı günü sperm testi verecek eşim bende kontrol olacak ama dr sorunum var
inşallah canım hepimizin evleri şenlensin.temmuz ayında nüfus patlamasını tedavideki arkadaşlarımızla başlatalım sonra herkes gelsin arkamızdan
demek sende enişteyi öyle kızdırıyorsun.topikteki hatunların maşallahı var hepsi çıtır
tabi canım dikkat etmek lazım hamiş olunca kaçırırız ipin ucunu nasılsa o zaman bahanemiz olacak.
ayyy patlatalımm vallaaa cnmmm hepimiz olalımmm sıraylaaaa hamişşşşşş inşşşşşşşşşş
evt cnm benimde kozum ooooo öyle sinirlendiriyorum koçişii
bizim topiğinn hatunlarıı gerçekten güzell yaa çook güzel hamiş olucaklarrr hepsideeee
evt cnm ya bende şimdiden vermek istiyorumm kii hamiş oluncaa alırsammmmm evt bahanemizz oluurr o zaman
tatlım,inan çamur atıyor bana.tanıdığımda da öyleydi.hatta köylerinde mahallelerinin adı bile keloğlu
canım o topik gerçekten çok eğlenceli okuruz moral olur bize.
cnm genetik testlerin birisini sadece istedi hocamız o da şükürler olsun tatlım temiz süleyman beyi seçeceğim zaten bakalım msj göndereceğim sana
canım yazdığım gibi işte üstüne söyleyebileceğim bişey yok...
5 milyonun altındaysa alabiliyorsun...
ama evlilik şartı uymuyorsa o başka bi kural sonuçta...
sizinde sperm sayınız az değil...
inş daha da artar bitkisel kullanıyor musunuz bilmiyorum ama mutlaka kullanın canım...
keçboynuzu kürü, bal-polen-arısütü karışımı, hüseyin ermişin macunu...
bu tarz kürleri mutlaka uygula canım...
inş şifa olur yediği içtiği şeyler kocişine
sağol canım şükür sorunsuz atlattım.gözünüz aydın temiz çıkmış test sonucu.eşimdende karyotip genek test istediler.sizlerin yaptırdığı ile aynı mı bilmiyorum inşallah bizde güzel sonuç alırız.ben kendi doktoruma ulaşmakta sıkıntı çekmedim ama eşimin sonuçlarında biraz geç döndüler.arayıp sitem etmek zorunda kaldım.hemen geri döndüler.birde benim kist olayında randevuyu istediğim tarihten geç verdiler.doktorumu arayıp sorunu öyle çözdüm.inşallah bol ve kaliteli spermleriniz çıkar.sende içine sinen bir doktor bulursun inşallah.
allah iyiliğini versin tatlım yaaa
nedir bu kocişlerin bizim dilimizden çektikleri
bende çok derim yıllar sonra ben yanında çıtır gibi kalıcam sen yaşlancaksın diye
öyle olacak biliyorum sen annene çekmişsin diyor garibim
bu topikteki hatunların her hali güzel olur canım ya
cnm adını bilmiyorum sadece 21 gün sonra çıkar dediler şükür 10 günde çıkar sağolsun dr o yoğunlukta bile kendisi aradı inşallah kaliteli bol bol sperm çıkar ay temmuzda hamiş patlaması olacak yüce mevlam nasip etsin hepimize
amin canım inşallah.
kızlar ben çıkmak zorundayım kocişinde kulakları çınladı galiba erkenden geldihepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.
Merhaba canım ınan senın su ankı ruh halını cok ıyı anlıyorum ben de bazen aynen senın gıbı dusunuyorum sonra mercan arkadasımızın dedıgı gıbı guclu olmaya calısıyorum sonucta su an sahıp oladıgım bısey ıcın kendımden vazgecmemelıyım dıyorum ama senı de cok ıyı anladım cok duygusalsın benım de pek maddı durum cok fazla denemeye musaıt degıl rapor da alamıyorum esımde sperm cıkısı var 100 bın gıbı 3 yıl evlılık sartı gerekıyormus 0 olsaydı alabılırmısım bu durumda 6 bın en az cebımden verecem ama ıstatıksel olarak cocuk sahıbı olmam pek mumkun degıl ama rapor alamıyorum 3 sene sonra zaten 35 ı gecerım ve sansım azalır yanı herseyı kafama takıyorum ılk denemede olmazsa sureklı denerım dıyemıyorum madden cok zor Allah hepımıze yardım etsın. Yıne mercanın dedıgı gıbı bugun ben ıyıyım sana moral verırım ama yarın yıne senın gıbı kotu olurum o zaman da sen bıze moral verırsın halımıze sukredıyorum ya hıc deneme sansım bıle olmassaydı dıye ben ınanıyorum kı Allah bır sekılde yardım eder etrafta bu acımızı kullanacak o kadar ınsan var kı cocuk dogurmayan sankı eksık gıbı bakıyolar ama doguRmakla da anne olunacagına ınanmıyorum ben emınım sen cok tatlı bır anne olursun muhtac bır bebek olsa emınım ona annesı kadar bakarsın burdakı bayanlar hepımız oyleyız ve cocuklarımız da cok sanslı olacaklar bu zor gunlerımızın en kısa zamanda bıtmesı dılegıyle ınsallah
hayal arkadaşım madii olarak bende aynıyım canım kredi kartına taksitle tüp bebek yapacaz ne yapalım elimizden başka şey gelmiyor
bende 6 yılllık evliyim ama hala tüp bebek yapamadık şartlar el vermedi ama yaş ilerliyor diye mecburen taksitle yapacaz oda olurmu rabbim bilir
canını sıkma rabbim dilerse inş olur canım
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165 =OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
canm senin eşinin testisleri halen yukardaydı dimi. ama bak emre bey size şans wermiş cok sewindim ben burda cok okudum gec yasta testisler yukarda olsada m.tesede sperm bulunanlarda war hakknzda hayrlı olsn
Canim senin esinindemi testisleri yukarda?? Baska sorunu varmi ?? Yani beyin desteklememesi?? Merakdan soruyoruyorum cünki esiminde testisleri yukarda
bende ondan korkuyorum zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html bu topikte tam da korktuğun gibi hikeyeler var
(buarada 3-4 tanede benim hikayem var burda)
bende bu tarz bişeyler patlatıcam diye çok korkuyorum
ama sen gömüvermişsin hepsini içine...
valla ben içimdeki herşeyi döküvericem gibi geliyor ama hayırlısı
oy oyyy yerim ben seni
tatlım sende hamiş olucan yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?